|
31-10-2016 |
 | MIHAI LEONARD Vizitator |
| Va pot intreba ceva in cazul parasirii domiciluilui de catre sotie care a lu-at dupa dansa copilul minor cu grad de handicap autism grad grav ea avand si calitatea de asistent personal, imi impune ca nu am dreptul sa stiu unde in ce locatie a dus acest minor ,fara a avea o sentinta de divort sau de incredintare a acestui minor, astept raspunsul dumneavoastra cu real interes! cu stima PRESDINTE AGENTIA ANTIDROG ARGES ZONA MUSCEL PROF MIHAI LEONARD TEL 073778411 | |
|
|
|
31-10-2016 |
| Va pot intreba ceva in cazul parasirii domiciluilui de catre sotie care a lu-at dupa dansa copilul minor cu grad de handicap autism grad grav ea avand si calitatea de asistent personal, imi impune ca nu am dreptul sa stiu unde in ce locatie a dus acest minor ,fara a avea o sentinta de divort sau de incredintare a acestui minor, astept raspunsul dumneavoastra cu real interes! cu stima PRESDINTE AGENTIA ANTIDROG ARGES ZONA MUSCEL PROF MIHAI LEONARD TEL 0737784111 | |
|
|
|
31-10-2016 |
| Va pot intreba ceva in cazul parasirii domiciluilui de catre sotie care a lu-at dupa dansa copilul minor cu grad de handicap autism grad grav ea avand si calitatea de asistent personal, imi impune ca nu am dreptul sa stiu unde in ce locatie a dus acest minor ,fara a avea o sentinta de divort sau de incredintare a acestui minor, astept raspunsul dumneavoastra cu real interes! cu stima PRESDINTE AGENTIA ANTIDROG ARGES ZONA MUSCEL PROF MIHAI LEONARD TEL 0737784111 | |
|
|
|
31-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| MIHAI LEONARD a scris pe 31-10-2016: Va pot intreba ceva in cazul parasirii domiciluilui de catre sotie care a lu-at dupa dansa copilul minor cu grad de handicap autism grad grav ea avand si calitatea de asistent personal, imi impune ca nu am dreptul sa stiu unde in ce locatie a dus acest minor ,fara a avea o sentinta de divort sau de incredintare a acestui minor, astept raspunsul dumneavoastra cu real interes! cu stima PRESDINTE AGENTIA ANTIDROG ARGES ZONA MUSCEL PROF MIHAI LEONARD TEL 0737784111 In situatie expusa, va trebui sa sesizati DGASPC, insa pana la o hotarare definitiva care va stabili domiciliul minorului la dvs., copilul poate ramane in grija mamei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-11-2016 |
 | Hutanu catalin irinel Vizitator |
| buna .in seara de 29.10.2016 am ajuns acasa in jurul ore 23,si fetita mea de 3 ani era inca pe table jucandu se iam luat tableta si a inceput sa planga ,iam dat doua tablete la fund si iam zis ca e ora de somn ,a inceput sa planga si concubina a sunat organele de politie .au venit la domiciliu conjugal unde stam cu chirie, cand au ajuns organele de politie unul dintre ofiteri mau bagat pe mine in bucatarie sa discutam iar celalalt a luat concubina si fetita de 3 ani.au duso la sectia de politie.cand am realizat ca fetita impreuna cu ,concubina mea nu sunt in casa miam iesit din fire,organele de polite au plecat .am pus mana pe telefon si miam sunat concubina vazand ca numi raspunde am spart o usa si am scos un geam si vecini au chemat politia din nou acestia ajunsi la domiciliul me au decis sa ma interneze la spitalul de psihiatrie.mau tinut acolo 3 zile ,a doua zi am sunat pe nr concubinei si mia zis ca politia au duso la un centru pt mame si copii.iesind de la spital mam dus direct la sectia de politie sa aflu unde sunt fiica si concubina mea.intreband organele de concubina si fiica mea ei au zis ca au vrut sa o duca la centru maternal iar ea nu a acceptat si lea zis ca pleaca la un hotel,de atunci numai stiu nimic de ele .au trecut aproape 20 de zile iar eu tot nu stiu nimic de ele ,politia numi zice nimic si nici nu face nimic.vreau sa precizez ca concubina mea a plecat cu toate economiile din casa dar fara act de identitate.cum as putea sa procedez??va rog sami explicati si mie ca sa stiu cum sa procedez.tin sa mentionez ca nu e prima data cand pleaca de la domiciliu conjugal.multumesc si astept un rasp din partea dvs cat mai curand | |
|
|
|
17-11-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Hutanu Catalin Irinel a scris pe 16-11-2016: buna .in seara de 29.10.2016 am ajuns acasa in jurul ore 23,si fetita mea de 3 ani era inca pe table jucandu se iam luat tableta si a inceput sa planga ,iam dat doua tablete la fund si iam zis ca e ora de somn ,a inceput sa planga si concubina a sunat organele de politie .au venit la domiciliu conjugal unde stam cu chirie, cand au ajuns organele de politie unul dintre ofiteri mau bagat pe mine in bucatarie sa discutam iar celalalt a luat concubina si fetita de 3 ani.au duso la sectia de politie.cand am realizat ca fetita impreuna cu ,concubina mea nu sunt in casa miam iesit din fire,organele de polite au plecat .am pus mana pe telefon si miam sunat concubina vazand ca numi raspunde am spart o usa si am scos un geam si vecini au chemat politia din nou acestia ajunsi la domiciliul me au decis sa ma interneze la spitalul de psihiatrie.mau tinut acolo 3 zile ,a doua zi am sunat pe nr concubinei si mia zis ca politia au duso la un centru pt mame si copii.iesind de la spital mam dus direct la sectia de politie sa aflu unde sunt fiica si concubina mea.intreband organele de concubina si fiica mea ei au zis ca au vrut sa o duca la centru maternal iar ea nu a acceptat si lea zis ca pleaca la un hotel,de atunci numai stiu nimic de ele .au trecut aproape 20 de zile iar eu tot nu stiu nimic de ele ,politia numi zice nimic si nici nu face nimic.vreau sa precizez ca concubina mea a plecat cu toate economiile din casa dar fara act de identitate.cum as putea sa procedez??va rog sami explicati si mie ca sa stiu cum sa procedez.tin sa mentionez ca nu e prima data cand pleaca de la domiciliu conjugal.multumesc si astept un rasp din partea dvs cat mai curand Buna ziua, In ceea ce o priveste pe concubina nu o puteti obliga sa se intoarca inapoi, dar in ceea ce priveste fetita aveti tot dreptul de a sti unde este si ce se intampla cu ea. Puteti formula fie o plangere la politie pentru disparitia/rapirea copilului, fie sa incercati sa dati de concubina prin intermediul rudelor. Toate demersurile insa trebuiesc facute cu mare grija pentru a nu se intoarce impotriva dvs. pe motiv ca le hartuiti. Va trebui sa aveti foarte mult calm si rabdare. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
17-11-2016 |
 | Stanica dragos Vizitator |
| Buna ziua. In urma divortului a fost stabilit programul de vizita in felul urmator. In prima si a treia saptamana din fiecare luna de sambata ora 10 si pana duminica ora 18, o saptamana in perioada sarbatorilor pascale, o luna in perioada de iarna si de ziua de nastere a paratului(a mea). Intrebarea este, care este acea luna din iarna? cum pot sa iau copilul o luna iarna daca nu imi scrie care este luna respectiva? Il pot lua luna decembrie? trebuie facut vreun act intre mine si fosta sotie? | |
|
|
|
29-11-2016 |
 | Parasirea domiciliul conjugal Vizitator |
| Buna ziua, Exista acuzatie de "parasirea domiciliul conjugal"?ce fel de consecinte trebuie sa asume un barbat ,care paraseste domiciliul conjugal?multumesc! | |
|
|
|
30-11-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Parasirea Domiciliul Conjugal a scris pe 29-11-2016: Buna ziua, Exista acuzatie de "parasirea domiciliul conjugal"?ce fel de consecinte trebuie sa asume un barbat ,care paraseste domiciliul conjugal?multumesc! Nu exista infractiunea de parasire a domiciliului conjugal, pur si simplu daca nu va mai intelegeti de cele mai multe ori este de preferat sa plecati si sa inaintati actiunea de divort, decat sa continuati sa traiti intrun mediu tensionat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2016 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna seara. Sunt casatorita de 20 de ani, avem o fata de 14 ani. De cativa ani sotul face panarama , urla, injura, arunca cu ce apuca prin casa, ne terorizeaza efectiv. Intr-o seara, cand a venit acasa, de la usa a inceput sa faca urat. Am ajuns la capatul puterilor si am luat fata si am plecat de acasa la niste rude , fara sa stie unde suntem. M-a sunat timp de 3 zile incontinuu, in final am raspuns si i -am zis ca vreau sa divortam. I-am dat si fata la tel sa vorbeasca cu ea. Ce ar putea face el, ma poate denunta la politie? Pt abandon de familie, pt ca am luat copilul? Ce consecinte ar fi? La divort ar putea castiga custodia copilului? | |
|
|
|
27-12-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Vizitator a scris pe 27-12-2016: Buna seara. Sunt casatorita de 20 de ani, avem o fata de 14 ani. De cativa ani sotul face panarama , urla, injura, arunca cu ce apuca prin casa, ne terorizeaza efectiv. Intr-o seara, cand a venit acasa, de la usa a inceput sa faca urat. Am ajuns la capatul puterilor si am luat fata si am plecat de acasa la niste rude , fara sa stie unde suntem. M-a sunat timp de 3 zile incontinuu, in final am raspuns si i -am zis ca vreau sa divortam. I-am dat si fata la tel sa vorbeasca cu ea. Ce ar putea face el, ma poate denunta la politie? Pt abandon de familie, pt ca am luat copilul? Ce consecinte ar fi? La divort ar putea castiga custodia copilului? Buna ziua, Nu poate fi vorba despre abandon de familie (aceasta este o infractiune si presupune neplata pensiei de intretinere timp de 3 luni minorului indreptatit la intretinere) si nici nu are motiv pentru denunt la politie. Daca v-ati decis si credeti ca nu mai exista cale de intoarcere, introduceti actiunea de divort si cereti ca domiciliul minorei sa fie stabilit la dvs. Daca fata are peste 14 ani este suficient de mare ca sa poata spune cu cine vrea sa stea, astfel incat instantele de judecata nu o vor obliga sa stea cu tatal daca nu vrea (instantele au obligatia sa tina cont si de dorinta fetei). Tatal va putea solicita sa aiba un program de vizitare al fetei si veti putea solicita sa il oblige instanta la plata pensiei de intretinere. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
27-12-2016 |
| Vizitator a scris pe 27-12-2016: Buna seara. Sunt casatorita de 20 de ani, avem o fata de 14 ani. De cativa ani sotul face panarama , urla, injura, arunca cu ce apuca prin casa, ne terorizeaza efectiv. Intr-o seara, cand a venit acasa, de la usa a inceput sa faca urat. Am ajuns la capatul puterilor si am luat fata si am plecat de acasa la niste rude , fara sa stie unde suntem. M-a sunat timp de 3 zile incontinuu, in final am raspuns si i -am zis ca vreau sa divortam. I-am dat si fata la tel sa vorbeasca cu ea. Ce ar putea face el, ma poate denunta la politie? Pt abandon de familie, pt ca am luat copilul? Ce consecinte ar fi? La divort ar putea castiga custodia copilului? In situati prezentata nu se poate pune problema abandonului de familie. Va trebui sa formulati actiunea de divort din culpa exclusiva a sotului, exercitarea autoritatii parintesti in comun sau exclusiv, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea sotului la plata pensiei de intretinere. Avand in vedere atitudinea agresiva a sotului, puteti formula o plangere penala impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si lovire sau alte violente (daca este cazul), iar ulterior puteti solicita instantei emiterea unui ordin de protectie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2016 |
| Buna ziua! Despre abandon de familie nu se poate pune problema. Dvs trebuie sa va decideti daca doriti sa depuneti actiunea de divort, si daca luati aceasta decizie incercati sa luati legatura cu un avocat care sa va ajute. Trebuie formulata actiunea de divort in care solicitati desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului sau din vina comuna (cum doriti), stabilirea numelui dvs, exercitarea autoritatii parintesti de catre ambii parinti, stabilirea domiciliului fetitei la dvs, si obligarea sotului la plata unei pensii de intretinere pt fetita. Intrucat fetita are 14 ani, aceasta va fi audiata de catre judecator si intrebata unde doreste sa ramana. Intrucat sotul este agresiv puteti introduce un ordin de protectie atat pt dvs cat si pt fetita, acesta avand caracter de urgenta. In situatia in care aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-02-2017 |
 | Oprea marius Vizitator |
| Am si eu problema sotia e plecata in germania de aproape un an am un copil cu ea de 2ani jumatate si mi a spus acum o saptamana ca are pe altcineva de fapt e cu el de cand a plecat l acunoscut acolo se ferea de mine de copil sa v cu el cu mine v urat nu mi rasp la tel si am aflat tot de ea cu cine e ce face acolo locuinta unde stau e a mea mama a crescut baiatu cu mine ce pot face pentru ai cere pensie alimentara ea mi a zis ca nu o intereseaza de asta mic sa l cresc eu cu mama ea m ai are doi copii din casnicia anterioara un baiat care e la tata si fata e la ea ce ma invatati noi am facut nunta casatoriti | |
|
|
|
25-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Oprea Marius a scris pe 25-02-2017: Am si eu problema sotia e plecata in germania de aproape un an am un copil cu ea de 2ani jumatate si mi a spus acum o saptamana ca are pe altcineva de fapt e cu el de cand a plecat l acunoscut acolo se ferea de mine de copil sa v cu el cu mine v urat nu mi rasp la tel si am aflat tot de ea cu cine e ce face acolo locuinta unde stau e a mea mama a crescut baiatu cu mine ce pot face pentru ai cere pensie alimentara ea mi a zis ca nu o intereseaza de asta mic sa l cresc eu cu mama ea m ai are doi copii din casnicia anterioara un baiat care e la tata si fata e la ea ce ma invatati noi am facut nunta casatoriti Introduceți actiune de divorț prin care pe langa desfacerea casatoriei solicitați exercitarea autorității părintești in comun (custodie exclusivă de obtine foarte greu), stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea mamei la plata unei pensii de întreținere in favoarea minorei. Va sfatuiesc sa apelați la un avocat care sa va ajute in aceste demersuri. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
26-02-2017 |
| Oprea Marius a scris pe 25-02-2017: Am si eu problema sotia e plecata in germania de aproape un an am un copil cu ea de 2ani jumatate si mi a spus acum o saptamana ca are pe altcineva de fapt e cu el de cand a plecat l acunoscut acolo se ferea de mine de copil sa v cu el cu mine v urat nu mi rasp la tel si am aflat tot de ea cu cine e ce face acolo locuinta unde stau e a mea mama a crescut baiatu cu mine ce pot face pentru ai cere pensie alimentara ea mi a zis ca nu o intereseaza de asta mic sa l cresc eu cu mama ea m ai are doi copii din casnicia anterioara un baiat care e la tata si fata e la ea ce ma invatati noi am facut nunta casatoriti Va trebui sa formulati o actiune in instanta pentru desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotiei, sa solicitati exercitarea in comun sau exclusiv a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere catre minor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-02-2017 |
 | Cimpocgabriela
|
| Buna ziua,am o problemă și nu știu cum să procedez,am venit din Anglia cu fiica mea datorita faptului că avea un comportament foarte rebel ajungând chiar sa consume iarba.De comun acord cu soțul meu am revenit în țară și m-am ocupat de fată chiar și cu consiliere la psihoterapeut.Mentionez că lucrurile sau schimbat radical în momentul în care fiica mea ia spus soțului că vrea un telefon de ultima generație deși nu era necesar ,și văzând că mă opun pentru achiziționarea telefonului având și alte mici neantelegeri cu soțul dar nu așa de grave,fiica mea a profitat de ocazie pentru asi atinge scopul spunandu-i " lasă tati că femei sunt peste tot,dar fata numai una"Acesta a fost punctul sensibil al soțului de unde au inceput o relatie tata fiica ( și mă bucur pentru ei)dar nu în condițiile în care fiica mea îl minte,cheltuie banii de meditații,nu mai vine acasă la orele programate,asta după ce soțul meu a hotărât să trimită banii pentru întreținerea fetei cumnatului meu.Am renunțat la serviciul pe care îl aveam in Anglia pentru a nu se ajunge la droguri dar acum sunt în situația de a nu avea nici un ban .Am apelat la un frate care este în Germania dar totuși nu pot să stau fără loc de muncă,el gasindu-mi job.Acum marea mea problema este că nu știu cum să procedez că sa pot sa plec ,mă simt prizoniera,deși fiica mea spune"dute la munca ce mai stai,iar pe de altă parte mă aștept să nu facă front comun cu soțul meu să zică că am părăsit domiciliu deși legal dețin 3/4 din casa prin acte iar pe de altă parte mă gândesc la fiica mea sa nu facă greșeli care sa ne poată trage la răspundere că părinți.In toate situațiile prezentate Eu trebuie să îmi câștig existența!Care este primul lucru pentru a supraviețui .Va mulțumesc și aștept un sfat cum pot sa plec din tara in aceste situații relatate? | |
|
|
|
27-02-2017 |
|
| Cimpocgabriela a scris pe 26-02-2017: Buna ziua,am o problemă și nu știu cum să procedez,am venit din Anglia cu fiica mea datorita faptului că avea un comportament foarte rebel ajungând chiar sa consume iarba.De comun acord cu soțul meu am revenit în țară și m-am ocupat de fată chiar și cu consiliere la psihoterapeut.Mentionez că lucrurile sau schimbat radical în momentul în care fiica mea ia spus soțului că vrea un telefon de ultima generație deși nu era necesar ,și văzând că mă opun pentru achiziționarea telefonului având și alte mici neantelegeri cu soțul dar nu așa de grave,fiica mea a profitat de ocazie pentru asi atinge scopul spunandu-i " lasă tati că femei sunt peste tot,dar fata numai una"Acesta a fost punctul sensibil al soțului de unde au inceput o relatie tata fiica ( și mă bucur pentru ei)dar nu în condițiile în care fiica mea îl minte,cheltuie banii de meditații,nu mai vine acasă la orele programate,asta după ce soțul meu a hotărât să trimită banii pentru întreținerea fetei cumnatului meu.Am renunțat la serviciul pe care îl aveam in Anglia pentru a nu se ajunge la droguri dar acum sunt în situația de a nu avea nici un ban .Am apelat la un frate care este în Germania dar totuși nu pot să stau fără loc de muncă,el gasindu-mi job.Acum marea mea problema este că nu știu cum să procedez că sa pot sa plec ,mă simt prizoniera,deși fiica mea spune"dute la munca ce mai stai,iar pe de altă parte mă aștept să nu facă front comun cu soțul meu să zică că am părăsit domiciliu deși legal dețin 3/4 din casa prin acte iar pe de altă parte mă gândesc la fiica mea sa nu facă greșeli care sa ne poată trage la răspundere că părinți.In toate situațiile prezentate Eu trebuie să îmi câștig existența!Care este primul lucru pentru a supraviețui .Va mulțumesc și aștept un sfat cum pot sa plec din tara in aceste situații relatate? Buna ziua, Din mesajul dvs. nu se intelege daca sunteti divortata de sotul dvs. si nici nu ati precizat varsta fetei. Puteti linistita sa plecati la munca oriunde, daca fata ramane sa locuiasca impreuna cu tatal si va intelegeti cu privire la acest aspect. Parasirea de domiciliu nu are relevanta juridica, cel mult poate constitui temei pentru divort. Drept urmare, puteti linistita sa plecati daca fata dvs. ramane in grija tatalui (sau chiar a unei rude apropiate). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
27-02-2017 |
| Cimpocgabriela a scris pe 26-02-2017: Buna ziua,am o problemă și nu știu cum să procedez,am venit din Anglia cu fiica mea datorita faptului că avea un comportament foarte rebel ajungând chiar sa consume iarba.De comun acord cu soțul meu am revenit în țară și m-am ocupat de fată chiar și cu consiliere la psihoterapeut.Mentionez că lucrurile sau schimbat radical în momentul în care fiica mea ia spus soțului că vrea un telefon de ultima generație deși nu era necesar ,și văzând că mă opun pentru achiziționarea telefonului având și alte mici neantelegeri cu soțul dar nu așa de grave,fiica mea a profitat de ocazie pentru asi atinge scopul spunandu-i " lasă tati că femei sunt peste tot,dar fata numai una"Acesta a fost punctul sensibil al soțului de unde au inceput o relatie tata fiica ( și mă bucur pentru ei)dar nu în condițiile în care fiica mea îl minte,cheltuie banii de meditații,nu mai vine acasă la orele programate,asta după ce soțul meu a hotărât să trimită banii pentru întreținerea fetei cumnatului meu.Am renunțat la serviciul pe care îl aveam in Anglia pentru a nu se ajunge la droguri dar acum sunt în situația de a nu avea nici un ban .Am apelat la un frate care este în Germania dar totuși nu pot să stau fără loc de muncă,el gasindu-mi job.Acum marea mea problema este că nu știu cum să procedez că sa pot sa plec ,mă simt prizoniera,deși fiica mea spune"dute la munca ce mai stai,iar pe de altă parte mă aștept să nu facă front comun cu soțul meu să zică că am părăsit domiciliu deși legal dețin 3/4 din casa prin acte iar pe de altă parte mă gândesc la fiica mea sa nu facă greșeli care sa ne poată trage la răspundere că părinți.In toate situațiile prezentate Eu trebuie să îmi câștig existența!Care este primul lucru pentru a supraviețui .Va mulțumesc și aștept un sfat cum pot sa plec din tara in aceste situații relatate? Din moment ce plecati cu contract de munca, nu aveti de ce sa va faceti probleme, chiar in cazul unui divort. Pe de alta parte, va trebui sa cantariti bine toate aspectele problemei, in sensul de a nu prioritiza beneficiul material in devafoarea fiicei dvs., mai ales daca minora a avut probleme comportamentale in trecut. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-03-2017 |
 | Danut Vizitator |
| am 29 ani,sunt casatorit de 3 ani,ea in al doilea an ma inselat fara sa stiu iar tot in al doilea an am facut si un copil cu mine,in al treilea an a nascut si dupa ce a nascut mia spus si adevarul,eu am avut un soc la aflarea adevarului si i-am cerut explicatii si vb urat cu ea...mentionez ca nu am fost violent niciodata cu ea si am facut tot ce era mai bun pentru ea,acum ea a parasit domiciliul conjugal si a luat si copilul cu ea,ma parasit!nu suport aceasta situatie si nu reusesc sa o fac sa se intoarca!m-am gandit si la un eventual divort dar nu cunosc ce e de facut in situatia asta,daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi,va multumesc! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |