|
25-08-2015 |
 | Elena Vizitator |
| Buna seara, ma numesc Elena si am pierdut sentinta de divort, dar am copie. Cum ori unde as putea sa o legalizez? Am tot cautat sentinta, dar datorita faptului ca am schimbat des casa nu o mai gasesc. Ce sa fac acum, cum sa procedez? | |
|
|
|
25-08-2015 |
| Mergeti la arhiva instantei unde s-a judecat procesul de divort si solicitati sa vi se elibereze un duplicat (copie cu valoare de original.) | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
26-08-2015 |
| Buna ziua! Nu va speriiati, nu este o situatie de nerezolvat. Trebuie sa faceti un drum la instanta unde s-a pronuntat divortul, la arhiva si apoi registratura. facerti copie dupa hotararea de divort si o legalizati. Va trebui sa completati o cerere, in care sa notati instanta de judecata, numarul dosarului, numele dvs. in calitate de reclamant/parat (dupa caz) prin prezenta va solicit sa dispuneti legalizarea hotararii nr. din dosarul susmentionat. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-04-2017 |
 | Irina Vizitator |
| Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Am pierdut hotarirea de divort.Am divortat in 1992 si mi-am schimbat si buletinul cu numele de domnisoara.Acum imi trebuie din nou hotarirea ptr schimbarea buletinului.Am fost la judecatorie am facut o cerere dar nu au gasit hotarirea.Nu stiu cui sa ma mai adresez.Multumesc frumos. | |
|
|
|
03-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Formulati o cerere in acest sens la Arhivele Nationale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-10-2017 |
 | Spinu ion Vizitator |
| Am pierdut sentinţă de divorţ ce demersuri trebuie sa fac să-primesc altul si unde trebuie sa merg | |
|
|
|
14-10-2017 |
| La judecătoria unde ati divorțat. Ar tb sa stiti măcar anul divorțului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
14-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mergeti la Arhiva instantei care a pronuntat hotararea definitiva si solicitati o copie de pe hotarare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-10-2017 |
| Spinu Ion a scris pe 13-10-2017: Am pierdut sentinţă de divorţ ce demersuri trebuie sa fac să-primesc altul si unde trebuie sa merg La instanța unde ați divorțat cereți l4egalizarea altor copii de pe sentință. Pentru fiecare exemplar legalizat trebuie să achitați o taxă de timbru 5 lei. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-10-2017 |
 | Simo_ciocan@yahoo.com Vizitator |
| Sentinta de divorț legalizata o puteți obține de la judecatoria unde ați soluționat divorțul. | |
|
|
|
21-11-2017 |
 | Badoi V.Elena Vizitator |
| Buna seara, Am legalizat o hotarare judecatoreasca si nu s=a mentionat si irevocabila, ci doar definitiva. Pentru eroarea materiala ( a gresit grefiera) am solicitat din nou dosarul din arhiva, care nu se mai gaseste. Astept de aproape un an. Ce ar trebui sa fac? | |
|
|
|
21-11-2017 |
| In ce an a fost pronuntata hotararea ? In prezent din 2011 nu mai exista noțiunea de irevocabilă | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
08-05-2018 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Bună ziua As dori, dacă puteți sa mi spuneți cum as putea întra în posesia deciziei de divorț, care s a pronunțat în septembrie 2013, eu locuind in Italia și nevenind in Romania. Trebuie obligatoriu sa merg în România, sau pot delega un avocat sa o ridice și sa mi o trimită? Va mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
08-05-2018 |
| Nicoleta a scris pe 08-05-2018: Bună ziua As dori, dacă puteți sa mi spuneți cum as putea întra în posesia deciziei de divorț, care s a pronunțat în septembrie 2013, eu locuind in Italia și nevenind in Romania. Trebuie obligatoriu sa merg în România, sau pot delega un avocat sa o ridice și sa mi o trimită? Va mulțumesc anticipat! Daca va este imposibila deplasarea in tara, puteti imputernici o persoana sa efectueze acest demers sau va puteti angaja un avocat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-05-2018 |
| Nicoleta a scris pe 08-05-2018: Bună ziua As dori, dacă puteți sa mi spuneți cum as putea întra în posesia deciziei de divorț, care s a pronunțat în septembrie 2013, eu locuind in Italia și nevenind in Romania. Trebuie obligatoriu sa merg în România, sau pot delega un avocat sa o ridice și sa mi o trimită? Va mulțumesc anticipat! Puteți delega un avocat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
30-05-2018 |
 | Marta Vizitator |
| Buna ziua. Am si eu o intrebare, trebuie sa.mi schimb buletinul dar nu am hotararea de divorț,momentan sunt în stainatate si nu am pe cine să deleg pentru a merge la tribunal să scoată hotărârea de divorț. Aș putea folosi hotărârea fostului soț? Multumesc. | |
|
|
|
08-08-2018 |
 | Manuela Vizitator |
| Buna ziua.Trebuie sa mi schimb buletinul, dar nu mai am hotararea de divort.Am divortat in anul 1988 la judecatoria sectorului 5.La acest proces, am facut recurs..decizia civila fiind data de tribunalul sectorului 4.As dori sa stiu de unde pot sa- mi fac un duplicat.Multumesc | |
|
|
|
08-08-2018 |
| Manuela a scris pe 08-08-2018: Buna ziua.Trebuie sa mi schimb buletinul, dar nu mai am hotararea de divort.Am divortat in anul 1988 la judecatoria sectorului 5.La acest proces, am facut recurs..decizia civila fiind data de tribunalul sectorului 4.As dori sa stiu de unde pot sa- mi fac un duplicat.Multumesc Mergeti la arhiva instantei care a pronuntat hotararea ramasa definitiva si solicitati o copie de pe acea hotarare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-08-2018 |
| Manuela a scris pe 08-08-2018: Buna ziua.Trebuie sa mi schimb buletinul, dar nu mai am hotararea de divort.Am divortat in anul 1988 la judecatoria sectorului 5.La acest proces, am facut recurs..decizia civila fiind data de tribunalul sectorului 4.As dori sa stiu de unde pot sa- mi fac un duplicat.Multumesc La arhiva instanței care a pronunțat hotărârea veți putea legaliza sentința de divorț pronunțată de Judecătorie și decizia Tribunalului. Vă sfătuiesc să legalizați mai multe copii, taxa pentru un exemplar legalizat fiind de 5 lei. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-08-2018 |
 | Madalina Vizitator |
| Buna seara sunt an spania cum trebuie da procedez pentru custodia copilului meu el este aicea cu mine dar ex partener este an Romanía pentru al da an judecata trebui da vin an tara | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |