Forum avocaţi > Divort

Neprezentarea la divort - Pagina 3

Start  1   2  3  4  Final
 15-02-2017
Vizitator
Sunt în divorț cu soția eu am înaintat divorțul ea a avut mai multe relații cu altele persoane am dovezi și nu sa prezentat la prima înfățișare menționez că am doi copii minori de care eu și părinții mei avem grija ea părăsind de multe ori domiciliu , se poate divorța in lipsa pentru că eu in citația pe care am primito scrie că se va face și în lipsa c.s ea nu are cetățenie acum vrea SA o facă la negru cum trebuie să procedez
Răspunde
 15-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Cristian a scris pe 15-02-2017:
Sunt în divorț cu soția eu am înaintat divorțul ea a avut mai multe relații cu altele persoane am dovezi și nu sa prezentat la prima înfățișare menționez că am doi copii minori de care eu și părinții mei avem grija ea părăsind de multe ori domiciliu , se poate divorța in lipsa pentru că eu in citația pe care am primito scrie că se va face și în lipsa c.s ea nu are cetățenie acum vrea SA o facă la negru cum trebuie să procedez

Daca procedura de citare este legal indeplinita, iar sotia dvs. nu se prezinta in fata instantei, la termenele fixate, procesul se poate judecata si in lipsa sotiei, aceasta avand calitatea de parata.
Actiunea de divort introdusa de dvs. ar fi fost respinsa ca nesustinuta in situatia in care dvs. in calitate de reclamant nu v-ati fi prezentat in fata instantei.

Parata nu a formulat intampinare si/sau cerere reconventionala?

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2017
Vizitator
Nu a depus nimic nici avocat nu a avut
Răspunde
 15-02-2017
Vizitator
Ce trebuie sa fac dacă nu de prezintă nici la a doua chemare sau mai pot face ceva acum
Răspunde
 15-02-2017

BRASOV
0754861299
Ce trebuie sa fac dacă nu de prezintă nici la a doua chemare sau mai pot face ceva acum

Daca va fi legal citata si nu se prezinta, in principiu procesul se va judeca in lipsa acesteia.
Dvs trebuie sa va prezentati la termenele de judecata stabilite (impreuna cu avocatul, in situatia in care aveti un avocat) si sa respectati intocmai eventuale obligatii puse in vedere de catre instanta.

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com

Buna ziua,
Dvs nu aveti nicio obligatie in ceea ce o priveste. Trebuie doar sa-i fi indicat corect adresa unde sa fie citata, astfel ca procedura sa fie legal indeplinita. In aceste conditii procesul se va judeca chiar daca dumneaei nu se prezinta. In schimb, dvs, in calitate de reclamnat, trebuie sa va prezentati.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2017

BRASOV
0754861299

Nu trebuie sa mai faceti nimic. Dvs. v-ati indeplinit pana acum obligatiile conform Codului de Procedura Civila, trebuie sa va prezentati in continuare la termenele de judecata , iar procesul se va judeca cu siguranta si in lipsa paratei.

O zi frumoasa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-03-2017
Vizitator
Buna ziua , am dublă cetățenie si locuiesc in franta împreună cu copii si cu sotul . Nu mai locuim in aceiasi casa ,copii au domiciliul cu mine.eu am depus cererea de divort la tribunal in franta. Am descoperit ca sotul a depus divorțul in romania am înfățișare in aprilie cu o saptamana inainte de cea din franta.ce se poate intampla daca nu ma prezint?
Răspunde
 08-03-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Miruna a scris pe 08-03-2017:
Buna ziua , am dublă cetățenie si locuiesc in franta împreună cu copii si cu sotul . Nu mai locuim in aceiasi casa ,copii au domiciliul cu mine.eu am depus cererea de divort la tribunal in franta. Am descoperit ca sotul a depus divorțul in romania am înfățișare in aprilie cu o saptamana inainte de cea din franta.ce se poate intampla daca nu ma prezint?

Chiar daca nu va prezentati, trimiteti un inscris/scrisoare prin care sa aratati ca exista o cerere de divort si pe rolul instantei din Franta. Atasati o dovada de la instanta respectiva, un certificat de grefa.
Solicitati declinarea competentei instantei romane, in favoarea instantelor franceze si trimiterea dosarului din Romania la instanta din Franta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Miruna a scris pe 08-03-2017:

Daca sotul este cetatean roman, ambii soti au domiciliul in strainatate si casatoria a fost incheiata in Romania, competenta de solutionare a actiunii de divort revine Judecatoriei sectorului 5, Bucuresti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2017
Vizitator
La prima infatisare trebuie sa se prezinte si copii,fiind minori,15 ani și 17 ani?
Răspunde
 16-03-2017

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Copii nu participa la sedintele de judecata. Acestia vor fi audiati de catre judecator separat, nu in sala de judecata. Instanta va va spune la primul termen de judecata data si ora la care sa aduceti minorii

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2017
Vizitator
Buna ce se poate intampla daca nu ma prezint la primu proces dupa care am depus eu actele de divort si am 2 copii minori .eu sunt plecata din tara si daca nu ma pot prezenta la primul proces ce se poate intampla ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns ...
Răspunde
 17-03-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Simona Scurtu a scris pe 16-03-2017:
Buna ce se poate intampla daca nu ma prezint la primu proces dupa care am depus eu actele de divort si am 2 copii minori .eu sunt plecata din tara si daca nu ma pot prezenta la primul proces ce se poate intampla ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns ...

Buna ziua,

Daca aveti calitatea de reclamant si nu va puteti prezenta la instanta, trebuie sa va angajati un avocat care sa va reprezinta sau sa lasati o procura speciala unei persoane apropiate care sa se prezinte in locul dvs.

Va trebui sa faceti dovada faptului ca sunteti plecata in strainatate, prezentand instantei dovada de rezidenta, contractul pentru spatiul de locuit, contractul de munca.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-03-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua,

Intrucat dvs sunteti reclamantul (dvs ati introdus actiunea), este absolut necesar sa va prezentati pt sustinerea cererii. Daca nu va puteti prezenta, incercati sa luati legatura cu un avocat pt a va reprezenta la termen si pt a va face dovada in fata instantei ca nu va puteti prezenta.
In situatia in care doriti mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-03-2017
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare. Ca si reclamant intrun divort cu sotia nu pot sa ma prexint la primul termen deoarece serviciul din strainatate nu imi permite sa plec in tara.Ce pot sa fc?Platesc vreo taxa de neprezentare?Mentionez ca vreau sa retrag dosarul .Ce ma invatati sa fac?multumesc.
Răspunde
 19-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Gheorghita a scris pe 18-03-2017:
Buna ziua am si eu o intrebare. Ca si reclamant intrun divort cu sotia nu pot sa ma prexint la primul termen deoarece serviciul din strainatate nu imi permite sa plec in tara.Ce pot sa fc?Platesc vreo taxa de neprezentare?Mentionez ca vreau sa retrag dosarul .Ce ma invatati sa fac?multumesc.

In cazul in care sunteti reclamant si nu va prezentati, cererea va fi respinsa ca nesustinuta.
Din moment ce nu mai doriti continuarea procesului, acest lucru se va intampla prin neprezentarea dvs la primul termen de judecata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-03-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Gheorghita a scris pe 18-03-2017:

Buna ziua,

Daca vreti sa renuntati la cerere si nu puteti sa va prezentati, puteti trimite o nota de sedinta la instanta in care sa spuneti ca vreti sa renuntati la cerere si ca nu va puteti prezenta intrucat lucrati in strainatate. Puteti sa atasati si dovada faptului ca lucrati in strainatate (contractul de munca sau fluturas de salariu).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-04-2017
Vizitator
Buna ziua., sotia a inaintat actele de divort eu vreau sa plec din tara dc nu ma prezint ce patesc?.Ma poate prezenta un avocat sau sa fac prin notar o procura.??
Răspunde
 10-04-2017
Vizitator
Buna ziua., sotia a inaintat actele de divort eu vreau sa plec din tara dc nu ma prezint ce patesc?.Ma poate prezenta un avocat sau sa fac prin notar o procura.??
Răspunde
RăspundeStart  1   2  3  4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.