Forum avocaţi > Divort

Neprezentarea la divort - Pagina 4

Start  1   2   3  4 Final
 10-04-2017
Vizitator
Buna ziua., sotia a inaintat actele de divort eu sunt plecat din tara dc nu ma prezint ce patesc?.Ma poate prezenta un avocat sau sa fac prin notar o procura.??
Răspunde
 10-04-2017
Vizitator
Buna ziua., sotia a inaintat actele de divort eu sunt plecat din tara dc nu ma prezint ce patesc?.Ma poate prezenta un avocat sau sa fac prin notar o procura.??
Răspunde
 10-04-2017
Vizitator
Buna,
sunt citata ca martora intr-un proces de divort la care nu ma pot prezenta si, in acelasi timp, nu doresc sa ma prezint deoarece am fost numita martora fara a fi consultata in prealabil ( si chiar daca as fi fost consultata nu as fi fost de acord sa fiu martora). Motivul principal pentru care nu ma pot prezenta la process este pentru ca sunt rezidenta in Marea Britanie, locul meu de munca este aici. am aflat de la vecini ca mi-au fost lasate in cutia postala 3 citatii de prezentare, pe care nu le-am vazut. Care este procedura in cazul meu ? ce se va intampla daca nu voi raspunde citatiilor si nu ma voi prezenta la proces? si ce pot face pentru a aduce in vederea judecatorului ca nu ma pot deplasa din Anglia in Romania pentru a fi martora la in proces de divort?
Va multumesc
Răspunde
 12-04-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Vasilelucian a scris pe 10-04-2017:

Puteți să fiți reprezentat de un avocat în procesul de divorț.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-05-2017
Vizitator
Buna seara ma numesc Nicoleta Garghe as vrea o informatie de la dumneavoastra eu am deschis divort in August 2016 eu locuiesc in Italia in tre timp am decis sa ne impacam pentru ca avem 2 copii minori .avocatul meu nu ma anuntat deloc si numi raspunde la telefon dar ia venit citatie din nou sa se prezinte la tribunal dar e venit in Italia cum sa procedez se poate presenta mama lui in instanta?multumesc
Răspunde
 12-05-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Nicoletta Garghe a scris pe 11-05-2017:
Buna seara ma numesc Nicoleta Garghe as vrea o informatie de la dumneavoastra eu am deschis divort in August 2016 eu locuiesc in Italia in tre timp am decis sa ne impacam pentru ca avem 2 copii minori .avocatul meu nu ma anuntat deloc si numi raspunde la telefon dar ia venit citatie din nou sa se prezinte la tribunal dar e venit in Italia cum sa procedez se poate presenta mama lui in instanta?multumesc

Buna ziua,

Daca niciunul dintre dvs. nu sunteti in tara si nu va puteti prezenta, puteti sa angajati impreuna un avocat pe care sa il imputerniciti sa renunte la cererea de divort, avand in vedere ca v-ati impacat. Daca nu va permiteti un avocat, va trebui sa dati unei persoane din tara o procura speciala notariala prin care sa va poata reprezenta in instanta.

Mama sotului nu se poate prezenta decat daca are procura speciala notariala de la fiul ei pentru reprezentare in instanta.

Incercati sa luati legatura cu avocatul. Daca nu puteti, incercati sa trimiteti pe fax la e-mail la instanta o cerere facuta in numele dvs. prin care aratati instantei ca renuntati la cererea de divort.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-05-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com

Buna ziua,

Daca niciunul dintre dvs. nu sunteti in tara si nu va puteti prezenta, puteti sa angajati impreuna un avocat pe care sa il imputerniciti sa renunte la cererea de divort, avand in vedere ca v-ati impacat. Daca nu va permiteti un avocat, va trebui sa dati unei persoane din tara o procura speciala notariala prin care sa va poata reprezenta in instanta.

Mama sotului nu se poate prezenta decat daca are procura speciala notariala de la fiul ei pentru reprezentare in instanta.

Incercati sa luati legatura cu avocatul. Daca nu puteti, incercati sa trimiteti pe fax la e-mail la instanta o cerere facuta in numele dvs. prin care aratati instantei ca renuntati la cererea de divort.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook

In cazul in care doriti sa renuntati la judecata si nu va puteti prezenta, aveti posibilitatea sa imputerniciti o persoana care sa va reprezinte interesele in fata instantei sau va puteti angaja un avocat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-05-2017
Vizitator
Bună seara...Am sa încerc pe scurt sa va spun...Sunt căsătorită de 7 ani și am un băiat de 5 ani...La început anului trecut soțul meu a pierdut munca și încet încet am adunat restanțe la chirie.În octombrie am pierdut casa și ne-am pus deacord ca eu și băiatul sa venim în tara și el sa rămână și sa își găsească de munca și sa i-a alta casă...Pana de curând era totul bine...urma ca băiatul sa termine grădiniță și sa ne întoarcem...dar "domnul" mi-a spus ca nu vrea sa ne trimită foaia ca sa trecem graniță ca nu vrea sa mergem sa îl deranjam în noua relație....acum eu as vrea sa merg în italia la părinți dar pana acum nu am ajuns la o înțelegere cu el....ce m-ați putea sfătui??
Va mulțumesc!
Răspunde
 14-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Alexandra Vasile a scris pe 13-05-2017:
Bună seara...Am sa încerc pe scurt sa va spun...Sunt căsătorită de 7 ani și am un băiat de 5 ani...La început anului trecut soțul meu a pierdut munca și încet încet am adunat restanțe la chirie.În octombrie am pierdut casa și ne-am pus deacord ca eu și băiatul sa venim în tara și el sa rămână și sa își găsească de munca și sa i-a alta casă...Pana de curând era totul bine...urma ca băiatul sa termine grădiniță și sa ne întoarcem...dar "domnul" mi-a spus ca nu vrea sa ne trimită foaia ca sa trecem graniță ca nu vrea sa mergem sa îl deranjam în noua relație....acum eu as vrea sa merg în italia la părinți dar pana acum nu am ajuns la o înțelegere cu el....ce m-ați putea sfătui??
Va mulțumesc!

Va trebui sa introduceti actiunea de divort cu exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. In momentul de fata aveti nevoie de semnatura tatalui pentru a scoate minorul din tara, insa dupa ce introduceti actiunea de divort, puteti solicita pe calea ordonantei presedentiale suplinirea acordului tatalui pentru a putea calatori provizoriu cu minorul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-05-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Alexandra Vasile a scris pe 13-05-2017:
Va mulțumesc!

Introduceți acțiune de divorț și solicitați stabilirea locuinței la dvs sau solicitați instanței suplinirea acordului pentru a putea pleca din țară.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-05-2017
Vizitator
Buna ziua ad vrea o informatie eu am deschis divort anul trecut 2016 si in tre timp noi neam impacat in luna ianuarie 2017 .am vazut ca avem proces pe 13 iunie dar nu pot sa contatez avocatul meu numi raspunde la telefon eu sunt in Italia si nu pot merge sa anulez divortul cum se poate proceda. Multumim o zi buna
Răspunde
 18-05-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Trimiteti la instanta o cerere, cu referire la numarul de dosar, prin care aratati ca nu mai doriti sa divortati; ca v-ati impacat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-05-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nicoleta Garghe a scris pe 18-05-2017:
Buna ziua ad vrea o informatie eu am deschis divort anul trecut 2016 si in tre timp noi neam impacat in luna ianuarie 2017 .am vazut ca avem proces pe 13 iunie dar nu pot sa contatez avocatul meu numi raspunde la telefon eu sunt in Italia si nu pot merge sa anulez divortul cum se poate proceda. Multumim o zi buna

Trimiteți o adresă către instanța de judecată prin care anunțați că a intervenit împăcarea părților. De asemenea, trimiteți și avocatului (prin email) o solicitare de a înștiința instanța în acest sens. Informarea pe care o trimiteți avocatului să o trimiteți și instanței de judecată.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-05-2017
Vizitator
sarumana am si eu o intrebare.Am deschis un dosar de divor ia venit si sotie acasa rasp ca trebuie sa inainteze si ia apararea ,apoi trebuia sa raspund si eu ca sunt de acord cu ceia ce a inaintat ia dar la urma am ajuns ca sa nu ne mai prezentam si sa ne inpacam.Intrebarea este ce se intampla daca nu ne prezentam mai ales eu.Mentionez ca eu am intentat procesul de divort.Astept rasp multumesc.
Răspunde
 19-05-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Gheorghita a scris pe 19-05-2017:
sarumana am si eu o intrebare.Am deschis un dosar de divor ia venit si sotie acasa rasp ca trebuie sa inainteze si ia apararea ,apoi trebuia sa raspund si eu ca sunt de acord cu ceia ce a inaintat ia dar la urma am ajuns ca sa nu ne mai prezentam si sa ne inpacam.Intrebarea este ce se intampla daca nu ne prezentam mai ales eu.Mentionez ca eu am intentat procesul de divort.Astept rasp multumesc.

Se va respinge cererea ca nesustinuta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-05-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Gheorghita a scris pe 19-05-2017:

Dacă nu vă prezentați cererea va fi respinsă ca nesustinută. Așadar, veți rezolva problema așa cum vă doriți.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-05-2017
Vizitator
Spuneti-mi va rog.vreau sa ma apar la divorț si soția a mințit in motivatie.cum fac lucrul acesta?
Răspunde
 28-05-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Mircea a scris pe 27-05-2017:
Spuneti-mi va rog.vreau sa ma apar la divorț si soția a mințit in motivatie.cum fac lucrul acesta?

Faceți apărări în dosar și probați că cele susținute de către soția dvs nu sunt aspecte reale.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-05-2017
Vizitator
Buna seara am si eu o intrebare cine ma poate ajuta cu informatii necesare sant in divort la al 2 termin dat de sotul meu care lycreaza in anglia cu acte in regula împreună cu amenta la primul termen sotul nu sa prezentat acum si eu sant plecată in italia fara acte pt câteva luni întrebarea mea este daca nu ma prezint ar afecta cu ceva decizia in privinta pensiei alimentare a minorilor de 12 .....Si 9 ani care locuiesc cu mama mea Eu am cerut drepturi care nu se cuvin la nivel european
Răspunde
RăspundeStart  1   2   3  4 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.