|
17-09-2017 |
 | Aiftincai Lorand Vizitator |
| Dar își permite un avocat sărmanul. O rușine pentru Homo Sapiens. | |
|
|
|
17-09-2017 |
 | Totoescu Petru Vizitator |
| Imi permit sau nu ,asta este problema mea si a familiei mele. Pentru drepturile mele trebuie sa ma lupt. Eu mi-am prezentat in mod corect numele si prenumele, dar pe acest forum, de-o bucata de vreme, sunt persoane agresive si care nu se prezinta in mod real. | |
|
|
|
17-09-2017 |
 | Gabi Vizitator |
| H.g e act normativ si nu poate modifica legi organice studiati si comentati art 16si 52 . Din constitutie .un drept cistigat nu se pierde .mai precis 20 ani | |
|
|
|
17-09-2017 |
| De acord, stagiul complet de cotizare inițial este sfânt. | |
|
|
|
17-09-2017 |
| Cei din perioada Legii nr 3/1977 stau mai bine deoarece au un recurs in interesul legii la nivelul anului 2008. La cei pensionați pe perioada Legii 19 lucrurile sunt un pic mai dificile, dar rezolvabile. | |
|
|
|
17-09-2017 |
 | Ion Balauca Vizitator |
| Mai draga Petrica Totoescu. Le amesteci de te doare capul. De ce nu-i sfătuiești pe adepții O nești ai matale sa facă cereri de REVIZUIRE pe art.107 (pct 1 și 2) din Legea 263/2010 actualizata la anul 2017 cu 182/2015 și 155/2016? ART. 107 (1) În situaţia în care, ulterior stabilirii şi/sau plăţii drepturilor de pensie, se constată diferenţe între sumele stabilite şi/sau plătite şi cele legal cuvenite, casa teritorială de pensii, respectiv casa de pensii sectorială operează, din oficiu sau la solicitarea pensionarului, modificările ce se impun, prin decizie de revizuire. (2) Sumele rezultate în urma aplicării prevederilor alin. (1) se acordă sau se recuperează, după caz, în cadrul termenului general de prescripţie, calculat de la data constatării diferenţelor. Ai priceput? | |
|
|
|
17-09-2017 |
| |
|
|
17-09-2017 |
| Domnul meu, aşa mi-a spus avocatul că este cel mai bine şi aşa am să fac. | |
|
|
|
17-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| In aliniatul 9 din art 134 din normele de aplicare a legii 263/2010 se prevede ca in cazul revizuirii pensiei celor se incadereaza in conditiile art.169 cu 1 din 263 ,se ia in calcul stagiu de cotizare complet de la data depunerii cereri. Dar aceste prevederi ii avantajaza doar pe cei cu subteran si zonele de radiatii. | |
|
|
|
17-09-2017 |
| ? Schimba avocatul. Dar eu cred ca nu ești ferm convins ca este așa de bine.Ce zici totuși de 107? | |
|
|
|
17-09-2017 |
| Am încredere în avocatul meu. A studiat şi această propunere de pe forum. | |
|
|
|
17-09-2017 |
| Pertrica ce faci? Meditezi? Comunic cu pensionari din mai multe zone.Interesant este ca sunt sfătuiți sa facă exact ce spui dumneata.Vezi ca avocatul se numește manipulator pro PSD | |
|
|
|
17-09-2017 |
| Este problema fiecăruia cum procedează. | |
|
|
|
17-09-2017 |
| Dacă domnul avocat se informează și de pe forum sa spună dacă este Bună REVIZUIREA pe 107! | |
|
|
|
17-09-2017 |
| Așteptăm sfatul domnului avocat. Dar dacă ne păcălești și nu ai avocat? Ce venituri are Pensionarul Totoescu de își permite sa angajeze un avocat? | |
|
|
|
17-09-2017 |
 | Haralambie Vizitator |
| În Vrancea la noi se câștigă pe refuzul casei de pensii sa facă revizuire tovarăși Totoescu. | |
|
|
|
17-09-2017 |
 | Haralambie Vizitator |
| În Vrancea la noi se câștigă pe refuzul casei de pensii sa facă revizuire tovarăși Totoescu. | |
|
|
|
17-09-2017 |
| Așteptăm sfatul domnului avocat. Dar dacă ne păcălești și nu ai avocat? Ce venituri are Pensionarul Totoescu de își permite sa angajeze un avocat? | |
|
|
|
17-09-2017 |
| Stimate domn, faci uz de expresii acide şi n-ai niciun drept. Faci mişto, ba să fac cerere de revizuire şi ce fac apoi daca-mi respinge cererea? Nu tot la avocat trebuie să merg? Dumneatale nu trebuie să mergi la avocat? Eu vreau să discut la modul serios şi am aceeaşi dorință de la interlocutori. | |
|
|
|
17-09-2017 |
 | Tache Vizitator |
| Mare bagabond este unii pe forum. Petre zi puișor de ce nu agreezi idea cu revizuirea pe 107? Mulțumesc Nu spus la tine psd ca este bine și așa? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |