|
11-07-2016 |
| Va trebui ca aceeasi declaratie sa o dea si autoritatea tutelara. Numai asa o veti putea legaliza inaintea termenului de 30 de zile. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
13-07-2016 |
 | Emil Vizitator |
| Buna ziua! Am fost sanctionat contraventional pentru parcare neregulamentara (amenda platita), am contestet procesul verbal in instanta unde mi s-a admis plangerea si anulat procesul verbal dar nu s-a specificat nimic despre banii platiti pe amenda cu toate ca in plangere am cerut restituirea lor. Anularea pv presupune automat si restituirea banilor? Multumesc! | |
|
|
|
13-09-2016 |
 | Felyonetiu@yahoo.com Vizitator |
| Asi vrea sa stiu daca am primit sentinta de divort prin posta acum 4 ani dar e nelegalizata,pot sa merg cu ea si mi-o paralizează pe loc??? | |
|
|
|
14-09-2016 |
| Felyonetiu@yahoo.com a scris pe 13-09-2016: Asi vrea sa stiu daca am primit sentinta de divort prin posta acum 4 ani dar e nelegalizata,pot sa merg cu ea si mi-o paralizează pe loc??? Ce înseamnă PARALIZEAZĂ ??? Ha | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-09-2016 |
 | Sorin Vizitator |
| In cazul meu voi trimite cererea prin posta, punind in plic si chitanta pentru taxa de timbru de 5 lei. Daca hotarirea are 5 pagini inteleg ca trebuie sa mai achit 5x0.2=1 leu pentru xeroxare. Aceasta suma cum o trimit in plic? Mai platesc o taxa de timbru suplimentara de 1 leu sau trimit 1 leu in numerar in plic? | |
|
|
|
21-09-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Taxa va trebui achitata de catre dvs., iar dovada platii trebuie atasata cererii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-09-2016 |
 | Elena Vizitator |
| "O copie a sentintei" nici dupa nici de pe! | |
|
|
|
30-09-2016 |
 | Denisa Vizitator |
| Elena a scris pe 30-09-2016: "O copie a sentintei" nici dupa nici de pe! Asa doar evitati elegant o chestiune controversata :) Si eu zic ca este copie "de pe" sentinta pentru ca fotocopiezi textul care este inscris PE suportul material. | |
|
|
|
30-09-2016 |
 | Elena Vizitator |
| Am primit prin email sentinta civila din apel nesemnata de completul de judecata.La finele ultimei pagini din sentinta e scris: "tehnoredactata de judecator X judecator la instanta de fond" . Pot sa ma folosesc de aceasta mentiune si sa cer anularea sentintei invocand nulitatea pe motiv ca a fost redactata de acelasi judecator care a judecat si fondul? Arat ca acesta nu face parte din completul care trebuia sa judece apelul? Constituie o proba faptul ca apare in email aceasta mentiune?multumesc! | |
|
|
|
12-10-2016 |
 | Oana Vizitator |
| de cat trebuie timbrul? multumesc | |
|
|
|
12-10-2016 |
| Buna ziua! Daca va referiti la taxa de timbru pt legalizare, este de 5 lei pt un exemplar. Daca doriti sa faceti doua copii legalizate, achitati 10 lei. In situatia in care considerati ca aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-10-2016 |
 | Ioana Vizitator |
| Buna ziua!Am si eu o întrebare dacă se poate să îmi răspundeți,va rog frumos. De curând am divorțat si am castigat custodia exclusiva a minorului ,procesul a avut loc în dată de 10 lună trecută și luna asta în 10 a venit sentința,intrebarea este .după cât timp pot sa merg sa o legalizez?trebuie să mai aștepte încă 30zile să văd dacă fostul face recurs? | |
|
|
|
26-10-2016 |
| Da. Trebuie sa asteptati sa treaca termenul de 30 de zile de recurs, mentionat la finalul sentintei. Dupa trecerea termenului va puteti duce la instanta cu o cerere in acest sens si o copie (sau mai multe- in functie de cate exemplare doriti sa legalizati) dupa sentinta. Termenul de 30 de zile se socoteste pe zile calendaristice . | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
26-10-2016 |
 | Ioana Vizitator |
| |
|
|
27-10-2016 |
 | BADIU GICA Vizitator |
| BUNA ZIUA MA SCUZATI CA VA DERANJEZ DAR AM O DILEMA AM INCEPUT SCOALA DE SOFERI SI AM FOST SA SCOT CAZIERUL EU AM FOST CONDAMNAT AM EXCUTAT TOT AU TRECUT APROAPE ZECE ANI SE FAC IN APRTLIE LA ANUL DE CIND NU AM FACUT NIMIC SI CEI DE LA SCOALA DE SOFERI MI-AU SPUS SA MERG SA LE ADUC HOTARIREA JUDECATOREASCA DAR EU NU O MAI AM CA ALFEL NU INTRU IN EXAMEN CUM TREBUIE SA PROCEDEZ.VA MULTUMESC. | |
|
|
|
08-11-2016 |
 | IOAN LUNGU Vizitator |
| Avocat Popescu Dan a scris pe 14-11-2015: Mergeti la arhiva instantei si solicitati o copie legalizata cu mentuinea ca este definitiva,apoi mergeti la un executor judecatoresc si puneti-o in executare. | |
|
|
|
08-11-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| BADIU GICA a scris pe 27-10-2016: BUNA ZIUA MA SCUZATI CA VA DERANJEZ DAR AM O DILEMA AM INCEPUT SCOALA DE SOFERI SI AM FOST SA SCOT CAZIERUL EU AM FOST CONDAMNAT AM EXCUTAT TOT AU TRECUT APROAPE ZECE ANI SE FAC IN APRTLIE LA ANUL DE CIND NU AM FACUT NIMIC SI CEI DE LA SCOALA DE SOFERI MI-AU SPUS SA MERG SA LE ADUC HOTARIREA JUDECATOREASCA DAR EU NU O MAI AM CA ALFEL NU INTRU IN EXAMEN CUM TREBUIE SA PROCEDEZ.VA MULTUMESC. Buna ziua, Trebuie sa va duceti la instanta de judecata care v-a condamnat in prima instanta, sa obtineti o copie a hotararii si sa solicitati legalizarea ei (adica se aplica o stampila in original si mentiunea ca este definitiva). Cu ea ar trebui sa rezolvati problema scolii de conducere. Ulterior, ar trebui sa faceti o cerere la Politie pentru a constata din oficiu faptul ca a intervenit reabilitarea si sa radieze mentiunea condamnarii din cazier. Daca nici asa nu se sterge cazierul, puteti face o cerere de reabilitare la instanta de judecata, care poate constata intervenirea reabilitarii dvs. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
08-11-2016 |
 | Elea Vizitator |
| Ca sa radiez din CF notarea unui litigiu ce sentinta judecatoreasca trebuie sa depun? Cea de la fond? Cea de la tribunal prin care s-a respins apelul ? Mentionez ca s-a facut si contestatie in anulare care de asemenea s-a respins. Trebuie sa legalizez copia fara semnaturi care am primit-o prin posta? | |
|
|
|
10-11-2016 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Buna ziua, Sentinta de fond, legalizata. Legalizatie exemplarul pe care l-ati primit. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-11-2016 |
 | Mihaelabogdan Vizitator |
| Buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine intr-o problema . Am o matusa care a fost casatorita acum 39 de ani si divortata nu se stie cand. Ea a pierdut sentinta de divort si nu-si mai poate preschimba CI . Daca il gasim pe fostul ei sot si facem o copie legalizata la notar dua sentinta de divort, credeti ca este suficient pt a-si preschimba CI ? Mentionez ca eu sunt din Medias jud . Sibiu, ea este din jud. Valcea si casatoria si posibil si divortul sa fie in jud. Olt si o sa-mi fie foarte greu sa ma deplasez . Mai precizez faptul ca matusa mes este bolnava pshihic si nu-si aminteste clar toate aceste date . Ceea ce stiu sigur, este data casatoriei lor, pe care am verificat-o la primaria din Com. Potcoava jud. Olt. Va rog sa ma sfatuiti ce am de facut in acest caz. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |