|
03-10-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Care(cat) este stagiul complet de cotizare ? Este mentionat in decizie. | |
|
|
|
04-10-2019 |
 | Maria S. Vizitator |
| Stagiul complet de cotizare:25 | |
|
|
|
04-10-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Postati: Ce punctaj mediu anual a avut la deschiderea drepturilor(2006). Se regaseste in decizia din 2006. Ce punctaj mediu anual are acum pe cuponul de pensie. Tot din decizia din 2006 postati: -Total stagu de cotizare Din ce se compune acesta | |
|
|
|
04-10-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Va rog n-o mai chinuiti, alta a fost intrebatea. | |
|
|
|
04-10-2019 |
 | Maria S. Vizitator |
| |
|
|
04-10-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Eu am pus intrebari suplimentare pentru a nu-i da sperante desarte. Doresc intotdeauna sa dau un raspuns sigur. Daca, Speranta va rezolvat problema si va lamurit, eu ii multumesc pentru ajutor. M-a scos pe mine dintr-o incurcatura. De fapt, care a fost intrebarea pe care eu nu am inteles-o ? | |
|
|
|
04-10-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Cu tot respectul. "Ce sa intamplat cu recalcularea la gr. II-a", valabil si pentru gr. I. care nu au primit decizii. Raspunsul casei de pensii a fost, deciziile de recalculare sunt gata saptamana aceasta le primiti prin posta. Saptamana a trecut si n-am primit decizia pana la ora 14. Daca stiti mai multe spuneti va rog ? | |
|
|
|
04-10-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Credeti ca eu nu stiu ca mai sunt decizii de primit ? Eu chiar ma ocup de primirea acestor decizii. Fac cereri si astept rezolvarea. Pareri sunt multe. Rezolvari sunt putine. | |
|
|
|
04-10-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| De la Nistru pin-la Tisa Tot romanul plansu-mi-sa(ME). | |
|
|
|
04-10-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Daca nu voi fi lasat sa-mi ajut semenii este foarte posibil sa ma retrag de acest forum. | |
|
|
|
05-10-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Cine nu va lasa ? Cine ne-a furat linistea, ani si banii pierduti prin tribunale ? | |
|
|
|
05-10-2019 |
 | Carp Vizitator |
| M-ati lasat s-o ajut pe d-na Maria S. ? Ajutati-o d-voastra din acest moment. Voi incerca sa rezist fara activitate pe acest forum. O precizare: Eu nu am nevoie de ajutorul nimanui. Altii au nevoie. | |
|
|
|
05-10-2019 |
 | Maria S. Vizitator |
| Draga domnule Carp și draga Speranța! Va rog frumos sa nu ne supărăm unii pe alții că nu asta a fost intenția mea, departe de mine și îmi pare foarte rău că eu prilejuiesc așa ceva! Eu voiam să întreb de principiu ce se întâmplă cu Gr. II, că nu am primit nici noi nici alți colegi ai soțului recalculările. Îmi cer scuze și va asigur de toată simpatia și prețuirea pe amândoi! Multa sănătate și va rog inca o data sa uitam vorbele grele, a fost doar o neînțelegere. | |
|
|
|
05-10-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Speranta, de unde atata rautate? Te tot urmaresc, esti aici numai ca sa faci comentarii rautacioase, sa te contrazici si sa faci polemica in ale politicii. Daca d-nul Carp are disponibilitate sa ajute si crede-ma ca face lucrul acesta de niste ani buni si nu numai pe acest forum, lasa-l d-nule!!! Fiindca ceea ce face face BINE! Daca tu ai o problema cu asta, ti-e deschis drumul sa IESI din acest forum! Ori taci si asteapta....culege informatii, CARCOTASULE! Ori se pare ca tu ai SPERANTA la a ne termina nervos pe unii dintre noi....hmmm | |
|
|
|
05-10-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Marius Faci aprecieri neargumentate. Ultimul cuvant din postarea ta este relevant. | |
|
|
|
05-10-2019 |
 | Alex Vizitator |
| Speranța ai un tupeu jegos. Marius are dreptate. | |
|
|
|
06-10-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Alex aprecierea te caracterizeaza. | |
|
|
|
06-10-2019 |
 | Alex Vizitator |
| |
|
|
07-10-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| In sfarsit s-a pus in plata decizia din iunie pentru gr. 1 in Valea Jiului, deci este | |
|
|
|
08-10-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| SPERANTA. ESTI BLONDA ??? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |