|
12-09-2018 |
 | Lucian Vizitator |
| Buna ziua, am divortat de 3 luni de zile la cabinet notarial, deținem un bun comun apartament Prima Casa ! Are voie să își refacă buletinul cu aceași adresă?....Ea nu mai locuiește aici! | |
|
|
|
20-09-2018 |
 | Anica Vizitator |
| Cum poti dovedi in instanta ca un bun dobandit in timpul casatoriei este bun propriu? Mai exact am cumparat un apartament in alt oras vanzandu-ne apartamentele bun propriu. El vrea sa demonstreze ca acum e numai apartamentul lui deoarece eu am vandut inainte de a ne casatori. Cu Cu acei bani am cautat o locuinta de cumparat. Cand am gasit a vandut si el, cum poti arata cu ce bani ai cumparat si renovat ulterior cand banii erau in comun? Nu mai inteleg nimic, am stat 15 ani intr-un apartament si acum aflu ca e bunul lui propriu. | |
|
|
|
20-09-2018 |
 | Anica Vizitator |
| Cum poti dovedi in instanta ca un bun dobandit in timpul casatoriei este bun propriu? Mai exact am cumparat un apartament in alt oras vanzandu-ne apartamentele bun propriu. El vrea sa demonstreze ca acum e numai apartamentul lui deoarece eu am vandut inainte de a ne casatori. Cu Cu acei bani am cautat o locuinta de cumparat. Cand am gasit a vandut si el, cum poti arata cu ce bani ai cumparat si renovat ulterior cand banii erau in comun? Nu mai inteleg nimic, am stat 15 ani intr-un apartament si acum aflu ca e bunul lui propriu. | |
|
|
|
27-09-2018 |
 | Mariana Vizitator |
| Buna Seara! Sunt divortata de 3 ani si am past rating numele fostului sot, daca asi dori Sa mi-l schimb inapoi “ Sa Ma reintorc la numele de fata” este impsibil” si daca pot asi dori daca procedura este f grea | |
|
|
|
28-09-2018 |
| Lucian a scris pe 12-09-2018: Buna ziua, am divortat de 3 luni de zile la cabinet notarial, deținem un bun comun apartament Prima Casa ! Are voie să își refacă buletinul cu aceași adresă?....Ea nu mai locuiește aici! Buna ziua, Da are voie. Este bun comun, este si proprietatea ei, până la efectuarea partajului. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
28-09-2018 |
| Mariana a scris pe 27-09-2018: Buna Seara! Sunt divortata de 3 ani si am past rating numele fostului sot, daca asi dori Sa mi-l schimb inapoi “ Sa Ma reintorc la numele de fata” este impsibil” si daca pot asi dori daca procedura este f grea Mergeți la Primăria de pe raza domiciliului dvs și primiți toate detaliile referitoare la schimbarea numelui pe cale administrativă. Eu spun că în cazul dvs există motiv pentru schimbarea numelui pe cale administrativă, procedura având durata de aprox. 60 zile. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
28-09-2018 |
 | Andiana Vizitator |
| Multumesc! Eu am vb Cu avocatul care Ma divortat si a spus ca e o procedura f grea si mai degeaba astept Sa Ma marit si Sa imi schimb numele, a mai spus ca nu se stie dacă o sa reușească sa mi-l schimbe dar o sa încerce | |
|
|
|
28-09-2018 |
 | Guitu Ana Maria Vizitator |
| Bună ziua. Vreau si eu sa ma lămuriți într-o problemă. Sunt divorțată din 19.04.2018 dar încă nu a ieșit hotărârea judecătorească și definitivă. Am o relație cu altcineva si un bebe. Am venit din Anglia pt a face certificatul de nastere al fetei mele, si nu pot face fără hotărârea judecătorească. Aș vrea să știu dacă Pot face certificatul fetiței mele fără hotărârea judecătorească. Sau dacă Pot face certificatul cu o copie după certificatul meu de căsătorie. | |
|
|
|
28-09-2018 |
 | Guitu Ana Maria Vizitator |
| Guitu Ana Maria a scris pe 28-09-2018: Bună ziua. Vreau si eu sa ma lămuriți într-o problemă. Sunt divorțată din 19.04.2018 dar încă nu a ieșit hotărârea judecătorească și definitivă. Am o relație cu altcineva si un bebe. Am venit din Anglia pt a face certificatul de nastere al fetei mele, si nu pot face fără hotărârea judecătorească. Aș vrea să știu dacă Pot face certificatul fetiței mele fără hotărârea judecătorească. Sau dacă Pot face certificatul cu o copie după certificatul meu de căsătorie. | |
|
|
|
08-02-2019 |
 | Alex Vizitator |
| Buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Am fost casatorit in Romania,dar am divortat in Germania iar in sentinta de divort nu se specifica faptul ca fosta nevasta trebuie sa isi schimbe numele si ea inca este pe umele meu.Ce ar trebui sa fac pentru a o obliga sa isi schimbe numele. Va multumesc anticipat! | |
|
|
|
09-02-2019 |
| Guitu Ana Maria a scris pe 28-09-2018: Bună ziua. Vreau si eu sa ma lămuriți într-o problemă. Sunt divorțată din 19.04.2018 dar încă nu a ieșit hotărârea judecătorească și definitivă. Am o relație cu altcineva si un bebe. Am venit din Anglia pt a face certificatul de nastere al fetei mele, si nu pot face fără hotărârea judecătorească. Aș vrea să știu dacă Pot face certificatul fetiței mele fără hotărârea judecătorească. Sau dacă Pot face certificatul cu o copie după certificatul meu de căsătorie. Buna ziua, mergeti la instanta unde s-a judecat procesul si solicitati urgentarea redactarii sau comunicarea personal a hotararii. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
09-02-2019 |
| Alex a scris pe 08-02-2019: Buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Am fost casatorit in Romania,dar am divortat in Germania iar in sentinta de divort nu se specifica faptul ca fosta nevasta trebuie sa isi schimbe numele si ea inca este pe umele meu.Ce ar trebui sa fac pentru a o obliga sa isi schimbe numele. Va multumesc anticipat! Dacă nu s-a dispus prin hotărâre că revine la numele anterior înseamnă că nu este obligată. Ar trebui să discutați cu un avocat din Germania despre această chestiune. Divorțul dvs a fost judecat cu aplicarea legii române sau a legii germane? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Alex a scris pe 08-02-2019: Buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Am fost casatorit in Romania,dar am divortat in Germania iar in sentinta de divort nu se specifica faptul ca fosta nevasta trebuie sa isi schimbe numele si ea inca este pe umele meu.Ce ar trebui sa fac pentru a o obliga sa isi schimbe numele. Va multumesc anticipat! Din pacate, in cazul divortului pronuntat in strainatate, nu sunt mentionate chestiunile privitoare la nume, astfel ca fosta sotie isi poate schimba numele pe procedura administrativa in tara, numai daca va dori acest lucru. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-02-2019 |
 | Bulugean Cosmin Vizitator |
| Scuzati pt deranj ...am si eu 2 întrebări...cum pot afla daca divortul este terminat ?...citatia pt divort a fost trimisa in Germania si nu am decat nr de dosar ...se poate face telefonic sau trre mers in tara ? In cat timp tre sa schimb buletinul dupa decizia finala iar daca nu il schimb imediat si merg dupa cateva luni ce se intampla? ...este un termen limita dupa finalizarea procesului ?.....multumesc anticipat | |
|
|
|
13-05-2021 |
 | A Vizitator |
| Salutare am aceasi problemã puteti vã rog sã mã ajutati cu un exemplu de declaratie.Vã multumesc | |
|
|
|
14-05-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| "am aceeasi problemã" - detaliati. "sã mã ajutati cu un exemplu de declaratie" - ce fel de declaratie? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-05-2021 |
 | A Vizitator |
| Av.STARJIL M. a scris pe 14-05-2021: "am aceeasi problemã" - detaliati. "sã mã ajutati cu un exemplu de declaratie" - ce fel de declaratie? Bunã am o intrebare:Eu sunt divortata de 2 ani de zile (divortul au avut loc in strainatate) dar trebuie sa declar divortul si in tara.Mi s-a spus cã trebuie sa fac si o declaratie,precum ca doresc sã pãstrez numele sotului de familie .Problema e cã nistiu Cum sã mã exprim , sau ce anume trebu sã contie acestã declaratie. Vã rog sã mã ajutati | |
|
|
|
14-05-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Declaratia trebuie sa fie autentica, adica notariala. Va prezentati la un notar care va sti cum sa o intocmeasca. In cazul in care sunteti inca in strainatate, puteti depune cererea de înscriere a mențiunii de divort însoţită de documentele justificative și la misiunea diplomatică sau oficiul consular de carieră al României din statul de reşedinţă, care va intocmi la solicitarea dvs. si declaratia. Cu mentiunea ca din declaratie trebuie doar să rezulte numele pe care doriti să îl purtati în urma divorţului; (atentie - numele de familie al celuilalt soţ se poartă numai cu consimţământul acestuia.) | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-07-2021 |
 | Gina Vizitator |
| Buna ziua! Am divortat pe 1 februarie 2021,sotul a cerut sa.mi schimb numele,eu nu am facut acest lucru,datorită ca sunt administrator la societate si am un proiect,daca fac acest lucru...se da peste cap tot proiectul. La partaj o sa vada soțul ca nu mi.am schimbat numele,ce poate sa.mi faca? | |
|
|
|
30-07-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gina a scris pe 30-07-2021: Buna ziua! Am divortat pe 1 februarie 2021,sotul a cerut sa.mi schimb numele,eu nu am facut acest lucru,datorită ca sunt administrator la societate si am un proiect,daca fac acest lucru...se da peste cap tot proiectul. La partaj o sa vada soțul ca nu mi.am schimbat numele,ce poate sa.mi faca? Nu prea are ce sa faca, in schimb la expirarea cartii de identitate, cand veti merge sa o schimbati, este posibil sa primiti o amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |