Forum avocaţi > Civil

Procura notariala din Spania -Romania copil minor - Pagina 4

Start  1   2   3  4
 04-02-2019
Vizitator
Buna seara am si eu o antrebare eu am 2 copi si cu tatal la copi nu sunt casatorita sunt an spania cu copii tata lor este an romania si pasapoartele la copii si procura sunt espirate cum pot sa fac ca tata lor sami dea acordul din romania ca eu sa le fac pasapoartele si procura an spania sa aiba valabilitate va multumesc
Răspunde
 06-02-2019
Vizitator
Buna ziua as vrea sa stiu si eu va rog eu nu sunt casatorita si am 2 copii sunt recunoscuti de tata lor dar acum suntem despartit copii sunt la mn an spania leau espirat pasapoartele si procura poate tata lor din romania sami trimeata o anputernicire ca sa así sea acordul ca eu mama la copii sa le renovez pasapoartele si procura si daca da cum trebuie sa faca va multumesc o zii buna
Răspunde
 07-02-2019
Vizitator
Buna ziua as vrea sa stiu si eu va rog frumos eu sunt an spania si am 2 copii minori pasapoartele la copii si procurile au espirat poate sa ami trimeata tata la copii din romania o anputernicire sa por eu sa le scot singura la copii la amparada an sevilia astept raspuns urgent va rog o zii buna sa aveti
Răspunde
 07-02-2019
Vizitator
Buna ziua as vrea sa stiu si eu va rog frumos eu sunt an spania si am 2 copii minori pasapoartele la copii si procurile au espirat poate sa ami trimeata tata la copii din romania o anputernicire sa por eu sa le scot singura la copii la amparada an sevilia astept raspuns urgent va rog o zii buna sa aveti
Răspunde
 14-03-2019
Vizitator
Buna ziua am nevoie de procura generala de la fostu sot.El este an Italia iar eu an spania nu am fost casatoriti
El mil lasa an grija mea dar nu stie ce procura ami trebuie ca sa ami ajunga cu o procura pentru orce
Dar as vrea un exemplar ce sa ami scrie el.
Răspunde
 25-06-2019
Vizitator
buna seara ,as dori o informatie..vreau sa plec cu copii inromania in vacanta copii sunt nascuti in spania au NIE pasaport romanesc si certificat de nastere romanesc ,tatal este in germania am nevoie de procura ptr copii daca ei nu au intrat niciodata in romania
daca au nr de NIE VOI avea probleme la iesire
Răspunde
 26-06-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
ALEXANDRA a scris pe 25-06-2019:
buna seara ,as dori o informatie..vreau sa plec cu copii inromania in vacanta copii sunt nascuti in spania au NIE pasaport romanesc si certificat de nastere romanesc ,tatal este in germania am nevoie de procura ptr copii daca ei nu au intrat niciodata in romania
daca au nr de NIE VOI avea probleme la iesire
Daca minorii sunt cetateni romani, puteti veni cu ei in tara, insa pentru a reveni in Spania aveti nevoie de acordul tatalui.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-07-2019
Vizitator
Buna ziua.am nevoie de procură din partea tatălui pt.a iesi din românia ? Sau pt.spania nu e nevoie ca suntem in comunitatea europeană? Vă mulțumesc anticipat.
Răspunde
 09-07-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Maria a scris pe 09-07-2019:
Buna ziua.am nevoie de procură din partea tatălui pt.a iesi din românia ? Sau pt.spania nu e nevoie ca suntem in comunitatea europeană? Vă mulțumesc anticipat.
Pentru a iesi cu minorii din Romania, aveti nevoie de acordul tatalui.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-07-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Maria a scris pe 09-07-2019:

Vă trebuie acord.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-08-2019
Vizitator
Buna ziua am doi copii unul de un an si opt luni si altul de 7 Ani pot pleca in romania cu ei din spania fara procura ? Copii au pasaporte si DNI
Răspunde
 26-08-2019
Vizitator
Buna ziua am doi copii unul de un an si opt luni si altul de 7 Ani pot pleca in romania cu ei din spania fara procura ? Copii au pasaporte si DNI
Răspunde
 26-08-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca autoritate apaprinteasca se exercita in comun cu tatal atuncii va trebuie procura.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-08-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Pentru repatrierea minorilor cetateni romani in Romania (plecarea din Spania spre Romania) nu este necesara procura.

Mai mult decat atat, chiar si la iesirea din tara (reintoarcerea in SPANIA) în cazul minorilor, cetăţeni români cu domiciliul/reședința în străinătate, care se deplasează însoţiţi în statul în care au domiciliul/reședința, nu mai este necesară prezentarea declarației părinților/tutorilor la ieşirea din România.

Dovada domiciliului sau reşedinţei în străinătate a minorului se face cu documente în acest sens, după caz: paşaportul minorului, permisul de rezidenţă, adeverinţe care atesta rezidenţa etc.

Pentru amanunte va puteti interesa la Politia de Frontiera.

https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-atentie-la-documentele-de-calatorie-ale-copiilor-13425.html

telefon de informare: 021.9590, e-mail: pfr@igpf.ro.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-08-2019
Vizitator
Răspunde
 27-08-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
V-am raspuns mai sus.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-07-2020
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare se poate trece cu procura facuta in spaniola din romania catre spania am o nepoate care trebui o duc in spania si am procura facuta in spaniola se poate trece va multumesc
Răspunde
 13-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ioana a scris pe 13-07-2020:
Buna ziua am si eu o intrebare se poate trece cu procura facuta in spaniola din romania catre spania am o nepoate care trebui o duc in spania si am procura facuta in spaniola se poate trece va multumesc

Mergeti la un traducator autorizat, pentru a traduce procura in limba romana.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-07-2020
Vizitator
Si sa inteleg ca nu merge sa trec cu copilu
Răspunde
 13-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ioana a scris pe 13-07-2020:
Si sa inteleg ca nu merge sa trec cu copilu

Orice act intr-o limba straina trebuie tradus in limba romana, de catre un traducator autorizat, inainte de a fi prezentat autoritatilor.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2   3  4
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.