|
18-09-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Solutia se gaseste intai de toate in actele semnate de dvs: contractul de credit si contractul de leasing. Solicitati cuiva sa se uite pe acte si sa vada ce solutie va poate oferi, in functie de ceea ce ati semnat (adica, la ce v-ati obligat) | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-09-2019 |
 | Daniel Vizitator |
| Am inteles, scrie ca contractul semnat a fost cu cu titlu executoriu... | |
|
|
|
18-09-2019 |
|
| Dar nu faptul ca un act este titlu executoriu este cel mai important lucru, ci ceea ce scrie in restul paginilor (drepturile si obligatiile partilor), ca va vedeti daca au sau nu dreptate. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-09-2019 |
 | Daniel Vizitator |
| Am inteles o sa ii dau cuiva sa citească actele sa vedem,mai scrie că la neplata ratelor ,o sa mi se puna poprire pe bunuri materiale( eu nu am absolut nimic pe numele meu),ori poprire pe salariu . | |
|
|
|
19-10-2019 |
 | Ionut Vizitator |
| Buna seara am si eu o intrebare, azi am dat sala pentru atestat taxi,si am fost admis,eu am voie acum sa conduc un taxi,daca ma opreste poliția si nu am nimic la mana,ce se intampla, apar in sistem ca am fost admis ?? | |
|
|
|
19-10-2019 |
|
| Pana nu va inregistrati la fisc si nu indepliniti restul obligatiilor nu puteti desfasura activitate de taximetrist. Obtinerea atestatului este primul pas. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
22-10-2019 |
 | Ionuț Vizitator |
| Am fost la ARR si am depus actele ,si imi apare ca sunt in sistemul lor si au zis ca sa ma duc joi sa il iau ,dar am inteles ca pot conduce ,ca apar in sistem de asta am întrebat | |
|
|
|
22-10-2019 |
|
| Celor de la ARR nu le pasa daca indepliniti toate obligatiile legale, ci doar pe ale lor. Nu ati mentionat cum intentionati sa desfasurati activitatea de taximetrist: la un angajator, pe baza de contract de munca (caz in care incepeti sa lucrati cand va zice angajatorul,dupa semnarea contractului) ori ca PFA pe masina proprie(caz in care va inregistrati la reg.comertului ca PFA taxi si la fisc, obtineti autorizatia de la primarie etc. si incepeti sa lucrati. Doar atestatul de taximetrist nu va permite sa incepeti direct munca. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
22-10-2019 |
 | Ionut Vizitator |
| Eu ma angajez la un angajator cu contract de muncă. | |
|
|
|
22-10-2019 |
| Ionut a scris pe 19-10-2019: Buna seara am si eu o intrebare, azi am dat sala pentru atestat taxi,si am fost admis,eu am voie acum sa conduc un taxi,daca ma opreste poliția si nu am nimic la mana,ce se intampla, apar in sistem ca am fost admis ?? Nu puteți să desfășurați activitatea de taximetrie până ce nu obțineți atestatul și toate actele necesare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
22-10-2019 |
|
| In acest caz, dupa incheierea contractului de munca cu angajatorul, puteti incepe. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
22-10-2019 |
 | Ionut Vizitator |
| Am inteles , multumesc frumos pentru răspunsuri! | |
|
|
|
10-06-2020 |
 | Valentin Vizitator |
| Am un dosar la buftea cu privire la desfiintare inscrisuri,stafiu procesual fond,sce inseamna lucrul acesta,eu nestiind de acest dosar absolut nimic doar am primit o citatie in care sunt chemat in judecata ca ‘cercetat’!ajutati-ma sa intelwg desore ce ar fi vorba!multumesc | |
|
|
|
11-06-2020 |
|
| Din datele oferite de dvs, inteleg ca a existat un dosar de urmarire penala impotriva dvs. in care procurorul a dat o ordonanta de clasare SAU renuntare la urmarire penala, insa procurorul a dispus si sesizarea judecătorului în vederea desființării unui înscris considerat fals. Falsul probabil a fost intocmit de dvs., iar acum sunteti citat in instanta ptr. desfiintarea prin hotarare a inscrisului fals. va recomand sa va prezentati si eventual, sa va asigurati asistenta de specialitate. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-06-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Valentin a scris pe 10-06-2020: Am un dosar la buftea cu privire la desfiintare inscrisuri,stafiu procesual fond,sce inseamna lucrul acesta,eu nestiind de acest dosar absolut nimic doar am primit o citatie in care sunt chemat in judecata ca ‘cercetat’!ajutati-ma sa intelwg desore ce ar fi vorba!multumesc Pentru ce fapta penala ati fost cercetat si ce calitate aveti in acest dosar? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-07-2020 |
 | DAN Vizitator |
| Buna ziua sunt chemat la judecătorie pt conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului am fost la procuror am facut acordul de recunoaștere. Este posibil ca, cazul sa se finalizeze de la prima înfățișare având stadiul fond? | |
|
|
|
22-07-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua sunt chemat la judecătorie pt conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului am fost la procuror am facut acordul de recunoaștere și este posibil ca dosarul să se finalizeze de la prima înfățișare având stadiul fond? | |
|
|
|
22-07-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 22-07-2020: Buna ziua sunt chemat la judecătorie pt conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului am fost la procuror am facut acordul de recunoaștere și este posibil ca dosarul să se finalizeze de la prima înfățișare având stadiul fond? Da, in mod normal dosarul ar trebui sa se finalizeze la primul termen. Va trebui sa solicitati admiterea acordului de recunoastere a vinovatiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-07-2020 |
 | DAN Vizitator |
| Revin din nou cu o întrebare. La încheierea acordului de recunoaștere cu procurorul acesta a propus aplicarea amanarii a pedepsi un an cu suspendare 2 ani cu semnătura si 40 de zile de munca in folosul comunității. Ce șanse sunt ca și la judecătorie sa ramane aceiasi pedeapsă? | |
|
|
|
23-07-2020 |
|
| Depinde de speta si de modul de instrumentare a dosarului. Instanţa, analizând acordul, pronunţă una dintre următoarele soluţii: a) admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei şi pronunţă soluţia cu privire la care s-a ajuns la un acord, dacă sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege b) respinge acordul de recunoaştere a vinovăţiei şi trimite dosarul procurorului în vederea continuării urmăririi penale, dacă nu sunt îndeplinite condiţiile SAU dacă apreciază că soluţia cu privire la care s-a ajuns la un acord între procuror şi inculpat este nelegală sau nejustificat de blândă în raport cu gravitatea infracţiunii sau periculozitatea infractorului. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |