|
04-01-2018 |
 | Ovidiu ionut Vizitator |
| buna ziua sunt insurat de 6 ani am doi copi . o fata de 4 ani si 4 luni si un baietel de 2 ani si 4 luni . eu pe data de 15 decembrie am plecat in franta pentru a le oferi un trai mai bun . si pe data de 17 decembrie sotia a plecat cu baietelul de acasa si alugand fata la fratele meu in camera . eu mam reintors in tara imediat . si am depus plangere la politie pentru parasirea domicililui .ma ajutati va rog | |
|
|
|
04-01-2018 |
| Va ajutam daca ne spuneti ce vreti sa faceti mai departe. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
04-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ovidiu Ionut a scris pe 04-01-2018: buna ziua sunt insurat de 6 ani am doi copi . o fata de 4 ani si 4 luni si un baietel de 2 ani si 4 luni . eu pe data de 15 decembrie am plecat in franta pentru a le oferi un trai mai bun . si pe data de 17 decembrie sotia a plecat cu baietelul de acasa si alugand fata la fratele meu in camera . eu mam reintors in tara imediat . si am depus plangere la politie pentru parasirea domicililui .ma ajutati va rog Daca doriti sa divortati, puteti solicita desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotiei, exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs. si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. De asemenea, va trebui sa incunostiintati si DGASPC-ul cu privire la faptul ca mama si-a abandonat copilul, lasandu-l in grija rudelor dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 04-01-2018: Ovidiu Ionut a scris pe 04-01-2018: buna ziua sunt insurat de 6 ani am doi copi . o fata de 4 ani si 4 luni si un baietel de 2 ani si 4 luni . eu pe data de 15 decembrie am plecat in franta pentru a le oferi un trai mai bun . si pe data de 17 decembrie sotia a plecat cu baietelul de acasa si alugand fata la fratele meu in camera . eu mam reintors in tara imediat . si am depus plangere la politie pentru parasirea domicililui .ma ajutati va rog Daca doriti sa divortati, puteti solicita desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotiei, exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs. si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. De asemenea, va trebui sa incunostiintati si DGASPC-ul cu privire la faptul ca mama a lasat fata in grija rudelor dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-01-2018 |
| imi puteti supune ce sanse am . eu am fost intretinatorul copiilor . ea doar a stat cu copii acasa . le.am oferit tot ce lea trebuit .am incercat sa o iau acasa doar pentru copii . dar nu a vrut . si acum numai ma intereseaza persoana ei . ma intereseaza binele copiilor. si copilu de la luat cu ea a trecut prin operatie .mam chinuit ff mult . eu cred k ea o sa inventeze chesti la tribunal . nu am batuto . o mai certam k nu imi placea cum trata copii . va rog vreau sa stiu ce sa fac . si daca am ceva depierdut | |
|
|
|
04-01-2018 |
| Eu doresc sa imi iau copilul acasa. pentru k ea nu are venit nu are locuinta la parinti sau rude unde sa locuiasca . ea a plecat de acasa cu copilu si lasand fata cu parinti mei a fugit practic .ce pot face mai departe . | |
|
|
|
04-01-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Ovidiu Ionut a scris pe 04-01-2018: Eu doresc sa imi iau copilul acasa. pentru k ea nu are venit nu are locuinta la parinti sau rude unde sa locuiasca . ea a plecat de acasa cu copilu si lasand fata cu parinti mei a fugit practic .ce pot face mai departe . [/quote Buna ziua, Va trebui sa formulati o cerere la judecatorie pentru a vi se incredinta dvs. copilul intrucat mama lui nu se ocupa de copil, nu are locuinta si nici venituri. Daca aveti posibilitatea, ar fi bine sa luati legatura cu un avocat din localitatea dvs. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
04-01-2018 |
| Va multumesc frumos pentru informati . | |
|
|
|
10-01-2018 |
 | Laura Vizitator |
| Am hotarat sa ma despart de sotul meu si sa ma mut la parinti (pana acum am stat cu el si cu cei doi copii acasa la el impreuna cu parintii lui) Din pacate nu pot sa iau si copiii cu mine , din pricina scolii. Ii pot lua doar in week end. De abia in vara pot face acest pas cand pot sa ii transfer la alta scoala. Intrebarea este daca poate invoca la divort parasire de domiciliu si sa am probleme in ceea ce priveste stabilirea domiciliului copiiilor? De asemenea, copiii pot hotari cu cine vor sa stea? Multumesc | |
|
|
|
10-01-2018 |
| Laura a scris pe 10-01-2018: Am hotarat sa ma despart de sotul meu si sa ma mut la parinti (pana acum am stat cu el si cu cei doi copii acasa la el impreuna cu parintii lui) Din pacate nu pot sa iau si copiii cu mine , din pricina scolii. Ii pot lua doar in week end. De abia in vara pot face acest pas cand pot sa ii transfer la alta scoala. Intrebarea este daca poate invoca la divort parasire de domiciliu si sa am probleme in ceea ce priveste stabilirea domiciliului copiiilor? De asemenea, copiii pot hotari cu cine vor sa stea? Multumesc Simplul fapt ca v-ati mutat din locuinta sotului nu poate atrage culpa dvs. in desfacerea casatoriei, insa din moment ce ati lasat minorii la domiciliul tatalui, acesta poate solicita stabilirea domiciliului acestora la dansul si obligarea dvs. la plata pensiei de intretinere. Daca se va ajunge in aceasta situatie, aveti posibilitatea legala de a solicita stabilirea unui program de vizita. In ceea ce priveste stabilirea domiciliului minorilor, instanta are in vedere interesul superior al acestora. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-01-2018 |
 | Alexandra Daniela
|
| Buna seara sunt casatorita de 2 ani cu acte si de 7 concubinaj avem o fetita de 1 an si 11 ,vreau sa divortez din cauza ca el bea foarte mult este violent ma prins de gat de 3 ori in fata la copilă , striga sparge in casă ma ameninta ca ma omoară vorbeste urat de mama mea care tin sa mentionez ea imi trimite banii in fiecare lună ea lucrează in italia de 9 ani.sotul lucreaza dar nu e angajat eu nu lucrez ca stau cu feita acasă am lucrat inainte sa am fetita in satul unde stau la un magazin.El ma amenință ca o sa imi ia fata.Eu nu am unde sa merg cu ea in romania nu am pe nimeni doar pe mama care e in italia.am o înregistrare cu el pe telefon cabd se jura ca nu mai bea da degeaba.Cum sa procedez sa iau fetita cu mine in italia ? Ca acolo are de toate nu duce lipsa de nimic .Ca aici in romania mie frica sa stau ca ma tot ameninta ca daca ii iau fetita ma moara.va rog sa ma ajutați nu stiu ce sa fac cum sa procedez. | |
|
|
|
11-01-2018 |
| Alexandra Daniela a scris pe 10-01-2018: Buna seara sunt casatorita de 2 ani cu acte si de 7 concubinaj avem o fetita de 1 an si 11 ,vreau sa divortez din cauza ca el bea foarte mult este violent ma prins de gat de 3 ori in fata la copilă , striga sparge in casă ma ameninta ca ma omoară vorbeste urat de mama mea care tin sa mentionez ea imi trimite banii in fiecare lună ea lucrează in italia de 9 ani.sotul lucreaza dar nu e angajat eu nu lucrez ca stau cu feita acasă am lucrat inainte sa am fetita in satul unde stau la un magazin.El ma amenință ca o sa imi ia fata.Eu nu am unde sa merg cu ea in romania nu am pe nimeni doar pe mama care e in italia.am o înregistrare cu el pe telefon cabd se jura ca nu mai bea da degeaba.Cum sa procedez sa iau fetita cu mine in italia ? Ca acolo are de toate nu duce lipsa de nimic .Ca aici in romania mie frica sa stau ca ma tot ameninta ca daca ii iau fetita ma moara.va rog sa ma ajutați nu stiu ce sa fac cum sa procedez. Pentru a putea calatori impreuna cu minora fara a necesita acordul tatalui, va trebui sa obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti. In primul rand va trebui sa formulati o plangere penala impotriva sotului pentru agresiunile la care sunteti supusa, iar ulterior puteti solicita emiterea unui ordin de protectie. In ceea ce priveste divortul, solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului, exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs. si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Daca nu aveti o locuita, exista centre specializate care ofera gazduire victimelor violentei in familie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-01-2018 |
 | Alexandra Daniela
|
| Bun dar eu as vrea sa plec cu fetita sa locuiesc cu mama mea ca am unde sa stau si fata o sa mearga la gradinita si eu o sa lucrez .pe perioada procesului asi putea sa imi inchiriez o garsonieră si dupa sa pot pleca in italia .as putea proceda asa. | |
|
|
|
11-01-2018 |
 | Laura Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns si promptitudine. Dar as mai vrea cateva detalii pentru ca nu imi e foarte clar. . Daca cei doi copii vor sta doar 5 luni la sot pana termina scoala pentru ca acolo am stat impreuna. (ca apoi sa ii pot transfera langa domiciuliul meu) inseamna ca automat vor avea la tata domiciuliul? Si in caz ca solicita sotul domiciliul cine are prioritate? Mentionez ca deocamdata nu pot sa ii iau cu mine pentru ca au scoala aproape de domiciliul sotului multumesc | |
|
|
|
11-01-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Laura a scris pe 11-01-2018: Multumesc pentru raspuns si promptitudine. Dar as mai vrea cateva detalii pentru ca nu imi e foarte clar. . Daca cei doi copii vor sta doar 5 luni la sot pana termina scoala pentru ca acolo am stat impreuna. (ca apoi sa ii pot transfera langa domiciuliul meu) inseamna ca automat vor avea la tata domiciuliul? Si in caz ca solicita sotul domiciliul cine are prioritate? Mentionez ca deocamdata nu pot sa ii iau cu mine pentru ca au scoala aproape de domiciliul sotului multumesc Buna ziua, In instanta puteti solicita ca minorii sa aiba domiciliul la dvs. chiar daca pentru urmatoarele 5 luni trebuie sa stea la tata pentru terminarea studiilor. Nu ar fi bine in instanta sa spuneti ca domiciliul copiilor sa ramana la tata, pentru ca atunci veti primi o hotarare peste care nu veti putea trece decat cu acordul tatalui. Daca si tatal va solicita ca minorii sa aiba domiciliul la el (chiar si dupa cele 5 luni de zile), instanta trebuie sa analizeze care este interesul superior al minorilor, adica unde le-ar fi mai bine sa stea. Depinde cine are mai mult timp sa se ocupe de copii, cine are conditii mai bune (aici tatal are un avantaj ca va locui in aceeasi locuinta in care au stat pana acum copii), cu cine vor copii sa stea (daca au peste 6-7 ani, instanta poate tine cont de optiunea lor), cine are venituri mai mari (conteaza mai putin pentru ca oricum trebuie platita pensie de intretinere). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
11-01-2018 |
|
| Alexandra Daniela a scris pe 11-01-2018: Bun dar eu as vrea sa plec cu fetita sa locuiesc cu mama mea ca am unde sa stau si fata o sa mearga la gradinita si eu o sa lucrez .pe perioada procesului asi putea sa imi inchiriez o garsonieră si dupa sa pot pleca in italia .as putea proceda asa. Buna ziua, Puteti face ceea ce v-ati propus, insa pana cand nu veti avea hotararea definitiva a instantei in care sa aveti custodia exclusiva asupra fetitei, nu veti putea pleca cu ea in Italia, fara acordul tatalui. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
12-01-2018 |
| Laura a scris pe 11-01-2018: Multumesc pentru raspuns si promptitudine. Dar as mai vrea cateva detalii pentru ca nu imi e foarte clar. . Daca cei doi copii vor sta doar 5 luni la sot pana termina scoala pentru ca acolo am stat impreuna. (ca apoi sa ii pot transfera langa domiciuliul meu) inseamna ca automat vor avea la tata domiciuliul? Si in caz ca solicita sotul domiciliul cine are prioritate? Mentionez ca deocamdata nu pot sa ii iau cu mine pentru ca au scoala aproape de domiciliul sotului multumesc Solicitati in instanta stabilirea domiciliului la dvs. si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere, astfel la finalizarea dosarului va puteti lua copiii sa locuiasca cu dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-01-2018 |
 | Alexandra Daniela
|
| El mia facut procura la fata si pot sa merg cu ea in italia .Dar el nu stie ca eu nu o sa ma mai intorc asi putea proceda asa si avocatul din tara sa poata el sa se ocupe de caz ?? Ca in romania nu am unde sa stau pe perioada procesul si stiu ca un proces dureaza.ce ma îndrumați sa fac?. | |
|
|
|
18-01-2018 |
| Alexandra Daniela a scris pe 18-01-2018: El mia facut procura la fata si pot sa merg cu ea in italia .Dar el nu stie ca eu nu o sa ma mai intorc asi putea proceda asa si avocatul din tara sa poata el sa se ocupe de caz ?? Ca in romania nu am unde sa stau pe perioada procesul si stiu ca un proces dureaza.ce ma îndrumați sa fac?. Daca nu respectati termenul stabilit in procura, puteti fi acuzata de rapire internationala de minori. In ceea ce priveste divortul, daca dvs. veti avea calitatea de reclamanta, va trebui sa va prezentati personal in fata instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Adriana Vizitator |
| Va rog sa-mi răspundeți.....as vrea sa părăsesc domiciliul si sa-mi iau si copilul....sunt căsătorită de 8 ani si am un copil de 8 anișori fara de care nu concep viața...in căsnicia mea nu exista respect...intelegere..comunicare... Doar certuri pana la ore târzii din noapte...simt ca nu mai pot...din cauza injuriilor si jignirilor soțului meu imi doresc divorțul...vreau sa mentionez ca nu mi-am gasit pe altcineva...nu mi-am abandonat copilul... Sotul meu imi vorbește foarte urat...iar eu nu mai suport....simt ca o sa intru in depresie. Mă amenință că mă omoară si ma santajeaza emoțional ca daca plec se omoară el...ma distruge psihic... Imi spune ca o sa-mi ia copilul in instanță pt ca o sa plătească martori care sa declare împotriva mea....de acest lucru imi este foarte frica pentru ca eu nu am pe nimeni in orasul acesta...nu am voie să am nici prieteni..mama mea locuieste la București deci practic sunt singură.. Credeti ca ar putea câștiga în instanță copilul....? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |