Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 198

Start 197 198 199 200 Final
 21-09-2019
Vizitator
D-le CARP este departe de mine gindul de a va contra .Am recunoscut si recunosc si astazi 21.09.2019 ca sinteti cel mai documentat din toti cei care scriu aici.Am fost si sint de acord cu d-stra ca rezolvarati problema d-stra ,sint de acord ca mai puteti rezolva inca anumite cazuri ,dar se pune problema :CE FACEM CU MAREA MASA IN REZOLVAREA PROBLEMEI ? O fi bine este rau , eu vad rezolvarea problemelor doar cu AVOCATI SPECIALIZATI IN CONFLICTE DE MUNCA .Recunosc , am si eu problemele mele ,cind sint prostit in fata cu lucruri pentru care am luptat si pentru care eram direct interesat.(raspunsul di ultima fraza este pentru IONELULE )Greul a fost dus de cei din ANEXELE 2 SI 3 DIN 263/2010 ,oameni care nu au dormit si au actionat asa cum s-au priceput .Sanatate si toate cele bune !
Răspunde
 22-09-2019
Vizitator
Ioancoltofeanu

Tot respectul pentru avocati.

Intrati pe portal C.A.Alba Iulia unde toate actiunile au fost si sunt respinse cu avocati si fara.

Cheltuielile acum le suporta pensionarii, e corect ?
Răspunde
 22-09-2019
Vizitator
Buna remarca, Speranța!
S-a dovedit INUTILA aproape în toate cazurile judecată, nu se rezolva nimic. Ne îmbatam cu apa rece.
Răspunde
 22-09-2019
Vizitator
In Tribunal toti au castigat CA a respins actiunile, nu-i corect.

Sintagma "la determinarea pma utilizandu-se scc prevazute de lege, corespunzatoare fiecarei situatii", se refera la scc aferent gr. I si II potrivit 263 art. 169^1(1,3) si art.3(1)n).

Dec. 69 violeaza dec. 11/15 Iccj.
Răspunde
 22-09-2019
Vizitator
Nu trebuie sa fim lasi .Eu am luptat 6 ani si 6 luni si am obtinut ceea ce doream ,doar cu avocat specializat in conflicte de munca.Chiar daca pierd un proces ,nu trebuie sar disper ,am pierdut o batalie ,dar voi cistiga in final razboiul.SUCCES TUTUROR !
Răspunde
 22-09-2019
Vizitator
Eu din cate stiu in toata Moldova cuprinzand judetele, Braila, Galati, Vrancea, Vaslui, Neamnt, Bacau, Iasi, Botosani si Suceava nu exista avocat specializat pe domeniul pensiilior, in special pe grupe si conditii de munca.
Cu unul am vorbit, la altul am fost(nu pentru mine/pentru alcineva doar pentru a sustine cauza, eu neavand mandat de reprezentare), si niciunul nu vrea sa se angajeze in asa ceva.
Stiu in schimb ca in alte zone exista asa ceva.
Răspunde
 22-09-2019
Vizitator
La ce situatii face referire art. 169^1(3) raportat la scc ?

Cum ati argumentat la CA si CCR ?

Situatiile sunt, scc gr.I si II potrivit art. 169^1(1)a),b), corect ?

Stie cineva ?
Răspunde
 22-09-2019
Vizitator
Nu va impacientati !Mergeti in salile de TRIBUNAL si studiati avocatii.Luati legatura cu clientii lor si dupa 3-4-5 luni incercati sa contactati avocatii .Sint de acord ca veti fi refuzati de 1 sau 2 avocati ,dar cereti o alta oferta de la colegii d-lor.Este imposibil sa nu gasiti persoane care sa va reprezinte.Daca nu sinteti un tot unitar cu avocatii este posibil sa si pierdeti .Si eu am pierdut ,dar pe vina mea .Am tinut legatura cu avocatul si am prezentat documentele solicitate si am cistigat .Era un lucru atit de simplu ,dar fara conlucrarea cu avocatul nu-mi dadeam seama .Am si eu colegi care au stat la capcana ,sa scoata altii produsele care nu au explodat si acum i-si rod unghiile.Este clar ca nu gasim avocati sa ne reprezinte si datorita onorariilor foarte mici ,fiecare munceste pentru bani.
Răspunde
 23-09-2019
Vizitator
Ioancoltofeanu, povesti!
Tot respectul față de avocați, dar justiția- judecătorii sunt o loterie. Nu zice nimeni că nu se mai întâmplă câte o minune sa câștige și omul de rand, dar sa trimitem amărâții de pensionari bătrâni și bolnavi și săraci sa se bată cu casele de pensii, cu legile astea proaste, e o mare măgărie! Cum avem o mica problema, gata se rezolva in justiție. Povesti!
Răspunde
 23-09-2019
Vizitator
Pentru d-l vizitator:Voi vorbiti care va confruntati cu casele de pensii abia de la aparitia LEGE 192/2015 .Ce sa spunem noi din ANEXELE 2 SI 3 CARE NE CONFRUNTAM DE LA APARITIA LEGE 19/2000ati . Fratilor succes !Va meritati soarta ,daca puneti astfel problema !pa................................
Răspunde
 23-09-2019
Vizitator
Legile sunt bune, unii oameni sunt de rea-credinta.
Răspunde
 26-09-2019
Vizitator
Speranța, așa e!? Foarte bune legile, mai ales legea pensiilor scoasă de boc și băsescu, nu!? Și ce a urmat în cestiunea grupelor de munca, culminând cu noua lege a pensiilor, tot în cestiunea grupelor de munca!? Minunate legile și ...justiția, doar oamenii, că noi...de exemplu, care cârtim, sunt de vina! Da...
Răspunde
 26-09-2019
Vizitator
Sa analizam;

"Legile sunt bune,de rea credinta sunt unii oameni"

Lg. 192/15 era buna, niste oameni de rea credinta raportat la scc, cu hg.291/17 desfiinteaza grupele de munca, utilizand la recalculare scc din anexa 5 valabila la gr. III (cnm).

Repara cu lg. 221/18, furand din dreturi din 2016.

Cu 127/19 va utiliza scc unic de 25 ani ignorand ca cas este mai mare cu 50% gr.I si 25% la gr. II fata de gr. III.

Niste oameni de rea credinta au facut aceste fapte.

E corect ?
Răspunde
 26-09-2019
Vizitator
Azi Curtea Constituțională a judecat art 165 litera b din legea 263/2010
Răspunde
 28-09-2019
Vizitator
Recalcularea luni se termina.

Au primit toti decizii de recalculare ?

Nu cred, asteapta sa iesim cat mai multi din sistem.

Stie cineva cati pensionari mor zilnic, exista un plan ?
Răspunde
 03-10-2019
Vizitator
Dle. Carp, știți cumva ce s-a mai intamplat cu recalcularea la Gr. II? Soțul a lucrat în metalurgie și nu a primit nimic, deși e pensionar din 2006 cu Gr. II.
Răspunde
 03-10-2019
Vizitator
Postati din decizia de de deschidere de drepturi:
-Total stagiu de cotizare
Din ce se compune acesta
Răspunde
 03-10-2019
Vizitator
Maria
Casa de pensii spune ca deciziile de recalculare sunt gata, vor fi trmise prin posta in aceasta saptamana.
Răspunde
 03-10-2019
Vizitator
Din M.M. 29/09/19

"Prin impartirea la 25 corectam tot sistemul de pensii, creiem echitate, la contrbutii egale pensii egale, munca egala plata egala"

Lg. 127 prin utilizarea scc unic de 25 ani creieaza inechitate nu echitate din considerentele:

Contributiile(cas) gr.I(conditii speciale) sunt cu 50% mai mari decat pentru gr. III(conditii normale).

Munca in gr. I(csm) nu a fost si nu este egala cu gr.III(cnm) stabilita legal.

Daca va pasa completati, poate invingem ignoranta.
Răspunde
 03-10-2019
Vizitator
-Realizat: lucrat 30 ani stagiu cotizat în Gr. II
-Stagiu necesar:25 ani
Răspunde
RăspundeStart 197 198 199 200 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

3

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.