|
02-10-2016 |
| El poate cere orice. Judecătorul este cel care ii va aproba sau nu cererea de probe in functie de utilitatea ei. Nu vad cum ar putea fi stabilit domiciliul in Romania. La ce adresa ? Cine locuieste acolo? Ce legătură de rudenie are cu minorul ? L a avut vreodată in grija ? Ce varsta are copilul ? Frecventează forme de învățământ in Germania? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
02-10-2016 |
 | Manuela Vizitator |
| La domiciliul reclamantului(tatal copilului) cine locuieste acolo este mama reclamantului..care nu a avut in grija niciodata copilul ..a vazut copilul de 3ori .. copilul are 7ani si fregventeaza scoala aici in germania . | |
|
|
|
02-10-2016 |
| Nicio sansa, insa tb sa va apărați fata de cererile lui, sa aduceți dovezi în sensul ca bunica paternă nu l a avut vreodată in grija, copilul nu este atasat de ea ci de dvs, ca este integrat in societate si forme de învățământ acolo, ca are prieteni, hobby uri etc. O astfel de schimbare nu ar fi in interesul copilului, mai ales prin separarea de dvs etc | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-10-2016 |
 | Manuela Vizitator |
| Va multumesc.asta voi face acum. Sa vin cu intampinare.. dovezi ca e la scoala.. etc.. protectia copilului de aici e informata de situatia mea..pentru ca eu am venit in germania si sotul nu a vrut sa ne intalnim sa vb abia dupa un an si ceva .. vreau sa va mai intreb ceva.. as putea sa cer sa se transfere totul aici ?? Mi se pare logic sa fir aici .. atat cat toti 3suntem cu domiciliul in germania.. va multumesc din suflet pt informatii | |
|
|
|
25-11-2016 |
 | Sorin Vizitator |
| buna ziua.ce se intampla daca nu ma prezint la divort... | |
|
|
|
27-11-2016 |
| Buna ziua! In situatia in care sunteti parat, divortul se poate pronunta si in lipsa dvs., daca sunteti reclamant cererea dvs se va respinge ca fiind nesustinuta. Dar ce motive ati avea sa nu va prezentati? | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-11-2016 |
 | Magearu roxana ioana Vizitator |
| Buna seara,ma scuza ti ca va deranjez la ora asta.Am si eu o problema.Acum 2ani a dat masina peste mine,politistul a venit la mine la spital si mia spus ca trebui sa ma duc la inml pentru certificat ceea ce am si facut doar ca el are sa mil ridice.Toate bune pana aici,tin sa mentionez ca eram cu fiica mea minora in varsta de 4ani atunci.Pe data de 26.11.2014 am depus declaratie penala impotriva soferului.Iar de atunci nu am mai primit absolut nimic.Am primit acum dupa 2ani o citatie unde imi scrie ca dosarul sa clasat cu drept de plangere.In citatie imi scria adresa si numele soferului.Mi am luat fiica de mana si m am dus la el acasa.Acolo m am intalnit cu administratorul blocului unde mi a spus ca el nu mai locuieste acolo si ca sta un unchi de al lui.L am intrebat pe domnul administrator daca soferul are un audi acum si mi a spus ca da pentru ca eu l am cautat pe facebook si l am gasit.L am sunat de pe facebook i am spus cine sunt si ne am intalnit la cora lujerului in parcare.Ne am intalnit si am vorbit si mi a spus ca politistul ia cerut 10000de lei ca eu i am cerut,el a dat decat 3000de lei politistului pobabil pentru a nu i se mai ridica permisul.Vreau sa stiu si eu ce pot face in privinta asta.Va multumesc si ma scuzati de deranj.O seara buna | |
|
|
|
01-12-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Magearu Roxana Ioana a scris pe 30-11-2016: Buna seara,ma scuza ti ca va deranjez la ora asta.Am si eu o problema.Acum 2ani a dat masina peste mine,politistul a venit la mine la spital si mia spus ca trebui sa ma duc la inml pentru certificat ceea ce am si facut doar ca el are sa mil ridice.Toate bune pana aici,tin sa mentionez ca eram cu fiica mea minora in varsta de 4ani atunci.Pe data de 26.11.2014 am depus declaratie penala impotriva soferului.Iar de atunci nu am mai primit absolut nimic.Am primit acum dupa 2ani o citatie unde imi scrie ca dosarul sa clasat cu drept de plangere.In citatie imi scria adresa si numele soferului.Mi am luat fiica de mana si m am dus la el acasa.Acolo m am intalnit cu administratorul blocului unde mi a spus ca el nu mai locuieste acolo si ca sta un unchi de al lui.L am intrebat pe domnul administrator daca soferul are un audi acum si mi a spus ca da pentru ca eu l am cautat pe facebook si l am gasit.L am sunat de pe facebook i am spus cine sunt si ne am intalnit la cora lujerului in parcare.Ne am intalnit si am vorbit si mi a spus ca politistul ia cerut 10000de lei ca eu i am cerut,el a dat decat 3000de lei politistului pobabil pentru a nu i se mai ridica permisul.Vreau sa stiu si eu ce pot face in privinta asta.Va multumesc si ma scuzati de deranj.O seara buna In primul rand datoria dvs. era sa va interesati de stadiul dosarului penal, eventual sa apelati la ajutor de specialitate. In momentul de fata va trebui sa atacati ordonanta procurorului in termenul legal prevazut de lege. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-12-2016 |
 | Roxana ioana
|
| As mai putea face ceva in acest?Adica daca soferul ar avea de suferit.Va multumesc | |
|
|
|
01-12-2016 |
| Nu știu dacă mai sunteți în termen ptr contestația împotriva soluției procurorului. Eventual, puteți face plângere penală împotriva organului de cercetare penală. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-12-2016 |
 | Tănase Mugurel Vizitator |
| Am un proces de divorț si nu vreau sa ma prezint.Ce este de facut? | |
|
|
|
05-12-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Tănase Mugurel a scris pe 04-12-2016: Am un proces de divorț si nu vreau sa ma prezint.Ce este de facut? Daca aveti calitatea de parat, actiunea de divort se poate judeca si in lipsa dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-12-2016 |
 | Magdalena Vizitator |
| Ce se poate intampla daca nu te prezinti la tribunal deloc,in calitate de parat ,in conditiile in care nu ai nici o pretentie la minor sau alte pretentii materiale ? Divortul se pronunta oricum? Trebuie sa platesti cheltuielile de judecata ale reclamantului ,in calitate de parat ,prin neprezentare ? | |
|
|
|
06-12-2016 |
 | Amelia Vizitator |
| Magdalena a scris pe 06-12-2016: Trebuie sa platesti cheltuielile de judecata ale reclamantului ,in calitate de parat ,prin neprezentare ? Da, se platesc cheltuielile (onorariu de avocat etc.) chiar daca nu va prezentati atat timp cat este dovedita culpa dvs. pentru deschiderea procesului (de exemplu, daca nu ati acceptat sa divortati amiabil la notar sau primarie. | |
|
|
|
06-12-2016 |
| Magdalena a scris pe 06-12-2016: Ce se poate intampla daca nu te prezinti la tribunal deloc,in calitate de parat ,in conditiile in care nu ai nici o pretentie la minor sau alte pretentii materiale ? Divortul se pronunta oricum? Trebuie sa platesti cheltuielile de judecata ale reclamantului ,in calitate de parat ,prin neprezentare ? Avand calitatea de parat, nu este nicio problema daca nu va prezentati. Cererea de divort se va solutiona si fara prezenta paratului. Da, la final paratul v-a trebui sa plateasca cheltuielile de judecata. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
06-12-2016 |
| Cererea de divort se poate solution si fara prezenta paratului, daca sunt probe suficiente. La finalul procesului paratul va trebui sa plateasca cheltuielile de judecata daca vor fi cerute de reclamant. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-01-2017 |
 | Dan ioan Vizitator |
| Buna ziua , Sotia mea a depus dosar de divort , am avut prima infatisare , la care eu nu am fost de acord cu motivele invocate si am depus o intimpinare . La al 2 lea termen suntem supusi unui interogatoriu , m-am hotarit sa nu ma prezint , se continua divortul ? sotia mea are alta relatie pe care nu o recunoaste pot solicita alt proces de divort cu motivul adevarat ? AM DOVEZI IN ACEST SENS POZE SAU EMAILURI TRIMISE DE AMANTUL EI . vA ROG SA -MI SPUNETI CUM E MAI BINE SA PROCEDEZ ? Mentionez ca eu nu sunt de acord cu divortul . Va multumesc | |
|
|
|
25-01-2017 |
 | Avocat Natalia Anton Vizitator |
| Dan Ioan a scris pe 26-01-2017: Sotia mea a depus dosar de divort , am avut prima infatisare , la care eu nu am fost de acord cu motivele invocate si am depus o intimpinare . La al 2 lea termen suntem supusi unui interogatoriu , m-am hotarit sa nu ma prezint Vă recomand să vă prezentaţi la termenul acordat pentru administrarea interogatorului. Neprezentarea pârâtului la interogatoriu echivalează cu recunoaşterea pretenţiilor deduse judecăţii. Vedeţi prevederile art. 225 C. pr.civ.: Art. 225 Cod Procedură Civilă Dacă partea, fără motive temeinice, refuză să răspundă la interogatoriu sau nu se înfăţişează, instanţa poate socoti aceste împrejurări ca o mărturisire deplină sau numai ca un început de dovadă în folosul părţii potrivnice.
Dan Ioan a scris pe 26-01-2017: m-am hotarit sa nu ma prezint , se continua divortul ? Procesul de divorţ va continua chiar dacă nu vă prezentaţi.
Dan Ioan a scris pe 26-01-2017: sotia mea are alta relatie pe care nu o recunoaste pot solicita alt proces de divort cu motivul adevarat ? AM DOVEZI IN ACEST SENS POZE SAU EMAILURI TRIMISE DE AMANTUL EI . vA ROG SA -MI SPUNETI CUM E MAI BINE SA PROCEDEZ ? Mentionez ca eu nu sunt de acord cu divortul . Cel mai bine vă prezentaţi la procesul de divorţ deschis de soţia dvs. şi propuneţi acolo ce probe doriţi. | |
|
|
|
26-01-2017 |
| Dan Ioan a scris pe 25-01-2017: Buna ziua , Sotia mea a depus dosar de divort , am avut prima infatisare , la care eu nu am fost de acord cu motivele invocate si am depus o intimpinare . La al 2 lea termen suntem supusi unui interogatoriu , m-am hotarit sa nu ma prezint , se continua divortul ? sotia mea are alta relatie pe care nu o recunoaste pot solicita alt proces de divort cu motivul adevarat ? AM DOVEZI IN ACEST SENS POZE SAU EMAILURI TRIMISE DE AMANTUL EI . vA ROG SA -MI SPUNETI CUM E MAI BINE SA PROCEDEZ ? Mentionez ca eu nu sunt de acord cu divortul . Va multumesc Divortul se poate pronunta in lipsa paratului, cu sau fara acordul acestuia. Din moment ce exista deja un proces de divort, va trebui sa va formulati apararile in acest dosar, depunand probe in sustinerea cererilor dvs. In ceea ce priveste interogatoriul, in caz de neprezentare se va considera ca ati raspuns afirmativ la intrebarile partiii adverse. Sfatul meu este sa va prezentati la termenele de judecata si sa administrati toate probele pe care le detineti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-01-2017 |
| Prezentați-vă la interogatoriu și invocați aspectele pe care le considerați. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |