|
09-09-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Am fost la politie și mam interesat și a zis ca îl trimite cu renunțare la parchet | |
|
|
|
14-10-2017 |
 | Eugen Vizitator |
| Trec printr o situatie similara ma poti suna te rog sa ma ajuti cu unele sfaturi ? 0729 388 767 Eugen, multumesc anticipat. | |
|
|
|
17-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cosmin a scris pe 12-08-2017: Bună seara ce înseamnă dosar trimis cu renunțare de la politie către parchet? Daca procurorul de caz va considera ca se impune masura renuntarii la urmarirea penala, va emite o ordonanta in acest sens, caz in care dvs. nu veti mai fi trimis in judecata pentru fapta pentru care ati fost cercetat, ci dosarul se va trimite in instanta pentru confirmarea solutiei de renuntare. Cu alte cuvinte, ati scapat de o posibila condamnare, insa fiti mai precaut pe viitor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-10-2017 |
 | Eugen Vizitator |
| Ma acuza ca am circulat cu numere false,,, Daca au trecut 90 de zile de la data cand mi-a dat dovada fara drept de circulatie si mi-a deschis dosarul penal si nimeni nu ma intrebat de sanatate inca pot sa merg sa-mi iua permisul de conducere pana la finalizarea procesului ? Multumesc. | |
|
|
|
17-10-2017 |
 | Eugen Vizitator |
| Daca au trecut 90 de zile de la data cand mi-a dat dovada fara drept de circulatie si mi-a deschis dosarul penal,pot sa merg sa-mi iua permisul de conducere pana la finalizarea procesului ? Multumesc. | |
|
|
|
18-10-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Eugen a scris pe 17-10-2017: Daca au trecut 90 de zile de la data cand mi-a dat dovada fara drept de circulatie si mi-a deschis dosarul penal,pot sa merg sa-mi iua permisul de conducere pana la finalizarea procesului ? Multumesc. Buna ziua, Daca permisul v-a fost luat fara drept de conducere pe perioada cercetarilor, inseamna ca pana nu se finalizeaza dosarul penal nu va puteti lua permisul de conducere, indiferent de perioada trecuta de la data la care vi s-a luat permisul. Totusi, nu inteleg de ce vi s-a luat permisul fara drept de conducere pentru o astfel de infractiune (conducere vehicul cu numere false). De obicei, politia retine permisul insa va da o dovada de conducere care poate fi prelungita in fiecare luna pana se solutioneaza dosarul. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
18-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Eugen a scris pe 17-10-2017: Daca au trecut 90 de zile de la data cand mi-a dat dovada fara drept de circulatie si mi-a deschis dosarul penal,pot sa merg sa-mi iua permisul de conducere pana la finalizarea procesului ? Multumesc. In situatia in care sunteti cercetat penal si vi se retine permisul, aveti posibilitatea legala de a formula o cerere la procurorul de caz penru a va elibera o dovada de circulatie, care se poate reinnoi pana la finalizarea dosarului penal. Admiterea unei astfel de cereri ramane la latitudinea procurorului, ulterior la latitudinea instantei, in functie de gravitatea faptelor de care sunteti acuzat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-10-2017 |
 | Eugen Vizitator |
| Cu mine au fost mai,,,blanzii,,, domnii militeni ,,,,mi-ai fabricat un dosar penal din burta si mi-au dat dovada si fara drept de circulatie,,,multumesc pt raspuns,,,Sarut mana. | |
|
|
|
18-10-2017 |
 | Eugen Vizitator |
| Imi pute-ti spune va rog cum ar trebui sa arata cererea in care cer dovada sa pot conduce ? Multumesc,sarut mana. | |
|
|
|
17-12-2017 |
 | Dragos Vizitator |
| Buna ziua ieri dimineata am fost oprit de un echipaj de politie unde am constatat ca aveam nr rosi expirate Am fost dus la sectie .pe drum mi au spus ca nu o sa mi retine permisul apoi dupa ce am scris declaratia au spus ca legea il obliga sa mi retina permisul mi a dat o dovada de 15 zile in care nu este bifat ca mi a retinut permisul doar numerele rosii La plecare mi a spus ca dupa o luna o sa mi recuperez permisul dar nu stiu ce sa cred din ce am citit pe net Ma poate lamuri la ce este de facut si la ce sa ma astept ?? Multumesc | |
|
|
|
17-12-2017 |
| Dragos a scris pe 17-12-2017: Buna ziua ieri dimineata am fost oprit de un echipaj de politie unde am constatat ca aveam nr rosi expirate Am fost dus la sectie .pe drum mi au spus ca nu o sa mi retine permisul apoi dupa ce am scris declaratia au spus ca legea il obliga sa mi retina permisul mi a dat o dovada de 15 zile in care nu este bifat ca mi a retinut permisul doar numerele rosii La plecare mi a spus ca dupa o luna o sa mi recuperez permisul dar nu stiu ce sa cred din ce am citit pe net Ma poate lamuri la ce este de facut si la ce sa ma astept ?? Multumesc Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-12-2017 |
 | Dragos Vizitator |
| |
|
|
29-12-2017 |
 | M radu Vizitator |
| Am condus un auto cu nr rosii expirate am fost oprit sunt recidivist nu in materie la ce sa ma astept | |
|
|
|
30-12-2017 |
| M Radu a scris pe 29-12-2017: Am condus un auto cu nr rosii expirate am fost oprit sunt recidivist nu in materie la ce sa ma astept Situatia este destul de delicata in cazul in care sunteti recidivist si ati savarsit o noua fapta, deoarece daca nu ati exectat inca pedeapsa, cea de-a doua condamnare se va adauga restului ramas neexecutat din prima pedeapsa. Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-01-2018 |
 | Gaina Marius Vizitator |
| buna ziua am si eu o intrebare pe data de 14.01.2018 am fost prins cu numerele rosi provizate expirate de vrio 5 saptamani eu avand permisul de vrio 10 luni de zile nu stiam ca numere sunt expirate si masina ier a Mamei mele am fost oprit mo dus la sectie in seara aia mi so facut proces verbal lam semnat mio dat permisul inapoi si a doua zi am fost sunat si m-am dus la politie mi so intocmit dosar penal sau mi lo facut nici eu nu stiu mi so retinut permisul de conducere si mio dat dovata pe 15 zile si acum pe 1 imi expira as putea sa ma duc la ei sa imi dea alta dovada de a conduce daca nu mo mai sunat nimeni in legatura cu dosarul ?? | |
|
|
|
29-01-2018 |
| Gaina Marius a scris pe 29-01-2018: buna ziua am si eu o intrebare pe data de 14.01.2018 am fost prins cu numerele rosi provizate expirate de vrio 5 saptamani eu avand permisul de vrio 10 luni de zile nu stiam ca numere sunt expirate si masina ier a Mamei mele am fost oprit mo dus la sectie in seara aia mi so facut proces verbal lam semnat mio dat permisul inapoi si a doua zi am fost sunat si m-am dus la politie mi so intocmit dosar penal sau mi lo facut nici eu nu stiu mi so retinut permisul de conducere si mio dat dovata pe 15 zile si acum pe 1 imi expira as putea sa ma duc la ei sa imi dea alta dovada de a conduce daca nu mo mai sunat nimeni in legatura cu dosarul ?? Din pacate vi s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat. Aveti posibilitatea sa solicitati prelungirea dreptului de a conduce pana la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-02-2018 |
 | Ciprian21
|
| eu am luat permisu in cipru am cumparat o masina cu probleme a stat in servis 3 luni dupa ce am facut raru ma rupt mecanicu de bani si cand am scos masina am crezut ca pot circula cu foaia de revenire la rar nu voiam decat sa caut o parcare so las da sa nimerit sa ma opreasca politia e prima masina in romania si nu prea ma pricep la legile de la noi mi sa dat drept de circulatie 15 zile imi puteti spune la ce sa ma astep sau daca e posibil sami suspende permisu definitiv mentionez ca aveam nr rosii expirate de 3 luni | |
|
|
|
11-02-2018 |
| Ciprian21 a scris pe 10-02-2018: eu am luat permisu in cipru am cumparat o masina cu probleme a stat in servis 3 luni dupa ce am facut raru ma rupt mecanicu de bani si cand am scos masina am crezut ca pot circula cu foaia de revenire la rar nu voiam decat sa caut o parcare so las da sa nimerit sa ma opreasca politia e prima masina in romania si nu prea ma pricep la legile de la noi mi sa dat drept de circulatie 15 zile imi puteti spune la ce sa ma astep sau daca e posibil sami suspende permisu definitiv mentionez ca aveam nr rosii expirate de 3 luni Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Ciprian21
|
| da exista sansa sami suspende permisu definitiv? asta ma roade cel mai tare ca depind de el | |
|
|
|
12-02-2018 |
| Ciprian21 a scris pe 12-02-2018: da exista sansa sami suspende permisu definitiv? asta ma roade cel mai tare ca depind de el Puteti beneficia de o prelungire a dovezii de circulatie, pana la solutionarea definitiva a dosarului. In situatia in care, prin condamnare, se dispune anularea permisului, va puteti prezenta la examenul pentru redobandirea permisului, dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |