|
29-02-2016 |
 | Dorina Ofelia Vizitator |
| Buna ziua,va rog sa ma informati cum as putea sa reabilitez cazierul sotului meu dupa cat timp,a avut o condamnare de talharie si tentativa de omor cu executare de 13 ani,s-a eliberat dupa 10 ani pentru buna purtare si ore munca prestate,adica in 2007,si intampinam mari probleme cu angajarea lui in orice domeniu.Tentativa de omor a fost nu dupa fapta ci pentru ca a amenintat cu cutitul persoana respectiva,alfel este o persoana calma si calculata la ora acctuala.Cand s-a intamplat nenorocirea trecuse printr-o perioda grea si un moment de ratacire a adus dezastrul in viata lui.astept raspunsul dvs,si va rog sa ma ajutati cum reusesc cat ma legal si urgent sa-i reabilitez cazierul suntem la pamant muncesc doar eu si nu ne este usor.Va multumesc anticipat.Dorina Ofelia | |
|
|
|
29-02-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Dacă sunt îndeplinite condițiile prevazute de Codul penal , sotul dvoastra introduce la instanta care a pronunțat hotărârea de condamnare o cerere , prin care se solicită reabilitarea judecătorească . Ulterior, se vor face mențiuni în cazier. | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-02-2016 |
| Referitor la raspunsul pe care mi l-ati dat la cazul sotului meu in speta va intreb ce prevede codul penal si ce sanse are sa-i fie reabilitat cazierul la 8 ani de la eliberarea conditionata.Multumesc | |
|
|
|
29-02-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Ați menționat anterior ca a fost condamnat la 13 ani și a executat 10. Or , în atare situație, conform art 135 lit.c C.pen. reabilitarea judecătorească se poate face după trecerea unei perioade de 7 ani, la care se adaugă o jumătate din pedeapsa la care a fost condamnat. | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-02-2016 |
| Imi cer scuze ca va deranjez din nou dar am dat de art.166 noul cod penal,ce parere aveti si care ar fi masura de aplicare 7 ani +cei trei de eliberare conditionata sau fara? | |
|
|
|
29-02-2016 |
| Totusi mi se pare abuziv sa plateasca omul pentru greseala lui de 2 ori si pedeapsa ,si dupa????? | |
|
|
|
29-02-2016 |
|
| Prevederile pe care vi le am indicat sunt pe legea veche. Legea noua fiind mai favorabila, se aplica în acest caz. Dar nu mai devreme de 7 ani din momentul în care se consideră a fi executata pedeapsa. Din punctul meu de vedere, poate soțul d-voastră sa solicite reabilitarea judecătorească . | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-02-2016 |
| Multumesc mult si va urez numai bine,sper sa se poata reabilita fara sa ii puna la socoteala cei trei ani de eliberare conditionata. | |
|
|
|
07-12-2016 |
 | Alex ionascu Vizitator |
| sunt condamnat cu egzecutare pentr ssvarsirea faptei de talharie in romania la 1an si sunt plecat de doi ani eram minor cand am fost condamnat cat timp trebuie sa stau plecat ? | |
|
|
|
14-12-2016 |
 | Claudiu Vizitator |
| eu zic sa vi sa aci pedeapsa o sa faci6 luni la un P.M.T am avut exact problema ta si am stat 8 ani plecat dar degeaba tot am executat pedeapsa jumate din ea o sa mergi cu 6luni la an ca ai fapta minorata ... | |
|
|
|
15-01-2017 |
 | Pompiliu Vizitator |
| In cazul unei amnistii si gratieri comune, cazierul va fi automat sters sau trebuie sa facem demersuri pentru reabilitare? Va multumesc. | |
|
|
|
10-05-2017 |
 | Mimi Vizitator |
| daca am o pedeapsa de 6 luni si vreau sa plec din uk... ce se poate intampla pe vitor? sau daca iese afara din UE ma mai poate afecta? multumesc | |
|
|
|
11-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mimi a scris pe 10-05-2017: daca am o pedeapsa de 6 luni si vreau sa plec din uk... ce se poate intampla pe vitor? sau daca iese afara din UE ma mai poate afecta? multumesc In cazul in care ati fost condamnata la o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate, va trebui sa respectati masurile ce vi s-au impus inauntrul termenului de incercare. In cazul in care nu veti respecta aceste masuri, se va revoca beneficiul suspendarii si se va dispune executarea pedepsei in regim de detentie, iar daca veti pleca din tara se va emite un mandat european/international de arestare impotriva dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-05-2017 |
 | Closca adrian Vizitator |
| Buna ziua! Pe cazier scrie asa : " Condamna la 4 luni inchisoare cf.art. 81,82 CP suspenda conditionat executarea pedepsei - termen de incercare 2 ani 4 luni pentru savarsirea faptei prev.de art. 87 alin .1 OUG 195/2002 (*R), art.74 alin. 1 lit. a CP , art. 76 alin. 1 lit. d CP cu aplic. Ped.accesorie prev. de art.71 CP. 71 alin. 5CP , art. 64 alin. 1 lit a teza II CP ,art.64 alin.1 lit.b CP Aplica art.386 C.p.p. .dispusa prin S.P. nr.2842 din 10/11/2014nr. Dosar 17668/196/2014 Judecatoria Braila def. prin NEAPELARE la 03/12/2014." Intrebarea mea este daca se sterge cazierul singur si dupa ce perioada ... sau ce trebuie facut ? | |
|
|
|
18-05-2017 |
| Pentru ”stergerea cazierului” trebuie sa formulati o cerere de reabilitare . Prin hotararea ce se va pronunta, se va putea ”sterge cazierul”. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
07-11-2017 |
 | Lacatus rares Vizitator |
| buna ziua as avea si eu o intrebare am fost condamnat la 1 an si 8 luni cu suspendare in acest timp am fost regulat la serviciu probatiune imi mai apare cazierul mentionez ca ca ma prins cu mopedu nu am savarsit alte infractiuni as dori sa stiu daca imi mai apare cazierul va multumesc mult | |
|
|
|
07-11-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Lacatus Rares a scris pe 07-11-2017: buna ziua as avea si eu o intrebare am fost condamnat la 1 an si 8 luni cu suspendare in acest timp am fost regulat la serviciu probatiune imi mai apare cazierul mentionez ca ca ma prins cu mopedu nu am savarsit alte infractiuni as dori sa stiu daca imi mai apare cazierul va multumesc mult Pentru o pedeapsa de 1 an si 8 luni intervine realibitarea de drept daca in decurs de 3 ani condamnatul nu a savarsit o alta infractiune. Termenul curge de la data implinirii termenului de supraveghere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-11-2017 |
 | Rares lacatus Vizitator |
| termenul de 1 an si 8 luni este terminat ce nu inteleg eu cazierul este curat pentru ca am intampinat probleme la angajare va multumesc | |
|
|
|
08-11-2017 |
| Rares Lacatus a scris pe 07-11-2017: termenul de 1 an si 8 luni este terminat ce nu inteleg eu cazierul este curat pentru ca am intampinat probleme la angajare va multumesc Dupa implinirea termenului de 1 an si 8 luni mai trebuie sa asteptati 3 ani pentru a fi reabilitat de drept. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-12-2017 |
 | Biris Vizitator |
| Am un unchi care a făcut închisoare un an pt furt acum 17 ani a mers la poliție pt cazier si caietul nu este curat.ce trebuie sa facem an acest caz? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |