|
15-04-2018 |
 | Agneta
|
| Buna ziua numele meu este Agneta Silaghi am o intrebare mai pe scurt.In data de 8.04.2018 am fost prinsi de un echipaj al politiei zalau.sotul meu era la la volan fara permis iar eu cu permis in dreapta lui.ce consecinte vom avea avand in vedere ca am recunoscut faptul ca sotul nu are permis si este la prima abatere.Este posibil cu anularea permisului?nu sa soldat cu accident decat cu radarul km 70 politia zicea ca am fost in localitate dar eu nu am vazut nici intrare intr un sat dar nici iesire decat o casa atata tot | |
|
|
|
15-04-2018 |
 | Agneta
|
| Buna ziua numele meu este Agneta Silaghi am o intrebare mai pe scurt.In data de 8.04.2018 am fost prinsi de un echipaj al politiei zalau.sotul meu era la la volan fara permis iar eu cu permis in dreapta lui.ce consecinte vom avea avand in vedere ca am recunoscut faptul ca sotul nu are permis si este la prima abatere.Este posibil cu anularea permisului?nu sa soldat cu accident decat cu radarul km 70 politia zicea ca am fost in localitate dar eu nu am vazut nici intrare intr un sat dar nici iesire decat o casa atata tot va rog daca puteti sami dati un raspuns | |
|
|
|
15-04-2018 |
 | Ionut_menghes@yahoo.com Vizitator |
| Buna ziua! In urma cu 3 ani am avut un incident cu niște persoane in urma careia m.am ales cu dosar penal și un an si jumatate cu suspendare. Întrebarea mea este cât timp sau cand nu imi mai apare in cazier? Mulțumesc | |
|
|
|
16-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ionut_menghes@yahoo.com a scris pe 15-04-2018: Buna ziua! In urma cu 3 ani am avut un incident cu niște persoane in urma careia m.am ales cu dosar penal și un an si jumatate cu suspendare. Întrebarea mea este cât timp sau cand nu imi mai apare in cazier? Mulțumesc Veti fi reabilitat de drept daca in decurs de 3 ani de la data implinirii termenului de supraveghere nu veti savarsi o alta infractiune. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-04-2018 |
 | Gheorghe Vizitator |
| În 01.10.2002 am fost arestat ptr trafic de droguri..in luna 11.2003 am fost condamnat definitiv la 7,5 ani închisoare..in 2007 (după 2/3 din pedeapsă,5 ani) am fost eliberat,rămânând o coadă de 2,5 ani..am inteles că după 5 ani si jumate din pedeapsă pot face reabilitarea..asa este? si de cand se calculează acesti ani, de cand am fost condamnat definitiv sau de cand au trecut cei 7,5 ani? Banuiesc că trebuie să îmi fac eu reabilitarea..nu se 'sterge'de la sine cazierul..si va fi curat cazierul sau totusi vor exista unele mentionari care mă vor împiedica să mă angajez în anumite domenii.. Vă mulțumesc. | |
|
|
|
17-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gheorghe a scris pe 17-04-2018: În 01.10.2002 am fost arestat ptr trafic de droguri..in luna 11.2003 am fost condamnat definitiv la 7,5 ani închisoare..in 2007 (după 2/3 din pedeapsă,5 ani) am fost eliberat,rămânând o coadă de 2,5 ani..am inteles că după 5 ani si jumate din pedeapsă pot face reabilitarea..asa este? si de cand se calculează acesti ani, de cand am fost condamnat definitiv sau de cand au trecut cei 7,5 ani? Banuiesc că trebuie să îmi fac eu reabilitarea..nu se 'sterge'de la sine cazierul..si va fi curat cazierul sau totusi vor exista unele mentionari care mă vor împiedica să mă angajez în anumite domenii.. Vă mulțumesc. Va trebui sa solicitati reabilitarea judecatoreasca dupa implinirea termenului de 5 ani de la data cand a luat sfarsit executarea pedepsei principale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-04-2018 |
 | Alex Vizitator |
| Daca am avut pedeapsa de 6 luni cu suspendare (mentionez ca am avut 16 ani cand am comis aceasta fapta) am foat trimis in urmarire penala, iar sentanta am primit dupa ce am implinit 18 ani. Dupa ispasirea pedelsei, mi se va sterge fapta din cazier? | |
|
|
|
25-04-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Alex a scris pe 24-04-2018: Daca am avut pedeapsa de 6 luni cu suspendare (mentionez ca am avut 16 ani cand am comis aceasta fapta) am foat trimis in urmarire penala, iar sentanta am primit dupa ce am implinit 18 ani. Dupa ispasirea pedelsei, mi se va sterge fapta din cazier? Buna ziua, Dupa împlinirea termenului de supraveghere, in mod normal opereaza reabilitarea de drept. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
25-04-2018 |
 | Alex Vizitator |
| Am citit pe un site ceva de genu' de 3 ani daca nu mai fac nimic, revine reabilitarea de drept. Intrebarea mea este daca dupa ce mi se va termina pedeapsa(peste 3 saptamani) intervine reabilitatea de drept? Sau voi astepta inca 3 ani? | |
|
|
|
25-04-2018 |
| Alex a scris pe 25-04-2018: Am citit pe un site ceva de genu' de 3 ani daca nu mai fac nimic, revine reabilitarea de drept. Intrebarea mea este daca dupa ce mi se va termina pedeapsa(peste 3 saptamani) intervine reabilitatea de drept? Sau voi astepta inca 3 ani? Daca ati fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere, reabilitarea de drept intervine daca in decurs de 3 ani de la data implinirii termenului de supraveghere nu savarsiti alte infractiuni. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-05-2018 |
 | Maria Grad Vizitator |
| Va rog sa-mi spuneti daca sotul meu a avut o condamnare de 6 ani si 8 luni iar in 2010 a fost eliberat pt buna purtare cind ar putea sa faca reabilitarea pt cazier?Multumesc. | |
|
|
|
29-05-2018 |
| Maria Grad a scris pe 29-05-2018: Va rog sa-mi spuneti daca sotul meu a avut o condamnare de 6 ani si 8 luni iar in 2010 a fost eliberat pt buna purtare cind ar putea sa faca reabilitarea pt cazier?Multumesc. Sotul dvs. va trebui sa solicite reabilitarea judecatoreasca dupa implinirea termenului de 5 ani de la data la care a luat sfarsit executarea pedepsei principale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-06-2018 |
 | Lazar Cornel Vizitator |
| Am primit un an de inchisiare la locul de munca acum 20 de ani . De atunci nu am mai facut nimic rau Intrebare ? Ce va scrie pe acel cazier de angajare | |
|
|
|
07-06-2018 |
| Lazar Cornel a scris pe 07-06-2018: Am primit un an de inchisiare la locul de munca acum 20 de ani . De atunci nu am mai facut nimic rau Intrebare ? Ce va scrie pe acel cazier de angajare Daca condamnarea a fost de un an, v-ati reabilitat de drept, adica fapta nu mai apare in cazier. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-06-2018 |
 | Cristian Vizitator |
| Dupa cat timp se sterge cazierul daca ma avut 2ani si 8 luni cu suspendare si 2 ani de reabilitare asta fiind din luna martie 2013 | |
|
|
|
16-06-2018 |
 | Cristian Vizitator |
| Dupa cat timp se sterge cazierul daca ma avut 2ani si 8 luni cu suspendare si 2 ani de reabilitare asta fiind din luna martie 2013 | |
|
|
|
16-06-2018 |
| Cristian a scris pe 16-06-2018: Dupa cat timp se sterge cazierul daca ma avut 2ani si 8 luni cu suspendare si 2 ani de reabilitare asta fiind din luna martie 2013 Veti fi reabilitat de drept in termen de 3 ani de la implinirea termenului de supraveghere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-06-2018 |
 | Razvan Condurache Vizitator |
| Am fost condamnat pentru furt la 2 ani de inchisoare cu suspendare conditionata pe durata termenului de incercare 4 ani. Asta s-a intamplat in 2/2002. Vreau sa adaug ca atunci am platit cheltuielile judiciare. As vrea sa stiu daca in momentul actual in cazierul judiciar imi arata fapta sau cazierul e curat ca lacrima. Multumesc | |
|
|
|
25-06-2018 |
| Razvan Condurache a scris pe 24-06-2018: Am fost condamnat pentru furt la 2 ani de inchisoare cu suspendare conditionata pe durata termenului de incercare 4 ani. Asta s-a intamplat in 2/2002. Vreau sa adaug ca atunci am platit cheltuielile judiciare. As vrea sa stiu daca in momentul actual in cazierul judiciar imi arata fapta sau cazierul e curat ca lacrima. Multumesc De atunci a intervenit reabilitarea și, ca atare, nu ar mai trebui să apară date în cazierul dvs. Luați un cazier și verificați dacă mai apare ceva. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
25-06-2018 |
 | Razvan Condurache Vizitator |
| Am uitat sa mentionez, am luat adeverinta cu valoare de certificat de cazier judiciar si nu imi arata nimic acolo. Se poate ca pe certificatul de cazier judiciar in sine sa imi arate diferit? Multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |