|
29-03-2016 |
 | Drg79 Vizitator |
| Intru în subiect direct. Sunt căsătorit de 5 ani și avem un copil de 3 ani. Din luna ianuarie soția nu măcinare servici și din lipsa de ocupație a început sa "iasă cu fetele". Atât ziua cat și noaptea. Și asta zilnic! La început am avut discuții dar fără rezultate ajungându-se pana la a ma ignora și a pleca pe ușa. Adică eu vorbeam și ea se pregătea de ieseala. În tot acest timp era ocupam de copil adică dimineața imbracatbpentru creșă, dus, adus, masa de seara jucat, spălat, pregătit de somn, lapte, legănat. Zilnic! Iar ea zilnic era plecata de dim când se trezea 10 11 pana la 3 4. Venea făcea mâncare spala/ nu spala vase și pleca iar. Motiva ca onrespinge copilul si de aceea nu sta cu el. Ma saturasem și nu ma mai interesa ce face și trebuia sa am grija de copil. A zis ca nu ne-ai înțelegem s a terminat și urmează sa se mute fără copil. Am fost de acord. După ce s a mutat și văzând ca e și mai greu cu copilul și cu tot. Ce facem plus călcat mie lui spălat rufe mâncare vase fiind singur fara niciun ajutor dar mai mult văzând ca el are de suferit întrebând de mami mereu am reevaluat situație și am zis sa încercăm sa facem eforturi pentru binele lui. Am vb cu ea însă ea își făcuse planuri de plecat din tara ceea ce s a sinintamplat. Precizez ca motivele invocate de ea sunt ca nu ne mai înțelegem ca nu o mai băgăm în seama ca îl vedeam doar pe copil. Nu am înșelat lovit sau alte chestii de genul. Am recunoscut problemele dar am zis ca ambii am greșit și sa încercăm pentru el. Ea nu a vrut sa renunțe și a zis sa onastept o luna sa se întoarcă. Pre izez ca a intrat într-un un cerc de femei singure care au timp berechet și cred ca a incantat o ideea de a pierde timpul. Ea motivează ca o face pentru copil sa ii ofere un trai mai bun si ca se simte inutila ca nu are venituri si nu ii poate oferi nimic lui. Insa in cei 2 ani a avut indemnizatie si nu cred ca au fost 4 luni in care am folosit o in casa. Au fost banii ei exclusiv de xumparaturi. Precizez ca veniturile ne ajungeau de la o luna la alta fiind mereu în presiune dar copilului nu i a lipsit nimic. Finalul este ca nici acum nu da semne ca ar vra ceva spunând ca nu știe ce sa facă. Iar noi 2 eu și copilul și vb și în numele lui ne simțim abandonați. Ce pot face deoarece în cazul unui divorț iminent doresc custodia copilului? | |
|
|
|
29-03-2016 |
| Daca situatia in fapt este asa cum dumneavoastra ati prezentat-o aveti sanse foarte mari ca la un un eventual proces de divort sa fie stabilit domiciliul minorului la locuinta dumneavoastra , insa exercitarea autoritatii parintesti cel mai probabil se va face in comun de catre ambii parinti.
| |
|
|
|
29-03-2016 |
 | Drg79 Vizitator |
| Se mai face plângere la.politie pentru părăsire domiciliu? La protecția copilului? Sau cum? Cat. Gândesc ca prin acordul părților nu o sa vrea sa renunțe la copil chiar dacă asa lasă impresia. Nu vreau sa aștept ca o facem amiabil și sa ma trezesc ca m am chinuit degeaba. | |
|
|
|
31-03-2016 |
 | Drg79 Vizitator |
| Imi răspunde și mie cineva la întrebări? | |
|
|
|
01-04-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Parasirea domiciliului conjugal nu este fapta penala, insa poate fi invocat ca motiv de divort. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-04-2016 |
 | Drg79 Vizitator |
| Dar abandonul de familie? Ca practic asta este acum. Nu și a mai văzut copilul de 2 săptămâni. | |
|
|
|
01-04-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Abandonul de familie este cu totul altceva, insa nu este cazul in situatia dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-04-2016 |
 | Dorina Vizitator |
| va rog sa-mi spuneti cum as putea divorta? sant persoana cu handicap grav , imi este imposibil sa mai convietuiesc cu sotul . umilinte , agresivitate in special verbala . as vrea sa divortez din culpa exclusa . nu stiu daca se poate . el nu doreste sa divortam deci la notar nu se poate . nu am curator . nu stiu cum va trebui sa procedez ? un avocat ma poate reprezenta in instanta fara ca eu sa fiu prezenta ?,,,,,eu fiind nedeplasabila /netransportabila . daca reusesc sa divortez , din locuinta el ce procent are ? mentionez ca locuinta este proprietatea mea personala dobandita inaintea casatoriei . va multumesc. | |
