|
29-06-2018 |
 | Marcel Vizitator |
| Buna ziua. Eu am făcut 3 ani si din 3 am făcut 2ani si 10 luni. Am fost arestat in 2010 și am fost eliberat in 2012. Dupa cat timp mi se poate da cazierul curat? | |
|
|
|
03-07-2018 |
 | ReinmundAron Vizitator |
| spunetim unde se face reabilitarea si cam cat dureaza si ce trebe sa fac ca vreau sa merg in germania la lucru ast ras stima | |
|
|
|
06-07-2018 |
| ReinmundAron a scris pe 03-07-2018: spunetim unde se face reabilitarea si cam cat dureaza si ce trebe sa fac ca vreau sa merg in germania la lucru ast ras stima Reabilitarea se face printr-o actiune depusa la instanta. Faceti dovada indeplinirii teremenului de reabilitare si dovada platii daunelor civile stabilite prin sentinta penala. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
19-07-2018 |
 | Cristi.v
|
| Buna seara,in anul 1992 am primit un an cu suspendare pentru conducere fara permis,va rog sa-mi spuneti,mai apare undeva istoricul acestei condamnari,eu acum cred ca am cazierul curat,dar va rog sa-mi spuneti,o autoritate ceva,poate afla isoricul si cum,Multumesc | |
|
|
|
22-07-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cristi.v a scris pe 19-07-2018: Buna seara,in anul 1992 am primit un an cu suspendare pentru conducere fara permis,va rog sa-mi spuneti,mai apare undeva istoricul acestei condamnari,eu acum cred ca am cazierul curat,dar va rog sa-mi spuneti,o autoritate ceva,poate afla isoricul si cum,Multumesc Toate condamnarile, amenzile sau alte asemenea abateri apar pe fisa operativa a politiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-07-2018 |
 | Mari Vizitator |
| Buna.pentru savarsirea infractiunii de furt calificat cu pedeapsa de 1 an cu suspendarea condicionata a executarii pedepsei pe durata de 3 ani de incercare.a fugit din romania.au trecut 9 ani de la sentiinta.se poate intoarce in rom fara nici o problema?sau trebuie sa execute pedeapsa?multumesc | |
|
|
|
23-08-2018 |
 | Nela Vizitator |
| Buna ziua. Soțul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare și 5 cu încercare . Asta a foat in 2013 Cum trebuie sa procedez pentru a avea cazierul curat ? O zi buna ! | |
|
|
|
24-08-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nela a scris pe 23-08-2018: Buna ziua. Soțul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare și 5 cu încercare . Asta a foat in 2013 Cum trebuie sa procedez pentru a avea cazierul curat ? O zi buna ! Reabilitarea de drept intervine dupa o perioada de 3 ani de la data implinirii termenului de supraveghere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-10-2018 |
 | Promi Vizitator |
| se sterg automat faptele din cazier, nu conteaza cat este pedeapsa. nu stiu dupa cati ani, dar nu mai este nevoie de cerere de reabilitare. nu mai cheltuiti bani cu avocati . mergeti si intrebati la cazier. | |
|
|
|
22-11-2018 |
 | Cristi Vizitator |
| Buna ziua.... in 2012 luna februarie am fost condamnat la o pedeapsa cu executare de 3 ani si 5 luni ...am iesit in 2014 luna iulie...intrebarea mea este când mă pot reabilita sa imi curat cazierul judiciar... Multumesc si astept raspuns....Stima si respect | |
|
|
|
23-11-2018 |
| Cristi a scris pe 22-11-2018: Buna ziua.... in 2012 luna februarie am fost condamnat la o pedeapsa cu executare de 3 ani si 5 luni ...am iesit in 2014 luna iulie...intrebarea mea este când mă pot reabilita sa imi curat cazierul judiciar... Multumesc si astept raspuns....Stima si respect Puteti solicita reabilitarea judecatoreasca dupa implinirea termenului de 4 ani de la data la care a luat sfarsit executarea pedepsei principale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-12-2018 |
 | Lacra09 Vizitator |
| Bună seara! Fratele meu de 16 a fost prins atunci când conducea fără permis și acolo ie de 0,13,masin ia fost încredințată către un coleg care o luase de la părinți. As dori sa îmi ziceți ce risca? Și când își va putea reabilita cazierul și dacă va mai putea da de permis? | |
|
|
|
14-12-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna seara ma scuzati de deranj am avut o condamnare de 5 ani in 2011 am fost eliberat conditionat as dorii sa stiu daca am cazierul curat sau ce ar trebuii sa fac pentru a fii curat.va multumesc | |
|
|
|
15-12-2018 |
| Stefan a scris pe 14-12-2018: Buna seara ma scuzati de deranj am avut o condamnare de 5 ani in 2011 am fost eliberat conditionat as dorii sa stiu daca am cazierul curat sau ce ar trebuii sa fac pentru a fii curat.va multumesc Va trebui sa solicitati reabilitarea pe cale judecatoreasca. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-01-2019 |
 | George Gabriel Ralea Vizitator |
| Buna seara și sunt Gabi și sunt interesat de un cazier dar eu am fost atestat în anu 2013 pina in anu 2016 și tip de 2 ani și 8 lunii nu a mai făcut nimic și cum puteți să mă ajutați cu un cazier curat pentru muncă în străinătate pentru mai multe detalii pot fi sunat la Nr meu de tel 0769971036 mulțumesc | |
|
|
|
13-01-2019 |
| George Gabriel Ralea a scris pe 12-01-2019: Buna seara și sunt Gabi și sunt interesat de un cazier dar eu am fost atestat în anu 2013 pina in anu 2016 și tip de 2 ani și 8 lunii nu a mai făcut nimic și cum puteți să mă ajutați cu un cazier curat pentru muncă în străinătate pentru mai multe detalii pot fi sunat la Nr meu de tel 0769971036 mulțumesc Buna ziua, ”cazierul curat” inseamna reabilitare. Nu cred ca in cazul dvs. s-a implinit termenul de reabilitare. Acesta se calculeaza in functie limitele de pedeapsa ale infractiunii pentru care ati fost condamnat. Perioada de timp scursa este prea mica pentru a se incadra in vreun termen de reabilitare. Dar, pentru mai multa siguranta, contactati direct un avocat care sa citeasca cu atentie sentinta in baza careia ati fost condamnat. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
29-01-2019 |
 | Sima Ana Maria Vizitator |
| Va rog sa ma lămuriți si să mă sfatuiti ce este de făcut sotul meu a avut acum 13 ani o savarsire si a fost inchis 2 ani a iesit si nu a mai facut nici o infractiune dar cazierul nu sa sters si ne da batai de cap la angajare .va multumesc | |
|
|
|
29-01-2019 |
| Sima Ana Maria a scris pe 29-01-2019: Va rog sa ma lămuriți si să mă sfatuiti ce este de făcut sotul meu a avut acum 13 ani o savarsire si a fost inchis 2 ani a iesit si nu a mai facut nici o infractiune dar cazierul nu sa sters si ne da batai de cap la angajare .va multumesc Sotul dvs. va trebui sa solicite reabilitarea printr-o actiune in instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-01-2019 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Dorina Ofelia a scris pe 29-02-2016: Buna ziua,va rog sa ma informati cum as putea sa reabilitez cazierul sotului meu dupa cat timp,a avut o condamnare de talharie si tentativa de omor cu executare de 13 ani,s-a eliberat dupa 10 ani pentru buna purtare si ore munca prestate,adica in 2007,si intampinam mari probleme cu angajarea lui in orice domeniu.Tentativa de omor a fost nu dupa fapta ci pentru ca a amenintat cu cutitul persoana respectiva,alfel este o persoana calma si calculata la ora acctuala.Cand s-a intamplat nenorocirea trecuse printr-o perioda grea si un moment de ratacire a adus dezastrul in viata lui.astept raspunsul dvs,si va rog sa ma ajutati cum reusesc cat ma legal si urgent sa-i reabilitez cazierul suntem la pamant muncesc doar eu si nu ne este usor.Va multumesc anticipat.Dorina Ofelia Buna ziua! Din pacate la acest moment nu este implinit termenul de reabilitare judecatoreasca. Din calculele mele, raportat la datele indicate de dvs, termenul de reabilitare s-ar implini in anul 2023. Doar la acel moment va puteti adresa instantei de judecata cu o cerere de reabilitare, care va avea ca efect radierea mentiunilor din cazierul judiciar. O zi frumoasa! | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
29-01-2019 |
 | Sima Ana Maria Vizitator |
| Buna ziua,cazul a fost din 2006 cu condamnare de 4 ani,nu a fost platit nimic de atunci,si daca ma puteti intruma pas cu pas ce trebuie facut si mai exact unde trebuie samerg prima data,cazul este de crima organizata,trafic de droguri de mic risc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |