Forum avocaţi > Civil

Stadiu fond - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 26-07-2019

Buna ziua.
Va multumesc pentru timpul acordat in a raspunde la intrebarile mele. Am avut o amenda in transportul in comun, pe care am neglijat-o, aceasta amenda trecand la Biroul taxe si impozite. Primaria, a intentat proces pentru schimbarea amenzii in munca in folosul comunitatii. Dupa cum am mentionat in mesajul anterior, am achitat toata suma, am contactat cu functionarul de la biroul taxe si impozite, iar acesta urma sa trimita o adresa la judecatorie pentru incetarea procesului, doar ca citatia care mi-a fost trimisa de catre judecatorie a fost intocmita inainte ca functionarul de la primarie sa trimita adresa pentru incetarea procesului. Am sunat astazi la judecatorie, mi-a cerut numarul de dosar, si mi-au confirmat ca s-a facut o cerere de incetare a procesului de catre primarie si ca nu va trebui sa ma prezint la data citatiei, ca urmeaza sa primesc acasa o notificare in acest sens. Deci, problema rezolvata. Inca o data, va multumesc pentru amabilitatea in a-mi raspunde si va doresc o vara calduroasa si concediu placut tuturor!
Răspunde
 09-08-2019
Vizitator
Salut! Am si eu o întrebare acum 2-3 ani am făcut un abonament la Vodafone,am achitat câteva luni,după aceea nu am mai reușit sa achit!Se pare ca au dat mai departe si am ajuns cred la o firma de recuperare KREDYT INVEST INKASO. Acum am primit o scrisoare de la judecătorie sa ma prezint luna următoare ,scrie ca este stadiu: fond si ca este cerere cu valoare redusă, îmi puteți spune ce mi se poate intampla daca nu pot sa ma prezint ,si ce se va întâmpla in continuare???Precizez ca eu nu am absolut nimic pe numele meu . Mulțumesc frumos!
Răspunde
 09-08-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Va recomand sa va prezentati totusi,daca ati primit citatia, pentru ca - intr-un final, cu dvs. sau fara dvs. - tot se va da hotararea judecatoreasca. Macar sa stiti despre ce este vorba si poate aveti portite de scapare. Sunt multe cazurile cand astfel de actiuni au fost respinse.
Hotararile se pun in executare, si in ani poate veti avea totusi un salariu sau veti cumpara ceva valoros care sa merite executat.
Executarea silită are loc în oricare dintre formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, asupra bunurilor mobile sau imobile, până la realizarea dreptului recunoscut prin titlul executoriu, achitarea dobânzilor, penalităţilor sau a altor sume acordate potrivit legii prin titlu, precum şi a cheltuielilor de executare.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-08-2019
Vizitator
Am înțeles ,dar eu de exemplu as putea lua legătură cu cei de la firma de recuperare sa achit suma in rate.Precizez ca suma nu este atât de mare in jur de 3000 de lei ! Mulțumesc !
Răspunde
 09-08-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Evident, oricand puteti cere o esalonare a platii. Daca faceti acest lucru, ei isi vor retrage actiunea.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-08-2019
Vizitator
Am înțeles,mulțumesc frumos pentru ajutor!
Răspunde
 09-08-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
George a scris pe 09-08-2019:
Salut! Am si eu o întrebare acum 2-3 ani am făcut un abonament la Vodafone,am achitat câteva luni,după aceea nu am mai reușit sa achit!Se pare ca au dat mai departe si am ajuns cred la o firma de recuperare KREDYT INVEST INKASO. Acum am primit o scrisoare de la judecătorie sa ma prezint luna următoare ,scrie ca este stadiu: fond si ca este cerere cu valoare redusă, îmi puteți spune ce mi se poate intampla daca nu pot sa ma prezint ,si ce se va întâmpla in continuare???Precizez ca eu nu am absolut nimic pe numele meu . Mulțumesc frumos!

Dacă vă prezentați la instanță și contestați creanța, invocând nereguli în ce privește calculul cuantumului creanței și necesitatea efectuării unei expertize de specialitate, cererea de valoare redusă este foarte probabil să fie respinsă. Puteți să transmiteți și o întâmpinare, nu este obligatoriu să vă prezentați personal.
Executare silită nu se poate face direct ci prin formularea unei cereri de chemare în judecată. Puteți să comunicați recuperatorului faptul că nu achitați penalizările ci doar datoria. Aveți grijă ce achitați deoarece puteți să vă treziți peste ani că vi se mai solicită bani rezultați dintr-o datorie ce o credeați achitată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-08-2019
Vizitator
Problema este ca eu nu ma pot prezenta ,cum as putea sa transmit o intampinare( nu prea stiu ce înseamnă??) eu ajung acasă tocmai pe la sfârșitul lui septembrie deci nu o sa pot sa ajung...Mulțumesc! Si cum as putea contesta creanța daca nu ajung si sa se efectueze un calcul??
Răspunde
 11-08-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
George a scris pe 10-08-2019:
Problema este ca eu nu ma pot prezenta ,cum as putea sa transmit o intampinare( nu prea stiu ce înseamnă??) eu ajung acasă tocmai pe la sfârșitul lui septembrie deci nu o sa pot sa ajung...Mulțumesc! Si cum as putea contesta creanța daca nu ajung si sa se efectueze un calcul??
La cererea cu valoare redusa va trebui completat formularul primit de la judecatorie si depus la instanta. Daca nu puteti efectua dvs aceste demersuri, puteti imputernici o alta persoana sau va puteti angaja un avocat, pentru indeplinirea procedurilor. De asemenea, daca nu va puteti prezenta la termenul stabilit, puteti solicita amanarea cauzei sau preschimbarea termenului, pentru a va da posibilitatea formularii unei aparari eficiente, dovedind imposibilitatea de prezentare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-08-2019
Vizitator
Bun si ca sa solicit amânarea cauzei sau preschimbarea termenului,ce trebuie sa fac si cum dovedesc imposibilitatea de prezentare? Trebuie sa împuternicesc pe cineva sau cum??
Răspunde
 12-08-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Cu orice inscris apt sa dovedeasca imposibilitatea de prezentare: bilete de avion, adeverinta angajator ca sunteti in strainatate, bilet de internare etc

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-08-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
George a scris pe 12-08-2019:
Bun si ca sa solicit amânarea cauzei sau preschimbarea termenului,ce trebuie sa fac si cum dovedesc imposibilitatea de prezentare? Trebuie sa împuternicesc pe cineva sau cum??
Cererea se formuleaza in scris si se depune la registratura instantei sau se poate trimite prin posta, fax sau email. La aceasta cerere vor trebui atasate inscrisurile care dovedesc imposibilitatea de prezentare la termenul stabilit.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-08-2019
Vizitator
Am înțeles ,va mulțumesc frumos pentru ajutor!
Răspunde
 12-08-2019
Vizitator
Buna ziua ,am si eu o întrebare, există vreo modalitate sa pot primi si eu permisul prin posta,daca mi-a fost luat si sa dat pronunțare la judecătorie ???Mersi!
Răspunde
 22-08-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Petre a scris pe 12-08-2019:
Buna ziua ,am si eu o întrebare, există vreo modalitate sa pot primi si eu permisul prin posta,daca mi-a fost luat si sa dat pronunțare la judecătorie ???Mersi!

Nu. nu cred ca politia vi-l va trimite prin posta. dar, dati un telefon la politue si intrebati.
Oricum din cate stiu, permisul se trimite la unitatea de politie rutiera din localitatea dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-09-2019
Vizitator
Astept răspunsuri!
Răspunde
 18-09-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Daniel a scris pe 17-09-2019:
Astept răspunsuri!

Care este intrebarea dvs?

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-09-2019
Vizitator
Deci, acum un an am incercat sa i-au o mașină de la un parc auto,însă nu prea aveam destui ,iar băiatul de acolo mi-a spus că sa fac rost de 2000de lei și sa merg cu el la o firma MOGO IFN unde fac un credit pentru masina ,Am mers am facut un credit de 12000de lei ,chiar dacă prețul masini era 2000 de euro. Apoi mers si am luat mașina.
Răspunde
 18-09-2019
Vizitator
Creditul pe care l-am facut ,se ajungea la 30000 de lei , trebuia sa achit in jur de 500 de lei pe luna.Deci câteva luni am putut să achit rata ,dar după nu am mai putut sa achit aceea rata. Ei mi-au luat numere roșii pentru 3 luni de zile ,iar apoi eu am facut RAR-ul masini ,le-am dus actele si dupa 1 luna si ceva ei ma tot amână ca nu s-au apucat sa scoată numerele finale ca nu stiu ce !
Răspunde
 18-09-2019
Vizitator
Mau sunat de la firma si mi-au spus ca daca nu mai achit rata ,vin si imi ia masina,si eu le-am zis că sunt de acord ,ca nu pot sa mai achit .Au venit au luat masina, iar după vreo 2 luni primesc un plic in care scria sa achit suma 14000 lei ,deci întrebarea mea este următoarea ,ce imi pot face (nu am absolut nimic pe numele meu) ,iar eu cred ca nu este corect cum procedează ei pentru ca le-am dat masina si mai vor si bani, aveti idee cum pot sa rezolv ,ce trebuie sa fac ca eu cred ca nu este in regula . Multumesc
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.