|
04-02-2019 |
 | María ion Vizitator |
| Buna seara am si eu o antrebare eu am 2 copi si cu tatal la copi nu sunt casatorita sunt an spania cu copii tata lor este an romania si pasapoartele la copii si procura sunt espirate cum pot sa fac ca tata lor sami dea acordul din romania ca eu sa le fac pasapoartele si procura an spania sa aiba valabilitate va multumesc | |
|
|
|
06-02-2019 |
 | Maria Vizitator |
| Buna ziua as vrea sa stiu si eu va rog eu nu sunt casatorita si am 2 copii sunt recunoscuti de tata lor dar acum suntem despartit copii sunt la mn an spania leau espirat pasapoartele si procura poate tata lor din romania sami trimeata o anputernicire ca sa así sea acordul ca eu mama la copii sa le renovez pasapoartele si procura si daca da cum trebuie sa faca va multumesc o zii buna | |
|
|
|
07-02-2019 |
 | Liliana Vizitator |
| Buna ziua as vrea sa stiu si eu va rog frumos eu sunt an spania si am 2 copii minori pasapoartele la copii si procurile au espirat poate sa ami trimeata tata la copii din romania o anputernicire sa por eu sa le scot singura la copii la amparada an sevilia astept raspuns urgent va rog o zii buna sa aveti | |
|
|
|
07-02-2019 |
 | Liliana Vizitator |
| Buna ziua as vrea sa stiu si eu va rog frumos eu sunt an spania si am 2 copii minori pasapoartele la copii si procurile au espirat poate sa ami trimeata tata la copii din romania o anputernicire sa por eu sa le scot singura la copii la amparada an sevilia astept raspuns urgent va rog o zii buna sa aveti | |
|
|
|
14-03-2019 |
 | Laura zelezneac Vizitator |
| Buna ziua am nevoie de procura generala de la fostu sot.El este an Italia iar eu an spania nu am fost casatoriti El mil lasa an grija mea dar nu stie ce procura ami trebuie ca sa ami ajunga cu o procura pentru orce Dar as vrea un exemplar ce sa ami scrie el. | |
|
|
|
25-06-2019 |
 | ALEXANDRA Vizitator |
| buna seara ,as dori o informatie..vreau sa plec cu copii inromania in vacanta copii sunt nascuti in spania au NIE pasaport romanesc si certificat de nastere romanesc ,tatal este in germania am nevoie de procura ptr copii daca ei nu au intrat niciodata in romania daca au nr de NIE VOI avea probleme la iesire | |
|
|
|
26-06-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| ALEXANDRA a scris pe 25-06-2019: buna seara ,as dori o informatie..vreau sa plec cu copii inromania in vacanta copii sunt nascuti in spania au NIE pasaport romanesc si certificat de nastere romanesc ,tatal este in germania am nevoie de procura ptr copii daca ei nu au intrat niciodata in romania daca au nr de NIE VOI avea probleme la iesire Daca minorii sunt cetateni romani, puteti veni cu ei in tara, insa pentru a reveni in Spania aveti nevoie de acordul tatalui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-07-2019 |
 | Maria Vizitator |
| Buna ziua.am nevoie de procură din partea tatălui pt.a iesi din românia ? Sau pt.spania nu e nevoie ca suntem in comunitatea europeană? Vă mulțumesc anticipat. | |
|
|
|
09-07-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Maria a scris pe 09-07-2019: Buna ziua.am nevoie de procură din partea tatălui pt.a iesi din românia ? Sau pt.spania nu e nevoie ca suntem in comunitatea europeană? Vă mulțumesc anticipat. Pentru a iesi cu minorii din Romania, aveti nevoie de acordul tatalui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-07-2019 |
| Maria a scris pe 09-07-2019: Buna ziua.am nevoie de procură din partea tatălui pt.a iesi din românia ? Sau pt.spania nu e nevoie ca suntem in comunitatea europeană? Vă mulțumesc anticipat. Vă trebuie acord. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
26-08-2019 |
 | Rebeca Vizitator |
| Buna ziua am doi copii unul de un an si opt luni si altul de 7 Ani pot pleca in romania cu ei din spania fara procura ? Copii au pasaporte si DNI | |
|
|
|
26-08-2019 |
 | Rebeca Vizitator |
| Buna ziua am doi copii unul de un an si opt luni si altul de 7 Ani pot pleca in romania cu ei din spania fara procura ? Copii au pasaporte si DNI | |
|
|
|
26-08-2019 |
| Daca autoritate apaprinteasca se exercita in comun cu tatal atuncii va trebuie procura. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
27-08-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Pentru repatrierea minorilor cetateni romani in Romania (plecarea din Spania spre Romania) nu este necesara procura. Mai mult decat atat, chiar si la iesirea din tara (reintoarcerea in SPANIA) în cazul minorilor, cetăţeni români cu domiciliul/reședința în străinătate, care se deplasează însoţiţi în statul în care au domiciliul/reședința, nu mai este necesară prezentarea declarației părinților/tutorilor la ieşirea din România. Dovada domiciliului sau reşedinţei în străinătate a minorului se face cu documente în acest sens, după caz: paşaportul minorului, permisul de rezidenţă, adeverinţe care atesta rezidenţa etc. Pentru amanunte va puteti interesa la Politia de Frontiera. https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-atentie-la-documentele-de-calatorie-ale-copiilor-13425.html telefon de informare: 021.9590, e-mail: pfr@igpf.ro. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
27-08-2019 |
 | Rebeca Vizitator |
|
|
|
27-08-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| V-am raspuns mai sus. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
13-07-2020 |
 | Ioana Vizitator |
| Buna ziua am si eu o intrebare se poate trece cu procura facuta in spaniola din romania catre spania am o nepoate care trebui o duc in spania si am procura facuta in spaniola se poate trece va multumesc | |
|
|
|
13-07-2020 |
| Ioana a scris pe 13-07-2020: Buna ziua am si eu o intrebare se poate trece cu procura facuta in spaniola din romania catre spania am o nepoate care trebui o duc in spania si am procura facuta in spaniola se poate trece va multumesc Mergeti la un traducator autorizat, pentru a traduce procura in limba romana. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-07-2020 |
 | Ioana Vizitator |
| Si sa inteleg ca nu merge sa trec cu copilu | |
|
|
|
13-07-2020 |
| Ioana a scris pe 13-07-2020: Si sa inteleg ca nu merge sa trec cu copilu Orice act intr-o limba straina trebuie tradus in limba romana, de catre un traducator autorizat, inainte de a fi prezentat autoritatilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |