Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 08-06-2014
Bucuresti

simpla recalculare nu este suficienta. recalcularea se face in raport de anumiti indicatori pe care dv trebuie sa-i declarati. daca acesti indicatori sunt corespunzatori, atunci din recalculare se poate obtine o alcolemie contraventionala.
la o alcolemie cu alcooltest rezulta o alcolemie stabiliata de dublu la reclalculare.

Răspunde
 10-06-2014
Vizitator
Floryn a scris pe 08-06-2014:
Buna ziua domna avocata spune-timi si mie va rog de ce nu mi sau comunicat rezultatele la alcolemie odata ce am fost chemat la politie si mi sa spus ca dosarul a fost trimis la judecatoria cornetu si ca trebuie sa astept sami vina o confirmare la politie si ma fa suna politistul pntru ce confirmare? Mentionez ca dosarul a fost trimis pe 12/05/2014 cat pote dura solitionare dosarului multumesc,.
Răspunde
 11-07-2014
Vizitator
buna ziua. am avut un accident in data de 05.07.2014, de unde s-a descoperit ca motociclu cu care eram era cu numere false . Mi s-a intocmit dosar penal pentru circulatie pe drumuri publice cu numar fals, intrebarea. In aceasta situatie ce mi se poate intampla, nu am posibilitate sa angajez un avocat
Răspunde
 15-07-2014
Bucuresti

inchisoare de la 1-5 ani sau amenda

Răspunde
 15-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
se pot intampla multe si destul de grave dupa ce organele de cercetare vor termina ancheta...provenienta motociclu... plus conducerea cu numere false. conteaza implicarea dvs in aceasta situatie. ce s-a intamplat implica multe

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-07-2014
Vizitator
Buna ziua domnilor avocati ,in data de 12/05/2014 mia fost trimis dosarul conducere su influenta alcolului 0,57 mg in aerul expirat la cornetu si domnul politai mia spus ca o sa fiu chemat pentru declaratie de un coleg de ce dureaza asa mult si ce pot face multumesc .
Răspunde
 22-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu puteti face nimic, inertia lor este inexplicabila...ei zic ca au cauze multe dar si mintea/fapta inceata e o franca in calea rezolvarii

Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
frana, scuze

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-07-2014
Vizitator
In sfarsit mia venit citatie acasa dn avocat reamitesc ca am permisul loat pentru alcol vara incidente in trafic si o alcolemie de 0.57 in aer la sange nu mi sau spus rezultatele san chemat pe 5 august la politia ilfov ora noua in citatie mi se comunica ca am dreptul la un avocat este si cazul meu? Si cat ar mai putea dura solitionarea dosarului mai pot cere o recalculare multumesc mult.
Răspunde
 10-08-2014
Bucuresti

trebuie sa cereti o recalculare. este important sa stiti reteta pentru recalculare , expertiza

Răspunde
 08-09-2014
Vizitator
Ovidiu Mihai a scris pe 06-05-2014:
Salut, pe 13 August 2013 la orele 04:00, am fost oprit de un echipaj al politiei. la etilotest mi-a iesit 0,62 iar la prima recoltare biologica mi-a iesit 1,25 iar la a doua proba biologica 1,10. Nu am antecedente penale, nu am facut accident sau alte lucruri. Iar acum 7 Mai 2014 inca astept un raspuns de la judecatorie...astept o informare depsre un proces ceva :-??..nu stiu nimic si deja mi se pare nesimtire ca astept atat de mult..bun..Intrbearea mea: As putea sa scap cumva ? gen sa primesc permisul inapoi si o amenda..sau trebuie sa stau pe tusa ceva timp ?

Ti-ai luat permisul pana la urma?
Răspunde
 09-09-2014
Vizitator
Am un dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate 0,8 in aerul expirat si1,5 in sange.Dupa 9 luni dosarul a ajuns la parchet.Am depus la dosar cazierul auto. Ce trebuie sa mai fac sa grăbesc soluționare dosarului in instanta. Mulțumesc
Răspunde
 09-09-2014
Vizitator
Buna marian,poti face o cerere si la parchet eu am facut ,dosarul meu din ziua an care am facut beleaua pana cand am primit sentinta acasa a trecut noua luni ,deja am trei luni trecute din pedeapsa.daca vrei pot sa ati scriu cum suna cererea ca mai am acasa o copie.
Răspunde
 09-09-2014
Vizitator
Salut mar interesa si pe mine o copie ca sant in aceasi problema si eu multumesc mult poti trimite pe adresa r.dumitrascu@yahoo.com.
Răspunde
 09-09-2014
Vizitator
Sal ati scriu aici ca nu prea le am cu butonatu la cal. Domnule prim procuror. Sub ...identificat cu ci..seria .....eliberat..domiciliat an ..cercetat an dosarul cu nr..rog respectuos sa dispuneti efectuarea cu precadere a actelor de urmarire penala ce mai sunt a fi efectuate an acest dosar si anaintarea lui an instanta .precizez ca mi s a ridicat permisul si dreptul de a conduce din luna ....eu sunt sofer profesionist si ami antretineam familia din veniturile castigate din aceasta prestatie. Eu am recunoscut savarsirea faptei si doresc sa fiu judecat an regim de urgenta .va multumesc. Acuma mai modifici dupa caz .daca mai vrei informatii antreaba ca ati raspund,am trecut recent prin iad si stiu cum e.
Răspunde
 10-09-2014
Vizitator
Mersi mult dar ma ajuta daca pute-i sami trimeti formularu prin mel mersi mult.
Răspunde
 30-09-2014
Vizitator
buna ziua.am fost oprit in sept 2013 conducand in stare de ebrietate.permisul mi-a fost anulat.am fost judecat si condamnat la 1.6 luni inchisoare ca pedeapsa principala, complementara interzicerea timp de 1 an a dreptului de a conduce.Procurorul a facut insa apel, care tocmai a dat hot de mai jos.Va rog mult, ma puteti ajuta sa o descifrez?multumesc anticipat.

Tip solutie: Menţinerea pedepsei
Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov împotriva sentinţei penale nr. 2014 pronunţată de Judecătoria Braşov în dosarul penal nr. /2013, pe care o desfiinţează sub aspectul temeiului condamnării inculpatului Iulian Mihai, temeiului aplicării pedepsei accesorii şi a conţinutului acesteia din urmă şi cu privire la aplicarea pedepsei complementare. Rejudecând în aceste limite: Reţine ca temei al condamnării inculpatului la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, dispoziţiile art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002, cu aplicarea art. 5 Cod penal şi art. 396 alin. 10 Cod procedură penală. Înlătură pedeapsa complementară prevăzută de art. 66 lit. g şi i Cod penal aplicată inculpatului Iulian Mihai de către prima instanţă. În baza art. 71, art. 64 lit. a teza a II-a şi b Cod penal de la 1969 şi art. 12 din Legea nr. 187/2012, interzice inculpatului cu titlu de pedeapsă accesorie dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat. Menţine modalitatea de executare stabilită de către prima instanţă privind pedeapsa principală aplicată precum şi termenul de încercare fixat şi în baza art. 71 alin. 5 Cod penal de la 1969, suspendă, pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii şi executarea pedepsei accesorii. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.09.2014. DECIZIA PENALĂ NR.

ce este cel mai important...pot conduce?unii spun da, altii peste 1 an..sunt in ceata
Răspunde
 14-10-2014
Vizitator
Buna ziua am fost prins de un echipaj de politie am fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,51 am fost la sange si mi-au recoltat doar o proba la ce sa ma astept?
Răspunde
 15-10-2014
Vizitator
de obicei an sange iese dublu {0,51X2} din pacate e de dosar penal
Răspunde
 15-10-2014
Vizitator
Depinde cat ai baut si ce eu am afut 0.57 in aer si 1,50 prima analiza si 1,25 la adoua interval de o ora poate ai noroc sati iasa in scadere acolemia din sange si sa scapi adica sub 0,80 depinde acum ce ai declarat cad ai baut si intervalul si ce?
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.