|
15-10-2014 |
 | Floryn Vizitator |
| Apropo dece dor o singura recoltare ai refuzat pe adoua? | |
|
|
|
15-10-2014 |
 | Ionut Vizitator |
| cum spune florin daca ai noroc sa iasa alcoolemia an scadere {desi nu cred ca are cum sa iasa sub 0,8}macar 0,9 poate scapi fara condamnare ,doar cu o amenda penala depinde mult de procuror treaba e ca si la amenda penala tot se anuleaza permisul cu drept de redobandire la 6 luni ,mai e si amenda administrativa na totul depinde de procuror .din cate stiu eu dupa noul cod penal se ia o singura proba de sange si nu se mai poate face recalculare {nu stiu sigur la mine nu a fost cazul de recalculare alcoolemia a fost mare} | |
|
|
|
15-10-2014 |
 | Floryn Vizitator |
| Ionut eu am fost prins in aprilie de paste si noul cod era in vigoare din febroarie si miau loat doua probe de sange iei mau intrebat daca o fac si pe adoua nustiu acum care mai sant regulire. | |
|
|
|
16-10-2014 |
 | Ionut Vizitator |
| eu am fost prins an 2013 si pana an februarie 2014 cand a intrat noul cod nu am fost judecat ,am fost judecat abia an iunie ,avocatul ami dadea sperante ca voi fi judecat dupa noul cod si ca am sanse mari la amenda dar nu a fost asa am fost judecat dupa vechiul cod cica e mai favorabil pentru mine cel putin asa scrie an hotararea judecatoreasca definitiva ,acu numar lunile am deja 4 trecute din pedeapsa dar oricum am o cunostinta care e an faza de urmarire penala a vorbit cu politaiul care a facut dosaru si a spus ca merge foarte greu ca nu sunt anvatati cu noul cod .am impresia ca nici ei nu stiu exact procedura .la naiba cu alcoolul asta macar daca eram betivan nu ami era ciuda .daca ati spun cum m ia luat permisul te umfla rasul. tu an ce stadiu mai esti cu dosarul? ai fost judecat? bafta | |
|
|
|
19-10-2014 |
 | Andrei Vizitator |
| Salut ionut, Si eu am dosar penal pentru alcol, au trecut aproape 3 luni, mi-a fost trimis dosarul la parchet, acum trebuie sa mai dau inca o declaratie in calitate de inculpat, apoi va fi trimis iar la parchet. Ce pot face sa primesc hotararea judecatoreasca cat mai repede? Tu ai luat amenda penala sau cu suspendare? | |
|
|
|
20-10-2014 |
 | Ionut Vizitator |
| salut andrei, da eu am fost condamnat la un an cu suspendare acu astept sa treaca timpul.ce poti sa faci e sa stai pe capul lor cel putin eu asa am facut cat a fost dosarul la politie mergeam aproape zilnic sa vad ce completari mai sunt de facut {culmea m am "amprietenit"cu politaiul} apoi la procuratura de 2 ori pe luna plus o cerere de urgentare .trebuie sa te interesezi sa nu patesti cum am citit pe forumuri cazuri de 1 ,2 chiar si 3 ani pana a ajuns dosarul an instanta.eu am rezolvat an aproape 9 luni .mai vorbim bafta. | |
|
|
|
24-10-2014 |
 | Odettte Vizitator |
| Buna ziua, Daca in hotararea judecatoreasca in urma finalizarii procesului apare paragraful de mai jos, inseamna ca imi recuperez carnetul? Am primit ca si pedeapsa munca in folosul comunitatii si inchisoare 8 luni cu suspendare. In ceea ce priveste pedeapsa complementara constand in interzicerea exercitarii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a si b Cod penal, stabilita de catre procuror si inculpat in cuprinsul acordului de recunoastere a vinovatiei, instanta are in vedere ca legiuitorul nu a prevuut obligativitatea aplicarii pedepsei interzicerii exercitarii unor drepturi in cazul infractiunii pe care a savarsit-o inculpatul. In aceasta situatie, prin raportare Ia criteriile prevaute Ia art. 67 alin. 2 Cod penal (natura si gravitatea infractiunilor, imprejurarile cauzei si persoana infractorului), Judecatoria nu considera necesara aplicarea pedepsei complementare pe langa pedeapsa principala. In lipsa aplicarii pedepsei complementare, instanta nu va aplica inculpatului nici pedeapsa accesorie, potrivit art. 65 alin. l Cod penal. Multumesc. | |
|
|
|
04-12-2014 |
 | Miki Vizitator |
| Buna ziua în luna mai tatăl meu împreună cu fratele meu întorcăndu se acasă de la o petrecere cu mașina au avut un acident cu o alta mașină nimic traume fizice ale persoane.în sa întocmit un proces verbal al tatălui mei cu urmare a suspendări permisul de conducere și o amenda .totul sa întâmplat în luna mai acum în decembrie fratelui meu (nu conducea el masina el find numai proprietarul) ia fost reținut permisul de condus e întocmit un dosar penal pentru alcolemie superioara al 0,8..mentionez ca a fost obligat supunerșI al prelievo de sânge în spital.eu nu înțeleg o infracțiune plătită de tatăl meu nu de ajuns .acum tre sa plătească și fratele meu pe ca mașină e a lui . ..eu nu mai înțeleg nimic dar mi se pare ciudat | |
