Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal numere rosii expirate - Pagina 3

Start  1   2  3  4  Final
 05-03-2018
Vizitator
Bună ziua scuzați-mă de deranj am fost oprit în data de 30/01/2018 de un organ de de politie pentru un control rutier iam în manat actele permisu și după control organul de politie mia adus la cunoștinta ca numerele mele sunt expirate După care mia dat numerele jos de pe mașină am fost dus la secția de politie din Sânnicolau mare mia făcut dosar penal mia dat dovada 15 zile ca pot sa conduc după ce sa terminat dovada mama dus la judecata din Sânnicolau mare sa îmi prelungească mia dat acord de prelungire după care trebuie sa ma duc la politia a județeană din Timișoara sa îmi dea dovada eu nu mai mam dus sa îmi dea dovada ca nu am mai avut nevoie după care într-o zi de joi 01/03/2018 am fost sunat de politie ca trebuie sa dau declarație mam dus și iam spus ca mia dat acord de prelungire dovada de conducere și eu nu mai mam dus la Timișoara sa îmi dea dovada ca eu m-am vândut mașina și mia spus de ce te-ai vândut mașina ca săptămâna viitoare îți iei permisul de conducere înapoie îți recuperezi permisul ca urmărirea proceduri penale sa închis îți aștepți citație de la judecata acasă și în timp de 20 de zile îți primești permisul te duci la inspectoratul de politie din Timișoara și îți recuperez permisul. Eu tot ma întreb se poate asa Ceva va rog frumos să mă ajutați cu un răspuns va mulțumesc 
Răspunde
 06-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Florinmiha a scris pe 05-03-2018:
Bună ziua scuzați-mă de deranj am fost oprit în data de 30/01/2018 de un organ de de politie pentru un control rutier iam în manat actele permisu și după control organul de politie mia adus la cunoștinta ca numerele mele sunt expirate După care mia dat numerele jos de pe mașină am fost dus la secția de politie din Sânnicolau mare mia făcut dosar penal mia dat dovada 15 zile ca pot sa conduc după ce sa terminat dovada mama dus la judecata din Sânnicolau mare sa îmi prelungească mia dat acord de prelungire după care trebuie sa ma duc la politia a județeană din Timișoara sa îmi dea dovada eu nu mai mam dus sa îmi dea dovada ca nu am mai avut nevoie după care într-o zi de joi 01/03/2018 am fost sunat de politie ca trebuie sa dau declarație mam dus și iam spus ca mia dat acord de prelungire dovada de conducere și eu nu mai mam dus la Timișoara sa îmi dea dovada ca eu m-am vândut mașina și mia spus de ce te-ai vândut mașina ca săptămâna viitoare îți iei permisul de conducere înapoie îți recuperezi permisul ca urmărirea proceduri penale sa închis îți aștepți citație de la judecata acasă și în timp de 20 de zile îți primești permisul te duci la inspectoratul de politie din Timișoara și îți recuperez permisul. Eu tot ma întreb se poate asa Ceva va rog frumos să mă ajutați cu un răspuns va mulțumesc 

Cel mai probabil s-a dispus o solutie de netrimitere in judecata, cu alte cuvinte ati scapat de infractiunea adusa in sarcina dvs. Sfatul meu este sa va prezentati in fata instantei la termenul pentru care veti fi citat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2018
Vizitator
Buna ziua in data de 22.11.2017 am fost oprit de politie si sa constatat ca aveam numerele provizorii expirate de cateva ore nici pana azi nu mia fost trimis nimic acasa si suntem in 16.03.2018 la ce sa ma astept inainte cu cateva zile mia fost luat permisu pentru viteza mia dat 3 luni leam facut si acum din cate am inteles dosaru meu nici nu a fost trimis la parchet si au trecut 4 luni ce pot sa fac plus ca tin sa mentionez a doua zi dupa ce am scos alte numere ma oprit acelasi politist care vroia sa imi ia dovada precum ca si nr astea ar fi expirate da aveam toate hartiile i leam aratat si cand iam zs sa cheme rutiera si televiziunea sa vedem daca e ca el mia dat actele cu dovada si a zs ca ma asteapta cand imi iau permisu pt ce motive el stie eu sunt decis sa il dau in judecata pentru ce a facut plus ca am martori ce se poate intampla imi da permisu inapoi
Răspunde
 17-03-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Valy a scris pe 16-03-2018:
Buna ziua in data de 22.11.2017 am fost oprit de politie si sa constatat ca aveam numerele provizorii expirate de cateva ore nici pana azi nu mia fost trimis nimic acasa si suntem in 16.03.2018 la ce sa ma astept inainte cu cateva zile mia fost luat permisu pentru viteza mia dat 3 luni leam facut si acum din cate am inteles dosaru meu nici nu a fost trimis la parchet si au trecut 4 luni ce pot sa fac plus ca tin sa mentionez a doua zi dupa ce am scos alte numere ma oprit acelasi politist care vroia sa imi ia dovada precum ca si nr astea ar fi expirate da aveam toate hartiile i leam aratat si cand iam zs sa cheme rutiera si televiziunea sa vedem daca e ca el mia dat actele cu dovada si a zs ca ma asteapta cand imi iau permisu pt ce motive el stie eu sunt decis sa il dau in judecata pentru ce a facut plus ca am martori ce se poate intampla imi da permisu inapoi

Durata urmaririi penale in astfel de situatii este de aproximativ un an. Faceti o cerere la organele de urmarire penala sau la Parchet, pentru a va comunica stadiul dosarului. Referitor la atutudinea agentului de circulatie, puteti formula o plangere impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva sau in functie de caz, abuz in serviciu, insa va trebui sa probati acest fapt.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-07-2018
Vizitator
Un prieten a avut permisul retinut pt conducere cu nr rosii expirate. Dupa 4 luni a primit instiintare pt NUP. A fost la politie si i sa spus ca i se suspenda permisul pt 90 zile. E legal? Ce se poatw face? Daca deschide proces cu Politia primeste permisul inapoi pe durata procesului? Multumesc!
Răspunde
 18-10-2018
Vizitator
Salut ..la fel am patit si eu, am fost oprit de un echipaj de politie cu numerele rosii expirate ..ma oprit ma luat la sectia si mi au facut dosar penal ..
A durat doi ani de atunci si abia acum s solutionat dosarul.. Scoatere de sub urmarire penala ..si dupa la final imi scrie c e Definitiva ..miau dat dosarul acasa si miau zis sa ma descurc .. Acum nustiu ce sa fac ma poate ajuta cnva ????
Astept rasp
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Buna ziua
Pe data de 28 10 2018 ma mutat masina 10 metri mai in fata pentru nu a stânjeni traficul pe strada unde locuiesc si brusc a apărut un echipaji de poliție. Mi-a cerut actele după care au spus sa merg cu dânșii la sediul poliției unde sa îmi facă dosar penal si sa îmi suspende permisul. Ași vre sa stiu cam cat durează până la soluționarea dosarului cat timp durează si la ce sa ma astept va Mulțumesc frumos
Răspunde
 01-11-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Tomageorge@gmail.com a scris pe 31-10-2018:
Buna ziua
Pe data de 28 10 2018 ma mutat masina 10 metri mai in fata pentru nu a stânjeni traficul pe strada unde locuiesc si brusc a apărut un echipaji de poliție. Mi-a cerut actele după care au spus sa merg cu dânșii la sediul poliției unde sa îmi facă dosar penal si sa îmi suspende permisul. Ași vre sa stiu cam cat durează până la soluționarea dosarului cat timp durează si la ce sa ma astept va Mulțumesc frumos

Care este infractiunea pentru care vi s-a intocmit dosar penal? Urmarirea penala dureaza aproximativ un an.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-11-2018
Vizitator
Bună ziua am și eu o întrebare am fost oprit de politie și nam știut ca numerele miau fost expirate țin sa spun ca nu au fost decât 2 ore de la expirarea numerelor și mau loat la secție miau făcut un proces și miau lot permiau miau dat dovada pe 15 zile și miau zis ca nu e brobleme mari e prima abatere. Mulțumesc
Răspunde
 01-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Infractiunea este cea de punere in circulatie a unui autovehicul fara imatriculare sau cu nr expirate prevazuta de art,334 Cod penal alin. 1 care se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Cristi a scris pe 01-11-2018:
Bună ziua am și eu o întrebare am fost oprit de politie și nam știut ca numerele miau fost expirate țin sa spun ca nu au fost decât 2 ore de la expirarea numerelor și mau loat la secție miau făcut un proces și miau lot permiau miau dat dovada pe 15 zile și miau zis ca nu e brobleme mari e prima abatere. Mulțumesc

Vi se va intocmi dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat. Sfatul meu este sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a obtine o pedeapsa cat mai favorabila.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-11-2018
Vizitator
Am condus un autoturism cu numere rosi expirate in data de 15.09.2017.Am fist implicat si intr-un accident tot atunci si politia mi-a eliberat o dovada pe 15 zile.De atunci a trecut 1 an si 2 luni timp in care procurorul a trimis la judecatorie o ordonanta de renuntare la urmarirea penala.Acum 5 zile judecatoria a dat o hotarare definitiva de renuntare la urmarirea penala.
Intrebare mea este cand pot sa imi ridic permisul de conducere
Multumesc anticipat
Răspunde
 16-11-2018
Vizitator
Buna ziua.. pe data pe 2 iunie 2018 am fost prins de poliție cu numerele roșii expirate. Mentionez ca m-am deplasat pe o distanță de 500m.. si Am recunoscut am dat declarație am recunoscut că am condus mașina cu numerele expirate de câteva zile deoarece venise cineva sa o cumpere si ma mâncat undeva sa ma urc in masina.. de atunci nu am aflat decât ca dosarul a ajuns la parchet si atat..de la doamna avocată care i am predat dosarul.. dar eu muncesc in austria si nu sunt acasa nu pot afla nimic de aici.. Vroiam sa va intreb cam cat durează și daca exista vro sansa sa mil dea până la judecare permisul nu dovada...cu dovada nu pot circula afara . Multumesc mult !
Răspunde
 03-01-2019
Vizitator
Buna ziua am fost prins cu masina unui prieten cu nr rosii expirate de cateva ore si mi sa intocmit dosar a fost la poliție 2 ani din cauza ca nu sau prezentat martorii dupa a ajuns la procuror care a dispus incetareaurmarii penale si plata de 300 delei cheltueli judiciare dar a fost trimis catre judecător .Intrebare mea este ce se poate intampla acum
Răspunde
 06-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Simion a scris pe 03-01-2019:
Buna ziua am fost prins cu masina unui prieten cu nr rosii expirate de cateva ore si mi sa intocmit dosar a fost la poliție 2 ani din cauza ca nu sau prezentat martorii dupa a ajuns la procuror care a dispus incetareaurmarii penale si plata de 300 delei cheltueli judiciare dar a fost trimis catre judecător .Intrebare mea este ce se poate intampla acum

Dosarul a fost trimis in instanta, pentru ca judecatorul sa confirme propunerea Parchetului. Sfatul meu este sa va prezentati la termen, pentru a demonstra ca sunteti de buna credinta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2019
Vizitator
Buna sara mia fost reținut permisul pentru numere roși expirate mia facut dosar penal la terminarea dosarului cum as putea face sa nu mi sa retina permisul pe câteva luni va rog daca sunteți amabili o parere
Răspunde
 10-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bogdan a scris pe 08-02-2019:
Buna sara mia fost reținut permisul pentru numere roși expirate mia facut dosar penal la terminarea dosarului cum as putea face sa nu mi sa retina permisul pe câteva luni va rog daca sunteți amabili o parere

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau cu amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2019
Vizitator
Buna ziua am condus autoturism cu numere roși expirate luna trecuta pe 31 a trecut o lună și ceva si nu m-au chemat la audieri ce pot face an acest caz vreau sa pleca Din tara un avocat daca ieste amabil multumesc anticipat
Răspunde
 11-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Leonard a scris pe 11-03-2019:
Buna ziua am condus autoturism cu numere roși expirate luna trecuta pe 31 a trecut o lună și ceva si nu m-au chemat la audieri ce pot face an acest caz vreau sa pleca Din tara un avocat daca ieste amabil multumesc anticipat

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul ale carui numere de inmatriculare au fost retrase, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau amenda. In situatia in care plecati din tara, ar fi indicat sa anuntati organul de urmarire penala pentru a va putea contacta in momentul in care va trebui sa fiti prezent la declaratii. De asemenea, puteti solicita incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-04-2019
Vizitator
buna ziua am ontrebare am fost oprit petru numere rosi expirate si nu am problema e prima infractiune pote san supenda permisul de conducere va rog un rasp si cat dureaza acesta dosar penal
Răspunde
RăspundeStart  1   2  3  4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.