Forum avocaţi > Divort

Neprezentarea la divort - Pagina 8

Start  5   6   7  8 Final
 18-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Turcin Bianca a scris pe 17-02-2018:
Buna seara am si eu o intrebare la dvs daca intr-un divort paratul nu se prezinta fiind arestat in alta tara si reclamanta in acest timp ii vinde masina .aur .scule etc. Ce poate face? Paratul este de acord cu divortul insa bunurile au fost comune cum poate face pt al despagubi de aceste bunuri ce iau fost vandute de catre reclamanta

Printr-o acțiune de partaj, ulterioară desfacerii căsătoriei, se va putea solicita ca 1/2 din bunurile pe care unul dintre soți le-a valorificat 100% să fie restituite celuilalt soț (sau contravaloarea în bani).

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-02-2018
Vizitator
As dori să știu ce se intinpla daca nu mă prezint la divorț soția mea a băgat la divorț și acum urmează să îmi vină citație acasă
Răspunde
 27-02-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu se intampla nimic, doar procedura isi urmeaza cursul.

Sotia va tb sa probeze in instanta temeinicia motivelor de divort si se va pronunta desfacerea casatoriei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Popa Constantin a scris pe 26-02-2018:
As dori să știu ce se intinpla daca nu mă prezint la divorț soția mea a băgat la divorț și acum urmează să îmi vină citație acasă

Faptul că nu vă prezentați la divorț nu împiedică judecata în continuare a cauzei. Puteți fi reprezentat de un avocat sau vă puteți apăra singur. Trebuie transmis către instanță poziția dvs față de motivele invocate de către soția dvs și puteți să fiți de acord sau nu cu divorțul.

Mai multe despre ceea ce solicită soția o să aflați la momentul la care vi se comunică acțiunea. După ce primiți acțiunea de divorț, dvs trebuie să faceți întâmpinare în termen de 25 de zile, prin care să vă apărați față de motivele invocate și prin care să propuneți probe.

Dacă din căsătorie au rezultat copii și soția nu a cerut prin acțiunea de divorț stabilirea unui program de vizitare, dvs aveți interesul să faceți o cerere reconvențională, ce se depune odată cu întâmpinarea.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Popa Constantin a scris pe 26-02-2018:

Judecarea actiunii de divort se poate desfasura si in lipsa paratului, insa ar fi indicat sa raspundeti in termen solicitarilor instantei pentru a nu fi decazut din dreptul de a propune probe.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-04-2018
Vizitator
Buna ziua, astazi mama mea s-a prezentat la tribunal in urma citatiei primite pentru a divorta de sotul ei. Mama este reclamanta. Sotul ei a plecat de acasa dupa doua luni de la cununia civila. Dadea in ea, o injura in prezenta mea si a fratelui meu minor. Era agresiv din toate punctele de vedere. El a scris in intampinare ca este total de acord sa divorteze , mama a scris si ea in intampinare absolut tot ce s-a petrecut in mariajul lor , insa azi paratul nu s-a prezentat si prin urmare nu a fost niciun divort. El nu raspunde mamei la telefon sa rezolve pe cale amiabila problema. Mama este chemata pe 11 iunie la tribunal, dar daca paratul iar nu se prezinta procesul acesta iar se va amana. Cum trebuie sa procedeze? Multumesc.
Răspunde
 30-04-2018
Vizitator
Maria Roberta a scris pe 30-04-2018:
Buna ziua, astazi mama mea s-a prezentat la tribunal in urma citatiei primite pentru a divorta de sotul ei. Mama este reclamanta. Sotul ei a plecat de acasa dupa doua luni de la cununia civila. Dadea in ea, o injura in prezenta mea si a fratelui meu minor. Era agresiv din toate punctele de vedere. El a scris in intampinare ca este total de acord sa divorteze , mama a scris si ea in intampinare absolut tot ce s-a petrecut in mariajul lor , insa azi paratul nu s-a prezentat si prin urmare nu a fost niciun divort. El nu raspunde mamei la telefon sa rezolve pe cale amiabila problema. Mama este chemata pe 11 iunie la tribunal, dar daca paratul iar nu se prezinta procesul acesta iar se va amana. Cum trebuie sa procedeze? Multumesc.
Răspunde
 30-04-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook

Mama dvs să se prezinte la termenul din 11 iunie cu martorii pe care i-a propus și care au fost admiși de instanța de judecată. Ce s-a întâmplat la termenul din 30 aprilie, s-au discutat probele cerute sau s-a acordat un termen pentru ca părțile să se înțeleagă amiabil ?

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-04-2018
Vizitator
Probele nu s-au discutat. I s-a spus ca este bine sa se inteleaga si sa cada de comun acord, sa il sune mama si sa discute cu el. El , insa si-a schimbat numarul . Fuge de aceasta situatie doar ca sa ii faca ei rau. Sa nu o lase libera. Daca mama nu are avocat credeti ca se poate rezolva situatia?
Răspunde
 30-04-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Mama se poate prezenta la termen , chiar si fara avocat.
Ea stie daca se poate descurca sau nu, fara avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-04-2018
Vizitator
Se prezinta ideea e ca daca paratul nu apare se va anula mereu . Si ma intreb de ce daca el a scris foarte clar ca este de acord sa divorteze nu se pronunta acest divirt. De ce atata tevatura si programari peste programari?
Răspunde
 01-05-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Se prezinta ideea e ca daca paratul nu apare se va anula mereu . Si ma intreb de ce daca el a scris foarte clar ca este de acord sa divorteze nu se pronunta acest divirt. De ce atata tevatura si programari peste programari?

Divortul se poate pronunta si in lipsa paratului, insa trebuie indeplinita o procedura pentru a se putea efectua judecata.
Mama dvs., in calitate de reclamanta, va trebui sa se prezinte la termenul stabilit si sa solicite probe in dovedirea situatiei de fapt.
Daca nu se va putea indeplini procedura de citare, paratului i se va desemna un curator care sa ii apere interesele.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-05-2018
Vizitator
Bună ziua am și eu o întrebare sunt la divorț și minori am 3 fete cea mică de 5 ani e la mine alalalte 2 sunt la el . El a băgat divortu eu sunt pârâta nu m-am prezentat la divorți ce se întânplă dacă nu mă prezint ? Vă mulțumesc
Răspunde
 02-05-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nicoleta a scris pe 02-05-2018:
Bună ziua am și eu o întrebare sunt la divorț și minori am 3 fete cea mică de 5 ani e la mine alalalte 2 sunt la el . El a băgat divortu eu sunt pârâta nu m-am prezentat la divorți ce se întânplă dacă nu mă prezint ? Vă mulțumesc

Divortul se poate judeca si in lipsa dvs., insa ar fi indicat sa va prezentati si sa va aparati interesele.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-05-2018
Vizitator
Și eu ași vrea sa știu dacă îs pirita și nu ma prezint și am un copil de 7 anii ce se poate intimpla eu nu vreau sa divorțezi și actele lui io venit mie nu ce se intimpla nu se suspenda divorț mai ales cai un copil la mijloc ași vrea sa știu mai ales ca actele mi l-o luat fără voia mea și o plecat cu alta și-o părăsit famiilia
Răspunde
 05-05-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nicoleta a scris pe 02-05-2018:

La un astfel de proces este indicat să vă prezentați. Ce solicită soțul dvs prin cererea de divorț. ca locuința celor 2 copii să fie stabilită la el, iar la dvs să fie stabilită locuința celei mici ?

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-05-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Demian Anamaria a scris pe 05-05-2018:
Și eu ași vrea sa știu dacă îs pirita și nu ma prezint și am un copil de 7 anii ce se poate intimpla eu nu vreau sa divorțezi și actele lui io venit mie nu ce se intimpla nu se suspenda divorț mai ales cai un copil la mijloc ași vrea sa știu mai ales ca actele mi l-o luat fără voia mea și o plecat cu alta și-o părăsit famiilia

Divortul se poate pronunta si in lipsa dvs., motiv pentru care ar fi indicat sa va prezentati in fata instantei si sa va formulati apararile necesare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-05-2018
Vizitator
buna seara daca nu ma prezint la divort se poate judeca an lipsa
Răspunde
 28-05-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Da se poate judeca in lipsa dvs daca sunteti parat. Daca sunteti reclamant si nu va prezentati, actiunea se va respinge.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-05-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Condurachi Nelu Adrian a scris pe 28-05-2018:
buna seara daca nu ma prezint la divort se poate judeca an lipsa

Daca aveti calitatea de parat, judecarea actiunii de divort poate avea loc si in lipsa dvs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  5   6   7  8 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.