Forum avocaţi > Drept penal

Inselaciune Getback Recovery. Telefon cu suprataxa - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 23-05-2016
Vizitator
In ultimii 2 ani am primit zilnic sms-uri de la acesti escroci (GET BACK RECOVERY). I-am sunat in nenumarate randuri ca sa lamuresc pretinsa creanta. Le-am cerut sa imi comunice actul de cesiune a creantei in baza caruia ei imi pretind respectivii bani, insa nu mi l-au trimis (codul de procedura civila ii obliga sa imi comunice acest act de creanta, altfel oricine de pe strada se poate trezi sa imi ceara prin sms plata unor asa-zis creante). Pana cand nu vor inceta sa imi trimita acel act de cesiune de creanta si pana cand nu vor intelege sa inceteze cu sms-urile voi folosi o aplicatie numita AUTO REDIAL prin care ii sun automat la fiecare 2 secunde. De doua lucruri sunt convins: 1) cei de la GET BACK RECOVERY sunt niste escroci pt ca nu au dreptul sa pretinda bani in numele altora fara a face dovada existentei unui act de cesiune de creanta; 2) nu au telefon cu suprtaxa (facturile nu au fost mai mari in urma apelurilor catre acest numar). Eu va incurajez sa va instalati cu totii aplicatia AUTO REDIAL si sa ii sunati astfel incat sa le blocati centrala si sa renunte la practica de a pretinde bani necuveniti.
Răspunde
 23-05-2016
Vizitator
Daniel Nita a scris pe 23-05-2016:
Eu va incurajez sa va instalati cu totii aplicatia AUTO REDIAL si sa ii sunati astfel incat sa le blocati centrala si sa renunte la practica de a pretinde bani necuveniti.

