Forum avocaţi > Divort

Neprezentarea la divort - Pagina 20

Start 17 18 19 20 Final
 27-10-2020
Vizitator
Am cerut asa cv an istanta problema e ca sotia cu copii care ai are din prima casatorie o influenteaza pe fata mea sa nu vb cu mine zice ca sunt rau ca daca vine la mine no mai las sa se duca anapoi cand vede ca vb cu copilu si ne antelegem o influenteaza sa nu mai vb cu mine ca sunt om rau si ai spune la copil sai semnez actele sa plece afara
Răspunde
 27-10-2020
Vizitator
Eu iam zis ca nui semnez nim eu nam putut sami vad copilu de 7 luni si sotia ami cere sai semnez sa plece afara ca alfel .org mai vad fata daca ramane an tara a spus ca osa ceara la tribunal ceva sa plece afara ca una .com fetele ei naste si ca sa plece la ea an germania
Răspunde
 28-10-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dan a scris pe 27-10-2020:
Eu iam zis ca nui semnez nim eu nam putut sami vad copilu de 7 luni si sotia ami cere sai semnez sa plece afara ca alfel .org mai vad fata daca ramane an tara a spus ca osa ceara la tribunal ceva sa plece afara ca una .com fetele ei naste si ca sa plece la ea an germania

Sotia nu va putea sa paraseasca teritoriul tarii impreuna cu minora fara acordul dvs.

In situatia in care va formula o ordonanta presedentiala pentru suplinirea consimtamantului, va putea calatori in afara tarii impreuna cu minora doar pentru o perioada fixa, care va fi stabilita prin hotararea instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-10-2020
Vizitator
Da dar nu cred ca e un motiv intemeiat sa plece cu copilu afara pentru ca fata ei cea mare naste si sami duca copilu afara ca sa vada pe sorasa si copilu cand an luna august sorasa a venit din germania an tara asta nu cred ca e un motiv mai ales ca eu nam mai vazut copilu de 7 luni
Răspunde
 29-10-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 28-10-2020:
Da dar nu cred ca e un motiv intemeiat sa plece cu copilu afara pentru ca fata ei cea mare naste si sami duca copilu afara ca sa vada pe sorasa si copilu cand an luna august sorasa a venit din germania an tara asta nu cred ca e un motiv mai ales ca eu nam mai vazut copilu de 7 luni

Acest lucru il va decide instanta, insa chiar daca i se va admite cererea, va putea pleca pentru o perioada scurta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-10-2020
Vizitator
Eu pot cere custodia copilului daca depun actele aici an bucuresti dupa divort sau trebui depuse unde osa aibe copilu domiciliu
Răspunde
 30-10-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 29-10-2020:
Eu pot cere custodia copilului daca depun actele aici an bucuresti dupa divort sau trebui depuse unde osa aibe copilu domiciliu

Orice chestiune legata de situatia minorului se va judeca de catre instanta pe a carei raza teritoriala domiciliaza acesta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-10-2020
Vizitator
Am anteles da nu pot cere sa se judece aici an bucuresti
Răspunde
 30-10-2020

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua

Orice actiune ce are ca obiect situatia minorului se va judeca doar de catre instanta pe a carei raza teritoriala domiciliaza acesta. Deci, daca minorul nu locuieste in Bucuresti, nu puteti introduce actiunea in Bucuresti.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-10-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 30-10-2020:
Am anteles da nu pot cere sa se judece aici an bucuresti

Nu puteti solicita judecarea dosarului in Bucuresti, daca minorul domiciliaza in alta localitate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-11-2020
Vizitator
Buna ziua am o antrebare unde as putea face o sesizare an legatura cu copilu meu care sta la maicasa an satu mare an legatura cu copilu ca mama ei o lasa pe unde apuca cand e la servici sau la iubitul ei si pe mine nu ma anunta eu aflu dela copil cand pot vb cu el mai ales cai interzice la copil sa vb cu mine cand e singur ca sa numi spuna ce face maicasa
Răspunde
 04-11-2020
Vizitator
Mai si interzice la copil sa vb cu mine si ai baga an cap la copil ca sunt tata rau am sesizat si protectia copilului din satu mare da sotia a zis ca daca o suna osa .org zica ca eu sunt un om bolnav ca iam sesizat de copil sa vada care e situatia si cu cine lasa copilu si pe unde
Răspunde
 04-11-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 04-11-2020:
Mai si interzice la copil sa vb cu mine si ai baga an cap la copil ca sunt tata rau am sesizat si protectia copilului din satu mare da sotia a zis ca daca o suna osa .org zica ca eu sunt un om bolnav ca iam sesizat de copil sa vada care e situatia si cu cine lasa copilu si pe unde

Va trebui sa formulati o sesizare la DGASPC, in care sa expuneti situatia de fapt.

De asemenea, puteti invoca alienarea parentala in dosarul de divort si puteti solicita efectuarea unei expertize psihologice, pentru a se evalua atasamentul copilului fata de parinti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-11-2020
Vizitator
Am anuntat si DGASPC si degeaba ca sotia lea spus ca totu e an regula au vb si cu fata si lea spus fata ca e dor de mine si vrea sa ma vada dar sotia nu vrea sa ma lase so vad pe fata ai baga an cap la fata ca sunt om rau si periculos asa mia zia fata am facut sesizare si la protectia copilului .com satu mare da degeaba cai minte sotia cai totul ok si nu stiu cu cine lasa copilu cand ea e la munca sau cand se duce la iubitul ei nu vrea sami spuna nimic ce face cu copilu cand ea nui acasa
Răspunde
 10-11-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 09-11-2020:
Am anuntat si DGASPC si degeaba ca sotia lea spus ca totu e an regula au vb si cu fata si lea spus fata ca e dor de mine si vrea sa ma vada dar sotia nu vrea sa ma lase so vad pe fata ai baga an cap la fata ca sunt om rau si periculos asa mia zia fata am facut sesizare si la protectia copilului .com satu mare da degeaba cai minte sotia cai totul ok si nu stiu cu cine lasa copilu cand ea e la munca sau cand se duce la iubitul ei nu vrea sami spuna nimic ce face cu copilu cand ea nui acasa

Formulati o ordonanta presedentiala pentru stabilirea unui program de vizita, pana la finalizarea actiunii de divort.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-11-2020
Vizitator
Buna seara daca dupa divort sotia nu mai ami poarta numele pot cere an istanta sa nu mai abe drept de semnatura asupra copilui pana nu ma informeaza si pe mine pentru ce trebui semnat pentru ca pe mine nu ma informeaza asupra minorului
Răspunde
 14-11-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 11-11-2020:
Buna seara daca dupa divort sotia nu mai ami poarta numele pot cere an istanta sa nu mai abe drept de semnatura asupra copilui pana nu ma informeaza si pe mine pentru ce trebui semnat pentru ca pe mine nu ma informeaza asupra minorului

Numele purtat dupa desfacerea casatoriei nu afecteaza drepturile si obligatiile parintelui fata de minor.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-11-2020
Vizitator
Cine poate sami raspunda si mie ce sanse am sa optin domiciliu la minor la mine deoarece sotia nu are domiciliu unde sta acum cu minorul ia are domiciliu la parinti ei dar sta cu chirie an oras si nu cred ca socri vrea sa o treaca minoru cu domiciliu la ei mai ales ca sotia a cerut ordin prezidential sa stabileasca domiciliu minorului acolo dar nu sa mai prezentat la tribunal si ordinul prezidential sa suspendat am vro sansa sa trec copilu cu domiciliu la mine
Răspunde
 16-11-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 15-11-2020:
Cine poate sami raspunda si mie ce sanse am sa optin domiciliu la minor la mine deoarece sotia nu are domiciliu unde sta acum cu minorul ia are domiciliu la parinti ei dar sta cu chirie an oras si nu cred ca socri vrea sa o treaca minoru cu domiciliu la ei mai ales ca sotia a cerut ordin prezidential sa stabileasca domiciliu minorului acolo dar nu sa mai prezentat la tribunal si ordinul prezidential sa suspendat am vro sansa sa trec copilu cu domiciliu la mine

Puteti solicita stabilirea domiciliului minorului la dvs, in dosarul de divort, prin cerere reconventionala, daca aveti calitatea de parat.

Pana la finalizarea divortului, puteti solicita stabilirea domiciliului minorului la dvs, prin ordonanta presedentiala.

Judecatorul este cel in masura sa aprecieze asupra situatiei de fapt si sa admita cererea.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-11-2020
Vizitator
Buna ziua daca pe data de 24 noiembrie am div an SATU MARE si nu pot ajunge mai ales ca orasu a intrat an carantina din cauza covid-9 pot trimite un meil la judecatorie sa cer sa ma prezint prin video conferinta sa div ca nu stiu daca sotia se prezinta cu toate ca ea a cerut div
Răspunde
RăspundeStart 17 18 19 20 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.