|
25-07-2017 |
 | Sevianu Vizitator |
| Salut! Avem un blog creat special pentru aceasta problema: Va rugam sa aruncati o privire: http://getbackromania.blogspot.ro/2017/07/realitatea-despre-getback-recovery-si.html | |
|
|
|
12-08-2017 |
 | Taban Irina Vizitator |
| Eu am încheiat un contract cu orange, pe 2 ani, în septembrie sau octombrie 2014. În urma contractului am beneficiat de un telefon. În februarie 2016 m-am portat la Vodafone. Asta înseamnă că mai aveam de plătit câteva luni până la încheierea contractului. Știind că nu au niciun drept să îmi ceară să plătesc taxa de reziliere, nu am plătit ultimele facturi mai ales că nu am mai beneficiat de serviciile lor. După ce am fost contactată de nenumărate ori pentru a plăti o sumă în valoare de 200 și ceva lei, am mers cu ultima factură la Vodafone, iar aceștia au scris o cerere în ideea de a mă lăsa în pace..chipurile operatorii de rețea s-au înțeles între ei. O bună bucată de timp m-au lăsat în pace, am crezut că am scăpat de ei. Anul acesta m-au sunat cei de la Getback recovery presându-mă să achit taxa în ziua respectivă, altfel voi ajunge să plătesc până la 1000 lei penalități. Le-am spus că nu aveam banii respectivi și ne-am înțeles să le achit câteva săptămâni mai târziu când aveam să fac rost de bani. În timpul acesta am discutat cu o cunoștință pe care o aveam la Vodafone și mi-a spus să nu plătesc nimic pentru că nu au ce să îmi facă și că nu au voie să îmi ceară să plătesc taxa de reziliere. După nenumărate apeluri din partea lor pe care le-am ignorat, sătulă până peste cap de acestea, căci mă sunau de la prima oră a dimineții, am discutat din nou cu cei de la Vodafone. Mi-au spus să le răspund și să le spun clar să nu mă mai deranjeze, că nu le voi plăti nicio sumă de bani deoarece taxa de reziliere este abuzivă conform legii 161/2010. Am făcut întocmai și le-am cerut și C.I.F.-ul firmei, pe care mi l-au transmis cu o cifră în minus. Dar telefoanele nu au încetat. Au continuat să mă sune și le-am spus aceeași "placă" fiecăruia în parte, până când unul dintre ei mi-a spus că trebuie să achit taxa de reziliere deoarece eu am primit și telefon în urma semnării contractului cu orange și în acest caz taxa nu mai este abuzivă. Are cineva idee dacă într-adevăr este așa cum spun ei? Sau este doar un motiv prin care încearcă cu orice preț să mă facă să plătesc? Mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
12-08-2017 |
 | Taban Irina Vizitator |
| Eu am încheiat un contract cu orange, pe 2 ani, în septembrie sau octombrie 2014. În urma contractului am beneficiat de un telefon. În februarie 2016 m-am portat la Vodafone. Asta înseamnă că mai aveam de plătit câteva luni până la încheierea contractului. Știind că nu au niciun drept să îmi ceară să plătesc taxa de reziliere, nu am plătit ultimele facturi mai ales că nu am mai beneficiat de serviciile lor. După ce am fost contactată de nenumărate ori pentru a plăti o sumă în valoare de 200 și ceva lei, am mers cu ultima factură la Vodafone, iar aceștia au scris o cerere în ideea de a mă lăsa în pace..chipurile operatorii de rețea s-au înțeles între ei. O bună bucată de timp m-au lăsat în pace, am crezut că am scăpat de ei. Anul acesta m-au sunat cei de la Getback recovery presându-mă să achit taxa în ziua respectivă, altfel voi ajunge să plătesc până la 1000 lei penalități. Le-am spus că nu aveam banii respectivi și ne-am înțeles să le achit câteva săptămâni mai târziu când aveam să fac rost de bani. În timpul acesta am discutat cu o cunoștință pe care o aveam la Vodafone și mi-a spus să nu plătesc nimic pentru că nu au ce să îmi facă și că nu au voie să îmi ceară să plătesc taxa de reziliere. După nenumărate apeluri din partea lor pe care le-am ignorat, sătulă până peste cap de acestea, căci mă sunau de la prima oră a dimineții, am discutat din nou cu cei de la Vodafone. Mi-au spus să le răspund și să le spun clar să nu mă mai deranjeze, că nu le voi plăti nicio sumă de bani deoarece taxa de reziliere este abuzivă conform legii 161/2010. Am făcut întocmai și le-am cerut și C.I.F.-ul firmei, pe care mi l-au transmis cu o cifră în minus. Dar telefoanele nu au încetat. Au continuat să mă sune și le-am spus aceeași "placă" fiecăruia în parte, până când unul dintre ei mi-a spus că trebuie să achit taxa de reziliere deoarece eu am primit și telefon în urma semnării contractului cu orange și în acest caz taxa nu mai este abuzivă. Are cineva idee dacă într-adevăr este așa cum spun ei? Sau este doar un motiv prin care încearcă cu orice preț să mă facă să plătesc? Mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
23-08-2017 |
 | Dan_horea Vizitator |
| dumneata esti de la recuperatori? cum sa te judece fara sa stii si sa te execute silit? inceteaza cu aberatiile astea, menite a-i face pe oameni sa plateasca ceva ce nu datoreaza! legea 161/2010 INTERZICE penalitatile pentru reziliere anticipata, INDIFERENT ce scrie in contractul semnat de client. | |
|
|
|
11-09-2017 |
 | Muller Vizitator |
| Am avut un abonament la telefon care nu l-am mai plătit din cauza ca mi se umfla in fiecare luna factura si acum mia venit de la judecătorie o citație luna viitoare ca am fost dat in judecata de getback, cum ma pot sa ma apar? Ati mai pățit si voi asa? | |
|
|
|
12-09-2017 |
 | Laurențiu Vizitator |
| În martie 2015 am fost contactat de Adrian Popescu din partea Telekom pentru o ofertă. Am făcut greșeala să mă întâlnesc cu el. În final am acceptat să semnez un contract de portare la ei. Contractul s-a semnat în luna martie urmând să intre în vigoare în luna iulie. Mi-a dat 5 simuri Telekom, cu numere Telekom, pe care urma să îmi porteze numerele mele. M-a pus să probez un sim ca să văd ce bine funcționează. După care mi-a spus că nu mă mai poate porta decât dacă mai închei încă două abonamente noi telekom. Am refuzat și am reziliat în luna aprilie acest contract. După un an de zile am început să fiu sunat de cei de la Getback Recovery pentru o datorie de 4500 lei !!! Pe motiv că aș fi primit niște aparate smartphone cadou la semnarea contractului. Le-am cerut să îmi pună la dispoziție documentele pentru a putea depune o plângere penală împotriva celui care a ridicat telefoane în numele meu, probabil agentul Popescu, însă au refuzat. De un an jumate mă sună zilnic, inclusiv sâmbăta seara și îmi trimit sms-uri. Le-am solicita în scris să trimită dosarul în instanță pentru a avea acces la el ca să mă apăr și să pun capăt acestei povești dar am primit amenițări cu executarea silită. Întrebarea este, se poate face plângere penală pentru hărțuire? | |
|
|
|
23-09-2017 |
 | Mirelatrifu05@yahoo.com Vizitator |
| Eu am finalizat un contract de 2 ani cu Orange, luna trecuta. În nicio luna nu am depășit beneficiile abonamentului care avea minute nationale nelimitate, dar imediat după expirarea contractului, în următoarea luna, am fost "fericita" posesoare a unei facturi de 2000 de Ron, cât toate facturile cumulate din cei 2 ani! Nu vor sa îmi dea contractul, care a fost ratacit când mi-am schimbat domiciliul, motivând ca nu au o clauza contractuala care prevede așa ceva. Nu mi se pare normal sa-mi fie modificate beneficiile contractului initial, astfel încât, după expirarea perioadei contractuale am primit mai puține minute naționale și internaționale decât are o cartela prepay. Dacă as fi fost notificată cu 30 de zile înainte de aceasta modificare în planul tarifar, așa cum prevăd politicile lor, as fi știut sa mă feresc de asemenea costuri obținute abuziv și grosolan. Am depus reclamație la OPC, dar...ce sa vedeți?! Din facturile cu minute naționale nelimitate, nu reiese ca am avut vreun serviciu nelimitat, ci serviciul actual. Comisarul OPC era confuz. Dar din facturile detaliate, va reieși, dacă nu modifica ei astfel încât sa am sub numărul minutelor actuale și sa cada în picioare ca îi acuz nefondat. Am dubii ca vor face actele astfel incat sa iasa ei bine, iar Protectia Consumatorului le va da câștig de cauza...si eu sunt bună de plata a unei facturi enorme despre ale carei beneficii habar nu am avut! Abia astept raspuns de la ANPC, desi, parca nu am mari sperante!Sa nu mai aud de Orange în viața mea!!!!! | |