Da, asa sa faceti daca vreti sa aveti o factura de cateva mii de euro de la dragutii de Vodafone sau Telekom (care n-o sa se planga ca atingeti un anumit prag cum ar face o companie civilizata) si sa deveniti in realitate vizati de recuperatori de creante, pentru o datorie adevarata de data asta.
Răspunde
 14-06-2016
Vizitator
Buna, eu primesc mesajul asta:
"Va informam ca restanta aferenta contractului Orange a fost cesionata catre Getback Recovery. Sunati urgent la 021.794.77.73", iar mesajul a fost trimis de la nr 1786 la ora 22.56. Proabil vor urma si altele, pana atunci dau o fuga la orange sa vedem ce spun. Sunt curios cine detine acest numar 1786 poate le fac o vizita.
Numai bine si cascati ochii.
Răspunde
 14-06-2016
Vizitator
Razvan a scris pe 14-06-2016:
Buna, eu primesc mesajul asta:
"Va informam ca restanta aferenta contractului Orange a fost cesionata catre Getback Recovery. Sunati urgent la 021.794.77.73", iar mesajul a fost trimis de la nr 1786 la ora 22.56. Proabil vor urma si altele, pana atunci dau o fuga la orange sa vedem ce spun. Sunt curios cine detine acest numar 1786 poate le fac o vizita.
Numai bine si cascati ochii.
Tot acelas mesaj l-am primit si eu astazi de la acelas nr de telefon, desi la orange nu apar cu nici-o factura restanta. Domnisoara de la telefon insistand plata acestei "creante" pana vineri (17.04)
Răspunde
 15-06-2016
Vizitator
"Va informam ca restanta aferenta contractului Orange a fost cesionata catre Getback Recovery. Sunati urgent la 021.794.77.73"..receptionat pe nr meu de VDF in data de 15.06 la ora 23:44 min.
o sa sun la Orange sa vad care e problema. am facut portare in urma cu cativa ani si nu aveam nicio restanta.
revin
Răspunde
 05-07-2016
Vizitator
Si eu am primit sms, i-am sunat pe cei de la Getback Recovery si am aflat ca nu am platit ultima factura cand s-a realizat portarea. (nu este numar cu suprataxa, nu imi pare niciun cost suplimentar)
Răspunde
 05-07-2016
Vizitator
Pe mine m au sunat insistent si am primit mesaje fara sa am vreo datorie. Pana la urma am inteles ca de fapt cautau pe altcineva.. dar asta in conditiile in care eu imi schimbasem nunarul in urma cu 7 ani de zile.. halal.. chiar ca merita plangere penala.. nici macar nu s au scuzat pt multiplele deranjuri
Răspunde
 14-07-2016
Vizitator
Multumim pentru plata. Getback Recovery. Pentru a primi informatii despre soldul actualizat sunati la 021.794.77.76
Răspunde
 18-07-2016
Vizitator
in aceeasi zi primim cu totii acelasi sms. astazi mi-au transmis: "Deoarece ati ignorat mesajele anterioare, va somam sa achitati ASTAZI suma restanta pentru Orange. Getback"
Răspunde
 20-09-2016
Vizitator
Sunt niste excroci ordinari cei de la Orange si getback recovery. Am incheiat un contract orange cu 3 luni inainte platind toata suma in avans pe cele 3 luni, am crezut ca am scapat pt ca s-au incheiat cei 2 ani contractoali. Toate bune si frumoase timp de 6 luni, dupa am primit o factura ca am de platit inca 3 luni de abonament orange, sa inteleg ca au dreptul sa ne prelungeasca contractul pe ce termen vor, le permite legea sa ne bage mana in buzunar fara acordul nostru? Chiar daca au trecut peste 3 ani continua sa ne trimita amenintari ca ne cheama in istanta si ca ne executa silit, ce escroci si javre ordinare, se ia de oameni cinstiti care si-au platit si respectat datoriile fata de ei pe timul contractului :(. Eu unu le doresc tot raul de pe lume, iar banii aia nu am sa le dau decat daca instanta va decide asta, iar daca va decide asta.. inseamna ca nu mai este de stat in tara asta, o sa vand totul si o sa plec definitiv din tara asta.
Răspunde
 17-10-2016
Vizitator
acelasi mesaj l-am primit si eu astazi iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa intru pe net si sa verific daca nu cumva este o tentativa de inselaciune. mesajul a fost primit de la nr. de tel 1727 si mi se spune sa sun de urgenta la nr. de tel: 0372.608.625. Cum au acces acesti infractori la nr de telefon personale?
Răspunde
 30-10-2016
Vizitator
Eu am primit mule mesaje si mesaje vocale sa ii sun de urgenta, Am tot ignorat pana acuma dar vineri am primit un mesaj cum ca " Costul suplimentar al executarii este la nivel de 655 RON. Daca nu achitati o parte din datorie astazi, veti fi poprit suplimentar de catre executor...

Eu ce sa cred din toate astea. Prima oara m-au sunat acuma 4 luni in urma sa imi zica ca am de la un fost abonament de orange aveam o datoire de 27 de lei si daca nu platesesc datoria va creste zilnic iar acuma 4 luni mai tarziu ma trezesc ca am 655 datorie ...e posibil asa ceva?

E vreo ceva real in toata treaba asta ? Sa imi fac griji? Sa caut sa ii contactez sa discut sau sa ii ignor inca cateva luni de zile pana se ajunge la 3 ani sperand ca nu ma vor chema in instanta si isi vor pierde dreptul de a ma obliga sa platesc datoria ....? Sugestii? Sfaturii....anyone?
Răspunde
 30-10-2016
Vizitator
Ionut a scris pe 30-10-2016:
Eu am primit mule mesaje si mesaje vocale sa ii sun de urgenta, Am tot ignorat pana acuma dar vineri am primit un mesaj cum ca " Costul suplimentar al executarii este la nivel de 655 RON. Daca nu achitati o parte din datorie astazi, veti fi poprit suplimentar de catre executor...

Eu ce sa cred din toate astea. Prima oara m-au sunat acuma 4 luni in urma sa imi zica ca am de la un fost abonament de orange o datorie de 27 ron si daca nu platesesc datoria va creste zilnic iar acuma 4 luni mai tarziu ma trezesc ca am 655 ron datorie ...e posibil asa ceva?

E vreo ceva real in toata treaba asta ? Sa imi fac griji? Sa caut sa ii contactez sa discut sau sa ii ignor inca cateva luni de zile pana se ajunge la 3 ani sperand ca nu ma vor chema in instanta si isi vor pierde dreptul de a ma obliga sa platesc datoria ....? Sugestii? Sfaturii....anyone?
Răspunde
 11-11-2016
Vizitator
Bună ziua am avut un abonament la firma cosmote în urma cu aprox 4ani de zile și nu am.mai plătit abonamentul și firma fantoma get-beck recovery au început sa ma sune ca dacă nu le plătesc suma de 2000 de lei pana în data de 25.11.2016 îmi trimit dosarul în instanta îmi puteți da o sugestie
Răspunde
 11-11-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Andrei Nicolae a scris pe 11-11-2016:
Bună ziua am avut un abonament la firma cosmote în urma cu aprox 4ani de zile și nu am.mai plătit abonamentul și firma fantoma get-beck recovery au început sa ma sune ca dacă nu le plătesc suma de 2000 de lei pana în data de 25.11.2016 îmi trimit dosarul în instanta îmi puteți da o sugestie

Buna ziua,

Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data neplatii, debitul datorat s-a prescris si nu mai este datorat. Daca o firma de recuperare ar vrea sa mai recupereze ceva sume de bani de la dvs., ar introduce o cerere de chemare in judecata pentru a obtine un titlu executoriu.

Procedand in aceasta maniera (va cauta insistent pentru a achita anumite sume de bani), firma de recuperare se bazeaza pe faptul ca la un momendat veti ceda insistentelor si veti achita doar ca sa nu mai aveti de-a face cu ei.

Va recomand sa le cereti dovezi in ceea ce priveste pretinsul debit (contract semnat de dvs) si modalitatea de calcul prin care au ajuns la suma solicitata.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-11-2016
Vizitator
Foarte multe din mesajele postate le-am primit si eu pentru o creanta avuta la Cosmote. Dupa ce-am platit creanta au inceput cu alte mesaje de intimidare pentru plata unor dobanzi si penalitati stabilite de GETBACK RECOVERY pentru perioada parcursa pana la plata debitului. Zilnic primesc un mesaj + telefon de la acestia. Ma dispera. Vreau sa-i dau pe mana ANPC, poate scap de ei. Sunt ca ciuma bubonica si isi fac de cap dupa reguli si calcule stabilite de ei.
Răspunde
 12-11-2016
Vizitator
1727 este un numar de mesagerie si nu un telefon, aici am primit si eu multe amenintari de la astia.
Răspunde
 17-11-2016
Vizitator
Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate sa dea in judecata din cauza unui contract orange. In valoare de 58 mil vechi. Sau sa vina recuperatori asa mau amenitat cei de la get bak recovery? Va multumesc
Răspunde
 17-11-2016
Vizitator
Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate sa dea in judecata din cauza unui contract orange. In valoare de 58 mil vechi. Sau sa vina recuperatori asa mau amenitat cei de la get bak recovery? Va multumesc
Răspunde
 18-11-2016
Vizitator
Acum putin timp am achizitionat o cartela cu numar dintr-un magazin Orange. Niciun abonament sau alte complicatii, doar o simpla cartela cu numar. Aproape zilnic primesc mesaje de la aceasta ''companie'' Getback Recovery pe motiv ca as avea de plata anumite sume de bani si ca figurez restanta, acestia insistand nenumarate ori la rand si facandu-mi oferte. Sceptic e ca nu am primit niciun fel de detaliu si nici nu am cerut pentru ca inca de la inceput mi-a parut a fi o mare inselatorie/confuzie. Vreo modalitate prin care as putea sa opresc toata nebunia aceasta?
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.