|
18-07-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dumitru Cornelia a scris pe 18-07-2021: Buna ziua, nu mai am sentința de divorț și nu știu nici Nr nici an, nu îmi pot face buletinul care a expirat decât provizoriu, am incercat la opisele arhivei de la judecătorie care sunt parțial distruse, la starea civila, nu mai știu ce să fac? Mergeti la arhiva instantei care a pronuntat hotararea, iar daca nu o gasiti in opisuri, incercati o cautare in sistem dupa numele dvs si al fostului sot sau mergeti la Serviciul de stare civila al primariei de domiciliu, pentru a afla numarul si data sentintei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-08-2021 |
 | Andreea Vizitator |
| Bună ziua. Am pierdut hotărârea definitiva de divorț. Cum o pot recupera? Se eliberează pe loc? | |
|
|
|
09-08-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andreea a scris pe 09-08-2021: Bună ziua. Am pierdut hotărârea definitiva de divorț. Cum o pot recupera? Se eliberează pe loc? Pentru a obtine o noua legalizare, va trebui sa mergeti la arhiva instantei care a pronuntat divortul, sa obtineti o copie a hotararii si ulterior sa o legalizati la registratura. Va trebui achitata o taxa de timbru de 5 lei/ exemplar legalizat. Verificati programul instantei in perioada vacantei, deoarece va trebui sa programati dosarul. Legalizarile nu se elibereaza pe loc. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-08-2021 |
| Andreea a scris pe 09-08-2021: Bună ziua. Am pierdut hotărârea definitiva de divorț. Cum o pot recupera? Se eliberează pe loc? Trebuie să vă adresați la Judecătoria care a pronunțat hotărârea de divorț și să cereți legalizarea acesteia în numărul de exemplare dorit. Taxa de timbru pentru 1 exemplar este de 5 lei. Dacă nu puteți să vă prezentați personal, puteți angaja un avocat care să facă legalizările. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-04-2022 |
 | Lucian Vizitator |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 08-08-2018: Manuela a scris pe 08-08-2018: Buna ziua.Trebuie sa mi schimb buletinul, dar nu mai am hotararea de divort.Am divortat in anul 1988 la judecatoria sectorului 5.La acest proces, am facut recurs..decizia civila fiind data de tribunalul sectorului 4.As dori sa stiu de unde pot sa- mi fac un duplicat.Multumesc Mergeti la arhiva instantei care a pronuntat hotararea ramasa definitiva si solicitati o copie de pe acea hotarare. Buna ziua. In cazul celor care nu au avut nimic de impartit (nimic pe numele lor) si au obtinut “certificatul de divort” direct de la primaria localitatii unde au si oficiat casatoria, mai exista creo sentinta ? | |
|
|
|
10-04-2022 |
| Nu există sentință deoarece nu au divorțat la instanța de judecată. Pentru ei dovada divorțului o reprezintă acel certificat de divorț emis de către Primărie. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-04-2022 |
| Lucian a scris pe 10-04-2022: Av. Bratulescu Adela a scris pe 08-08-2018: Manuela a scris pe 08-08-2018: Buna ziua.Trebuie sa mi schimb buletinul, dar nu mai am hotararea de divort.Am divortat in anul 1988 la judecatoria sectorului 5.La acest proces, am facut recurs..decizia civila fiind data de tribunalul sectorului 4.As dori sa stiu de unde pot sa- mi fac un duplicat.Multumesc Mergeti la arhiva instantei care a pronuntat hotararea ramasa definitiva si solicitati o copie de pe acea hotarare. Buna ziua. In cazul celor care nu au avut nimic de impartit (nimic pe numele lor) si au obtinut “certificatul de divort” direct de la primaria localitatii unde au si oficiat casatoria, mai exista creo sentinta ? Nu, acel certificat de divort reprezinta dovada desfacerii casatoriei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-12-2022 |
 | Sanda Bozdoc Vizitator |
| Buna ziua, trebuie sa mi schimb buletinul si mi cer din nou hotarare a de divort pe care am pierdut o, am fost la judecatorie dar nu au gasit o, mentionezi ca am divortat in 1984, multumesc! | |
|
|
|
04-12-2022 |
| Înseamnă că Opisul alfabetic din anul divorțului este deteriorat sau nu mai este disponibil la arhiva judecătoriei. Dacă nu găsiți actul la Primăria unde a avut loc căsătoria, mai există și alte metode pentru a afla numărul sentinței. După ce aveți această informație, judecătoria vă va putea elibera copii legalizate de pe sentință. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-12-2022 |
| Sanda Bozdoc a scris pe 04-12-2022: Buna ziua, trebuie sa mi schimb buletinul si mi cer din nou hotarare a de divort pe care am pierdut o, am fost la judecatorie dar nu au gasit o, mentionezi ca am divortat in 1984, multumesc! Mergeti la arhiva judecatoriei si cautati numarul sentintei in opis-ul din anul 1984. Daca aveti numarul sentintei, puteti solicita o copie a hotararii, apoi puteti merge la registratura instantei pentru a o legaliza. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-02-2023 |
 | Pătrașcut Aneta Vizitator |
| Bună seara am pierdut hotărârea de divorț și îmi trebuie pentru schimbarea buletinului am toate datele cum aș putea să-l iau fără să vin la București acum locuiesc în Constanța se poate online. Mulțumesc și un nr de telefon. Să sun. | |
|
|
|
15-02-2023 |
| Este posibil să puteți obține legalizarea printr-o trimitere poștală, dar depinde de fiecare judecătorie. Sunați la judecătorie și întrebați dacă este posibilă rezolvarea în acest mod, iar dacă nu este posibilă trebuie să mandatați pe cineva, eventual un avocat din București. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-02-2023 |
| Pătrașcut Aneta a scris pe 15-02-2023: Bună seara am pierdut hotărârea de divorț și îmi trebuie pentru schimbarea buletinului am toate datele cum aș putea să-l iau fără să vin la București acum locuiesc în Constanța se poate online. Mulțumesc și un nr de telefon. Să sun. Puteti obtine hotararea legalizata fie prin posta, fie angajand un avocat pentru obtinerea legalizarii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-05-2023 |
 | Voinea Nicoleta Vizitator |
| Bună ziua ,pentru obținerea unui duplicat după sentința de divorț ( dacă nu știu nr.dosarului !) este suficient anul ? Precizez că este din anul 1992 pronunțată de Judecătoria Constanța .Multumesc ! | |
|
|
|
07-05-2023 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Se poate verifica in opisul alfabetic al registraturii generale tinut de jud.Constanta. Dupa nume si an aflati dosarul. Dar trebuie sa mergeti acolo. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-05-2023 |
| Voinea Nicoleta a scris pe 06-05-2023: Bună ziua ,pentru obținerea unui duplicat după sentința de divorț ( dacă nu știu nr.dosarului !) este suficient anul ? Precizez că este din anul 1992 pronunțată de Judecătoria Constanța .Multumesc ! Mergeti la arhiva judecatoriei si cautati numarul sentintei in opis-ul anului in care ati divortat, iar ulterior solicitati legalizarea hotararii sau obtinerea unei copii a sentintei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-05-2023 |
| Mai există și alte variante dacă nu găsiți opisul alfabetic de la Judecătoria Constanța. Trebuie verificate evidențele oficiale ale persoanelor. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |