Forum avocaţi > Divort

Neprezentarea la divort - Pagina 23

Start 21 22 23 24 Final
 10-03-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dan a scris pe 09-03-2021:
Eu unde găsesc copilu mai ales că nu știu unde s-au mutat iar ea daca se muta din luna an luna cum rămâne cu domiciliul minorului până la urma

Domiciliul s-a stabilit la mama, iar daca aceasta isi schimba domiciliul, trebuie sa va anunte unde s-a mutat cu copilul si de asemenea, trebuie sa aduca la cunostinta DGASPC-ului noua adresa.

Daca mama nu respecta programul dvs de vizita, puteti formula o plangere penala impotriva acesteia.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2021
Vizitator
Nu a anunțat protecția copiluluii ei m-au sunat pe mine daca știu ceva și nici nu mă anunțat că sa mutat dar domiciliul copilului la pus unde a stat anainte sa se mute eu acum unde găsesc copilu daca nu e la domiciliu care sa stabilit an cererea de div
Răspunde
 11-03-2021
Vizitator
Ce as putea face eu să obțin domiciliul copilului la mine tind cont că eu am domiciliul stabil nu că mama care nu are domiciliu și stă cu chirie Ba antrun loc Ba an altu și mai rău că nu mai are nici servici
Răspunde
 12-03-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 11-03-2021:
Ce as putea face eu să obțin domiciliul copilului la mine tind cont că eu am domiciliul stabil nu că mama care nu are domiciliu și stă cu chirie Ba antrun loc Ba an altu și mai rău că nu mai are nici servici

Pentru a obtine domiciliul copilului la dvs, va trebui sa promovati o actiune in acest sens sau sa formulati apel in dosarul de divort, in functie de situatia de fapt.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-03-2021

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dan a scris pe 11-03-2021:

Formulați o acțiune având ca obiect stabilirea domiciliului minorului și invocați faptul că mama nu are condițiile corespunzătoare creșterii și educării copilului, în comparație cu dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-03-2021
Vizitator
Buna ziua am o antrenare ce se antanpla dacă soția nu-s schimbă numele după sentința de div mai e valabil buletinul sau e anulat că a trecut o luna decand am div și nu și-a schimbat numele
Răspunde
 23-03-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 23-03-2021:
Buna ziua am o antrenare ce se antanpla dacă soția nu-s schimbă numele după sentința de div mai e valabil buletinul sau e anulat că a trecut o luna decand am div și nu și-a schimbat numele

Cartea de identitate este valabila, conform termenului de valabilitate inscris pe aceasta.

Daca sentinta a ramas definitiva, fosta sotie trebuie sa mearga cu hotararea legalizata si sa solicite schimbarea cartii de identitate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-03-2021
Vizitator
Sentința sa dat știu că an termen de 15 zile trebuie să-și schimbe numele dar nu vrea sa asi schimbe numele nu știu dc Daia antreb ce se antanpla cu buletinul ei
Răspunde
 24-03-2021

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Daca paratul/parata (cel cheta in judecata) nu se prezinta, divortul se va pronunta pana la urma in lipsa celui citat (chemat la judecata). Instanta il va obliga la plata chetuielilor de judecata tot pe parat (in cazul in care aceste cheltuieli se cer).

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-03-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 23-03-2021:
Sentința sa dat știu că an termen de 15 zile trebuie să-și schimbe numele dar nu vrea sa asi schimbe numele nu știu dc Daia antreb ce se antanpla cu buletinul ei

Chiar daca nu isi va schimba cartea de identitate, la expirarea acesteia va trebui sa prezinte sentinta de divort, astfel ca in noua carte de identitate va figura cu numele avut inainte de incheierea casatoriei.

Este posibil sa primeasca o amenda, daca nu isi va schimba cartea de identitate in termenul legal, conform dispozitiilor hotararii de divort.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-03-2021
Vizitator
Bun asta am Anteles că va primii o amendă dar buletinul ei osa mai fie valabil sau se anulează pentru că mă amenința acum că va muta copilul dela școală care anvata la alta școală fara acordul meu
Răspunde
 24-03-2021
Vizitator
Nici nu vrea sa raspecte ce sa hotărât an sentința de divorț și vrea să mute copilu dela școală care e la alta școală fara acordul meu (nu trebuie să anunțe la școală că ea nu mai poartă numele meu și că trebuie să mă anunțe și pe mine ce vrea să facă)
Răspunde
 25-03-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 24-03-2021:
Nici nu vrea sa raspecte ce sa hotărât an sentința de divorț și vrea să mute copilu dela școală care e la alta școală fara acordul meu (nu trebuie să anunțe la școală că ea nu mai poartă numele meu și că trebuie să mă anunțe și pe mine ce vrea să facă)

Daca fosta sotie nu respecta dispozitiile hotararii de divort, puteti formula o plangere penala impotriva acesteia, pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotararii judecatoresti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-04-2021
Vizitator
Buna ziua am o antrenare daca fosta sotie nu și-a schimbat numele an urma div mai are drept de semnătură an privința copilului pentru că mă amenințat că muta copilul la alta școală fara acordul meu
Răspunde
 27-04-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dan a scris pe 27-04-2021:
Buna ziua am o antrenare daca fosta sotie nu și-a schimbat numele an urma div mai are drept de semnătură an privința copilului pentru că mă amenințat că muta copilul la alta școală fara acordul meu

Daca exercitarea autoritatii parintesti a fost dispusa in comun, ambii parinti vor lua decizii referitoare la situatia minorului, indiferent de numele pe care mama il va purta dupa desfacerea casatoriei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-04-2021
Vizitator
Am Anteles că de comun acord trebuie dar fosta sotie face ce vrea ea fără să mă anunțe și pe mine eu aflu dela alte persoane ce face ea an legătură cu copilul și face ce vrea ea fără să mă anunțe și pe mine
Răspunde
 02-06-2021
Vizitator
Buna ziua am o antrenare fosta sotie nu și-a schimbat numele după divorț cu toate că așa sa hotărât la divorț și vrea să mute copilu la alta școală fara acordul meu ce este de făcut
Răspunde
 05-06-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
In situatia expusa, puteti formula o plangere impotriva fostei sotii pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotararii judecatoresti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-11-2021
Vizitator
Buna seara.
Intr un proces de divort cu minori, daca paratul nu se prezinta in instanta, la 2 termene, cat se poate amana divortul?
Răspunde
 22-11-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Puteti divorta si in lipsa sotului parat, insa trebuie indeplinita procedura de citare.

Numarul termenelor difera in functie de complexitatea cauzei si nu poate fi estimat, fara a cunoaste speta, deoarece trebuie indeplinite o serie de acte de procedura.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart 21 22 23 24 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.