|
30-01-2019 |
 | Ralea George gabriel Vizitator |
| Buna dimineața și sunt interesat de un cazier dar eu am fost atestat in anu 2013 pinl in anul 2016 și vreau un cazier curat pentru mai multe detalii pot fi sunat la Nr meu de tel 0769971036 va mulțumesc | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Rusu Alexandru dan Vizitator |
| Doamna va rog să mă ajutați cu un răspuns am fost eliberat condiționat în 2013 după ce am executat o pedepsă de 3ani și 2 luni din pedepsă de 4 ani și jase luni pentru furt calificat ultima condamnare a mea vreau să știu cum pot să-mi fac cazierul curat că nu mă pot angaja nicăieri va mulțumesc | |
|
|
|
10-03-2019 |
| Rusu Alexandru Dan a scris pe 10-03-2019: Doamna va rog să mă ajutați cu un răspuns am fost eliberat condiționat în 2013 după ce am executat o pedepsă de 3ani și 2 luni din pedepsă de 4 ani și jase luni pentru furt calificat ultima condamnare a mea vreau să știu cum pot să-mi fac cazierul curat că nu mă pot angaja nicăieri va mulțumesc Buna ziua, Cazierul nu ”se sterge” asa singur! Va trebui sa formulati o actiune la instanta prin care sa se constate intervenirea reabilitarii judecatoresti. Numai dupa obtinerea hotararii judecatoresti se va putea „sterge„ cazierul. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
14-03-2019 |
 | Ioana hulpe Vizitator |
| Buna ziua,in urma cu ceva timp prietenul meu a fost prins de politia județeana conducand un autoturism fara permis de conducere,autoturismul era trecut pe mine,mi-ai facut si mie dosar penal pentru ca am incredințat autoturismul la cineva fara permis de conducere si au trimis la tribunal,intrebarea mea este oare o sa sa imi fie pătat cazierul am nevoie pentru angare in Germania! | |
|
|
|
17-03-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ioana Hulpe a scris pe 14-03-2019: Buna ziua,in urma cu ceva timp prietenul meu a fost prins de politia județeana conducand un autoturism fara permis de conducere,autoturismul era trecut pe mine,mi-ai facut si mie dosar penal pentru ca am incredințat autoturismul la cineva fara permis de conducere si au trimis la tribunal,intrebarea mea este oare o sa sa imi fie pătat cazierul am nevoie pentru angare in Germania! Pentru savarsirea infractiunii de incredintare a unui vehicul unei persoane care nu poseda permis de conducere riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. In situatia in care veti fi gasita vinovata, condamnarea se va consemna in cazier. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-05-2019 |
 | Andrei Vizitator |
| Dacă am primit 1 an si 4 luni cu suspendare în 2015 pedepse sub supraveghere de 3 ani.si am împlinit termenul de supraveghere în 2018....cand mi se sterge tot de pe cazier? Multumesc | |
|
|
|
16-05-2019 |
 | Andrei Vizitator |
| Dacă am primit 1 an si 4 luni cu suspendare în 2015 pedepse sub supraveghere de 3 ani.si am împlinit termenul de supraveghere în 2018....cand mi se sterge tot de pe cazier? Multumesc | |
|
|
|
16-05-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andrei a scris pe 16-05-2019: Dacă am primit 1 an si 4 luni cu suspendare în 2015 pedepse sub supraveghere de 3 ani.si am împlinit termenul de supraveghere în 2018....cand mi se sterge tot de pe cazier? Multumesc Veti fi reabilitat de drept dupa implinirea termenului de 3 ani de la data implinirii termenului de supraveghere, deci in 2021. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-05-2019 |
 | Dj_kt Vizitator |
| Am avut o condamnare de 12 luni cu suspendare in afara in anul 2013. Din 2007 am parasit definitiv teritoriul din UE iar acum urmeaza sa ma angajez in tara. Cum pot sa obtin un cazier curat la dosarul meu de angajare ? Va multumesc. | |
|
|
|
24-05-2019 |
 | Daniel Vizitator |
| Buna seara.Am avut in 2009 doua condamnari cu suspendare de circa doi ani fiecare....eu sunt plecat din tara si sunt curios cum as putea face reabilitarea?nu sunt condamnari pentru furt,talharie,tentativa de omor sau astfel de cazuri grave.Multumesc. | |
|
|
|
11-11-2019 |
 | Iulian Vizitator |
| Buna seara am si eu o intrebare. Am fost condamnat pe 6 octombrie 2015 la 3 ani de inchisoare cu suspendare si 4 ani termen de incercare pe 6 octombrie 2019 mi s a terminat termenul de incercare. Intrebarea mea este cand mi se sterge cazierul. Va multumesc frumos. | |
|
|
|
11-11-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| cazierul judiciar "dispare" de drept, in cazul suspendarilor sub supraveghere, in 3 ani. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-11-2019 |
 | Iulian Vizitator |
| Va rog sa imi explicati daca se poate cazierul dispare dupa 3 ani de la terminarea termenului de incercare sau dupa 3 ani de la hotararea definitive. Repet am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 4 ani termen de incercare pe 6 octombrie 2015 termenul de incercare s a terminat pe 6 octombrie 2019. Va multumesc | |
|
|
|
12-11-2019 |
|
| Cazierul "dispare" la momentul reabilitarii condamnatului. reabilitarea este de doua feluri: de drept, care este operata autormat de autoritati daca sunt indeplinite conditiile legale, si judecatoreasca, atunci cand se face la cererea condamntului care a executat pedeapsa. In cazul dvs, este vorba de reabilitare de drept, adica 3 ani. Termenul de reabilitare se calculeaza de la executarea pedepsei. In cazul dvs, executarea s-a sfarsit la expirarea termenului de incercare. 6 oct 2019 + 3 ani = 6 oct 2022 În ceea ce priveşte persoanele fizice, în cazierul judiciar se înscriu date privind: a) pedepsele, măsurile de siguranţă şi educative, pronunţate prin hotărâri judecătoreşti definitive; b) renunţarea sau amânarea aplicării pedepsei, începerea, întreruperea şi încetarea executării pedepselor şi a măsurilor educative, suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, înlocuirea, eşalonarea şi achitarea amenzii penale; c) amnistia, graţierea, prescripţia executării pedepsei, reabilitarea, caracterul politic al condamnării; d) pedepsele şi măsurile pronunţate prin hotărâri penale definitive de instanţele judecătoreşti din străinătate, precum şi măsurile luate prin actele efectuate de organele judiciare penale din străinătate, dacă aceste hotărâri au fost recunoscute de organele române competente; e) hotărârile definitive care impun rectificări în cazierul judiciar; f) extrădarea. Deci, pana in 2022 veti avea cazier si va trebui sa va asigurati ca nu veti mai incalca legea prin nimic, altfel nu veti fi reabilitat. Art. 165 - Reabilitarea de drept / Cod penal Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârşit o altă infracţiune. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-11-2019 |
 | Iulian Vizitator |
| |
|
|
13-11-2019 |
| Veti fi reabilitat la implinirea termenului de 3 ani de la data la care s-a implinit termenul de supraveghere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-12-2019 |
 | Ery Vizitator |
| Buna ziua, as dori sa ma informez putin, as dori sa ma inscriu la scoala de asistent medical, din cate am citit mi se cere cazierul. Problema este ca am fost condamnata la 3 ani de inchisoare pe teritoriul austriei, am executat 2 ani, mam eliberat in 2017...probabil o sa apare in cazier si nu cred ca se accepta...ce as putea sa fac? | |
|
|
|
19-12-2019 |
| Ery a scris pe 19-12-2019: Buna ziua, as dori sa ma informez putin, as dori sa ma inscriu la scoala de asistent medical, din cate am citit mi se cere cazierul. Problema este ca am fost condamnata la 3 ani de inchisoare pe teritoriul austriei, am executat 2 ani, mam eliberat in 2017...probabil o sa apare in cazier si nu cred ca se accepta...ce as putea sa fac? Va trebui sa luati legatura cu un avocal local, pentru a va informa cu privire la prevederile legii austriece in ceea ce priveste termenul de reabilitare, in cazul pedepsei pe care ati primit-o. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-12-2019 |
|
| V-as recomanda, intai de toate, sa va interesati la scoala daca pentru TOATE infratiunile sunteti declasat. Exista posibilitatea ca doar pentru anumite infractiuni sa nu vi se permita sa va inscrieti. De exemplu, daca aveti cazier pentru braconaj nu ar trebui sa fiti exclus. Cu alte cuveinte, s-ar putea sa aveti cazier si totusi sa puteti urma scoala. Apoi, v-as sugera - indiferent de raspuns - sa solicitati un cazier judiciar si sa vedeti ce este inregistrat in el, aici in Romania. Puteti avea surpriza sa nu apara nimic. Cazierul se obtine pe loc, fara achitarea vreunei taxe. Se completeaza o cerere si se prezinta cartea de identitate. Daca insa veti constata ca aveti cazier, iar infractiunea savarsita este una dintre cele care va exclud de la inscriere, nu aveti ce face altceva, decat sa asteptati reabilitarea. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-01-2020 |
 | Vlad Vizitator |
| Buna seara, Cateva intrebari am, am incercat la diversi avocati dar am primit alte raspunsuri, https://www.avocattarcea.ro/, http://avocatbudisan.ro/ etc 1. In cazul reabilitarii de drept, stergerea cazierului se face dupa incheierea perioadei de incercare? sau mai e necesar sa treaca un numar de ani? 2. Perioada de incercare incepe dupa ce se termina perioada de suspendare? sau de cand e pronuntata sentinta? 3. In cazul in care doresc sa ma angajez intr o institutie publica, unde este nevoie de cazier- dar nu se specifica "cazier fara inscrisuri", ma pot angaja? Concret, as vrea sa devin profesor. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |