|
09-04-2018 |
 | Mirela Vizitator |
| Buna ziua a-și vrea sa știu dacă copilul este născut in Spania si tatăl este spaniol am nevoie de procura sa călătoresc cu el in România sau din România sa îmi ceara procura dacă e spaniol ??? | |
|
|
|
10-04-2018 |
 | Radu Vizitator |
| Buna ziua!,Va rog dak puteti sa imi rasp si mie,sora mea este casatorita si vrea sa plece din Cipru cu copilu in romania are pasaport si certificat romanesc copilu,odata ce ajunge in romania poate sa mai iese cu el din romanis fara procura de la tata?multumesc | |
|
|
|
10-04-2018 |
 | Radu Vizitator |
| Buna ziua!,Va rog dak puteti sa imi rasp si mie,sora mea este casatorita si vrea sa plece din Cipru cu copilu in romania are pasaport si certificat romanesc copilu,odata ce ajunge in romania poate sa mai iese cu el din romanis fara procura de la tata?multumesc | |
|
|
|
10-04-2018 |
| Mirela a scris pe 09-04-2018: Buna ziua a-și vrea sa știu dacă copilul este născut in Spania si tatăl este spaniol am nevoie de procura sa călătoresc cu el in România sau din România sa îmi ceara procura dacă e spaniol ??? Buna ziua, Da, va trebuie procura din partea tatalui pentru a calatori cu copilul. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
10-04-2018 |
| Radu a scris pe 10-04-2018: Buna ziua!,Va rog dak puteti sa imi rasp si mie,sora mea este casatorita si vrea sa plece din Cipru cu copilu in romania are pasaport si certificat romanesc copilu,odata ce ajunge in romania poate sa mai iese cu el din romanis fara procura de la tata?multumesc Buna ziua, Nu, nu va mai putea iesi din Romania cu copilul fara procura de la tata. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
10-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Radu a scris pe 10-04-2018: Buna ziua!,Va rog dak puteti sa imi rasp si mie,sora mea este casatorita si vrea sa plece din Cipru cu copilu in romania are pasaport si certificat romanesc copilu,odata ce ajunge in romania poate sa mai iese cu el din romanis fara procura de la tata?multumesc Sora dvs. poate veni cu minorul in Romania, insa pentru a parasi teritoriul tarii impreuna cu minorul, va necesita acordul tatalui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-04-2018 |
 | Elida Vizitator |
| Buna ziua! Suntem o familie cu 2 copii, luna aceasta voi pleca in Romania impreuna cu fetitele pt 2 saptamani, intrebarea este mai trebuie procura de la tata sau putem calatori doar cu nie-le? | |
|
|
|
27-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Elida a scris pe 27-04-2018: Buna ziua! Suntem o familie cu 2 copii, luna aceasta voi pleca in Romania impreuna cu fetitele pt 2 saptamani, intrebarea este mai trebuie procura de la tata sau putem calatori doar cu nie-le? Da, este necesar acordul ambilor parinti sau in functie de caz, al tatalui, pentru a putea calatori cu minorele ( pentru a iesi din Romania). | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-04-2018 |
 | Alina Vizitator |
| Buna seara bebe meu are doar cetățenie spaniolă tatăl cetățean spaniol pot sa plec cu ea in romania fara procura eu fiind romanca? Daca da .... atunci ma si pot întoarce?multumesc anticipat! | |
|
|
|
30-04-2018 |
| Elida a scris pe 27-04-2018: Buna ziua! Suntem o familie cu 2 copii, luna aceasta voi pleca in Romania impreuna cu fetitele pt 2 saptamani, intrebarea este mai trebuie procura de la tata sau putem calatori doar cu nie-le? Aveți nevoie de procură. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
30-04-2018 |
| Alina a scris pe 30-04-2018: Buna seara bebe meu are doar cetățenie spaniolă tatăl cetățean spaniol pot sa plec cu ea in romania fara procura eu fiind romanca? Daca da .... atunci ma si pot întoarce?multumesc anticipat! Pentru a putea calatori cu minora aveti nevoie de acordul tatalui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-05-2018 |
 | Eliza Vizitator |
| Buna ziua , am 16 ani și vreau să plec in Romania dar părinți mei nu sunt cu mine pot pleca fără ei , fara procura ? | |
|
|
|
28-05-2018 |
| Nu, nu poti. Iti tb pasaport si procura din partea ambilor. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
28-05-2018 |
| Buna ziua, Nu. Pentru a putea veni in Romania va trebuie procura notariala din partea ambilor parinti. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-07-2018 |
 | Elena Vizitator |
| Buna ziua!Am asa o intrebare la D-voastra.Suntem din Basarabia si as vrea sa inscriu copilul minor la studii in Romania.Sunt divortata si tatal copilului este plecat peste hotare, nu tinem legatura.Dar am hotarirea de la divort irevocabila si definitiva unde scrie ca copilul este stabilit la domiciliul mamei.Este nevoie si de procura din partea tatalui pentru a inscrie copilul la scoala?Sau este suficient sa prezint hotarirea de la divort? | |
|
|
|
18-07-2018 |
 | Bucur Andreea Vizitator |
| Buna ziua !Sunt in Spania am 16 ani am venit in vacanța la o matusa însoțită de un adult .parintii mei au facut împuternicire acelui adult dar acum el nu se mai întoarce in tara .Pot sa mă intorc in tara singura cu avionul ?Multumesc ! | |
|
|
|
22-07-2018 |
 | Emilia Vizitator |
| Buna ziuaas dorisa meerg in romania cu fetita are 1 an jumatate de ce acte as avea nevoue ca sa trec granita tattal este de acord sa mergem nu suntem casatoriti | |
|
|
|
22-07-2018 |
 | Aly
|
| De ce am nevoie sa plec cu fetita mea in romania din spania nu are decat libretul de familie si carnetul de sanatate tatal este deacord nu suntem casatoriti | |
|
|
|
22-07-2018 |
| Pasaport si procura | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
24-07-2018 |
| Buna ziua. Pentru a putea calatori cu minora din Spania in Romania aveti nevoie de pasaport pe numele minorei si procura notariala din partea tatalui, chiar daca nu sunteti casatoriti. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |