Forum avocaţi > Divort

Neprezentarea la divort - Pagina 21

Start 21 22 23 24 Final
 19-11-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dan a scris pe 19-11-2020:
Buna ziua daca pe data de 24 noiembrie am div an SATU MARE si nu pot ajunge mai ales ca orasu a intrat an carantina din cauza covid-9 pot trimite un meil la judecatorie sa cer sa ma prezint prin video conferinta sa div ca nu stiu daca sotia se prezinta cu toate ca ea a cerut div

Puteti solicita amanarea cauzei pentru imposibilitate de prezentare sau va puteti angaja un avocat sa va reprezinte.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-12-2020
Vizitator
Buna ziua cine mă poate ajuta cu un raspuns sunt an div cu soția și avem un copil am avut pe data de 23 noiembrie prima înfățișare și ă fost amânată ă două înfățișare pe data de 26 ianuarie 2021 pentru ca ia cerut martori lu soție care să susțină ce ă cerut ia si pana an data de 2 noiembrie ă fost cineva care ă stat cu copilu permanent și care a semnat pentru copil ca sta cu el la cei dela protecția copilului dar de pe data de 2 noiembrie acea persoana ă plecat an germania si acum copilu e lasat pe la străini sau încuiat an casa singur as vrea sa stiu daca acea persoana care a semnat ca are grijă de copil nu trebuia sa anunțe protecția copilului ca nu mai poate sta cu el
Răspunde
 05-12-2020
Vizitator
Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se stabilește domiciliu minorului dacă soția sta an oraș cu chirie și are domiciliul la părinți ei la tara n-ar trebui ca ai copilu să fie loat an spațiu de către bunici ca sa aibe domiciliu la ei ca să se poată stabili domiciliu an instanța iar dacă bunici nu vor si ia an spațiu pe minor ce se antanpla
Răspunde
 06-12-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dan a scris pe 05-12-2020:
Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se stabilește domiciliu minorului dacă soția sta an oraș cu chirie și are domiciliul la părinți ei la tara n-ar trebui ca ai copilu să fie loat an spațiu de către bunici ca sa aibe domiciliu la ei ca să se poată stabili domiciliu an instanța iar dacă bunici nu vor si ia an spațiu pe minor ce se antanpla

Locuința copilului este la mama sa. Contează locuința de fapt, nu cea declarată. Unde locuiește efectiv copilul ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-12-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 05-12-2020:

Locuinta minorului se stabileste la mama, insa daca mama se va muta sau va locui in fapt la o alta adresa, aceasta va trebui sa comunice DGASPC-ului noul domiciliu.

Daca mama obtine stabilirea domiciliului minorului la dansa, insa in fapt bunicii se vor ocupa de cresterea copilului, puteti formula in instanta o actiune pentru stabilirea domiciliului minorului la dvs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-12-2020
Vizitator
Bună ziua o antrenate am dacă soția nu mai are servici e an somaj si sta cu chirie și am anteles ca condițiile nu mai sunt bune nu-i mai merge centrală și nici nu da interesul să o facă dc cei dela protecția copilului nu se duce să verifice cu toate ca au primit sesizare ei am anteles ca au sunat-o si au invitați la ei cu copilu dar ea ia mintit ca se anpacam cu soțul n-ar trebui ce-i dela protecția copilului sa verifice la domiciliu doamnei să vadă situația care e
Răspunde
 24-12-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 24-12-2020:
Bună ziua o antrenate am dacă soția nu mai are servici e an somaj si sta cu chirie și am anteles ca condițiile nu mai sunt bune nu-i mai merge centrală și nici nu da interesul să o facă dc cei dela protecția copilului nu se duce să verifice cu toate ca au primit sesizare ei am anteles ca au sunat-o si au invitați la ei cu copilu dar ea ia mintit ca se anpacam cu soțul n-ar trebui ce-i dela protecția copilului sa verifice la domiciliu doamnei să vadă situația care e

Ba da, ancheta sociala este o proba esentiala in dosarele avand ca obiect stabilirea domiciliului minorului, astfel ca cei de la DGASPC vor trebui sa mearga sa constate conditiile locative ale minorului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-12-2020
Vizitator
Am inteles ca trebuie sa meargă dar ei suna pe sotie si ai zice sa se duca cu copilu la ei an loc sa se duca ei sa vada care e situatia asa soția poate sa le zică ce vrea la telefon asta mă deranjează si pe mine ca nu se duc an control
Răspunde
 27-12-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 24-12-2020:
Am inteles ca trebuie sa meargă dar ei suna pe sotie si ai zice sa se duca cu copilu la ei an loc sa se duca ei sa vada care e situatia asa soția poate sa le zică ce vrea la telefon asta mă deranjează si pe mine ca nu se duc an control

Vor trebui sa se deplaseze si la domiciliul sotiei pentru a constata conditiile locative, pentru efectuarea raportului de ancheta psihosociala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2021

De un an suntem in divort. In prezent ne-am împăcat. Cum pot suspenda procesul?
Răspunde
 06-01-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
In caz de impacare a sotilor, dosarul se inchide prin hotarare, nu se suspenda.
Veti indica de indata instantei, in scris ori verbal, la urmatorul termen ca a intervenit impacarea.

art.925 cod pr civ

Soţii se pot împăca în tot cursul judecăţii, chiar dacă nu au fost plătite taxele de timbru. În acest caz, instanţa va lua act de împăcare şi va dispune, prin hotărâre definitivă, închiderea dosarului, precum şi restituirea taxelor de timbru, dacă au fost achitate.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-01-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Natalia S a scris pe 06-01-2021:
De un an suntem in divort. In prezent ne-am împăcat. Cum pot suspenda procesul?

Va trebui sa va prezentati personal in fata instantei la urmatorul termen, impreuna cu sotia si sa precizati faptul ca v-ati impacat si nu mai doriti divortul.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-01-2021
Vizitator
Buna ziua o antrenate am daca soția nu se prezintă la div si eu nu pot ajunge duc se suspendă eu pot deschide proces aici an bucuresti sau numai unde neam căsătorit se poate
Răspunde
 08-01-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 08-01-2021:
Buna ziua o antrenate am daca soția nu se prezintă la div si eu nu pot ajunge duc se suspendă eu pot deschide proces aici an bucuresti sau numai unde neam căsătorit se poate

Daca reclamantul nu se prezinta la termen, cererea se respinge ca nesustinuta.

Ulterior va trebui sa promovati o noua actiune de divort, la judecatoria pe a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-01-2021
Vizitator
Buna ziua o antrenate ce se poate face dacă soția nu se prezintă la div si eu vreau sa nu mai ami poarte numele an afara de sentința judecătorească de div nu se poate face nimic să nu mai ami poarte numele mai ales ca ia ă zis ca nu se mai prezintă la div
Răspunde
 13-01-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 13-01-2021:
Buna ziua o antrenate ce se poate face dacă soția nu se prezintă la div si eu vreau sa nu mai ami poarte numele an afara de sentința judecătorească de div nu se poate face nimic să nu mai ami poarte numele mai ales ca ia ă zis ca nu se mai prezintă la div

Daca sotia este reclamanta si nu se prezinta, procesul inceteaza pentru neprezentare.

Daca dvs ati formulat cerere reconventionala, atunci aveti calitatea de parat-reclamant si procesul poate continua, chiar daca sotia nu se prezinta.

Revenirea la numele purtat inainte de incheierea casatoriei se dispune dupa desfacerea casatoriei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-01-2021
Vizitator
Numai pe baza duc poate sa schimbe numele altfel nu se poate
Răspunde
 16-01-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 14-01-2021:
Numai pe baza duc poate sa schimbe numele altfel nu se poate

In situatia expusa, nu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2021
Vizitator
Buna ziua aș vrea să știu și eu dacă soția vrea sa plece cu copilu din tara poate cere ceva hârtie dela tribunal să plece cu copilu afara la surorile ei an vizita fara acordul meu
Răspunde
 17-01-2021

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dan a scris pe 17-01-2021:
Buna ziua aș vrea să știu și eu dacă soția vrea sa plece cu copilu din tara poate cere ceva hârtie dela tribunal să plece cu copilu afara la surorile ei an vizita fara acordul meu

Doar dacă obține în instanță suplinirea acordului tatălui la călătoria cu copilul în străinătate poate pleca fără acoprdul dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart 21 22 23 24 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.