Forum avocaţi > Civil

Legalizare hotarare judecatoreasca - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 13-01-2016
Vizitator
Taxa pentru copiile din dosar unde se plateste, 0.2 lei/pag
Răspunde
 20-02-2016
Vizitator
Am o sentinta definitiva pentru diferente salariale pronuntata 2011. Mi s-a spus ca trebuie sa fie definitiba si irevocabila pentru putea fi platita.. ce mai pot face pentru a mi primi drepturile. Va multumesc
Răspunde
 28-02-2016
Vizitator
Pentrua legalizare sentinta am rugat pe cineva sa-mi plateasca taxa de timbru si deci chitanta este pe numele persoanei. Este valabila sau trebuie sa platesc din nou pe numele meu?
Răspunde
 01-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Este valabila si taxa de timbru pentru legalizare platita de o alta persoana decat titularul

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-04-2016
Vizitator
Buna ziua, sunt din judetul Galati si am avut proces pe raza sectorului 3 Bucuresti sectia civil ( plasament copil) in urma caruia am primit "comunicare hotarare civila" . Am inteles ca urmatorul pas este legalizarea actului la acelasi tribunal pe baza unei cereri. Cererea se depune personal, avand in vedere distanta dintre Galati- Bucuresti, se poate trimite prin posta cererea? Multumesc!
Răspunde
 08-04-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Puteti trimite cererea de legaliza si prin posta. Atasati taxa judiciara de 5 lei, copie de pe sentinta si un plic cu timbru

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-04-2016
Vizitator
am o intrebare pe data de 18 martie am primit solutionarea pe portalul judecatoriei si pana in prezent nu am primit hotararea am sunat la judecatorie si mi sa zis ca judecatorul care a judecat acest caz e in concediu medical.Procesul acesta este pt tagada paternitatii si schimbarea copilului pe numele meu de fata.Si as dorii sa ma sfatuiti ce as putea face in cazul acesta pt ca imi trebuie urgent hotararea ca sa ii pot face copilului pasaport sa plecam din tara.Va rog din suflet dati.mi o solutie
Răspunde
 11-04-2016
Vizitator
vreau sa legalizez o sentinta de custodie a fetitei mele,din italia ,ce trebuie sa fac?
Răspunde
 11-04-2016
Vizitator
Catalina a scris pe 11-04-2016:
am o intrebare pe data de 18 martie am primit solutionarea pe portalul judecatoriei si pana in prezent nu am primit hotararea am sunat la judecatorie si mi sa zis ca judecatorul care a judecat acest caz e in concediu medical.Procesul acesta este pt tagada paternitatii si schimbarea copilului pe numele meu de fata.Si as dorii sa ma sfatuiti ce as putea face in cazul acesta pt ca imi trebuie urgent hotararea ca sa ii pot face copilului pasaport sa plecam din tara.Va rog din suflet dati.mi o solutie

In afara de a astepta, mai puteti face o cerere de urgentare a redactarii.. dar sa stiti ca justitia si graba n-au nicio legatura, sunt chestii total opuse. Cand ai un proces iti trebuie multa rabdare!
Răspunde
 11-04-2016
Vizitator
aceasta cerere o pot depune la judecatoria unde a fost procesul?si daca fac aceasta cerere in cat timp pot acea ceva la mana cum ca am schimbat numele
Răspunde
 11-04-2016
Vizitator
Da, acolo. Problema e ca nu aveti nicio garantie ca va fi luata in seama si ca va fi intr-adevar urgentata redactarea hotararii, dar puteti sa va incercati norocul.
Răspunde
 11-04-2016
Vizitator
am luat modelul de cerere, vine cu completarea : " fiindu-mi necasara la........ " ce trebuie sa scriu? avand in vedere plasament copil.
Răspunde
 11-04-2016
Vizitator
Trebuie sa scrieti motivul real care ar justifica urgenta.. adica argumentul pentru care judecatorul ar lua dosarul dvs. cu prioritate fata de celelalte dosare pe care le mai are si sa-i redacteze hotararea.
Răspunde
 01-05-2016
Vizitator
am o hotarare judecatoreasca prin care eu sunt parata si trebuie sa astept 30 zile pt a o legaliza.Ca sa ma duc sa fac o cerere la tribunal ca nu o sa atac aceasta hotarare (ca sa nu mai astept 30 zile)trebuie sa fie ai reclamantul?Si ce trebuie sa scriu in aceasta cerere?Va multumesc
Răspunde
 02-05-2016
Vizitator
Catalina a scris pe 01-05-2016:
Ca sa ma duc sa fac o cerere la tribunal ca nu o sa atac aceasta hotarare (ca sa nu mai astept 30 zile)trebuie sa fie ai reclamantul?Si ce trebuie sa scriu in aceasta cerere?Va multumesc

Nu exista o asemenea posibilitate. Trebuie sa asteptati termenul indiferent daca atacati sau nu.
Răspunde
 02-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Nu exista aceasta varianta Sunteti obligata sa astptati termenul de 30 de zile, indifferent daca hotararea va fi atacata sau nu.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-05-2016
Vizitator
Buna ziua! De unde pot lua cererea de legalizare,unde pot plati taxa judiciara? Sa incheiat procesul de divort la Iasi si eu de 2 ani stau in Brasov, fiind distanta destul de mare as dori sa o trimit prin posta. Imi puteti spune daca rezolv ceva? Multumesc!
Răspunde
 04-05-2016
Vizitator
chiar azi am fost la tribunal si am facut o cerere cum ca nu voi ataca hotararea si am rezolvat hotararea a fost legalizata pe loc
Răspunde
 04-05-2016

Bucuresti
0762633618
Facebook
Buna ziua!
Cererea de legalizare o puteti formula dvs si solicitati numarul de exemplare pe care il doriti Taxa de timbru o platiti la posta, 5 lei pt fiecare exemplar, mergeti la un oficiu postal si eventual platiti prin mandat postal.
Daca nu puteti contacta pe cineva din Iasi sa va ajute cu legalizarea, incercati sa trimiteti prin posta, insa in cererea de legalizare solicitati ca hotararile legalizate sa fie trimise la adresa din Brasov.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-05-2016

Bucuresti
0762633618
Facebook
Acesta este un formular pt cerere legalizare hotarare

JUDECĂTORIA ……………………………
DOSAR ……………………………
TERMEN …………………………

DOMNULE PREŞEDINTE,

Subsemnatul (a) …………………………….. în calitate ………………… vă rog să îmi aprobaţi eliberarea unei (sau cate exemplare doriti) copii legalizate după sentinţa nr. ………………… pronunţată în dosarul nr. ………………….. .
Intrucat domiciliez in Brasov. rog sa-mi copmunicati hotararea la urmatoarea adresa............

Data: …………………

SEMNĂTURA…………………

DOMNULUI PREŞEDINTE AL JUDECĂTORIEI ……………………………

Avocat Roxana Dumitru,
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.