|
17-09-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Sunflower'87 a scris pe 16-09-2021: Buna dimineata.Intr-un dosar civil aflat pe rol,una din parti a decedat .Intra in proces mostenitorii.Va rog frumos sa imi spuneti ,daca se poate,trebuie incheiat contract de asistenta juridica si pentru mostenitori,sau nu e necesar?Multumesc.Numai bine tuturor! Trebuie incheiat un act aditional la contractul de asistenta juridica cu mostenitorii, emisa imputernicire avocatiala, deoarece mostenitorii nu sunt obligati sa isi aleaga acelasi avocat pentru a le reprezenta interesele. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-11-2021 |
 | Sunflower'87 Vizitator |
| Buna ziua.La urmatorul termen de judecata,peste 4 zile,avocatul meu ,ma anunta ca nu se poate prezenta.Ce pot sa fac?Exista posibilitatea depunerii raportului de expertiza ( nu s-a depus pana acum).Mi-a zis ca are un proces in care se audiaza martori,si la mine nu poate sa vina.Multumesc pentru eventualele raspunsuri. | |
|
|
|
14-11-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Solicitati amanarea cauzei, avand in vedere faptul ca avocatul dvs nu se poate prezenta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-11-2021 |
| Pentru amanarea cauzei,trebuie sa merg personal in sala de judecata,sau pe e-mail.?Sau trebuie sa trimita avocatul pe e-mail?Va multumesc.Numai bine! | |
|
|
|
14-11-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Problema obtinerii unei amanari pentru lipsa de aparare ar trebui rezolvata de avocatul dvs, daca aveti contract cu el. Nu sa va arunce dvs. problema. Cererile de amanare se acorda in mod exceptional, daca exista un motiv obiectiv si neimputabil partii ori avocatului. Neimputabil dvs. este, insa avocatul ar trebui sa-si asigure substituirea, adica sa trimita la termen un alt avocat (daca dvs. ii permiteti). Iar faptul ca are un alt dosar altundeva nu e motiv de amanare acceptat. C.pr.civ Art. 222 - Amânarea judecăţii pentru lipsă de apărare (1) Amânarea judecăţii pentru lipsă de apărare poate fi dispusă, la cererea părţii interesate, numai în mod excepţional, pentru motive temeinice şi care nu sunt imputabile părţii sau reprezentantului ei. Daca nu va prezentati personal, parerea mea este ca nu se va admite amanarea pe motivul aratat de dvs, iar daca dvs. sunteti reclamantul si nu ati cerut judecarea in lipsa, va poate suspenda cauza. Iar repunerea pe rol se face cu plata din nou a unei taxe de timbru. Cel mai sanatos este sa trimiteti mail instantei, insa sa va si prezentati, iar in cazul in care cererea de amanare nu vi se aproba, sa cereti termen pentru a lua la cunostinta de raportul de expertiza. Daca nu se depune raportul, oricum se da termen. Sau, sa-i cereti avocatului sa isi asigure substituirea, ca de aceea l-ati angajat in dosar. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
15-11-2021 |
| Multumesc din suflet pentru raspuns.Asta am spus si eu avocatului.Am impresia ca vrea sa ne lase de izbeliste ,acum spre sfarsitul procesului.Cand s-a dat acest termen a fost de acord,si nu a spus ca are alt dosar,iar acum pe ultima suta ,si cu 4 zile inainte de termen incepe sa invoce diverse motive.Am cerut judecarea in lipsa in dosar,dar problema e cand se va da urmatorul termen,nu stim daca se poate prezenta.Avocatul o reprezinta si pe fiica mea,ar trebui sa fiesi ea in sala?Sotul meu a decedat in timpul procesului,in urma cu 6 luni. | |
|
|
|
15-11-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Daca este si fiica parte in proces, atunci dvs. sa trimiteti cererea de amanare pe mail, iar fiica sa fie in sala, ca sa acopere celelalte situatii posibile. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
15-11-2021 |
| Multutumesc din suflet pentru raspuns si sfaturi. | |
|
|
|
|
|