|
|
|
25-09-2017 |
 | Cristu Vizitator |
| Buna ziua. Am primit astazi o instiintare cum ca nu am respectat conditiile stipulate intr un contract la Romtelecom, avand o suma restanta de 500 lei din data de 07.12.2010. Am inceput sa primesc si sms-uri + telefoane in care mi se cere sa achit suma respectiva pentru a evita 'transmiterea dosarului' in instanta. Este vreo sansa sa fiu chemat / dat in executare avand in vedere ca dupa 3 ani facturile restante se prescriu? Sau sa fiu bagat in biroul de credite? Nu imi inspira prea multa incredere aceasta firma si nu stiu ce sa fac. Astept un raspuns, multumesc in avans. | |
|
|
|
28-09-2017 |
 | Simona Vizitator |
| eu am avut un abonament in anult 2012 si acum ma trezesc ca de la 100 de lei am 30 mil de plata insa eu nu am primit nici un plic de la get back recovery nu au luat legatura niciodata cu mine telefonic iar acum primesc acasa un plic ca trebuie sa ma prezint la instanta si ca sunt executata silit sa platesc 30 de mil plus avocati onorariu plus cheltuieli de judecata din cauza acestor oamenii societate comerciala sau ce or fi ei sunandu-i si cerand socoteala o duduie incepe sa imi vorbeasca de sus si sa imi spuna ca o sa fiu executrata iin instanta si ca o sa imi ia bunurile care eu nu am nici un bun absolut nimic nici macar un telefon nu am pe numele meu sau am de la ei un beneficiu cum a zis ea si anume sa isi retraga plangerea din instanta si sa le dau cei 30 de mil in 3 rate de parca eu as fii miliardar si ei camatar autorizati dupa cum ne putem da seama . prioma infatisare va fi in octombrie 2017 si nici nu stiu ce sa fac sincer | |
|
|
|
06-10-2017 |
 | Camelia Vizitator |
| Buna ziua..eu am cartela reancarcabila si primesc telefoane de la diferite nr de telefon cu 037....si multe alte nr.Azi am primit un mesaj sa sun la un nr de fix.Eu nu am abonament (eu am cartela reincarcabila cumparata de nici o luna de zile.iar mesajul e de la 1272.Cine sunt acesti escroci care suna zi de zi?? | |
|
|
|
06-10-2017 |
 | Camelia Vizitator |
| Buna ziua..eu am cartela reancarcabila si primesc telefoane de la diferite nr de telefon cu 037....si multe alte nr.Azi am primit un mesaj sa sun la un nr de fix.Eu nu am abonament (eu am cartela reincarcabila cumparata de nici o luna de zile.iar mesajul e de la 1272.Cine sunt acesti escroci care suna zi de zi?? | |
|
|
|
10-10-2017 |
 | Lavinia Vizitator |
| |
|
|
10-10-2017 |
 | Simona Vizitator |
| Buna seara mailul meu este symox10@gmail.com,cine imi poate da detalii sau sa imi spuna ce pot sa fac rog sa imi sceie. Eu am avut un abonament la cosmote pe care nu l-am folosit dar nici platit ,atunci cand cosmoteul s-a desfiintat a vandut restantele catre firma aceasta fantoma sau de camatarie "getback recovery",asta fiind in 2013. De atunci si pana in ziua de astazi aceasta firma nu a luat niciodata legatura cu mine hartiile pe care le-au trimis nu au avut confirmare de primire,nimic. Acum ca eu si sotul meu ne-am casatorit eu am schimbat buletinul si pe adresa noua m-am trezit cu intampinare sa ma prezint la instanta. La judecatoria sector 3 domnii de la get back recovery mi-au deschis un dosar pt suma de 35 de milioane (vechi) care se maresc zi de zi. Nestiind de ce am eu acesfi bani de plata si cine sunt acesti indivizi am sunat eu la ei si am dat peste o duduie care a avut "bunavointa" sa imi spuna sa ma imprumut la parinti sau la cunpstinte sa le dau 35 mil in mana ca sa nu ma mai cheme la instanta. Am specificat ca am copil mic in intretinere stau cu chirie lucrez cu 22 de ore pe luna si 180 de lei salariu si sunt persoana cu handicap accentuat si mi-a zis clar ca nu o intereseaza sa le dau banii integral sau in 3 rate altfel o sa diu executata silit. Intreband ce sa imi ia ca nu am nimic in afara de datorii mi s-a spus ca mi se pune oprire pe salariul care il am ceea ce e imposibil si pe imdemnizatia de handicap care indemnizatie nici macar Anaful nu are voie sa mi-o ia pt ca e dreptul meu ca si persoana cu handicap. Ce sa fac eu cu acesti domni pt ca suma de 35 creste zi de zi plus ca vor sa imi bage si onorariile avocatilor si cheltuieli de judecata tot mie la plata. | |
|
|
|
20-10-2017 |
 | Cristina Vizitator |
| Am primt azi un plic de la GETBACK RECOVERY ca de pe data de 19.10.2017 vor trrimite in instanta pt a recupera o anumita suma de bani...da la 4 abonamente ..care dupa 1 luna de folosire au inceput sa imi vina si alte costuri...au reziliat contractele...sunt obligata sa plates acea suma de bani....deloc putin..! Poate sa imi bage executare silita!? | |
|
|
|
10-11-2017 |
 | Radoi Florica Vizitator |
| Buna ziua acum 3 ani am avut un abonament la oringi si nu l.am platit tot la timp acum ma sunat firma de recuperatori ca am 4000 lei daca nu platesc ma baga in instanta ?ce se poate intampla ?poate sa imi faca oprire de salariu dupa cat timp?? | |
|
|
|
10-11-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Radoi Florica a scris pe 10-11-2017: Buna ziua acum 3 ani am avut un abonament la oringi si nu l.am platit tot la timp acum ma sunat firma de recuperatori ca am 4000 lei daca nu platesc ma baga in instanta ?ce se poate intampla ?poate sa imi faca oprire de salariu dupa cat timp?? Buna ziua, Pana nu se pronunta o instanta judecatoreasca cu privire la debitul pe care dvs. il aveti de platit, societatea de recuperari nu poate sa va execute silit (sa puna poprire direct pe salariu sau pe conturi). Daca au trecut mai mult de 3 ani de la ultima factura emisa de Orange, atunci in fata instantei de judecata (daca va vor da in judecata), puteti invoca prescriptia debitului. Tot in fata instantei de judecata, puteti contesta cuantumul debitului (ca este exagerat de mare raportat la ceea ce stiati dvs. ca datorati) ori invoca alte aparari. Pana nu va dau in judecata, nu va pot popri o parte din salariu. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
10-11-2017 |
| Multumesc mult si daca ma da dupa cat timp imi poate opri va multumesc | |
|
|
|
10-11-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Radoi Florica a scris pe 10-11-2017: Multumesc mult si daca ma da dupa cat timp imi poate opri va multumesc Judecarea cauzelor in instanta poate dura intre 3 luni-1 an. Apoi, mai dureaza inca o luna, poate chiar 2 pana se comunica hotararea, pana o legalizeaza. As zice ca se trece linistit de un an. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
10-11-2017 |
| Multumesc mult doamna avocat o sa platesc ca sa nu ajung acolo | |
|
|
|
15-11-2017 |
 | Zgavardici mirel Vizitator |
| stai linistit eu sunt in proces cu alta CAPUSA MARE : EOS KSI Romania SRL , CARE , LA FEL NU VREA SA COMUNICE , CONTRACTUL DE CESIUNE . CE SA COMUNICE ? SA VEDEM CA , A luat pe 2 lei creante de sute de mi de lei , ce le da dreptul sa jupoaie pe romanasi sub protectia legilor tarii asta da k .k t . IN CAZUL MEU SE PRESCRIPSE DATORIA , DAR LEGEA NU- L IMPIEDICA sa te preseze pe recuperator , stiind ca este in defect ., fiind prescrisa datoria . DAR DACA TU CA CETATEAN PLATITOR DE BIRURI NENUMARATE LA STAT , IL POMPAI SI PRESAI PE EL , CAPUSA DE RECUPERATOR , CUM FACE EL , TE LEGA IN SECUNDA 2 CA-L HARTUIESTI . TARA DE KKT | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |