|
03-07-2016 |
 | Danyel Vizitator |
| In data de 11.12.2015 am fost oprit si mi s-a retinut permisul pentru conducere cu numere rosii expirate am fost chemat la politie am dat declaratii si dosarul este la parchet din 15.03.2016 nu am primit nici pana acum nimic ce se intampla cu dosarul . Cat dureaza solutionarea doaarului in acest caz si la ce pedepse ma pot astepta este prima abatere nu mai am mai avut probleme cu legea | |
|
|
|
04-07-2016 |
 | Balint Tunde Brasov 0726108064 blnttunde@yahoo.com
|
| Buna ziua, Dosarul este la parchet, unde procurorul de caz v-a analiza probatoriul administrat in cauză, şi vă decide trimiterea Dvs in judecată, motiv pentru care v-a intocmi rechizitoriul si v-a inainta instanţei de judecată competentă. Dacă procurorul de caz v-a considera că norma incălcată nu reprezintă pericol social, sau nu sunt indeplinite conditiile cerute de lege pentru trimiterea Dvs in judecată, v-a dispune clasarea dosarului. In conditiile săvârsite, mai mult ca sigur că, solutia v-a fi de trimiterea dvs in judecată. După finalizarea rechizitoriului şi investirea instantei de judecată, sigur veţi primii citatie de la instanta. Cu stimă, Avocat Balint Tunde | Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov Tel. 0726-108064 E-mail: blnttunde@yahoo.com | |
|
|
|
04-07-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Danyel a scris pe 03-07-2016: In data de 11.12.2015 am fost oprit si mi s-a retinut permisul pentru conducere cu numere rosii expirate am fost chemat la politie am dat declaratii si dosarul este la parchet din 15.03.2016 nu am primit nici pana acum nimic ce se intampla cu dosarul . Cat dureaza solutionarea doaarului in acest caz si la ce pedepse ma pot astepta este prima abatere nu mai am mai avut probleme cu legea Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui vehicul neinmatriculat. Sfatul meu este sa faceti o cerere la Parchet pentru a vi se comunica stadiul dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-09-2016 |
 | Vasile Vizitator |
| Stai liniștit !! Vei primi clasare de dosar , nu fa nici o cerere la nimeni , lasal pe procuror să își facă treaba . Eu am o suspendare ( coada ) si am condus un vehicul neinmatriculat si am primit clasare . Mai ales că la tine e prima faptă . Toată chestia e să ai răbdare să nu îl superi pe procuror cu cererii si chestii din astea ! Bafta !! La fel a durat si la mine eu am condus în 15.10.2015 si abia acum o lună mia venit . Nu ești grav de-aia durează atât te lasă la sfârșit . Dacă era grav fi conștient ca te chema dupa 1 lună 2 | |
|
|
|
09-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Bună dimineața Ieri am fost și eu prin cu numerele expirate doar de 3 zile este chiar atat de grav nu am avut nici un antecedent este prima abatere la ce pot sa ma aștept menționez ca nu am primit nici amenda care sa o semnez și am primit dovada cu drept de circulație și o dovada scrisă de mana doar atât și mi-a zis în data de 22 iulie sa ma prezint la parchet este posibil sa scap fără dosar și sa plătesc numai amenda . aștept un răspuns o zi frumoasă! | |
|
|
|
09-07-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cosmin a scris pe 09-07-2017: Bună dimineața Ieri am fost și eu prin cu numerele expirate doar de 3 zile este chiar atat de grav nu am avut nici un antecedent este prima abatere la ce pot sa ma aștept menționez ca nu am primit nici amenda care sa o semnez și am primit dovada cu drept de circulație și o dovada scrisă de mana doar atât și mi-a zis în data de 22 iulie sa ma prezint la parchet este posibil sa scap fără dosar și sa plătesc numai amenda . aștept un răspuns o zi frumoasă! Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat (ale carui placute de inmatriculare au fost retrase), fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Menționez ca am primit o dovada scrisă de mana la indigo doar atât și o dovada pe 15 zile cu drept de circulație | |
|
|
|
09-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Și dosarul după cat timp se sterge ? | |
|
|
|
10-07-2017 |
| In functie de cuantumul pedepsei ce urmeaza a fi stabilit de catre instanta, va puteti reabilita, insa in momentul de fata va trebui sa va construiti o aparare cat mai eficienta pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Ok mulțumesc mult deci nu este asa grav | |
|
|
|
10-07-2017 |
 | Adrian Stan Vizitator |
| Buna ziua! Am primit o amenda penala pentru lovituri si alte violente. Eu nu sunt in Romania, iar intrebarea este: Ar putea altcineva sa sa plateasca amenda in locul meu si deasemenea sa depuna si recipisa? Multumesc anticipat! | |
|
|
|
11-07-2017 |
| Vasile a scris pe 04-09-2016: Stai liniștit !! Vei primi clasare de dosar , nu fa nici o cerere la nimeni , lasal pe procuror să își facă treaba . Eu am o suspendare ( coada ) si am condus un vehicul neinmatriculat si am primit clasare . Mai ales că la tine e prima faptă . Toată chestia e să ai răbdare să nu îl superi pe procuror cu cererii si chestii din astea ! Bafta !! La fel a durat si la mine eu am condus în 15.10.2015 si abia acum o lună mia venit . Nu ești grav de-aia durează atât te lasă la sfârșit . Dacă era grav fi conștient ca te chema dupa 1 lună 2 Cazul dvs. este unul fericit, insa nu putem generaliza, deoarece nu toti procurorii de caz sunt atat de intelegatori in cazul infractiunilor pe care le cerceteaza. Daca veti face o verificare pe site-ul instantelor de judecata, veti observa ca exista foarte multe dosare avand ca obiect infractiunea de punere in circulatie sau conducere a unui vehicul neinmatriculat, iar in unele situatii, in fuctie de circumstantele faptuitorului, s-au dispus si pedepse cu executare in regim de detentie. Modul in care fiecare persoana intelege sa-si construiasca apararea tine de importanta pe care o da libertatii sale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Este prima fapta nu am mai avut nimic pana acum ..se ia și în funcție dacă nu ai avut nici un antecedent amenda penala sau cazier pătat | |
|
|
|
12-07-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Cosmin a scris pe 11-07-2017: Este prima fapta nu am mai avut nimic pana acum ..se ia și în funcție dacă nu ai avut nici un antecedent amenda penala sau cazier pătat Se tine cont de antecedentele penale (sau de lipsa lor) atunci cand se ia o decizie cu privire la trimiterea in judecata/condamnare/ modalitate de individualizare a pedepsei. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
12-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Deci nu e nimic grav..ce înseamnă dosar cu renuntare | |
|
|
|
12-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Ok mulțumesc Dar dosar nu cred ca va face este o declarație pe foaie a 4 o dovada de 15 zile și o dovada la indigo și proces verbal de amenda nu am primit nimic ce este de făcut | |
|
|
|
13-07-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Daca vi s-a spus ca trebuie sa mergeti la parchet inseamna ca exista dosar, chiar daca ati primit doar un proces verbal si dovada de circulatie. Incercati sa va interesati la politie care este starea dosarului dvs. si luati legatura cu politistul responsabil de cazul dvs. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
13-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Am fost și am discutat cu polițistul și a zis ca va trimite dosarul și lam întrebat cat timp va dura și după cat timp îmi pot luat permisul și a zis ca după o lună | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Pe procesul verbal nu trebuie sa îți scrie pe cat timp ți-o luat permisul daca te-a prins cu nr rosi expirate? Aștept un răspuns | |
|
|
|
12-08-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Bună seara ce înseamnă dosar trimis cu renunțare de la politie către parchet? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |