|
15-02-2017 |
 | Cristian Vizitator |
| Sunt în divorț cu soția eu am înaintat divorțul ea a avut mai multe relații cu altele persoane am dovezi și nu sa prezentat la prima înfățișare menționez că am doi copii minori de care eu și părinții mei avem grija ea părăsind de multe ori domiciliu , se poate divorța in lipsa pentru că eu in citația pe care am primito scrie că se va face și în lipsa c.s ea nu are cetățenie acum vrea SA o facă la negru cum trebuie să procedez | |
|
|
|
15-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Cristian a scris pe 15-02-2017: Sunt în divorț cu soția eu am înaintat divorțul ea a avut mai multe relații cu altele persoane am dovezi și nu sa prezentat la prima înfățișare menționez că am doi copii minori de care eu și părinții mei avem grija ea părăsind de multe ori domiciliu , se poate divorța in lipsa pentru că eu in citația pe care am primito scrie că se va face și în lipsa c.s ea nu are cetățenie acum vrea SA o facă la negru cum trebuie să procedez Daca procedura de citare este legal indeplinita, iar sotia dvs. nu se prezinta in fata instantei, la termenele fixate, procesul se poate judecata si in lipsa sotiei, aceasta avand calitatea de parata. Actiunea de divort introdusa de dvs. ar fi fost respinsa ca nesustinuta in situatia in care dvs. in calitate de reclamant nu v-ati fi prezentat in fata instantei. Parata nu a formulat intampinare si/sau cerere reconventionala? | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
15-02-2017 |
 | Cristian Vizitator |
| Nu a depus nimic nici avocat nu a avut | |
|
|
|
15-02-2017 |
 | Cristian Vizitator |
| Ce trebuie sa fac dacă nu de prezintă nici la a doua chemare sau mai pot face ceva acum | |
|
|
|
15-02-2017 |
|
| Cristian a scris pe 15-02-2017: Ce trebuie sa fac dacă nu de prezintă nici la a doua chemare sau mai pot face ceva acum Daca va fi legal citata si nu se prezinta, in principiu procesul se va judeca in lipsa acesteia. Dvs trebuie sa va prezentati la termenele de judecata stabilite (impreuna cu avocatul, in situatia in care aveti un avocat) si sa respectati intocmai eventuale obligatii puse in vedere de catre instanta. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
16-02-2017 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Cristian a scris pe 15-02-2017: Ce trebuie sa fac dacă nu de prezintă nici la a doua chemare sau mai pot face ceva acum Buna ziua, Dvs nu aveti nicio obligatie in ceea ce o priveste. Trebuie doar sa-i fi indicat corect adresa unde sa fie citata, astfel ca procedura sa fie legal indeplinita. In aceste conditii procesul se va judeca chiar daca dumneaei nu se prezinta. In schimb, dvs, in calitate de reclamnat, trebuie sa va prezentati. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-02-2017 |
|
| Cristian a scris pe 15-02-2017: Ce trebuie sa fac dacă nu de prezintă nici la a doua chemare sau mai pot face ceva acum Nu trebuie sa mai faceti nimic. Dvs. v-ati indeplinit pana acum obligatiile conform Codului de Procedura Civila, trebuie sa va prezentati in continuare la termenele de judecata , iar procesul se va judeca cu siguranta si in lipsa paratei. O zi frumoasa. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
08-03-2017 |
 | Miruna Vizitator |
| Buna ziua , am dublă cetățenie si locuiesc in franta împreună cu copii si cu sotul . Nu mai locuim in aceiasi casa ,copii au domiciliul cu mine.eu am depus cererea de divort la tribunal in franta. Am descoperit ca sotul a depus divorțul in romania am înfățișare in aprilie cu o saptamana inainte de cea din franta.ce se poate intampla daca nu ma prezint? | |
|
|
|
08-03-2017 |
| Miruna a scris pe 08-03-2017: Buna ziua , am dublă cetățenie si locuiesc in franta împreună cu copii si cu sotul . Nu mai locuim in aceiasi casa ,copii au domiciliul cu mine.eu am depus cererea de divort la tribunal in franta. Am descoperit ca sotul a depus divorțul in romania am înfățișare in aprilie cu o saptamana inainte de cea din franta.ce se poate intampla daca nu ma prezint? Chiar daca nu va prezentati, trimiteti un inscris/scrisoare prin care sa aratati ca exista o cerere de divort si pe rolul instantei din Franta. Atasati o dovada de la instanta respectiva, un certificat de grefa. Solicitati declinarea competentei instantei romane, in favoarea instantelor franceze si trimiterea dosarului din Romania la instanta din Franta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-03-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Miruna a scris pe 08-03-2017: Buna ziua , am dublă cetățenie si locuiesc in franta împreună cu copii si cu sotul . Nu mai locuim in aceiasi casa ,copii au domiciliul cu mine.eu am depus cererea de divort la tribunal in franta. Am descoperit ca sotul a depus divorțul in romania am înfățișare in aprilie cu o saptamana inainte de cea din franta.ce se poate intampla daca nu ma prezint? Daca sotul este cetatean roman, ambii soti au domiciliul in strainatate si casatoria a fost incheiata in Romania, competenta de solutionare a actiunii de divort revine Judecatoriei sectorului 5, Bucuresti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-03-2017 |
 | Vizitator Vizitator |
| La prima infatisare trebuie sa se prezinte si copii,fiind minori,15 ani și 17 ani? | |
|
|
|
16-03-2017 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Copii nu participa la sedintele de judecata. Acestia vor fi audiati de catre judecator separat, nu in sala de judecata. Instanta va va spune la primul termen de judecata data si ora la care sa aduceti minorii | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
16-03-2017 |
 | Simona scurtu Vizitator |
| Buna ce se poate intampla daca nu ma prezint la primu proces dupa care am depus eu actele de divort si am 2 copii minori .eu sunt plecata din tara si daca nu ma pot prezenta la primul proces ce se poate intampla ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns ... | |
|
|
|
17-03-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Simona Scurtu a scris pe 16-03-2017: Buna ce se poate intampla daca nu ma prezint la primu proces dupa care am depus eu actele de divort si am 2 copii minori .eu sunt plecata din tara si daca nu ma pot prezenta la primul proces ce se poate intampla ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns ... Buna ziua, Daca aveti calitatea de reclamant si nu va puteti prezenta la instanta, trebuie sa va angajati un avocat care sa va reprezinta sau sa lasati o procura speciala unei persoane apropiate care sa se prezinte in locul dvs. Va trebui sa faceti dovada faptului ca sunteti plecata in strainatate, prezentand instantei dovada de rezidenta, contractul pentru spatiul de locuit, contractul de munca. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
18-03-2017 |
| Buna ziua, Intrucat dvs sunteti reclamantul (dvs ati introdus actiunea), este absolut necesar sa va prezentati pt sustinerea cererii. Daca nu va puteti prezenta, incercati sa luati legatura cu un avocat pt a va reprezenta la termen si pt a va face dovada in fata instantei ca nu va puteti prezenta. In situatia in care doriti mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-03-2017 |
 | Gheorghita Vizitator |
| Buna ziua am si eu o intrebare. Ca si reclamant intrun divort cu sotia nu pot sa ma prexint la primul termen deoarece serviciul din strainatate nu imi permite sa plec in tara.Ce pot sa fc?Platesc vreo taxa de neprezentare?Mentionez ca vreau sa retrag dosarul .Ce ma invatati sa fac?multumesc. | |
|
|
|
19-03-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gheorghita a scris pe 18-03-2017: Buna ziua am si eu o intrebare. Ca si reclamant intrun divort cu sotia nu pot sa ma prexint la primul termen deoarece serviciul din strainatate nu imi permite sa plec in tara.Ce pot sa fc?Platesc vreo taxa de neprezentare?Mentionez ca vreau sa retrag dosarul .Ce ma invatati sa fac?multumesc. In cazul in care sunteti reclamant si nu va prezentati, cererea va fi respinsa ca nesustinuta. Din moment ce nu mai doriti continuarea procesului, acest lucru se va intampla prin neprezentarea dvs la primul termen de judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-03-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Gheorghita a scris pe 18-03-2017: Buna ziua am si eu o intrebare. Ca si reclamant intrun divort cu sotia nu pot sa ma prexint la primul termen deoarece serviciul din strainatate nu imi permite sa plec in tara.Ce pot sa fc?Platesc vreo taxa de neprezentare?Mentionez ca vreau sa retrag dosarul .Ce ma invatati sa fac?multumesc. Buna ziua, Daca vreti sa renuntati la cerere si nu puteti sa va prezentati, puteti trimite o nota de sedinta la instanta in care sa spuneti ca vreti sa renuntati la cerere si ca nu va puteti prezenta intrucat lucrati in strainatate. Puteti sa atasati si dovada faptului ca lucrati in strainatate (contractul de munca sau fluturas de salariu). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
10-04-2017 |
 | Vasilelucian Vizitator |
| Buna ziua., sotia a inaintat actele de divort eu vreau sa plec din tara dc nu ma prezint ce patesc?.Ma poate prezenta un avocat sau sa fac prin notar o procura.?? | |
|
|
|
10-04-2017 |
 | Vasilelucian Vizitator |
| Buna ziua., sotia a inaintat actele de divort eu vreau sa plec din tara dc nu ma prezint ce patesc?.Ma poate prezenta un avocat sau sa fac prin notar o procura.?? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |