|
18-01-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Ok da ia nu vrea nici la div sa se mai prezinte deoarece ia a spus că aduce martori și acum nu-i vine nimeni si a zis ca nu se mai prezintă sa div dar an schimb zice săi dau eu semnătură sa plece cu copilu afară și eu n-am mai văzut copilu de 8 luni ca nu vrea să-l lase si la mine ce se poate face dacă nu din pot să mă duc să iau copilu si la mine fara sa am probleme cu politia | |
|
|
|
18-01-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 18-01-2021: Ok da ia nu vrea nici la div sa se mai prezinte deoarece ia a spus că aduce martori și acum nu-i vine nimeni si a zis ca nu se mai prezintă sa div dar an schimb zice săi dau eu semnătură sa plece cu copilu afară și eu n-am mai văzut copilu de 8 luni ca nu vrea să-l lase si la mine ce se poate face dacă nu din pot să mă duc să iau copilu si la mine fara sa am probleme cu politia Daca dvs ati formulat cerere reconventionala, veti solicita continuarea judecatii pe cererea dvs. De asemenea, puteti solicita pe calea ordonantei presedentiale, stabilirea domiciliului minorului la dvs, pana la solutionarea definitiva a actiunii de divort. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-01-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Acum astept sa vad daca pe data de 26 se prezintă la div dacă nu vine osa cer eu ordin prezidential si continuarea div ca vad ca ia nu stiu ce are de gând si eu vreau sami vad copilu să mă duc să-l iau de acolo să-l aduc la mine da nu vreau sa am probleme cu politia dar dacă nu div nu cred ca e probleme dacă mă duc să iau copilu si la min | |
|
|
|
18-01-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Ea mă tot amenință că pleaca cu fata afara ca are dreptul sa plece 1 luna cu fata afara an vizita la surorile ei fara acordul meu e adevarat sau nu | |
|
|
|
21-01-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 18-01-2021: Ea mă tot amenință că pleaca cu fata afara ca are dreptul sa plece 1 luna cu fata afara an vizita la surorile ei fara acordul meu e adevarat sau nu Mama nu poate parasi tara impreuna cu minora, fara acordul dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-01-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua cine poate sami spuna si mie cum se hotărăște domiciliul unui copil dacă mama nu are casa ei și sta cu chirie ia are domiciliu la părinți ei dacă părinți ei nu iau si copilu săi faca domiciliu acolo la bunici cum se stabilește domiciliu copilului | |
|
|
|
30-01-2021 |
| Dan a scris pe 29-01-2021: Buna ziua cine poate sami spuna si mie cum se hotărăște domiciliul unui copil dacă mama nu are casa ei și sta cu chirie ia are domiciliu la părinți ei dacă părinți ei nu iau si copilu săi faca domiciliu acolo la bunici cum se stabilește domiciliu copilului Domiciliul copilului se poate stabili la mama, chiar daca aceasta locuieste cu chirie. La stabilirea domiciliului, instanta are in vedere interesul superior al minorului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-02-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Adică eu dacă am domiciliu fix nu se poate stabili la mine numai la mama care stă an chirie si an condiții care lasa de dorit asta da lege | |
|
|
|
01-02-2021 |
| Dan a scris pe 01-02-2021: Adică eu dacă am domiciliu fix nu se poate stabili la mine numai la mama care stă an chirie si an condiții care lasa de dorit asta da lege Se poate stabili domiciliul si la dvs, daca detineti conditii mai bune decat cele ale mamei, insa faptul ca mama sta in chirie, iar dvs detineti un imobil, nu este un factor determinant. La stabilirea domiciliului, instanta va avea in vedere mai multi factori, cum ar fi: conditiile locative, posibilitatile materiale ale parintilor, atasamentul minorului fata de parinti etc. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-02-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Eu am anteles dar cei dela protecția copilului satu mare de ce nu-s fac treaba da verifice ei au fost o dată acum 6 luni si gata dar să vadă acum cum e nu se duc ei preferă să sune la telefon iar buna soție nu lasa fata sa vina si la mine sau sa vb cu mine stie so mintă cu tot felul de prosti e corect așa | |
|
|
|
02-02-2021 |
| Dan a scris pe 01-02-2021: Eu am anteles dar cei dela protecția copilului satu mare de ce nu-s fac treaba da verifice ei au fost o dată acum 6 luni si gata dar să vadă acum cum e nu se duc ei preferă să sune la telefon iar buna soție nu lasa fata sa vina si la mine sau sa vb cu mine stie so mintă cu tot felul de prosti e corect așa Formulati o ordonanta presedintiala, pentru a vi se stabili un program de vizita pana la finalizarea dosarului de divort. Cu aceasta ocazie se va efectua o noua ancheta sociala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-02-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua cine mă poate lămuri și pe mine cu un răspuns eu am div pe data de 9 sa terminat cu div și aștept decizia dar soția sa mutat acum o săptămână și nu a anunțat pe nim iar cei dela protecția copiluluii mai sunat pe mine să mă antrenez de ia unde e că la vechea adresa nu mai au gasito nu era normal că soția sa mă anunțe că sa mutat sau pe cei dela protecția copiluluii sa știu de ea și din câte știu nu-i trebuia soției acordul meu de a se muta cu copilu | |
|
|
|
25-02-2021 |
| Dan a scris pe 24-02-2021: Buna ziua cine mă poate lămuri și pe mine cu un răspuns eu am div pe data de 9 sa terminat cu div și aștept decizia dar soția sa mutat acum o săptămână și nu a anunțat pe nim iar cei dela protecția copiluluii mai sunat pe mine să mă antrenez de ia unde e că la vechea adresa nu mai au gasito nu era normal că soția sa mă anunțe că sa mutat sau pe cei dela protecția copiluluii sa știu de ea și din câte știu nu-i trebuia soției acordul meu de a se muta cu copilu Sotia avea nevoie de acordul dvs pentru a muta copilul la o alta unitate scolara, insa nu pentru a se muta intr-o alta locuinta. Cu toate acestea, trebuia sa informeze DGASPC-ul cu privire la schimbarea adresei la care locuieste minorul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-02-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Problema e că a mint protectia copilului le-a zis că sa mutat la mine și ei nu o găsește și normal nu ar trebui să mă anunțe daca se muta ca sa știu unde să-mi găsesc copilu și an sentința de div are o adresă și ia stă an alta parte daca se antanpla cv cu copilu eu unde al găsesc | |
|
|
|
01-03-2021 |
| Dan a scris pe 25-02-2021: Problema e că a mint protectia copilului le-a zis că sa mutat la mine și ei nu o găsește și normal nu ar trebui să mă anunțe daca se muta ca sa știu unde să-mi găsesc copilu și an sentința de div are o adresă și ia stă an alta parte daca se antanpla cv cu copilu eu unde al găsesc Daca solutia primita va nemultumeste, promovati apel in termenul legal si solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs, daca ati solicitat acest lucru si pe fond. In hotarare s-a dispus un program de vizita in favoarea dvs? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-03-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Nu știu Anca nimic deoarece nu am primit sentința de div divorțul sa terminat pe data de 9 februarie și Anca n-am primit nim | |
|
|
|
09-03-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Nu știu când Ami vine sentința | |
|
|
|
09-03-2021 |
| Dan a scris pe 09-03-2021: Nu știu Anca nimic deoarece nu am primit sentința de div divorțul sa terminat pe data de 9 februarie și Anca n-am primit nim Formulati o cerere de urgentare a redactarii hotararii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-03-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Astăzi am primit sentința de div dar am o nedumerire domiciliul minorului sa pus la adresa unde am stat cu toți cu chirie dar ea antre timp sa mutat mai exact acum 3 săptămâni an alta parte acum cum rămâne cu domiciliul minorului | |
|
|
|
09-03-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Eu unde găsesc copilu mai ales că nu știu unde s-au mutat iar ea daca se muta din luna an luna cum rămâne cu domiciliul minorului până la urma | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |