Forum avocaţi > Divort

Neprezentarea la divort - Pagina 7

Start  5   6  7  8  Final
 10-01-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ambii soți tb sa se prezinte si peste 30 zile pt exprimarea consimtamantului. In caz contrar nu se poate desface căsătoria. Si veti avea la dispozitie doar varianta instanței.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2018
Vizitator
Bună ziua.Mai vreau sa va întreb ceva,dacă eu miam cumpărat apartamentul inainte sa îl cunosc pe soțul meu,el are dreptul la acest apartament dacă este cumpărat înainte sa îl cunosc?
Răspunde
 11-01-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ancuta Bianca a scris pe 11-01-2018:
Bună ziua.Mai vreau sa va întreb ceva,dacă eu miam cumpărat apartamentul inainte sa îl cunosc pe soțul meu,el are dreptul la acest apartament dacă este cumpărat înainte sa îl cunosc?

Nu are dreptul deoarece apartamentul este bun propriu al dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2018
Vizitator
Mulțumesc frumos pentru răspuns
Răspunde
 11-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ancuta Bianca a scris pe 11-01-2018:

Bunurile dobandite inainte de incheierea casatoriei sunt bunuri proprii, astfel ca sotul nu are niciun drept asupra imobilului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-01-2018
Vizitator
Buna ziua cam cat ar dura un divort daca paratul nu se prezinta. Avem si o fetita ampreuna
Răspunde
 14-01-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihai a scris pe 13-01-2018:
Buna ziua cam cat ar dura un divort daca paratul nu se prezinta. Avem si o fetita ampreuna

Divortul se poate judeca si in lipsa paratului. Daca nu se poate indeplini procedura de citare, i se va desemna un curator care sa ii apere interesele.
In ceea ce priveste durata de solutionare, aceasta variaza de la cateva luni, pana la aproximativ un an.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-01-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Mihai a scris pe 13-01-2018:

Durează între 4-6 luni de zile.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2018
Vizitator
Bună ziua.Am o cunoștință pe care părinții au dat-o afara din casa.Da în contractu de casa este trecut și respectivul și tatăl lui.Are acest drept sa îl arunce din casa?
Răspunde
 09-02-2018

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Despre ce fel de "contract de casa " vorbim: de inchiriere; de vanzare-cumparare?

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2018
Vizitator
Da ii de la prima casa
Răspunde
 11-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ancuta Bianca a scris pe 09-02-2018:
Bună ziua.Am o cunoștință pe care părinții au dat-o afara din casa.Da în contractu de casa este trecut și respectivul și tatăl lui.Are acest drept sa îl arunce din casa?

Dacă este coproprietar înseamnă că are dreptul să locuiască în acea casă. Care este situația ? Dați vă rog mai multe detalii !

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2018
Vizitator
Buna ziua ,eu am bagat actele de divort in luna noiembrie ,mi sa trimis citatie acasa dar factorul a duso dupa termenul care a trebuit ca eu sa ma pot prezenta cazul sa solutionat de doua ori acum sa inchis ce pot face pt a continua divortul pana la final nu am ft prezenti nici unul din parti.va multumesc
Răspunde
 16-02-2018
Vizitator
Buna ziua ,eu am bagat actele de divort in luna noiembrie ,mi sa trimis citatie acasa dar factorul a duso dupa termenul care a trebuit ca eu sa ma pot prezenta cazul sa solutionat de doua ori acum sa inchis ce pot face pt a continua divortul pana la final nu am ft prezenti nici unul din parti.va multumesc
Răspunde
 16-02-2018
Vizitator
Răspunde
 16-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Vatra Florentina a scris pe 16-02-2018:

Buna ziua,
Va trebui sa introduceti o noua actiune de divort.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook

Va trebui sa formulati o noua actiune de divort, asigurandu-va de aceasta data ca veti putea fi prezenta la termenul de judecata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook

Dacă s-a respins cererea ca nesusținută puteți formula o altă cerere.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-02-2018
Vizitator
Buna seara am si eu o intrebare la dvs daca intr-un divort paratul nu se prezinta fiind arestat in alta tara si reclamanta in acest timp ii vinde masina .aur .scule etc. Ce poate face? Paratul este de acord cu divortul insa bunurile au fost comune cum poate face pt al despagubi de aceste bunuri ce iau fost vandute de catre reclamanta
Răspunde
 17-02-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Turcin Bianca a scris pe 17-02-2018:
Buna seara am si eu o intrebare la dvs daca intr-un divort paratul nu se prezinta fiind arestat in alta tara si reclamanta in acest timp ii vinde masina .aur .scule etc. Ce poate face? Paratul este de acord cu divortul insa bunurile au fost comune cum poate face pt al despagubi de aceste bunuri ce iau fost vandute de catre reclamanta

Buna seara,

Daca actiunea de divort nu are ca obiect si partajarea bunurilor comune, dupa pronuntarea divortului, paratul poate formula o cerere de partaj prin care poate cere obligarea sotiei sa ii plateasca jumatate din valoarea bunurilor pe care nu le mai detine.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  5   6  7  8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.