Forum avocaţi > Civil

Pot pleca la 16 ani de acasa? - Pagina 15

Start 13 14 15
 04-10-2023
Vizitator
Pleaca de acolo. Ai pasaport la 16 ani, darămite un contract de chirie. Te pot prinde sa zicem asa, doar daca faci ceva ilegal.

17 ani e o vârstă prea mare sa te mai temi de ei. Doar de Dumnezeu!
Răspunde
 04-10-2023
Vizitator
Fugiti, frate dragostea invinge orice obstacol. Daca e, daca nu stai si scrii pe net.
Răspunde
 04-10-2023
Vizitator
La 15 ani îl iau pe el. Mai rabda un an, Habar n am cum.
Răspunde
 03-11-2023
Vizitator
" a scris:
Am 16 ani si doresc sa plec la prietenul meu.Ce se poate intampla daca plec...Pot sa dau declaratie ca stau de buna voie?
Răspunde
 05-12-2023
Vizitator
Buna ziua

As vrea sa știu dacă pot sa plec dela vârsta de 14 ani și vreau sa plec la iubitul meu eu nu pot sa stau fără el și m-aș și omora pentru el ce poate să-mi facă poliția chiar dacă părinți nu-s de acord nu se poate bagă in tro relație care se iubește doi copii așa mult am dreptate
Răspunde
 05-12-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din păcate nu vă puteți muta la iubitul dvs, fără acordul părinților, cât timp sunteți minoră.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-12-2023
Vizitator
Buna ziua ,numele meu este Mădălina și vreau să mi spun problema mea aici sperând că mă puteți ajuta
Eu am 16 ani și am certuri cu maica mea ( adică am inceput de la o cearta ) eu lucrez in weekend că sa îmi fac bani pentru la școală , deoarece maica mea dacă îi cer macar 5 lei strâmbă din nas ...
Și noi avem un abonament de platit in comun și plătim foarte mult are ea rata la telefonul ei ..și eu i am zis că nu vreau sa mai plătesc eu abonamentul că nu este rapsunderea mea să plătesc abonamentul și a început să tipe la mine să îmi vorbească foarte urat deoarece onderanjeaza că i am zis că nu vreau sa mai plătesc eu ....
Și așa de răzbună pe mine in fiecare zi și mă ceartă fara motiv ,îmi vorbește foarte urat
Și m am saturat sa plâng din cauza ei și să mă consum ,as dori sa plec de acasă la Tatăl meu ,dar este mai complicat ,eu sunt trecută fara tată în certificat și nu știu dacă o să mearga ,o sa patesc ceva ? O sa am probleme cu politia?
Va rog ajutați mă cu un răspuns nu știu ce să mai fac
Răspunde
 10-12-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vorbiți cu tatăl dvs să promoveze în instanță o acțiune pentru stabilirea paternității și stabilirea domiciliului dvs la dansul, cu obligarea mamei la plata pensiei de întreținere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-06-2024
Vizitator
Daiana Maria a scris pe 04-01-2018:
Buna am 15 ani și vreau să plec de acasă din cauza părinților mei pentru nu ii mai suport
Nu mai suport certurile lor scandaluri m.am saturat să mă bag intre ei
Eu am un iubit de foarte mult timp aproximativ 10 luni mai avem doar un pic și facem un an de relație
Îl iubesc mă iubeste ținem unul la altul și vrem sa ne mutam împreună
Părinți mei nu sunt de acord cu el dar eu nu ii iau în considerare pentru că îl iubesc foarte mult pe acest băiat
Vreau sa știu dacă mă duc la poliție și dau o declarație ca mă duc la el de bunăvoie ne poate face ceva .
Răspunde
RăspundeStart 13 14 15
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.