Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 70

Start 69 70 71 72 Final
 26-01-2018
Vizitator
Legea 263/2010

ART. 6
(1) În sistemul public de pensii sunt asigurate obligatoriu, prin efectul legii:
I. a) persoanele care desfăşoară activităţi pe bază de contract individual de muncă, inclusiv soldaţii şi gradaţii voluntari;

ART. 28
2) Pentru asiguraţii prevăzuţi la art. 6 alin. (1) pct. I lit. c), condiţiile în care se desfăşoară activitatea pot fi normale, deosebite, speciale şi alte condiţii de muncă.
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
NU TREBUIE SA TE INTREBI SUB NICI O FORMA .EU SINT LAMURIT .VOAIAM SA NE AFILIEM .SINT LAMURIT .CHIAR DACA NE AFILIEM ,NE AFILIEM CU DUMITROF FILIP ,SUB NICI O FORMA CU D-STRA.RECUNOSC CA S-A DEPUS UN EFORT FANTASTIC DE D-STRA.DACA NE AFILIEM ,INCA O DATA NE AFILIEM LA D-L DUMITROF .MULT SUCCES D-LE IPATE.ASA SE EXPLICA MULTE.
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
Exact ce spuneam mai inaite de O.U.G.103/2017

Art. I. -
Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 852 din 20 decembrie 2010, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și se completează după cum urmează:

2. La articolul 3 alineatul (1), litera b) se abrogă.

Toti cei care erau la acel aliniat au acum legi speciale.
De ex;
Armata legea 223/2015
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
NU TREBUIE SA TE INTREBI SUB NICI O FORMA .EU SINT LAMURIT .VOAIAM SA NE AFILIEM .SINT LAMURIT .CHIAR DACA NE AFILIEM ,NE AFILIEM CU DUMITROF FILIP ,SUB NICI O FORMA CU D-STRA.RECUNOSC CA S-A DEPUS UN EFORT FANTASTIC DE D-STRA.DACA NE AFILIEM ,INCA O DATA NE AFILIEM LA D-L DUMITROF .MULT SUCCES D-LE IPATE.ASA SE EXPLICA MULTE.
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
34. La articolul 28, alineatul (2) se abrogă.
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
Domnule Carp a-ti spus ca cei de pe alte conditii nu fac parte din sistemul public,daca a-ti spus ca NU MAI FAC parte din sistemul public m-as fi prins da la inceput si nu as mai fi facut nici un comentariu.
Am vrut in esenta sa arat ca au destule drepturi raportate la ale noastre. Dar nu este pentru prima data cand nu reusesc sa scriu ceea ce doresc sa spun. Ce dorescsa subliniez este ca daca spun ceva spun si eu ceea ce zic ca stiu ,nicidecum doar ca sa polemizez.
Atat domnule Carp,numai bine.

Acum ,Domnule Colfoteanu, fiti mai clar:
- ce afiliere?
-ce se explica <<multe>> ?
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
Scuze pentru greseala:
COLTOFEANU nu Colfoteanu cum gresit am scris.
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
D-lui IPATE
Pentru cultura generala ,ca de restul sint convins,facem parte din urmatoarele puncte din ANEXA 3la LEGEA 263/2010:PUNCTELE:43,44,45,46,63,69,103
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
PENTRU D-L IPATE:
ROG CITITI SI HG 1025/2003
Răspunde
 27-01-2018
Vizitator
ptr.d-l IPATE

Puteti accesa si reclama de la fiecare institutie,TOT PENTRU CULTURA GENERALA.UMILA MEA PARERE ESTE CA D-STRA SINTETI UN ACOPERIT DIN MINISTERUL MUNCII SAU DIN CASA
NATIONALA DE PENSII.
SANATATE SI PENSIE LUNGA ADEVARATILOR PENSIONARI !
Răspunde
 27-01-2018
Vizitator
Eu nu acuz si nu fac observatii nimanui.
Am si eu greselile mele, pe care mi le asum.
Nu m-am exprimat pe intelesul tuturor.
Trebuia sa spun:
Cei care au lucrat in alte conditii au fost in sistemul public de pensii(legea 263/2010), dar pe parcurs s-au retaras in alte legi speciale.
Ex:
Legea 223/2015

Legat de legea 263/2010

Din 196 articole in decusul a 7 ani si sa zicem 1 luna, doar 54 articole au ramas nemodificate,
Restul 142 au fost modificate, unele dintre ele de mai multe ori.
In aceste conditii mai poate spune cineva ca stapaneste aceasta lege ?
Ce mai reprezinta acesta lege pentru pensionarul de rand ?
Totul a culminat cu O.U.G.103/2017 care a modificat 121 articole.
Si legislativul nu se va opri aici.
O va modifica in continure(mereu).
In aceste conditii, mai putem spunem ca aceasta este o lege ?
Răspunde
 27-01-2018
Vizitator
Anul asta putem sa uitam de indexare, daca aveau intentia puteau sa de indexare de 5% de la 1 ian, 5%x 12 luni = 10%x6 luni. Nu au bani,dar nu recunosc, indexare din iulie va fi amanata pentru 1 oct si tot asa, intre timp Olguta si RTV( cine se uita) ne va tot explica ca au dat anul trecut majorare, fie ca nu vrea Soros Iohanis, UE, tehnocratii, etc, etc. In ce priveste noua lege a pensiilor, aceasta poate fi trecuta la discutate si uitate, oricum vindea gogosi.
Răspunde
 27-01-2018
Vizitator
Pe acest topic ,sau cum se cheama, mi-am dat datele de contact asta toamna, cand l-a fel ca si acum eram batjocorit. Cine a vrut sa se convinga ca reprezint o realitate la vedere si nu o masca sub acoperire m-a contactat.
Daca cineva poate sa-l ajute pe domnul Coltofeanu ,sa o faca . Eu unul ,din postarile dumnealui, nu am inteles mare lucru si bineinteles ca nu stiu ce doreste.
N-ui sunt pe plac pentru ca nu-i anticipez visele. De unde sa stiu eu ca domnul Coltofeanu doreste sa se asocieze cu mine si numai cu mine. Cu mine ,sa se asocieze ca ce,ca persoana particulara ,ca ce???
Si ce sa facem ca asociati?!?!?!
Sa incerccam sa rezolvam problema majorarii punctajelor doar pentru cei care au pensiile stabilite/recalculate pe Legea 226/2006.
NU . Atitudinea mea a fost si este alta. Problema trebuie (daca se va putea ) rezolvata in bloc,pentru toti beneficiarii Legii 192/2015.
Cum a aparut Legea 192/2015 ?! Foarte greu ,cu insistente, cu argumente,cu proteste si chiar cu inghitirea tuturor marsaviilor clasei politice ,de la promisiuni la minciuni.
Ii dau domnului Coltofeanu inca un argument( nu ca am fost implicat in aparitia Legii 192/2015) ci ca am fost la vedere,numele meu este pe a doua pagina a link-ului de mai jos:

http://www.cdep.ro/comisii/munca/pdf/2015/pv050507.pdf

Cu speranta ca discernamantul si bunul simt nu ne-a parasit va doresc tuturor o zi buna.
Răspunde
 27-01-2018
Vizitator
Dl. Coltofeanu are oscilatii de compotament, dispozitie, n-o spun cu ironie, varsta vine peste toti, cu bune si rele.
Răspunde
 28-01-2018
Vizitator
Scuze tuturor !Greseala este a mea ! Eu vorbeam despre ceva D-l IPATE vorbea despre cei omisi prin ORDONANTA 103.D-LE IPATE SCUZE !NU AM DUBII IN PRIVINTA DUMNEAVOASTRA.Bine a sesizat d-l CARP .INCA O DATA SCUZE TUTUROR !
Răspunde
 28-01-2018
Vizitator
Domnilor adresativa instantelor de judecata conform legi 263/2010 actualizata in vigoare 2018 deoarece politicieni si guvernu ne amagesc
Răspunde
 28-01-2018
Vizitator
Domnule Gabi, dacă nu va suparati, ne puteți da mai multe amănunte, nu toți avem cunoștințe juridice. Dacă nu public, poate mă ajutați în privat, va rog frumos.
Răspunde
 31-01-2018
Vizitator
COMPLECTARE LA EXEMPLU DIN 26.01.2018
CAZUL 4
40:30=1.333(3) -1333 LEI
40:35=1.14285 - 1142LEI
CARE ESTE DIFERENTA DINTRE CAZUL 3 SI CAZUL4,CARE ESTE DIFERENTA DINTRE CAZUL 2 SI CAZUL 4 SI CARE ESTE DIFERENTA DINTRE CAZUL 1 SI CAZUL 4.
AM PUS INTREBAREA CUM REZOLVAM INECHITATILE ?
RASPUNS :LEGEA PENSIILOR ESTE O LEGE ORGANICA SI IN BAZA LEGISLATIEI ACTUALE NU SE POT ELIMINA INCA ACESTE INECHITATI
Răspunde
 31-01-2018
Vizitator
Este drept ca cei din CAZ 1, 2 ,si 3 au platit in plus fata de cei din CAZ 4 dupa cum urmeaza :
Contributie angajat (11.67+11.67+9.5+9.5+9.5+9.5+9.5+9.5+9.5+9.5)/10+10angajator=19.934%
fata de CAZUL4.Diferenta de pensie intre cit este ?In cazul 4 sint: medici ,profesori universitari ,profesori ,ingineri etc.
Răspunde
 01-02-2018
Vizitator
buna ziua. pana la urma se aplica legea 192/2015? a primit cineva ceva in urma recalcularii? perioada din lege a expirat deja. trebuie sa mergem la casele de pensii sa facem vre-o cerere ceva sau stam si ascultam cum ni se impuie capul la tv?
Răspunde
RăspundeStart 69 70 71 72 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.