|
19-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Ai trebui și aprobarea mea să părăsească tara | |
|
|
|
19-10-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Daca refuzati sa-i dati procura, va iesi din tara prin hotarare judecatoreasca, caz in care nu e nevoie de aprobarea dvs. Hotararea va fi in loc de procura. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Da dar an cazul asta osa contest hotărârea judecătorească pentru că nici ea nu mă lăsat să văd copilul timp de 7 luni și mai ales că copilul e la școală | |
|
|
|
19-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Ea vrea sa fuga din tara cu copilul și asta eu nu accept osa o dau și la poliția de frontiera | |
|
|
|
19-10-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 19-10-2020: Ea vrea sa fuga din tara cu copilul și asta eu nu accept osa o dau și la poliția de frontiera Daca nu sunteti de acord ca minorul sa iasa din tara, fosta sotie poate formula o ordonanta presedentiala pentru suplinirea acordului dvs, astfel va putea parasi tara impreuna cu copilul pentru o perioada determinata. In situatia in care va depasi termenul stabilit si nu va reveni in tara cu copilul, poate fi acuzata de rapire internationala de minori. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Asta știu și eu da eu i-am zis daca vrea sa plece sa vb da ea nu vrea zice că face cum vrea ea Daia am zis că osa o dau la consemn la frontieră | |
|
|
|
20-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua pe data de 24 septembrie am divorțul cu soțiaan Satu mare după divorț pot cere custodia copilului an București sai deschid aici cere de custodie sau trebui tot an Satu Mare | |
|
|
|
20-10-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 20-10-2020: Buna ziua pe data de 24 septembrie am divorțul cu soțiaan Satu mare după divorț pot cere custodia copilului an București sai deschid aici cere de custodie sau trebui tot an Satu Mare Modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti si domiciliul minorului se stabilesc de catre instanta de tutela, adica de judecatoria pe a carei raza teritoriala domiciliaza copilul. Daca sunteti in proces de divort, puteti solicita aceste chestiuni prin cerere reconventionala, daca mai sunteti in termenul legal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am anteles da domiciliul soția al are la părinți ei la țară și ea stă an oraș cu chirie iar procesul de divorț al avem pe data de 24 septembrie eu vreau să știu după divorț pot sa cer custodia aici an București | |
|
|
|
20-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Anca nu sa stabilit domiciliul la copil pe data de 3 noiembrie avem anfatisare pentru ordinul prezidențial depus de soție | |
|
|
|
21-10-2020 |
| Dan a scris pe 20-10-2020: Am anteles da domiciliul soția al are la părinți ei la țară și ea stă an oraș cu chirie iar procesul de divorț al avem pe data de 24 septembrie eu vreau să știu după divorț pot sa cer custodia aici an București Puteti cere ulterior solutionarii divortului, pentru motive intemeiate, stabilirea domiciliului minorului la dvs, la adresa din Bucuresti, insa daca prin hotararea de divort se va dispune stabilirea domiciliului copilului la mama, va trebui sa promovati actiunea la judecatoria pe a carei raza teritoriala domiciliaza minorul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Ce rude sunt acceptate ca martori la tribunal copi sunt aceptati | |
|
|
|
24-10-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Descendentii(copiii) nu pot fi martori. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
25-10-2020 |
| Dan a scris pe 24-10-2020: Ce rude sunt acceptate ca martori la tribunal copi sunt aceptati Copiii nu pot avea calitatea de martori, iar conform dispozitiilor art 315 NCPC: "(1) Nu pot fi martori: 1. rudele şi afinii până la gradul al treilea inclusiv; 2. soţul, fostul soţ, logodnicul ori concubinul; 3. cei aflaţi în duşmănie sau în legături de interese cu vreuna dintre părţi; 4. persoanele puse sub interdicţie judecătorească; 5. cei condamnaţi pentru mărturie mincinoasă. (2) Părţile pot conveni, expres sau tacit, să fie ascultate ca martori şi persoanele prevăzute la alin. (1) pct. 1-3." | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Multumesc de raspuns o antrebare mai am pot cere an istanta sau la politie ca noul iubit al sotiei sa nu se apropie de copil sa cer restrictie sau ce se poate face sa nu se apropie de copil find un om .org care nul cunosc si nu atiu ce fel de om e | |
|
|
|
26-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Saotia mai are vrun drept de semnatura pentru copil daca nu mai ami poarta numele dupa div fara sa ma consulte sau pot cere an istanta sa nu mai poata semna fara acordul meu | |
|
|
|
26-10-2020 |
| Dan a scris pe 26-10-2020: Multumesc de raspuns o antrebare mai am pot cere an istanta sau la politie ca noul iubit al sotiei sa nu se apropie de copil sa cer restrictie sau ce se poate face sa nu se apropie de copil find un om .org care nul cunosc si nu atiu ce fel de om e Nu puteti cere emiterea unui ordin de protectie impotriva concubinului mamei, pentru motivele invocate. Ordinul de protectie se solicita in cazul in care viata, integritatea fizica sau psihica sau libertatea sunt puse in pericol, printr-un act de violenta, de catre un membru al familiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-10-2020 |
| Dan a scris pe 26-10-2020: Saotia mai are vrun drept de semnatura pentru copil daca nu mai ami poarta numele dupa div fara sa ma consulte sau pot cere an istanta sa nu mai poata semna fara acordul meu Exercitarea autoritatii parintesti se dispune in comun, de catre ambii parinti, indiferent de numele pe care il va purta mama dupa desfacerea casatoriei. Daca doriti ca dvs sa va ocupati in mod exclusiv de cresterea copilului, va trebui sa obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-10-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am anteles da ia nu ma anunta deloc an privinta copilului ia face ce vrea daia am antrebat daca pot cere sa nu mai semneze ea pentru ca nu ma anunta si pe mine face ce vrea ea si eu aflu tarziu | |
|
|
|
27-10-2020 |
| Dan a scris pe 27-10-2020: Am anteles da ia nu ma anunta deloc an privinta copilului ia face ce vrea daia am antrebat daca pot cere sa nu mai semneze ea pentru ca nu ma anunta si pe mine face ce vrea ea si eu aflu tarziu Exercitarea autoritatii parintesti se dispune in comun, astfel ca ambii parinti decid in privinta copilului. Solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs in actiunea de divort sau stabilirea unui program de vizita. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |