Forum avocaţi > Civil

Legalizare hotarare judecatoreasca - Pagina 7

Start  5   6  7  8  Final
 01-04-2017
Vizitator
Buna ziua! Am divortat in Spania si e recunoscuta sentinta in.Romania!Cum in Spania nu au treaba cu.schimbatul numelui dupa casatorie nici.in sentinta nu imi.este pus!Ce as putea face in cazul.de fata!Mentionez ca la.starea civila apar tot casatorita!
Răspunde
 01-04-2017
Vizitator
Buna ziua así dori si eu o informatie daca se poate
Este vorba despre un test ADN .
Eu am un copil de 9 ani tatal lui cand copilul sa nascut nu a vrut sa auda de el irá acum face presiuni asupra mea ca ar vrea un test ADN si sa ISI indeplineasca rolul de Tata intrebarea mea este.
Daca eu accept aves lucru el are aceleasi drepturi ca si mine ??
Multumesc
Răspunde
 02-04-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Georgiana a scris pe 01-04-2017:
Buna ziua así dori si eu o informatie daca se poate
Este vorba despre un test ADN .
Eu am un copil de 9 ani tatal lui cand copilul sa nascut nu a vrut sa auda de el irá acum face presiuni asupra mea ca ar vrea un test ADN si sa ISI indeplineasca rolul de Tata intrebarea mea este.
Daca eu accept aves lucru el are aceleasi drepturi ca si mine ??
Multumesc

Tatal are dreptul legal de a lua parte la cresterea si educarea minorului, avand posibilitatea sa formuleze in instanta o actiune in acest sens, chiar daca dvs, in calitate de mama, sunteti de acord sau nu cu acest lucru. Sfatul meu este sa incercati o rezolvare amiabila a cestei situatii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-06-2017
Vizitator
Buna ziua,va rog sa ma invatati ce trebuie sa fac in problema urmatoare:
- pe data de 09.02.2017 ma oprit politia cu nr rosii expirate;
- pe data de 09.05.2017 am fost chemat la judecatorie ptr renuntare la urmarire penala;
- la cateva zile mi-a venit acasa comunicare minuta penala in care scrie:
Admite cererea formulata de Parchetul de pe langa Jud. Craiova.
Constata legalitatea si temeinicia solutiei de renuntare la urmarire penala dispusa fata de suspectul I.Ionut ptr savarsirea infractiunii prev.de art.334 al. 1 CP.
In baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. confirma ordonanta de renuntare la urmarire penala nr.1414/P/2017 din data de 27.03.2017 a Parc.de pe langa Jud. Craiova.
In baza art.275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia.
DEFINITIVA.
Pronuntata in sedinta publica,astazi 09.05.2017.
Ce trebuie sa fac acum,am inteles ca trebuie sa-mi vina hotararea acasa prin posta cu amenda si pe cat am permisul suspenda.A trecut o luna si ceva si nimic,unde trebuie sa ma duc sa grabesc cumva procedurile s-au nu stiu,sa fac ceva.
Mentionez ca lucrez ca sofer si imi trebuie urgent permisul,va multumesc frumos!
Răspunde
 30-06-2017
Vizitator
Eu a trebuit sa platesc 5 lei pt.o copie legalizata,am intocmit cerere ,am atasat copie CI,hotarirea ,si chitanta de cate 5 lei ,am cerut 3 exemplare,,,,,,,,daca va ajuta ce am scris .,,,,,,,,,,,,
Răspunde
 30-06-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Ionut a scris pe 29-06-2017:
Buna ziua,va rog sa ma invatati ce trebuie sa fac in problema urmatoare:
- pe data de 09.02.2017 ma oprit politia cu nr rosii expirate;
- pe data de 09.05.2017 am fost chemat la judecatorie ptr renuntare la urmarire penala;
- la cateva zile mi-a venit acasa comunicare minuta penala in care scrie:
Admite cererea formulata de Parchetul de pe langa Jud. Craiova.
Constata legalitatea si temeinicia solutiei de renuntare la urmarire penala dispusa fata de suspectul I.Ionut ptr savarsirea infractiunii prev.de art.334 al. 1 CP.
In baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. confirma ordonanta de renuntare la urmarire penala nr.1414/P/2017 din data de 27.03.2017 a Parc.de pe langa Jud. Craiova.
In baza art.275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia.
DEFINITIVA.
Pronuntata in sedinta publica,astazi 09.05.2017.
Ce trebuie sa fac acum,am inteles ca trebuie sa-mi vina hotararea acasa prin posta cu amenda si pe cat am permisul suspenda.A trecut o luna si ceva si nimic,unde trebuie sa ma duc sa grabesc cumva procedurile s-au nu stiu,sa fac ceva.
Mentionez ca lucrez ca sofer si imi trebuie urgent permisul,va multumesc frumos!

Formulati o cerere in acest sens si o depuneti la registratura judecatoriei unde s-a judecat dosarul dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-06-2017
Vizitator
Imi puteti da un exemplu de cerere,va rog frumos?....s-au sa ma invatati cum s-o scriu?
Răspunde
 30-06-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ionut a scris pe 30-06-2017:
Imi puteti da un exemplu de cerere,va rog frumos?....s-au sa ma invatati cum s-o scriu?

Gasiti cereri tipizate la arhiva sau la xeroxul din cadrul instantei de judecata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-06-2017
Vizitator
Am publicat deja un model pe prima pagina a topicului

Da, gasiti in mod normal si tipizate de cumparat la firma din incinta instantei care fotocopiaza dosare (costa in jur de 1 leu)
Răspunde
 30-06-2017
Vizitator
Multumesc frumos!
Răspunde
 05-07-2017
Vizitator
Se poate solicita si prin posta?
Cat si unde trebuie ha platesc pentru eliberare pentru a le trimite prin posta
Răspunde
 16-08-2017
Vizitator
Buna ziua,
Pentru legalizarea hotararii ramase definitive ( Divort ), ma pot duce personal la judecatorie sa legalizez hotararea, s-au trebuie sa apelez neaparat la un avocat ( cel care m-a asistat nu mai suntem in relatii bune ).
Va multumesc
Cu stima
Răspunde
 16-08-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan Ardelean a scris pe 16-08-2017:
Buna ziua,
Pentru legalizarea hotararii ramase definitive ( Divort ), ma pot duce personal la judecatorie sa legalizez hotararea, s-au trebuie sa apelez neaparat la un avocat ( cel care m-a asistat nu mai suntem in relatii bune ).
Va multumesc
Cu stima

Puteti merge personal la instanta care a promuntat hotararea, la serviciul Registratura, pentru a solicita legalizarea hotararii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-09-2017
Vizitator
Cât mă costă o legalizare a hotatari de divorț
Răspunde
 01-09-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vizitatoare a scris pe 01-09-2017:
Cât mă costă o legalizare a hotatari de divorț

Taxa pentru legalizare este de 5 lei/exemplar. Mergeti la serviciul Registratura al instantei care a pronuntat hotararea si solicitati legalizarea acesteia.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-09-2017
Vizitator
unde ati platit acei 5 lei puteti sa-mi explicati pasi si institutiile care ati fost am si eu problema asta mi-a venit minuta acasa si nu stiu cum sa procedez sa-mi iau permisul va rog mult de tot sa ma ajutati
Răspunde
 25-09-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Taxa se achita la Directia economica-Impozite si taxe. Dupa achitare, va prezentati cu chitanta in orignal la Arhiva/Registratura instantei la care s-a judecat procesul, cu cererea de legalizare a Minutei si cu Minuta, sau ce ati primit acasa.Dupa legalizare ( aplicarea unei stampile si semnaturile de rigoare) mergeti la Politia la care aveti permisul retinut. In baza a ce prezentati vi se eibereaza permisul.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-09-2017
Vizitator
Buna, am și eu o hotărâre judecătorească , unde sa dat sentința de propire pe conturile mele bancare, dar in sentința am numele greșit, ce as putea face? Este o hatarare valabilă pe numele meu?
Răspunde
 26-09-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Anonim a scris pe 26-09-2017:
Buna, am și eu o hotărâre judecătorească , unde sa dat sentința de propire pe conturile mele bancare, dar in sentința am numele greșit, ce as putea face? Este o hatarare valabilă pe numele meu?

Se poate dace îndreptare de eroare dar nu cred că aveți interes. În hotărâre este menționat CNP-ul dvs sau adresa de domiciliu?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-09-2017
Vizitator
Buna seara.as dori si eu o îndrumare ce as putea sa fac ..Am avut proces cu fostul sot pt restabilirea domiciliu minor.in luna februarie anul curent s-a dat decizia k am castigat copilul,dar acest lucru nu mi s-a comunicat in scris de niciun fel,am citit pe portalul judecătoriei..atât.apel fostul sot nu a făcut.el locuind in uk.cum as putea intra in posesia deciziei,sa am si eu un act la mana sa imi pot lua copilul la domiciliul meu.ps.procesul s-a tinut in Lehliu,Călărași,eu fiind din Bucuresti.multumesc
Răspunde
RăspundeStart  5   6  7  8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.