|
|
|
13-12-2014 |
 | Marian Vizitator |
| Buna ziua,din pacate am fost si eu prins cu 103 km la ora intr-o zona de 60 km/h,baut cu 0.56 in aerul expirat,m-au dus la IMNL mi-au luat doar o proba de sange,dar nu mi-au comunicat rezultatul a ramas sa ma intalnesc cu ei saptamana viitoare,la ce trebuie sa ma astept,ce repercusiuni ar putea avea in viata mea acest dosar penal,mentionez sunt stundent anul 3 ,22 de ani. Ce pot face sa scap fara dosar penal ,exista vreo sansa? | |
|
|
|
22-12-2014 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna ziua. Am fost prins cu o alcoolemie de 0,71. Am fost dus la spital pentru probele biologice si din cate stiu eu va veni undeva la dublu. Ce vreau eu sa stiu e ca daca am vreo sansa sa scap doar cu o amenda administrativa sau penala cazand la pace cu procurorul, fara sa se mai ajunga in instanta? Plus ca daca demonstrez ca am fost aproape un cetatean model, am facut voluntariat 4 ani si inca fac, nu am abateri de nicio forma, nici macar o amenda pentru parcare. | |
|
|
|
04-01-2015 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna ziua, in Octombrie mi-a fost luat permisul pt conducere sub influența alcoolului 0,60 in aer. Si am fost nevoit sa părăsesc țara după ce am notificat organului de poliție ce ma ancheta, daca ramân in afara tari îmi poate afecta dosarul in curs? | |
|
|
|
27-01-2015 |
 | Alex Vizitator |
| buna seara in urma cu 4 ani jumate am fost prins conducand masina cu numere expirate baut si fara permis.ma dus la probe a iesi 0.45 in aerul pur expirat dupa 2 sapt am dat pentru piermis luasem sala urma sa dau traseul am luat piermisul.cand m am dus sa dau declaratie pentru a inainta dosarul politaiul mia intins o capcana ...dare de mita...deci 2 dosare penale . la dare de mita am luat 3 ani si 5 de incercare a fc avocatul recurs apel..etc si a ramas la 2 ani de suspendare si 3 cu supraveghere la al doilea dosar an primit o suspendare de 11 luni de suspendare si 3 de incercare. amandoua dosare sau incheiat pana la data de 20.11.2011 fratilor si in data de 29.11.2014 venisem pe la 8 seara de la munca eram foarte obosit mi am fc o baie si am plecat prin oras sa mananc cv m am intors pe la 12 si ceva spre casa. m am oprit la un club acel club fiind la 400 m de locuinta mea am baut vreo 350 ml de alexander lemon cu suc. spre dimineata am plecat spre casa in drum spre casa am adormit la volan si am intrat in-trun cam de podet m am rasturnat de vreo 3 ori m am trezit dim la spital. consecintele.sunt permisul luat masina distrusa si posibil inchisoare. am intrebat pe cnv de la iml cica am 2 la mie in sange de cand am piermisul nu am avut nici un incident. am condus zi de zi am vreo sansa sa scap de inchisoare daca mia trecut termenul de incercare? multumesc anticipat !!! | |
|
|
|
08-03-2015 |
 | Chelu Anghel Vizitator |
| va salut cu respect am si eu o intrebare ......In data de 5/10/2013 Am fost oprit de organelede politie si am fost testat cu aparatul etilotest avand o alcolemie de 0,65 mg in aeru experiat am fost condus la spital pentru rec..oltarea de probe biologice unde am avut un atac de panica avand fobie la acce binenteles ca politistu a scris in procesul verbal refuz de probe biologice .dupa cate stiu eu trebuia sa mi se ia saliva pt obtinerea alcolemie am depus si o adeverinta la dosar eliberata de spitalu militar care atesta ca am fobie la acce binenteles ca judecatorul nu o sa o ia in calcul probema este in felu urmator. Am primit rechizitoriu de la procuror ..care binenteles ma trimis in judecata ,...As vrea un raspuns ce sanse am ca sa nu imi anuleze permisu as putea scapa cu o amenda si sa nu imi suspende dreptu la condus ...Sau as putea fii achitat specific ca sunt singurul intretinator al familie si meseria mea este sofer am vre-o sansa sa nu mi se anuleze permisu? multumesc si astept un raspuns | |
|
|
|
11-03-2015 |
 | Viddus Vizitator |
| Nu aveti sanse sa scapati fara anulare''va spun din propria experienta'' sa nu va mai creati sperante | |
|
|
|
11-03-2015 |
 | Dana1984 Vizitator |
| Buna ziua as vrea sa ma ajutati dk puteti,in 2013 am facut vreo 4 dosare penale primul a inceput pt cumulul de puncte de care nu am stiut,apoi am continuat sa conduc cu permisul suspendat fiind taximetrista ,mama bolnava ,copil e.t.c,3 dosare s au comasat si am mers in instanta si mi s a anulat permisul in 8 /02/2014,dar a mai ramas un dosar pe care politistul nu a avut timp sa l trimita la procuror,ieri am fost la udriste am dat iar declaratii si mi a zis k il va trimite peste 3 saptamani,am fost si la pipera sa intre dk pot redobandi permisul pt k a trecut un an de la pedeapsa definitiva si mi au spus k trb si cazierul,intrebarea mea ar fi ,procurorul ma poate trimite iar in judecata,dosarul fiind facut tot in aceeasi perioada cu celelalte doar k a intarziat sa ajunga la procuror,va rog sa mi raspundeti | |
|
|
|
13-03-2015 |
 | Buna ziua d/na avocat Vizitator |
| sunt din rm valcea - jurist george a fost sunat la 112 ,am fost oprit in trafic in etilotest 0,46 la mie sau recoltat probe prima proba 0,90 la mie a doua proba la o ora 0,80 la mie potoptine de la procuror o renuntare sau va multumesc anticipat | |
|
|
|
02-04-2015 |
 | Alex vladoiu Vizitator |
| examenul la sange costa 130 ron . nu l-ai platit cand a fost dus la laborator? te tine si doi ani pana ti le face | |
|
|
|
10-04-2015 |
 | Tot patitu-i priceput.. Vizitator |
| In 2010 am fost prins baut la volan. 1 la mie in aerul expirat, 1,7 in sange. Mi-am luat avocat, m-am prezentat in instanta, mi-am recunoscut vina. Rezultatul: 11 luni de inchisoare cu suspendare+ inca 3 ani supraveghere. Per total am avut de asteptat 3 ani pana la data cand mi-am recuperat permisul, incepand de la ziua cand am fost prins baut. Pentru toti cei aflati in aceasta situatie, le recomand sa isi ia un avocat care sa incerce sa scurteze datele de infatisare, e tot ceea ce se mai poate face. Nu mai scapa nimeni de asa ceva in ziua de astazi, nu va lasati fraieriti de cei care va spun ca puteti scapa nevinovati..Tot ceea ce veti obtine va fi ca veti avea mai mult de asteptat pana la recapatarea permisului si bineinteles posibilitatea de a face inchisoare.. Suspendarea poate fi considerata daca va recunoasteti vina, in caz contrar, nu se stie. Nu va incapatanati sa obtineti castig de cauza..nu il veti obtine. Capul plecat sabia nu il taie. Si ati comis o infractiune, nu uitati acest lucru. Recalculari,calculari..samd..nu vor face decat sa intarzie momentul in care va veti recapata permisul. Daca sunteti baieti cuminti, poate peste 3 ani il veti avea din nou. Daca faceti pe nebunii, 4,5 6 poate chiar mai mult..Poate faceti si putina inchisoare.. | |
|
|
|
17-04-2015 |
 | Cheli Vizitator |
| Complet: C3 Penal Cameră Preliminară/Fond-amânare pr. Tip solutie: Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1, 4 şi 10 din C. proc. pen. cu aplicarea art. 5 C.pen., raportat la art. 83 C. pen. stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatului Chelu Anghel, pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, prev. de art. 337 C.p. (faptă săvârşită la data de 5.10.2013). În baza art. 83 alin. 1 din C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În baza art. 404 alin. (3) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În baza art. 398 rap. la art. 274 alin. 1 Cod de procedură penală, obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 17.04.2015. Document: Hotarâre 100/2015 17.04.2015 as dori un raspuns daca se poate ...Nu pot parasi romania am de munca in norvegia banuiesc ca permisul este anulat si cand as putea da examenu dupa un an sau dupa 2 | |
|
|
|
17-04-2015 |
 | Robertdiana Vizitator |
| In 15.06.2014 am fost prins cu 0.82 in aerul expirat,dupa prelevarea probelor 1.7,respectiv 1.6 cea de-a doua proba.De atunci si pana astazi nu am rezolvat mai nimic,in afara de plimbari si insistente la politie.Azi,17.04.2015,am fost chemat pentru a mi se comunica ca legea prelevarii probelor este neconstitutionala si pentru recalculare.Mi sa comunicat ca asta li se intampla tuturor celor ce sunt in situatia mea,cu dosarul nesolutionat.De ce se face RECALCULARE dupa aprox. un an de zile la mii de soferi din Romania?Banuiesc ca daca nu au lege sa ne pedepseasca,in felul asta vor sa ne mai prelungeasca ''boala''. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |