|
12-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Casa de pensii recalculeaza pensiile pe lege nu pe vrajala mafiotului de Răzmerită si a celorlati hoti care se perinda pe acolo. Daca vor sa fie ok sa voteze legea senatoarei Rosca si atunci chiar se rezolva la toata lumea nu numai la subteran cum pretind ei. | |
|
|
|
13-09-2017 |
 | Totoescu Petru Vizitator |
| Da, este corect ce spuneți. Sunt curios să văd acțiunea coaliției pt rezolvarea inechităților. Vreau să văd cum vor rezolva problema indicelui de corecție aplicat numai de la apariția Legii 263. | |
|
|
|
13-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Coeficientul se aplica celor ce au iesit la pensie pe legea 263/2010. | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Domnu Carp am doua intrebari:am depus cerere de revizuire a pensiei pe art 107 din 263 daca imi revizuie pensia mai inrtu ulterior in recalculare pe 192? In situatia in care se primeste decizia de recalculare pe legea 192 si se face contestatie ,dupe termenul de 45 de zile de la depunerea contestatiei se poate merge in instanta sau trebuie sa se astepte ca legea 192 sa iasa din termenul de aplicare adica de la data de 01.01.2018? | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Nu va mai stiu detaliile. Postati: -Total stagiu de cotizare -Din ce se compune acesta -Stagiul complet de cotizare -Luna si anul deschiderii drepturilor -Altele. Ce ati invocat(cerut) in cererea de revizuire pe art.107(1) ? | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| 34 ani 1 luna 4 zile, 20 ani1 luna conditii speciale , 01.07.2010 iesire la pensie dupe 3 luni somaj conforn ordonanta 116/2006 mod. si adaugata. Recalculata pt adeverinta in 2014 | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Motivul pentru revizuire este cel enuntat in pct 1 si 2 din 107. | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Stagiu complet la 20 de ani pe legea 19/2000 | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Fara modificarea legislatiei in vigoare nu cred ca veti rezolva ceva. In mod normal casa locala va va emite decizie de respingere-revizuire. Urmarea: Dupa cel putin 45 de ziele deschideti actiune in instanta. Problema este ce veti cere in instanta. Pe ce va sustineti cauza. Va dau cateva exemple: Decizia nr.11/2015 a ICCJ spune: Stagiul complet de cotizare este de 20 de ani in cazul celor care au lucrat efectiv in grupa I de munca. Este forte clara si nu lasa nici-un fel de interpretare. Si totusi: Dosare: 119/91/2017 308/91/2017 249/91/2017 407/91/2017 Castigate toate pe fond Tribunalul- Vrancea, pierdute la Curtea de apel Galati. Asadar daca si atunci cand legea nu lasa loc de interpretare se pierde in instanta, ce veti face d-voastra ?pe ce va bazati ? Va doresc mult succes. | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Domnul Carp si ce am intrebat despre maturitate termenului de dare in judecata? | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Dupa ce primiti decizia de respingere-revizuire asteptati cel putin 45 de zile, apoi puteti deschide actiune in instanta. Sper ca asta va intereseaza. | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Rectificare Dupa ce primiti decizia de respingere-revizuire o contestati la Comisia Centrala de Contestatii, apoi dupa 45 de zile o puteti ataca in instanta. | |
|
|
|
15-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| La revizuire ma bazez pe 263 modifinata prin 192 155 si hg 291 care la modificarea art.134 din normele de aplicare a lui 263 la alin.8 specifica faptul ca in czul cdlor care se incadreaza in art 169 cu 1 se ia in calcul stagiu de cotizare complet de la data depunerii cererii. | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Gabriel Alexandre Vizitator |
| Totoescu Petru multunesc pentru diagnostic.Mai bine bolnav decât retardart și cântăreț pe la servicii.Orice asemănare cu cei ce scriu pe acest forum este întâmplătoare.No koment. | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Cetatean Vizitator |
| Atenție pagini cenzurate!Rușinica tovarăși! | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Cetatean Vizitator |
| Cum este posibil ca aceasta gașca de jegoși care ne guvernează în cârdăşia cu legiuitorii sa ne discrimineze fără pic de rușine. După ce supravietuiesc unor accidente colective în mina de huila de la Vulcan (exploziile din 1986) vine o gașca de infractori și decid ca pensia mea sa fie mai mica cu 0,75 puncte!Sunt mândru ca sunt roman și rămân cu pensia pe care o am în plata.Blestemați sa fie acești tovarăși cu șoricull gros!!!!!.RUSINE TRĂDĂToRILOR DE NEAM! AM CONTESTAT ȘI AM CERUT REVIZUIRE PE art 107.Ce urmează? Procese lungi și costisitoare din cauza unor nemernici care ne persifleaza!RUSINE SOCIAL DEMOCRAȚILOR. | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Cetatean Vizitator |
| Toată stima pentru cetățenii Onești și documentați care postează pe forum.Dar sunt mulți habarnisti și pupacioși care se cred la vreo plenara a vreunui partid .Cum indepartam DISCRIMINAREA dragi concetățeni? Ce facem sa ne primim dreptarile? Se încearcă cu disperare sa ne dezbine și sa prosteasca lumea cu povesți de adormit pensionarii de genul : primim după rectificarea de buget ceace ni se cuvine sau în noua lege a pensiilor vom fi rezolvați cu prioritate! MINCIUNI ALE JEGURILOR PENALE CARE SE AUTOINTITULEAZĂ. ..CLASA POLITICA DE ELITA!Umblând de la Ana la Caiafa nu rezolvam nimic. | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Cetatean Vizitator |
| ? ? ? ? ? Cum rezolvam DISCRIMINAREA fraților? Se agita activiștii pesedeului sa dreagă busuiocul.O sa vina cutarica sa stea de vorba cu noi,audiente organizate de slujbașii de la casele de pensii,tot felul de labari pe la televiziuni care promit ca o sa curgă lapte și miere .PURA DEMAGOGIE MIORITICA! | |
|
|
|
16-09-2017 |
 | Gabi Vizitator |
| |
|
|
16-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Audientele si intrunirile au rolul pe care laboratoarele il vor: sa tina poporul linistit sa nu fie miscari sociale si sa prosteasca poporul ca ei sa ne impinga in legea noua si sa intrum cu punctaj mic, mic bagi mic iasa.Asa ca la intrunirile astea gen MISA sa ii corectam fizic pe cei care isi aloca rolul de guru. Daca stati linistiti e ca la FNI dormiti ca au grija ei de pensiile voastre. Si mai e faza cu votul,numa miine nu-i poimiine,aveti grije cu cine votati. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |