|
14-02-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna ziua bunicii mei au murit in anul 2011 respectiv bunica 2012 mamavcare erea bolnava de cancer nu a facut succesiunea fiindca urmatorul an in 2013 a murit si ea. Mama erea cadatorita de 15 ani cu un alt barbat nefind tatal meu natural. Am facut eu succesiunea pe apartamentul bunicilor si un cont tot al bunicilor eu am avut 75 % iar sotul mamei 25% mama impreuna cu sotul ei tot ce au facut in timpul casatoriei masini cumparate conturi in banca au fost facute pe numele lui iar el sustine ca nu vrea sa dea nimk el crede ca daca sunt pe numele lui iar eu nu sunt fiica lui naturala nu am nici un drept cu toate caam inteles ca as avea si eu parte din toate astea numai ca acest individ cand am facut succesiunea pentru apartamentul bunicilor si contului a venit sa si ia partea cu toate ca moral nu avea nici o treaba cu bunicii mei parintii mamei. El nu vrea sa mi dea partea ce mi se cuvine dupa moartea mamei. Va rog sa mi dati un sfat ce sa fac | |
|
|
|
14-02-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Andreea a scris pe 14-02-2017: Buna ziua bunicii mei au murit in anul 2011 respectiv bunica 2012 mamavcare erea bolnava de cancer nu a facut succesiunea fiindca urmatorul an in 2013 a murit si ea. Mama erea cadatorita de 15 ani cu un alt barbat nefind tatal meu natural. Am facut eu succesiunea pe apartamentul bunicilor si un cont tot al bunicilor eu am avut 75 % iar sotul mamei 25% mama impreuna cu sotul ei tot ce au facut in timpul casatoriei masini cumparate conturi in banca au fost facute pe numele lui iar el sustine ca nu vrea sa dea nimk el crede ca daca sunt pe numele lui iar eu nu sunt fiica lui naturala nu am nici un drept cu toate caam inteles ca as avea si eu parte din toate astea numai ca acest individ cand am facut succesiunea pentru apartamentul bunicilor si contului a venit sa si ia partea cu toate ca moral nu avea nici o treaba cu bunicii mei parintii mamei. El nu vrea sa mi dea partea ce mi se cuvine dupa moartea mamei. Va rog sa mi dati un sfat ce sa fac Buna ziua, Este pacat ca ati lasat sa treaca mai bine de 3 ani de la decesul mamei pentru a lamuri situatia cu sotul mamei decedate. In mod normal, exista posibilitatea formularii unei actiuni in constatare prin care sa se stabileasca aportul mamei dvs. la dobandirea bunurilor care sunt pe numele sotului si apoi a unei actiuni de partaj cu privire la bunurile pe care le-ar fi dobandit in comun mama dvs. cu sotul in timpul casatoriei. Este foarte posibil ca trecerea timpului sa nu va fie in favoarea dvs. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
15-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Va trebui dezbatuta seccesiunea si iesirea din indiviziune in instanta. In ceea ce priveste cotele ce va revin, sotul supravietuitor detine o cota de 1/4 din masa succesorala, iar copiii o cota de 3/4 din masa succesorala, insa daca aveti dovezi ca aportul mamei la achizitionarea bunurilor a fost majoritar, puteti solicita o cota mai mare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-09-2017 |
 | Ana Vizitator |
| Buna ziua.Am si eu o întrebare Mama mea decedat acum 3,6 ani.Apartamentul este pe numele la amândouă.Adică,mama si eu.Am o sora care nu are pretenții deoarece oricum ii revine ei,după decesul meu.Eu sunt pensionar de boala,am si cancer.Valoarea apartamentului in funcție de zona ar fi de 25 de mii de euro.Cam cat mar costa succesiunea.SAU SI MAI BINE,SUNT OBLIGATA SA FAC SUCCESIUNEA?SAU O POATE SORA MEA DUPA DECESUL MEU. | |
|
|
|
12-09-2017 |
 | Liliana Elena Vizitator |
| Buna ziya! Cum pot obtine domiciliu la casa parinteasca, deoarece amandoi parinti mei sunt decedati mentionez faptu ca locuiesc de 7ani in italia cu doi copii minorisi am venit sa locuesc la casa parinteasca mentionez ca am facut o carte de identitate provizorie lipsa de spatiu copilului de 16ani nui pot inscrie la scoala si nul pot scoate din tara fara carte de identitate iar eu la fel nu pot esi din tara cu aceea carte provizorie cum pot proceda pentru a face cartea de identitate!!?? Va multumesc!! | |
|
|
|
12-09-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Liliana Elena a scris pe 12-09-2017: Buna ziya! Cum pot obtine domiciliu la casa parinteasca, deoarece amandoi parinti mei sunt decedati mentionez faptu ca locuiesc de 7ani in italia cu doi copii minorisi am venit sa locuesc la casa parinteasca mentionez ca am facut o carte de identitate provizorie lipsa de spatiu copilului de 16ani nui pot inscrie la scoala si nul pot scoate din tara fara carte de identitate iar eu la fel nu pot esi din tara cu aceea carte provizorie cum pot proceda pentru a face cartea de identitate!!?? Va multumesc!! Pentru a obtine eliberarea cartii de identitate, aveti nevoie de acordul proprietarilor, iar in cazul dvs. trebuie dezbatuta succesiunea si iesirea din indiviziune printr-o actiune in instanta. O alta posibilitate mai putin costisitoare ar fi sa obtineti o carte de identitate la o alta adresa, cu acordul proprietarilor respectivi. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-09-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Liliana Elena a scris pe 12-09-2017: Buna ziya! Cum pot obtine domiciliu la casa parinteasca, deoarece amandoi parinti mei sunt decedati mentionez faptu ca locuiesc de 7ani in italia cu doi copii minorisi am venit sa locuesc la casa parinteasca mentionez ca am facut o carte de identitate provizorie lipsa de spatiu copilului de 16ani nui pot inscrie la scoala si nul pot scoate din tara fara carte de identitate iar eu la fel nu pot esi din tara cu aceea carte provizorie cum pot proceda pentru a face cartea de identitate!!?? Va multumesc!! Buna ziua, Pentru a va putea stabili domiciliu la casa parinteasca, trebuie sa dobanditi un drept de proprietate/folosinta asupra spatiului. Puteti face acest lucru printr-o succesiune la notar daca nu mai exista alti mostenitori sau daca va intelegeti cu ceilalti mostenitori cu privire la modalitatea de dezbatere a succesiunii. Altfel, pentru a va face buletin trebuie sa vorbiti cu cineva sa va ia in spatiu pana reusiti sa va obtineti actele de proprietate pentru casa parinteasca. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
20-09-2017 |
 | Valentin Vizitator |
| Buna ziua,am o problema putin mai incurcata din punctul meu de vedere si inainte de a incepe orice demers as avea nevoie de cateva lamuriri de la cineva cu experienta,cu aprox 5 ani in urma tatal meu detinea 2 imobile (terenuri cu case) fara acte de proprietate, oferite de primarie in 1980 ,pentru ca un singur imobil era locuibil nu a mai fost platite taxele si impozitele celuilalt imobil,ca urmare a fost penalizat si trimis in judecata de catre stat.In promisiunea tatalui meu ca daca eu voi suporta toate cheltuielile necesare in rezolvarea acelei probleme si obtinerea actelor de proprietate,imi va dona una dintre acele proprietati,lucru care nu sa intamplat.Discutand cu un notar despre acest caz ma sfatuit ca singura garantie pe care o pot avea este sa fac un imprumut fictiv cu tatal meu,lucru pe care l-am si facut.Intrebarea mea este:daca in cele din urma tatal meu nu va fi de acord sa imi cedeze una dintre acele proprietati,pe baza acestui contract de imprumut pot intra in posesia unui imobil si daca nu care ar fi motivele?multumesc | |
|
|
|
20-09-2017 |
| Valentin a scris pe 20-09-2017: Buna ziua,am o problema putin mai incurcata din punctul meu de vedere si inainte de a incepe orice demers as avea nevoie de cateva lamuriri de la cineva cu experienta,cu aprox 5 ani in urma tatal meu detinea 2 imobile (terenuri cu case) fara acte de proprietate, oferite de primarie in 1980 ,pentru ca un singur imobil era locuibil nu a mai fost platite taxele si impozitele celuilalt imobil,ca urmare a fost penalizat si trimis in judecata de catre stat.In promisiunea tatalui meu ca daca eu voi suporta toate cheltuielile necesare in rezolvarea acelei probleme si obtinerea actelor de proprietate,imi va dona una dintre acele proprietati,lucru care nu sa intamplat.Discutand cu un notar despre acest caz ma sfatuit ca singura garantie pe care o pot avea este sa fac un imprumut fictiv cu tatal meu,lucru pe care l-am si facut.Intrebarea mea este:daca in cele din urma tatal meu nu va fi de acord sa imi cedeze una dintre acele proprietati,pe baza acestui contract de imprumut pot intra in posesia unui imobil si daca nu care ar fi motivele?multumesc Buna ziua, depinde de clauzele contractului de imprumut. In functie de acestea, exista sau nu , posibilitatea executarii silite in baza acelui contract. Dar, trebuie sa tineti cont si de faptul ca la randul lui, are posibilitatea formularii unei contestatii la executare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
15-11-2017 |
 | Tifigiu Vizitator |
| Buna ziua, Ma adresez D-voastra cu urmatoarea problema: Trebuie sa imputernicesc avocatul pentru a lua interogatoriul si a mi-l comunica.Eu locuiesc departe de tara iar originalul procurii nu ar ajunge in timp util. In aceasta situatie pot trimite o copie dupa procura prin email sau fax si sa depun mai tarziu la dosar originalul? Va multumesc mult si va doresc numai bine. Marian | |
|
|
|
18-11-2017 |
 | Ana Vizitator |
| Domni si doamne avocați/juristiVa rog sa răspundeți si la intrebarea.mea.Mulțumesc anticipat,oricui raspunde odată la ce am întrebat. | |
|
|
|
18-11-2017 |
 | Ana Vizitator |
| Întrebarea este din luna a 9a anul acesta. | |
|
|
|
27-02-2018 |
 | Trifan Vizitator |
| Buna ziua, Ma intereseaza la ce pret se duce expertiza la 7 terenuri si o casa in cazul unei succesiuni? | |
|
|
|
27-02-2018 |
 | Trifan Vizitator |
| Buna ziua, Ma intereseaza la ce pret se duce expertiza la 7 terenuri si o casa in cazul unei succesiuni? | |
|
|
|
27-02-2018 |
| Onorariul de expert il stabileste provizoriu instanta, iar apoi va veni expertul cu un deviz al costurilor finale in functie de complexitatea muncii depuse, de cheltuielile de deplasare etc. Ca regula o expertiza imobiliara e minim 1500 lei, una cadastrala la fel pleaca din 1.500 lei. Pt Bucuresti asta si pt o singura constructie/ teren. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
27-02-2018 |
| Trifan a scris pe 27-02-2018: Buna ziua, Ma intereseaza la ce pret se duce expertiza la 7 terenuri si o casa in cazul unei succesiuni? Onorariul unei expertize se stabileste de catre instanta si intra in obligatia reclamantului. De regula, onorariile incep de la suma de 1000 lei, insa in functie de volumul de lucru, expertul poate solicita majorarea acestui onorariu. De asemenea, aveti posibilitatea sa solicitati acordarea cheltuielilor de judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-07-2019 |
 | Fumuru ana Vizitator |
| As avea si eu o intrebare cu privire la taxa de timbru in procesul de succesiune dupa mama in care sunt reclamanta...a fost stabilita la suma de 375mil si am fost scutita de a o plati pt ca am venituri f mici...acum spre finalul procesului mi s- a spus sa o platesc pt ca voi primi anumite bunuri..dar eu nu am de unde sa dau atatia bani acum..pot sa o platesc dupa ce voi fi pusa in posesia bunurilor ...ce se intampla in acest caz ..am platit degeaba avocat si expertiza ?..multumesc | |
|
|
|
12-07-2019 |
| Daca in anul in curs nu ati formulat o alta cerere de ajutor public judiciar, puteti reformula cererea, solicitand esalonarea platii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-05-2023 |
 | Allison Howart Vizitator |
| Buna ziua! După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot, Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, am a trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am promis că oricui cunosc care are o problemă de relație, aș fi de ajutor acestei persoane, trimițându-l la singurul vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com îi poți e-mail dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau în orice alt caz 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de despărțire 7) Alungați un Iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie 9) vrei să-ți mulțumești iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |