Denis a scris pe 30-05-2021: Buna ziua, anul trecut in data de 10.06.2021 am fost prins la volan sub influenta substantelor. Anul asta in 01.03.2021 am primit acasa comunicarea rechizitorie. Nu am ajuns inca la procuror si ma intrebam cat poate dura tot acest proces? Nu am produs nici un accident, mi am recunoscut vina in declaratie si in fata politistilor, insane stau de 1 an de zile deja fara permis.. Care sunt sansele sa mi se finalizeze procesul dupa prima instanta si sa imi recuperez permisul? Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului sau a altor substante, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda penala, iar permisul de regula de anuleaza. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare eficienta, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare care sa permita recuperarea permisului la finalizarea dosarului. Referitor la durata de solutionare, aceasta depinde de volumul probelor care vor fi administrate si ulterior solutionarii fondului, daca dvs sau Parchetul veti promova apel. |
Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com |
|
|