|
10-01-2018 |
| Ambii soți tb sa se prezinte si peste 30 zile pt exprimarea consimtamantului. In caz contrar nu se poate desface căsătoria. Si veti avea la dispozitie doar varianta instanței. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
11-01-2018 |
 | Ancuta Bianca Vizitator |
| Bună ziua.Mai vreau sa va întreb ceva,dacă eu miam cumpărat apartamentul inainte sa îl cunosc pe soțul meu,el are dreptul la acest apartament dacă este cumpărat înainte sa îl cunosc? | |
|
|
|
11-01-2018 |
| Ancuta Bianca a scris pe 11-01-2018: Bună ziua.Mai vreau sa va întreb ceva,dacă eu miam cumpărat apartamentul inainte sa îl cunosc pe soțul meu,el are dreptul la acest apartament dacă este cumpărat înainte sa îl cunosc? Nu are dreptul deoarece apartamentul este bun propriu al dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-01-2018 |
| Mulțumesc frumos pentru răspuns | |
|
|
|
11-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ancuta Bianca a scris pe 11-01-2018: Bună ziua.Mai vreau sa va întreb ceva,dacă eu miam cumpărat apartamentul inainte sa îl cunosc pe soțul meu,el are dreptul la acest apartament dacă este cumpărat înainte sa îl cunosc? Bunurile dobandite inainte de incheierea casatoriei sunt bunuri proprii, astfel ca sotul nu are niciun drept asupra imobilului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-01-2018 |
 | Mihai Vizitator |
| Buna ziua cam cat ar dura un divort daca paratul nu se prezinta. Avem si o fetita ampreuna | |
|
|
|
14-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mihai a scris pe 13-01-2018: Buna ziua cam cat ar dura un divort daca paratul nu se prezinta. Avem si o fetita ampreuna Divortul se poate judeca si in lipsa paratului. Daca nu se poate indeplini procedura de citare, i se va desemna un curator care sa ii apere interesele. In ceea ce priveste durata de solutionare, aceasta variaza de la cateva luni, pana la aproximativ un an. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-01-2018 |
| Mihai a scris pe 13-01-2018: Buna ziua cam cat ar dura un divort daca paratul nu se prezinta. Avem si o fetita ampreuna Durează între 4-6 luni de zile. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-02-2018 |
| Bună ziua.Am o cunoștință pe care părinții au dat-o afara din casa.Da în contractu de casa este trecut și respectivul și tatăl lui.Are acest drept sa îl arunce din casa? | |
|
|
|
09-02-2018 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Despre ce fel de "contract de casa " vorbim: de inchiriere; de vanzare-cumparare? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-02-2018 |
| |
|
|
11-02-2018 |
| Ancuta Bianca a scris pe 09-02-2018: Bună ziua.Am o cunoștință pe care părinții au dat-o afara din casa.Da în contractu de casa este trecut și respectivul și tatăl lui.Are acest drept sa îl arunce din casa? Dacă este coproprietar înseamnă că are dreptul să locuiască în acea casă. Care este situația ? Dați vă rog mai multe detalii ! | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-02-2018 |
 | Vatra florentina Vizitator |
| Buna ziua ,eu am bagat actele de divort in luna noiembrie ,mi sa trimis citatie acasa dar factorul a duso dupa termenul care a trebuit ca eu sa ma pot prezenta cazul sa solutionat de doua ori acum sa inchis ce pot face pt a continua divortul pana la final nu am ft prezenti nici unul din parti.va multumesc | |
|
|
|
16-02-2018 |
| Buna ziua ,eu am bagat actele de divort in luna noiembrie ,mi sa trimis citatie acasa dar factorul a duso dupa termenul care a trebuit ca eu sa ma pot prezenta cazul sa solutionat de doua ori acum sa inchis ce pot face pt a continua divortul pana la final nu am ft prezenti nici unul din parti.va multumesc | |
|
|
|
16-02-2018 |
|
|
|
16-02-2018 |
| Vatra Florentina a scris pe 16-02-2018: Buna ziua ,eu am bagat actele de divort in luna noiembrie ,mi sa trimis citatie acasa dar factorul a duso dupa termenul care a trebuit ca eu sa ma pot prezenta cazul sa solutionat de doua ori acum sa inchis ce pot face pt a continua divortul pana la final nu am ft prezenti nici unul din parti.va multumesc Buna ziua, Va trebui sa introduceti o noua actiune de divort. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
16-02-2018 |
| Vatra Florentina a scris pe 16-02-2018: Buna ziua ,eu am bagat actele de divort in luna noiembrie ,mi sa trimis citatie acasa dar factorul a duso dupa termenul care a trebuit ca eu sa ma pot prezenta cazul sa solutionat de doua ori acum sa inchis ce pot face pt a continua divortul pana la final nu am ft prezenti nici unul din parti.va multumesc Va trebui sa formulati o noua actiune de divort, asigurandu-va de aceasta data ca veti putea fi prezenta la termenul de judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-02-2018 |
| Vatra Florentina a scris pe 16-02-2018: Buna ziua ,eu am bagat actele de divort in luna noiembrie ,mi sa trimis citatie acasa dar factorul a duso dupa termenul care a trebuit ca eu sa ma pot prezenta cazul sa solutionat de doua ori acum sa inchis ce pot face pt a continua divortul pana la final nu am ft prezenti nici unul din parti.va multumesc Dacă s-a respins cererea ca nesusținută puteți formula o altă cerere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-02-2018 |
 | Turcin bianca Vizitator |
| Buna seara am si eu o intrebare la dvs daca intr-un divort paratul nu se prezinta fiind arestat in alta tara si reclamanta in acest timp ii vinde masina .aur .scule etc. Ce poate face? Paratul este de acord cu divortul insa bunurile au fost comune cum poate face pt al despagubi de aceste bunuri ce iau fost vandute de catre reclamanta | |
|
|
|
17-02-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Turcin Bianca a scris pe 17-02-2018: Buna seara am si eu o intrebare la dvs daca intr-un divort paratul nu se prezinta fiind arestat in alta tara si reclamanta in acest timp ii vinde masina .aur .scule etc. Ce poate face? Paratul este de acord cu divortul insa bunurile au fost comune cum poate face pt al despagubi de aceste bunuri ce iau fost vandute de catre reclamanta Buna seara, Daca actiunea de divort nu are ca obiect si partajarea bunurilor comune, dupa pronuntarea divortului, paratul poate formula o cerere de partaj prin care poate cere obligarea sotiei sa ii plateasca jumatate din valoarea bunurilor pe care nu le mai detine. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |