Forum avocaţi > Civil

Stadiu fond - Pagina 4

Start  1   2   3  4
 23-07-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
DAN a scris pe 22-07-2020:
Revin din nou cu o întrebare. La încheierea acordului de recunoaștere cu procurorul acesta a propus aplicarea amanarii a pedepsi un an cu suspendare 2 ani cu semnătura si 40 de zile de munca in folosul comunității. Ce șanse sunt ca și la judecătorie sa ramane aceiasi pedeapsă?

In cazul in care instanta va admite acordul de recunoastere a vinovatiei, se va aplica pedeapsa stabilita in acord.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-05-2021
Vizitator
In data de 19.04 am primit pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu exectare in regim de detentie. Cu termen de apel in 10 zile.
Pe urma mi-a venit acasa comunicare minuta penala apoi comunicare hotarare penala. Au trecut cele 10 zile in care puteam sa fac apel. De atunci nimeni nu m-a cautat acasa , nu am mai primit nici o scrisoare. Oare trebuie sa mai astept ? Sau sa merg sa ma predau singur ? Pe site am cautat dupa nr de dosar dar nu s-a mai postat nimic . Va Multumesc!
Răspunde
 15-05-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Rezmives Enoh Iosua a scris pe 15-05-2021:
In data de 19.04 am primit pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu exectare in regim de detentie. Cu termen de apel in 10 zile.
Pe urma mi-a venit acasa comunicare minuta penala apoi comunicare hotarare penala. Au trecut cele 10 zile in care puteam sa fac apel. De atunci nimeni nu m-a cautat acasa , nu am mai primit nici o scrisoare. Oare trebuie sa mai astept ? Sau sa merg sa ma predau singur ? Pe site am cautat dupa nr de dosar dar nu s-a mai postat nimic . Va Multumesc!

Daca hotararea a ramas definitiva, s-a emis mandatul de executare.

Sfatul meu este sa va prezentati dvs in fata organelor de politie, in caz contrar, daca nu veti fi gasit, veti fi dat in urmarire.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-05-2021
Vizitator
Buna ziua, anul trecut in data de 10.06.2021 am fost prins la volan sub influenta substantelor. Anul asta in 01.03.2021 am primit acasa comunicarea rechizitorie. Nu am ajuns inca la procuror si ma intrebam cat poate dura tot acest proces? Nu am produs nici un accident, mi am recunoscut vina in declaratie si in fata politistilor, insane stau de 1 an de zile deja fara permis.. Care sunt sansele sa mi se finalizeze procesul dupa prima instanta si sa imi recuperez permisul?
Răspunde
 30-05-2021
Vizitator
Am uitat sa mentionez ca dosarul meu este in Stadiul de fond de 3 luni
Răspunde
 30-05-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Dupa prima instanta, la fond, toate procesele se finalizeaza, pronuntandu-se o sentinta. Ramane de vazut daca aceasta va fi si definitiva, sau va fi atacata, de dvs. ori de procuror.
Ca sa stiti exact cursul procesului si cum evolueaza, ar trebui sa va urmariti dosarul, prezentandu-va la termene cand sunteti citat.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-05-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Denis a scris pe 30-05-2021:
Buna ziua, anul trecut in data de 10.06.2021 am fost prins la volan sub influenta substantelor. Anul asta in 01.03.2021 am primit acasa comunicarea rechizitorie. Nu am ajuns inca la procuror si ma intrebam cat poate dura tot acest proces? Nu am produs nici un accident, mi am recunoscut vina in declaratie si in fata politistilor, insane stau de 1 an de zile deja fara permis.. Care sunt sansele sa mi se finalizeze procesul dupa prima instanta si sa imi recuperez permisul?

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului sau a altor substante, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda penala, iar permisul de regula de anuleaza.

Sfatul meu este sa va asigurati o aparare eficienta, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare care sa permita recuperarea permisului la finalizarea dosarului.

Referitor la durata de solutionare, aceasta depinde de volumul probelor care vor fi administrate si ulterior solutionarii fondului, daca dvs sau Parchetul veti promova apel.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2   3  4
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.