|
|
|
04-04-2016 |
| Da, puteti face procura speciala unui avocat care sa va reprezinte in fata instantei de judecata in dosarul de divort. Notarul se poate deplasa la domiciliul d-voastra pentru a incheia astfel procura. Luati legatura cu un avocat de la domiciliul d-voastra . | Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu | |
|
|
|
04-04-2016 |
 | Dorina Vizitator |
| multumesc pentru raspuns . v-as ruga sa imi mai spuneti daca in urma divortului , sotului ii revine vre-un drept ca procent din locuinta ? locuinta este proprietatea mea personala dobandita inaintea casatoriei . nu avem copii. cu stima. | |
|
|
|
04-04-2016 |
| Daca locuinta este dobandita inaintea casatoriei, atunci este bunul d-voastra propriu iar sotul nu are nici un drept asupra proprietatii acesteia. | Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu | |
|
|
|
04-04-2016 |
 | Drg79 Vizitator |
| Un avocat bun pe divorțuri în Buzău îmi recomanda și. Mie cineva? Mulțumesc! | |
|
|
|
05-04-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Consultati tabloul avocatilor publicat de catre Baroul Buzau | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
09-07-2016 |
 | Lory Vizitator |
| Buna ziua! Am parasit domiciliu impreuna cu 3copii din cauza scandalurilor, certurilor si bataile sotului.acum ma ameninta ca merge la protectia copilului.nu suntem cununati legitim,copii sunt pe numele lui si nu avem nici el nici eu casa sau ceva pe numele nostru.ce este de facut?eu nu mai vreau sa ma intorc si i-am comunicat ca isi poate vedea si auzi copii oricand dar nu ma mai intorc.ce pot face sa nu ajunga copii la vreun orfelinat sau ceva de genu?eu am lucrat si mam chinuit sa pun pe masa copiilor in timp ce el bea toata ziua si seara ne lua la injurat si pe mine si pe copii.ce ma sfatuiti?multumesc | |
|
|
|
09-07-2016 |
 | Lory Vizitator |
| Lory a scris pe 09-07-2016: Buna ziua! Am parasit domiciliu impreuna cu 3copii din cauza scandalurilor, certurilor si bataile sotului.acum ma ameninta ca merge la protectia copilului.nu suntem cununati legitim,copii sunt pe numele lui si nu avem nici el nici eu casa sau ceva pe numele nostru.ce este de facut?eu nu mai vreau sa ma intorc si i-am comunicat ca isi poate vedea si auzi copii oricand dar nu ma mai intorc.ce pot face sa nu ajunga copii la vreun orfelinat sau ceva de genu?eu am lucrat si mam chinuit sa pun pe masa copiilor in timp ce el bea toata ziua si seara ne lua la injurat si pe mine si pe copii.ce ma sfatuiti?multumesc | |
|
|
|
10-07-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Copiii nu pot fi instituționalizați ( adică, duși la orfelinat) decât în cazuri speciale . Nu e cazul d-voastră atât timp cât va ocupați de creșterea și educarea lor în mod corespunzător. Sunt centre speciale care asigură mamelor în situația d-voastră adăpost și consiliere . Sfatul meu este sa va adresați unei astfel de instituții, ulterior , daca considerați ca soțul reprezinta un pericol pentru siguranța d-voastră și a copiilor, solicitați instantei de judecata sa emită un ordin de protecție și restricție împotriva lui, ba chiar puteți cere și reintegrarea în domiciliu și evacuarea soțului violent. Aveți și posibilitatea introducerii cererii de divorț, în paralel. | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-07-2016 |
| Lory a scris pe 09-07-2016: Buna ziua! Am parasit domiciliu impreuna cu 3copii din cauza scandalurilor, certurilor si bataile sotului.acum ma ameninta ca merge la protectia copilului.nu suntem cununati legitim,copii sunt pe numele lui si nu avem nici el nici eu casa sau ceva pe numele nostru.ce este de facut?eu nu mai vreau sa ma intorc si i-am comunicat ca isi poate vedea si auzi copii oricand dar nu ma mai intorc.ce pot face sa nu ajunga copii la vreun orfelinat sau ceva de genu?eu am lucrat si mam chinuit sa pun pe masa copiilor in timp ce el bea toata ziua si seara ne lua la injurat si pe mine si pe copii.ce ma sfatuiti?multumesc In situatia expusa nu se poate pune problema parasirii domiciliului sau a instituirii unor masuri speciale privitor la minori. Formulati un ordin de protectie impotriva sotului violent si eventual o plangere penala pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente sau amenintare. In paralel, introduceti la instanta de tutela o actiune pentru stabilirea domiciliului minorilor la dvs., exercitarea exclusiva sau in comun a autoritatii parintesti si obligarea tatalui la plata unei pensii de intretinere catre minori. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-07-2016 |
| Drg79 a scris pe 29-03-2016: Intru în subiect direct. Sunt căsătorit de 5 ani și avem un copil de 3 ani. Din luna ianuarie soția nu măcinare servici și din lipsa de ocupație a început sa "iasă cu fetele". Atât ziua cat și noaptea. Și asta zilnic! La început am avut discuții dar fără rezultate ajungându-se pana la a ma ignora și a pleca pe ușa. Adică eu vorbeam și ea se pregătea de ieseala. În tot acest timp era ocupam de copil adică dimineața imbracatbpentru creșă, dus, adus, masa de seara jucat, spălat, pregătit de somn, lapte, legănat. Zilnic! Iar ea zilnic era plecata de dim când se trezea 10 11 pana la 3 4. Venea făcea mâncare spala/ nu spala vase și pleca iar. Motiva ca onrespinge copilul si de aceea nu sta cu el. Ma saturasem și nu ma mai interesa ce face și trebuia sa am grija de copil. A zis ca nu ne-ai înțelegem s a terminat și urmează sa se mute fără copil. Am fost de acord. După ce s a mutat și văzând ca e și mai greu cu copilul și cu tot. Ce facem plus călcat mie lui spălat rufe mâncare vase fiind singur fara niciun ajutor dar mai mult văzând ca el are de suferit întrebând de mami mereu am reevaluat situație și am zis sa încercăm sa facem eforturi pentru binele lui. Am vb cu ea însă ea își făcuse planuri de plecat din tara ceea ce s a sinintamplat. Precizez ca motivele invocate de ea sunt ca nu ne mai înțelegem ca nu o mai băgăm în seama ca îl vedeam doar pe copil. Nu am înșelat lovit sau alte chestii de genul. Am recunoscut problemele dar am zis ca ambii am greșit și sa încercăm pentru el. Ea nu a vrut sa renunțe și a zis sa onastept o luna sa se întoarcă. Pre izez ca a intrat într-un un cerc de femei singure care au timp berechet și cred ca a incantat o ideea de a pierde timpul. Ea motivează ca o face pentru copil sa ii ofere un trai mai bun si ca se simte inutila ca nu are venituri si nu ii poate oferi nimic lui. Insa in cei 2 ani a avut indemnizatie si nu cred ca au fost 4 luni in care am folosit o in casa. Au fost banii ei exclusiv de xumparaturi. Precizez ca veniturile ne ajungeau de la o luna la alta fiind mereu în presiune dar copilului nu i a lipsit nimic. Finalul este ca nici acum nu da semne ca ar vra ceva spunând ca nu știe ce sa facă. Iar noi 2 eu și copilul și vb și în numele lui ne simțim abandonați. Ce pot face deoarece în cazul unui divorț iminent doresc custodia copilului? La divorț solicitați custodia exclusivă sau, cel puțin, stabilirea locuinței copilului la dvs. Veți obține ori una ori alta. Faceți o plângere la DGASPC și sesizați aspectele relatate, iar în urma sesizării se va face un raport (pe care îl puteți folosi ulterior în proces). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
31-10-2016 |
 | MIHAI LEONARD Vizitator |
| Va pot intreba ceva in cazul parasirii domiciluilui de catre sotie care a lu-at dupa dansa copilul minor cu grad de handicap autism grad grav ea avand si calitatea de asistent personal, imi impune ca nu am dreptul sa stiu unde in ce locatie a dus acest minor ,fara a avea o sentinta de divort sau de incredintare a acestui minor, astept raspunsul dumneavoastra cu real interes! cu stima | |
|
|
|
31-10-2016 |
 | MIHAI LEONARD Vizitator |
| Va pot intreba ceva in cazul parasirii domiciluilui de catre sotie care a lu-at dupa dansa copilul minor cu grad de handicap autism grad grav ea avand si calitatea de asistent personal, imi impune ca nu am dreptul sa stiu unde in ce locatie a dus acest minor ,fara a avea o sentinta de divort sau de incredintare a acestui minor, astept raspunsul dumneavoastra cu real interes! cu stima PRESDINTE AGENTIA ANTIDROG ARGES ZONA MUSCEL PROF MIHAI LEONARD | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |