|
16-11-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| V-am raspuns in mesajul anterior. Asteptati implinirea varstei de 18 ani si ulterior va puteti muta unde si cu cine doriti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-12-2022 |
 | Simona Vizitator |
| Am 16 ani și vreau să plec de acasă din cauza bătăilor și amenințărilor dar poliţia de aici nu îi face nimic lui tata | |
|
|
|
25-12-2022 |
 | Cami Vizitator |
| Bajenaru Andrei a scris pe 15-02-2018: Buna seara o scurta intrebare am si eu. Daca eu am 19 ani am servici!!!!! am venit 2500 lei pe luna!! Si prietena mea are 15 ani , sta la sora ei care are 25 ani si acolo locuieste si cumnatul iubitei mele. Nimeni din familia ei nu e de acord cu mine. Toti din familia mea imi ofera sprijin sa ne mutam impreuna . pot sa o iau la mine acasa , sa merg la politie sa declar ca e la mine sub supraveghere si am grija de ea ,deoarece cumnatul iei i-a confiscat telefonul, i-a spart contul de facebook si ia schimbat parola... daca fac o plangere ca i-a sp[art contul am inteles ca poate lua amenda.sau inchisoare 3-12 luni. in principiu daca o iau acasa si declaram la politie poate sa o i-a inapoi acasa. tinand cont ca maicasa e in Italia si taicasu e un betiv in romania? MULTUEMSC ANTICIPAT | |
|
|
|
26-12-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Simona a scris pe 24-12-2022: Am 16 ani și vreau să plec de acasă din cauza bătăilor și amenințărilor dar poliţia de aici nu îi face nimic lui tata Daca sunteti victima unor abuzuri, sesizati politia si DGASPC-ul pentru a fi internata intr-un centru pentru minori, pana la majorat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-01-2023 |
 | Alexandra@129839 Vizitator |
| Bunaaaaa, am 14 ani, si prietenul meu 16ani , si vreau sa fug cu el, ne iubim reciproc,nu am avut o copilarie chiar foarte buna, am avut o gramada de traume, la varsta de 8 ani am ramas cu tatal,caci mama a plecat cu un alt barbat, in timp ce ea era in strainatete, tata avea grija de 3 copii, pe cand pe mama nu a interesat-o, acum ai mei sau impacat, adevarul este ca nu o suport pe mama, din cauza ei am probleme, am ramas cu sechele, dupa despartire, mama a sunat politia pe tata vroia sa i faca rau..... pe cand tata e tot ce am, il iubesc enorm, dar nu o suport pe mama...... mi-a facut o gramada de probleme si am ramas cu sechele.... acum sa-u reimpacat... si nu ma lasa sa fiu cu prietenul meu, ma tin practic sechestrata, am doar 14 ani, incare ma-m maturizat, ce va putea face legea?suntem ambii minor, nu am intretinut relatii intime, va roooooog ajutati ma , nu mai vreau sa stau cu ei , nu imi pot vedea prietenul,,, il iubesc a fost acpolo cand nu afost NIMENI! si vreau sa fug cu el! propria mea raspundere, imi asum ori ce numai sa fiu cu el , suntem minori, putem ramane impreuna? el e singurul care ma poate face fericita si sa ma simt in siguranta, ne stiim de mult, am trait in acelasi cartier, de nu ma iubea, ma-r fii putut dejaa folosii, dar nu a facut-o a preferat sa ramana ! pot spune politiei dece am fugit cu el , deci pot ramane cu el daca voi fugii? | |
|
|
|
06-01-2023 |
 | Trex Vizitator |
| Buna seara daca pleacă iubita mea de acasă de la ea și se muta la mine că e puțin și fac 18 ani sa scape de scandalurile bunici și a mama ei care îi convine cu mine ea face 16 ani ce am văzut în problemele lor că mama ei nu o baga in seama sau să vorbească cu ea că eu cum stau aproape de doi ani în casa bunici mele care o decedat și mă întrețin singur pe lângă am și frați mamei mele care vin la mine este o problema cu chestia asta daca ea vrea sa se mute la mine și eu o primesc plus că am vorbit și cu un prieten din poliție care o spus că poate daca mama ei mă acuză cu ceva fara sa fac cu ea sau am luat-o de acasă i-am explicat și lui situația și o spus că nu are ce să îmi facă | |
|
|
|
08-01-2023 |
| Daca parintii iubitei dvs vor sesiza organele de politie, puteti fi cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor, iar iubita va fi dusa inapoi acasa. Sfatul meu este sa asteptati ca iubita dvs sa devina majora. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-04-2023 |
 | Alexandra Vizitator |
| Andreea a scris pe 13-07-2017: Daca plec a doua oara la iubitul meu eu avand 16 ani si el 15 iar parintii mei vor incerca sa ma ia ,vor reusii daca eu nu vreau?? | |
|
|
|
06-04-2023 |
| Da. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-05-2023 |
 | Andreea Vizitator |
| Pana la urma pot pleca fara acordul parintiilor la varsta de 16 ani fara a avea probleme sau nu, vreau un raspuns concret. | |
|
|
|
20-05-2023 |
 | Andreea Vizitator |
| Pana la urma pot pleca fara acordul parintiilor la varsta de 16 ani fara a avea probleme sau nu, vreau un raspuns concret. | |
|
|
|
21-05-2023 |
| Nu puteti pleca, daca parintii nu sunt de acord. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-07-2023 |
 | Anonim Vizitator |
| Buna ziua, am o prietena de 16 ani .. parinti o abuzeaza fizic, o forteaza sa lucreze, chiar daca fata are dureri extrem de tari de burta, se simte rau din cauza menstruatiei, o tine la munca mai continu, fata daca pe propria raspundere, e deacord sa se mute cu mine, eu avand 19 ani, fara sa intretinem relatii sexuale pana la varsta de 18 ani, se poate sa o faca ? | |
|
|
|
02-08-2023 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Nu, nu poate sa o faca. Daca parintii o abuzeaza, sa-i reclame la politie, la protectia copilului. Exista si un nr de telefon ptr. astfel de situatii care poate fi accesat de minori. \ 119 Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a operaționalizat numărul unic național 119 destinat raportării cazurilor de abuz, neglijare, exploatare și orice altă formă de violență asupra copilului, în cadrul programului guvernamental „Din grija pentru copii”. Numărul 119 este gratuit din orice rețea fixă sau mobilă și va fi operat de către consilierii direcțiilor de asistență socială și protecția copilului. Iar dvs, daca nu vreti sa va treziti cu dosar de viol, stati linistit. Ajutati-o sa primeasca ajutor de la stat. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
03-08-2023 |
| Anonim a scris pe 31-07-2023: Buna ziua, am o prietena de 16 ani .. parinti o abuzeaza fizic, o forteaza sa lucreze, chiar daca fata are dureri extrem de tari de burta, se simte rau din cauza menstruatiei, o tine la munca mai continu, fata daca pe propria raspundere, e deacord sa se mute cu mine, eu avand 19 ani, fara sa intretinem relatii sexuale pana la varsta de 18 ani, se poate sa o faca ? Nu, insa minora poate sesiza DGASPC ul cu privire la situatia dansei sau chiar organele de politie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-09-2023 |
 | Cristina Vizitator |
| Am 16 ani si doresc sa plec la prietenul meu.Ce se poate intampla daca plec...Pot sa dau declaratie ca stau de buna voie? | |
|
|
|
15-09-2023 |
 | Emilia Vizitator |
| Buna, Daca am 16 ani și 5 luni și vreau să locuiesc cu iubitul meu și părinți mei nu sunt de acord și mă obligă să nu rămân cu el pot rămâne cu el ? | |
|
|
|
15-09-2023 |
| Nu puteti pleca de acasa fara acordul parintilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-09-2023 |
 | Noemi Vizitator |
| Noémi Vizitator Bună, am 16 ani maică mea mă dat afară din casă și acuma stau la prietenul și prietena mea, de 3 ani stau la ea si asta ii deja a doua oară când mă dă afară am rugat-o să nu mă deie afară și ea nimic am dovadă dar ea acuma la aia zice la toată lumea că eu am părăsit-o pentru un băiat care nu e adevărat fiind că eu am întrebat-o dacă pot să vin înapoi să mă ajută la teme pentru că mama niciodată nu mă ajutat și întotdeauna mă lăsat singură cu frate meu care ii bolnav doar ca să ea pot să meargă la aparate și zice că mi-e nu îmi pasat niciodată de ea și nici nu îmi pasă dacă ea trăiește sau moare asta mi-o zis și exagerează pentru ii răcită dar ea întotdeauna din mic face mare, si dacă dă plângere si eu le dau dovada ce am și eu sunt mai bine aici îngrijorat, învăț, pot să rămân aici sau ce o să fie..? Nu vreau probleme ei.. | |
|
|
|
04-10-2023 |
 | Log Vizitator |
| Draga mea, La 16 ani ai voie să te casatoresti. Asta i ieșirea. Viata frumoasa! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |