|
19-04-2018 |
 | Danielaioan22@Gmail. Com Vizitator |
| Vă rog îmi spune cineva cât este 25%din salariu minim.pe economie pe 2017 ? Am o hotărâre judecătorească atât trebuie sa primesc pensie alimentara dar nu știu cât este ptr ca eu trăiesc în spania și aștept sa primesc pensia din românia din august 2017 și încă nu am primit nimic .Mă interesează suma pe luna ca săi pot telefona săi spun cât trebuie sa plateăsta. Multumesc | |
|
|
|
20-04-2018 |
| In cursul anului 2017, salariul minim a fost de 1.450 lei, net ul fiind in jur de 1.065 lei. Prin urmare 25% din 1065 lei reprezinta in jur de 266 lei lunar. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
20-04-2018 |
 | Cristina Vizitator |
| Buna dimineata Dna Av Gerber, As vrea sa va scriu un email pt ca nu pot sa va sun, se poate va rog sa îmi lăsați aici adresa de email? Mulțumesc | |
|
|
|
13-06-2018 |
 | Irina gorea Vizitator |
| |
|
|
14-06-2018 |
 | Vyo
|
| Bună ziua .Am divorțat acum trei luni și la rugamintea fostei soți am cazut de acord să-și pastreze numele de casatorie în schimbul unor lucruri pe care trebuia sa le facem împreună,l ucru care nu sa întâmplat, fata văzânduse cu saci în căruța ivocânt anumite lucruri a incetat sa m-ai coopereze .Cum procedez pentru ași redobândi numele purtat înainte de căsătorie.Va mulțumesc | |
|
|
|
14-06-2018 |
| Nu mai aveti cum sa actionti sa o obligati sa isi schimbe numele. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
14-06-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vyo a scris pe 14-06-2018: Bună ziua .Am divorțat acum trei luni și la rugamintea fostei soți am cazut de acord să-și pastreze numele de casatorie în schimbul unor lucruri pe care trebuia sa le facem împreună,l ucru care nu sa întâmplat, fata văzânduse cu saci în căruța ivocânt anumite lucruri a incetat sa m-ai coopereze .Cum procedez pentru ași redobândi numele purtat înainte de căsătorie.Va mulțumesc Din pacate nu mai aveti cum sa solicitati revenirea fostei sotii la numele purtat anterior casatoriei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-06-2018 |
 | Etera Vizitator |
| Buna .in caz in care tatal nu e angajat oficial la munca care ar fi suna pensiei alimentare?? | |
|
|
|
21-06-2018 |
 | Diana Vizitator |
| @Etera Salariul minim net pe economie - in prezent, 1162 lei. | |
|
|
|
21-06-2018 |
| Etera a scris pe 20-06-2018: Buna .in caz in care tatal nu e angajat oficial la munca care ar fi suna pensiei alimentare?? Pensia datorată de părinte pentru un copil este de până la 1/4 din venit, pentru 2 copii este de până la 1/3 din venit și pentru 3 sau mai mulți copii este de până la 1/2 din venit. Salariul minim este de 1162 lei/lună, deci pensia lunară pentru un copil este de 290 lei, pentru 2 copii este de 387 lei, iar pentru 3 sau mai mulți copii este de 581 lei. Având în vedere că este vorba despre venitul minim net pe economie, instanța va stabili pensia la pragul maxim, de 1/4, 1/3 sau 1/2, după caz. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-06-2018 |
 | Simona Vizitator |
| La mine instanță nu a dat 1/3 ci 1/6 oare de ce? | |
|
|
|
24-06-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Simona a scris pe 23-06-2018: La mine instanță nu a dat 1/3 ci 1/6 oare de ce? Instanta a stabilit pensia datorata unui copil, in situatia in care tatal are 2 minori in intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-06-2018 |
| Simona a scris pe 23-06-2018: La mine instanță nu a dat 1/3 ci 1/6 oare de ce? Deoarece cel obligat la plată mai are un copil pentru care este obligat la întreținere. Astfel, cei 1/3 se împart la cei doi copii, câte 1/6 la fiecare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
28-06-2018 |
 | Simona Vizitator |
| Mulțumesc și cât ar veni 1/6 din salarul minim pe economie pentru amandoi | |
|
|
|
28-06-2018 |
| Danielaioan22@Gmail. Com a scris pe 15-04-2018: Instanță a hotărât ca soțul sa îmi plătească 25% din salariu minim net pe economie asta pe anul 2017 as vrea sa știu cât este dacă se poate va rog ca încă nu mi-au intrat bani în cont și vreau sa știu dacă o sa mi restituie pe toți adică de anul trecutie din august Mulțumesc Vă sfătuiesc să demarați procedura de executare silită. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
30-06-2018 |
 | Elena Vizitator |
| Buna ziua,sotul meu are un baiat si ii plateste pensia alimentara lunar. Urmeaza sa avem o fetita impreuna m ar interesa cat ar trebui sa ii plateasca acum si daca ar trebui sa fac ceva acte pentru a justifica daca se schimba suma cuvenita. Va multumesc. | |
|
|
|
01-07-2018 |
| Elena a scris pe 30-06-2018: Buna ziua,sotul meu are un baiat si ii plateste pensia alimentara lunar. Urmeaza sa avem o fetita impreuna m ar interesa cat ar trebui sa ii plateasca acum si daca ar trebui sa fac ceva acte pentru a justifica daca se schimba suma cuvenita. Va multumesc. Sotul dvs. va trebui sa formuleze in instanta o actiune pentru diminuarea pensiei de intretinere, astfel ca urmeaza sa ii achite primului copil 1/6 din venitul net/lunar realizat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-07-2018 |
 | Andrei Vizitator |
| Bună ziua! Am divorțat la notar și sotia mi a cerut 33% din minimul pe economie . Menționez că momentan nu am loc de muncă. Mai pot face ceva? Cât este corect să plătesc?va multumesc | |
|
|
|
13-07-2018 |
 | Elena Vizitator |
| |
|
|
13-07-2018 |
| Andrei a scris pe 13-07-2018: Bună ziua! Am divorțat la notar și sotia mi a cerut 33% din minimul pe economie . Menționez că momentan nu am loc de muncă. Mai pot face ceva? Cât este corect să plătesc?va multumesc In situatia in care aveti doi copii minori, procentul datorat este de 1/3 din venitul net/lunar realizat, iar daca nu realizati venituri, pensia se stabileste raortat la venitul minim pe economie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |