|
24-07-2018 |
| Aly a scris pe 22-07-2018: De ce am nevoie sa plec cu fetita mea in romania din spania nu are decat libretul de familie si carnetul de sanatate tatal este deacord nu suntem casatoriti Aveți nevoie de acte de călătorie, respectiv pașaport, precum și de o declație notarială prin care tatăl își exprimă acordul pentru călătoria dvs împreună cu copilul. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
27-07-2018 |
 | Claudia Lapusan Vizitator |
| Buna ziua,mama spanioloaica tata roman ,tatal vrea sa aduca copilul in romania pt 15 zile ei ne fiind casatoriti ce acte ii trebuie pentru copil ? Multumesc . | |
|
|
|
20-08-2018 |
 | Mirela Dragomir Vizitator |
| Buna ziua.am o intrebare.am nascut un spania si tatal e de nationalitate portugheza. Si vreau sa plec in romania doar eu.am nevoie de procura din partea.lui chiar dacă e recunoscut de tata dar e pe numele meu.noi nu suntem căsătoriți.pot pleca doar cu foie de drum? | |
|
|
|
20-08-2018 |
| Obligatoriu procura. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-08-2018 |
| Mirela Dragomir a scris pe 20-08-2018: Buna ziua.am o intrebare.am nascut un spania si tatal e de nationalitate portugheza. Si vreau sa plec in romania doar eu.am nevoie de procura din partea.lui chiar dacă e recunoscut de tata dar e pe numele meu.noi nu suntem căsătoriți.pot pleca doar cu foie de drum? Trebuie ca tatăl sa dea o declarație notariala prin care sa își exprime acordul la călătoria copilului in România însoțit de Dvs. Dacă e recunoscut de tata înseamnă ca in certificatul de naștere al copilului este menționat și tatăl copilului. Dacă doar Dvs figurați in certificat înseamnă ca nu aveți nevoie de nici un acord. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-09-2018 |
 | Dani Vizitator |
| Nu mai trebuie procura,documentati va va rog. Ca sa iesi din ro daca copiii au nie spaniol nu mai este obligatorie procura | |
|
|
|
05-09-2018 |
| Dani a scris pe 04-09-2018: Nu mai trebuie procura,documentati va va rog. Ca sa iesi din ro daca copiii au nie spaniol nu mai este obligatorie procura Situația este alta in acest caz, deoarece se vrea plecarea mamei și a copilului din Spania, unde copiii locuiesc, in România. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
22-09-2018 |
 | Crina Vizitator |
| buna sunt in spania si as dori sa stiu daca mai pot sa plec cu copilul in tara daca foaia de drum pe care am scoso de la cosulat mia expirat | |
|
|
|
03-10-2018 |
 | Anca Vizitator |
| Buna ziua pot pleca inafara daca sunt minora si am un copil de o luna ? | |
|
|
|
14-11-2018 |
 | Zenovianiculina@gmail.com Vizitator |
| Buna as avea si eu o intrebare ...am doi copii ,unul din prima casatorie si al doilea din casatoria actuala si sotul ar vrea sa calatoreasca cu amandoi copii din spania in belgia si franta de craciun ,fiind toti cu cetatenie romana ...imtrebarea este are nevoie de imputernicire de la mine (fiind tata numai la unu dintre copii?)pt a calatori cu ei ? | |
|
|
|
14-11-2018 |
 | Troncas anca Vizitator |
| Pot pleca in Italia daca sunt minora ? Si am copil mic ? Pot pleca alaturi de copil si de tatal copilului ? Nu suntem casatoriti traiam in concubinaj? | |
|
|
|
15-11-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Zenovianiculina@gmail.com a scris pe 14-11-2018: Buna as avea si eu o intrebare ...am doi copii ,unul din prima casatorie si al doilea din casatoria actuala si sotul ar vrea sa calatoreasca cu amandoi copii din spania in belgia si franta de craciun ,fiind toti cu cetatenie romana ...imtrebarea este are nevoie de imputernicire de la mine (fiind tata numai la unu dintre copii?)pt a calatori cu ei ? Pentru a putea calatori impreuna cu minorii, sotul dvs are nevoie de acordul dvs, pentru minorul rezultat in timpul casatoriei si de acordul dvs. si al tatalui copilului, pentru minorul din prima casatorie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-11-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Troncas Anca a scris pe 14-11-2018: Pot pleca in Italia daca sunt minora ? Si am copil mic ? Pot pleca alaturi de copil si de tatal copilului ? Nu suntem casatoriti traiam in concubinaj? Fiind minora, aveti nevoie de acordul parintilor pentru a putea iesi din tara. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-11-2018 |
 | Ionela Vizitator |
| Bună seara ! Aș avea și eu o întrebare. Sunt in Spania , am un copil minor si as dori sa plec cu el in Ro , dețin pașaport valabil, livret de familie, certificat spaniol si român.. As putea pleca doar eu cu copilul fără acordul tatălui ? | |
|
|
|
28-11-2018 |
 | Ana Vizitator |
| Sunt in spania si vreau sa calatoresc cu copilul de doua saptamani in romania.tatal nu poate venii. Nu am timp sa.i fac pasaport.i.am facut la consulat o foaie de calatorie dar nu si certificat romanesc.ambii parinti romani.imi trebuie procura din partea tatalui? | |
|
|
|
03-12-2018 |
 | Diana Vizitator |
| Veti avea nevoie de procura cu siguranta ca sa iesiti din Romania cand va intoarceti in Spania. Daca minorul are si cetatenie spaniola, este foarte probabil sa va ceara chiar si autoritatile din Spania procura. | |
|
|
|
15-12-2018 |
 | Viorica Vizitator |
| Buna ziua. Vreau sa raspund la toata lumea care a pus intrebarea daca poate sa calatoreasca în si din Romania .Daca copilul este nascut in Spania si deține NIE(certificado comunitario)nu mai trb nici un fel de procura la iesirea din Romania.Ieri am fost la consulat sa fac o procura si mi-au spus ca nu imi trb .In 2016 s-a modificar legea privind circulatia minorilor rezidenti in statele UE. | |
|
|
|
12-01-2019 |
 | Aurora Vizitator |
| Am 2 copii născuți în Spania cu tata spaniol. Vreau sa știu dacă le fac certificate de naștere românești și pașaport pot sa plec cu ei în România fără acordul tatălui spaniol? Unde si ce documente trebuie sa prezint? Multumesc | |
|
|
|
01-02-2019 |
 | Aurora Vizitator |
| Buna seara am si eu o intrebare locuiesc in spania sunt romanca eu am dat nastere la baiatu meu aici el are doar 4 anisori noi nu ne mai intelegem iam.cerut tatalui sa imi dea procura sa pot merge in romania dar nu vrea a devenit prea violent pot pleca im romania fara procura de la el baiatu are pasaport si certificat romanesc vreau sa imi ras careva care stie va rog frumos email meu auraenzo19@gmail.com | |
|
|
|
02-02-2019 |
| Puteti veni in tara in baza pasaportului, nu va veti putea insa intoarce fara procura. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |