|
29-05-2019 |
 | Valentin Vizitator |
| Cei care am primit deja deciziile pe lg 221 mai vedem ceva bani..? | |
|
|
|
29-05-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Da. Eu pe 15/04 am primit decizia Pe 15/05 am primit diferentele | |
|
|
|
29-05-2019 |
 | Gelu, Cluj Vizitator |
| Știe cineva "pe surse" adică de la cunostinte din interiorul caselor de pensii, ce au de gând cu deciziile pentru cei ce nu le-am primit încă!? Mai continua sa dea sau le lasă baltă până în septembrie, când or mai vedea ce se întâmplă!? | |
|
|
|
29-05-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Eu nu știu ce au de gând da se încurcă treaba, asta e clar. Când or da decizii pe 221,e una, dar or mai da indexarea la 1 septembrie? | |
|
|
|
29-05-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| De ce sa nu dea indexare de la 1 sept, doar asa zice legea, ca o data pe an se indexeaza pensiile, cu ce ganditi mai oameni buni? | |
|
|
|
29-05-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Bai...mihai! Da tu cu ce gândești? Cum îți permiți jigniri pe forumul asta, te-i fi găsind vreun zmecher, care ne spune că pe vremea lui boc și basescu s-au făcut indexări"anuale" prin 2009,2010,2011!? Ia canta la alta masă povești din astea "de prin opoziție"! | |
|
|
|
29-05-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| Dl. Mihai, nu dați voie unor colegi pensionati nici să -si pună întrebări în această situație complicată la care s-a ajuns!? Rușinos, dle. Pensionar. | |
|
|
|
29-05-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Lasati-l că i s-a urcat la cap speranța "laptelui și mierii" ce va venii cu PNL și usr ! Bafta (dar nu cred)! | |
|
|
|
29-05-2019 |
 | None Vizitator |
| D-le Carp, va rog sa ne transmiteti o parere despre propunerile legislative ce se pregatesc privind iesirea la pensie a minerilor ce vor fi disponibilizati, exclusiv din Valea Jiului, cu vechime de 15 ani (fata de 20 pana acum), si majorarea sporului suplimentar de la 3 luni la 4 luni pentru grupa a 2 a, exclusiv pentru cei din Targu Jiu. Se pregateste o noua inechitate? | |
|
|
|
30-05-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Nu am vazut aceste propuneri. Din acest motiv nu-mi permit sa fac comentarii. Chiar daca vor fi votate si promulgate aceste modificari, eu tot nu le voi comenta. Motivare: Interventia mea va fi interpretata ca fiind politica. Nu doresc sa intru in discutii politice. | |
|
|
|
30-05-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Vasile Birle, 3 ani v-au furat partidul banii si voi vorbiti de Basescu. Va da partidul pensia, probabil n-ati fost angajati nicaieri, altfel n-ati avea mentalitate de sluga.Daca sunteti batrani nu inseamna ca aveti si minte. | |
|
|
|
31-05-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Mihai potrivit Lg. 192/2015 de la 01/01 /2016 beneficiam de majorare a pensiei, dar cine ea furat? | |
|
|
|
31-05-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Va faceti ca nu stiti cinea ne-a furat din pensie peste 3 ani? Nu stiti cine a venit cu HG 291, cine putea sa indrepte rapid situatia si n-a facut-o decat dupa ce s-au trezit cu mii de proceze in instante? Nu stiti ca recalcularea trebuia aplicata de la 1 ian 2016, asa spune printre altele si legea 263 la art. 116? N-avem un raspuns si mai bagam ceva cu Basescu, asa ca sa zicem ceva. In timp ce partidul inca e cu mana in buzunarul nostru. Deci sa ma scutiti, batranetea nu inseamna ca gandesti mai bine sau esti mai intelept. Mata doamna Speranta, daca esti doamna, doar bati campii pe aici. | |
|
|
|
31-05-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Art. 116. - Încetarea, suspendarea sau reluarea plății pensiei, precum și orice modificare a drepturilor de pensie se fac prin decizie emisă de casele teritoriale de pensii, în condițiile respectării regimului juridic al deciziei de înscriere la pensie. Deci recalcularea trebuia facuta de la 1 ian 2016 cu folosirea stagiului valabil la stabilirea drepturilor de pensie. | |
|
|
|
01-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Mihai nu depasi semnalul. | |
|
|
|
03-06-2019 |
 | Ssimon Vizitator |
| Mihai , ai dreptate ca PSD au adus un prejudiciu noua pensionarilor, dar tu nu veni cu laude PNL ca atunci ai ceva la capusor..., nu mai jicni pensionarii si dute pe alt site , te rugam frumos. | |
|
|
|
03-06-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Ssimon, bai nea caisa, unde vezi mata ca am laudat PNL? Eu am injurat si injur pe oricine ma fura, poti mata pricepe atata? Bun. Nu poti. PSD vrea iarasi sa dea pensii speciale primarilor, in timp ce pensionarii adevarati umbla prin tribunale, ai (aveti) ceva de comentat? Nu, ca e partidul vostru si voi nu injurati partidul care va da pensia, ca voi n-ati muncit pentru ea. Hai bagati ceva de Basescu... Nu va e rusine, laudati pe cine va fura? | |
|
|
|
03-06-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| Pentru domnul Carp. Am esit la pensie cu legea 226/2006 lucrat 31 ani condiții speciale. La recalcularea pe legea 192/2015 am primit în anul 2018 un punctaj suplimentar aferent grupei speciale 18,40438 puncte și suma de 43 lei plus la pensie. Acum pe legea 221/2018 la următorul calcul:18,40438÷25=0,73618×1100=810 Lei. Deci această sumă de 810 Lei eu cred ca ar trebui să fie în plus la pensia avută până în prezent. Eu am primit 681 lei. Este corect sau nu ținând cont de numărul de puncte suplimentare. Va mulțumesc. | |
|
|
|
03-06-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Precizati: Ce punctaj mediu anual ati avut pe legea 192 Total puncte pe legea 192 | |
|
|
|
03-06-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| Punctajul mediu anual pe legea 192/2015 este de 1,85372. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |