|
11-09-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Da, se intra in carantina daca se intra in tara din Spania – regiunile: Aragon, Cataluna, Navarra, Comunidad de Madrid, Insulele Baleare, Tara Bascilor, Cantabria, Castilla La Mancha, Castilla y León, La Rioja | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-09-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Multumesc ca a venit cineva din spania da an loc să stea an carantină el umbla prin vecini și se mai duce și la nunta acum da nu ar trebui să fie supravegheați de către poliție și direcția de sănătate publică cum poate umbla asa și mai zice lumea ca de unde stăteam îmbolnăviri cu covid-19 asa i-am zis și eu că trebuie să stea an carantină da a zis ca nul intereseaza carantina ca face ce vrea | |
|
|
|
11-09-2020 |
|
| Informati politia locala ori primaria ori DSP. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-09-2020 |
 | Dan Vizitator |
| I-am anunțat da nu stiu daca a loat an considerare sesizarea sper sa ia an seama ca văd că an zona respectivă au anunțat iar cazuri de covid | |
|
|
|
11-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 10-09-2020: Am și eu o întrebare știți cumva daca vine cineva de afară mai exact din spania intra an carantină timp de 14 zile a venit pe data de 5 septembrie trebui să stea an carantină Conform dispozitiilor art. 4 din Hotararea nr 42/17.08.2020 CNSU: "Art.4 (1) Se aprobă lista țărilor pentru care se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat, actualizată la data de 17.08.2020. (2) Pentru Regatul Spaniei măsura carantinării se aplică doar pentru regiunile în care rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori este mai mare decât cea înregistrată în România, după cum urmează: a) Regiunea Aragon; b) Regiunea Cataluna; c) Regiunea Comunidad de Madrid; d) Insulele Baleare; e) Țara Bascilor; f) Regiunea Navarra." | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-09-2020 |
 | Dan Vizitator |
| E venit din san miguel islas baleares spania nu stiu sigur daca e zona de risc acolo Da stiu ca e băgat an carantină 14 zile dar a zis ca nul intereseaza de carantină | |
|
|
|
22-09-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua am o antrebare pot deschide un cont pe numele copilului sai depun pensia alimentara ca nu vreau sa beneficieze maicasa de bani copilului sau sami demonstreze ca ia cheltuit pe copil daca se poate | |
|
|
|
22-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 22-09-2020: Buna ziua am o antrebare pot deschide un cont pe numele copilului sai depun pensia alimentara ca nu vreau sa beneficieze maicasa de bani copilului sau sami demonstreze ca ia cheltuit pe copil daca se poate Pensia de intretinere se trimite parintelui care are in ingrijire minorul, cu scopul de a-l ajuta sa ofere copilului traiul zilnic. In situatia in care considerati ca mama nu va ingriji corespunzator minorul, solicitati stabilirea domiciliului acestuia la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-09-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Bun da pot cere sami demonstreze ca bani sunt cheltuiti an beneficiu copilului si nu an alte scopuri | |
|
|
|
22-09-2020 |
| Dan a scris pe 22-09-2020: Bun da pot cere sami demonstreze ca bani sunt cheltuiti an beneficiu copilului si nu an alte scopuri Din pacate nu aveti aceasta posibilitate decat daca mama ofera aceste informatii in mod amiabil. Puteti solicita prin intermediul instantei insa doar daca suma pe care o platiti cu titlu de pensie de intretinere este una consistenta iar nevoile concrete ale minorului nu s ar ridica la acea valoare, tinand cont si de obligatia solidara a mamei care si ea contribuie la cheltuielile de crestere si educare ale minorului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
24-09-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Eu am anteles ca si ia participa la cheltuieli da nu pentru copil ea pentru ia cheltuie daia vreau sa fac an asa fel sa ami demonstreze ca ce trimit pentru copil sa cheltuiasca pentru copil ca ea mai mult pentru ia cheltue si nam ancredere an ia daia vreau sami demonstreze ca cheltuie pentru copil cei trimit | |
|
|
|
24-09-2020 |
| Dan a scris pe 24-09-2020: Eu am anteles ca si ia participa la cheltuieli da nu pentru copil ea pentru ia cheltuie daia vreau sa fac an asa fel sa ami demonstreze ca ce trimit pentru copil sa cheltuiasca pentru copil ca ea mai mult pentru ia cheltue si nam ancredere an ia daia vreau sami demonstreze ca cheltuie pentru copil cei trimit In situatia in care cuantumul pensiei de intretinere ar avea o valoare mult mai mare, raportat la nevoile lunare ale copilului, puteti solicita stabilirea pensiei in suma fixa. Care este venitul net/lunar pe care il realizati? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua am o antrebare pe data de 3 noiembrie trebui sa ma prezint la tribunal an legatura cu ordinul prezidential an legatura cu copilu sa anteleg ca se stabileste domiciliu copilului asa a cerut sotia dar sotia are domiciliu la parinti ei la tara dar sta cu chirie an oras unde osa aibe copilu domiciliu pana la urma la bunici la tara sau unde ca asta nu anteleg | |
|
|
|
12-10-2020 |
| Dan a scris pe 12-10-2020: Buna ziua am o antrebare pe data de 3 noiembrie trebui sa ma prezint la tribunal an legatura cu ordinul prezidential an legatura cu copilu sa anteleg ca se stabileste domiciliu copilului asa a cerut sotia dar sotia are domiciliu la parinti ei la tara dar sta cu chirie an oras unde osa aibe copilu domiciliu pana la urma la bunici la tara sau unde ca asta nu anteleg Daca i se va admite cererea sotiei, domiciliul minorului va fi stabilit provizoriu la mama, la adresa pe care o va indica, pana la finalizarea actiunii de divort. Verificati in cererea de chemare in judecata ce adresa a indicat reclamanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Acerut domiciliu copilului la adresa mamei adica la tara unde are ia adresa la parinti ei dar ia sta an oras cu chirie | |
|
|
|
13-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Asta anseamna ca fata va avea domiciliu la bunici nici de cum unde sta | |
|
|
|
13-10-2020 |
| Dan a scris pe 13-10-2020: Asta anseamna ca fata va avea domiciliu la bunici nici de cum unde sta Mentionati in fata instantei acest aspect, ca mama locuieste la o alta adresa si solicitati efectuarea unei anchete sociale la acea adresa, pentru a se stabili conditiile locative pe care le detine mama. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua am o antrenare soția vrea să ceară an instanță să plece cu copilul din tara vrea semnătura sai dau dar eu nu sunt de acord cu așa ceva deoarece ea nu mă lăsat să văd copilul de 7 luni zicea că pot să mă duc când vreau după aia nu mai vroia să mă duc așa mă plimbat timp de 7 luni și acum vrea sa plece afara cu copilul la fata ei din prima căsătorie zice că are dreptul sa plece cu toate că au fost an luna August an tara și sau văzut vreau să știu dacă poate cere an instanta ceva sa plece din țară fără acordul meu | |
|
|
|
19-10-2020 |
|
| Da, poate formula o cerere de ordonanta presedintiala ptr. suplinirea consimtamantuoui dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am anteles da fara semnătura mea nu poate părăsi tara | |
|
|
|
|
|