Forum avocaţi > Drept penal

Cum se calculeaza anii de inchisoare - Pagina 4

Start  1   2   3  4 Final
 15-01-2019
Vizitator
As vrea sa stiu sotul meu a fost condamnat la trei ani cu executare a facut șapte luni cat mai are de facut va multumesc
Răspunde
 15-01-2019
Vizitator
As vrea sa stiu sotul meu a fost condamnat la trei ani cu executare a facut șapte luni cat mai are de facut va multumesc
Răspunde
 17-01-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nicoleta a scris pe 15-01-2019:

Sotul dvs. poate solicita liberarea conditionata dupa implinirea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2019
Vizitator
Sotul meu este condamnat la 12 ani de inchisoare si a facut din pedeapsa 7 ani cat mai are.mentionez are conduita buna.munceste.am scos actele acolo e cautat luna de luna am facut si un copil tot acolo ia dat permisie acasa
Răspunde
 18-01-2019
Vizitator
Buna am si eu o intrebare cineva a fost condamnat l 15 ani anul asta face 10 ani executati...in luna iulie are comisia de eliberare...munceste nu are rapoarte...câti ani mai are de facut?
Răspunde
 23-01-2019
Vizitator
Buna ziua! Sotul meu a fost condamnat ieri in austria la 7 ani de inchisoare. Deoarece nu are antecedente pedeapsa ia scazut la jumatate 3.6 luni. Am vazut ca in romania fiecare an ce ii sub 10 ani se considera 6 luni. Ma intreba daca beneficiaza si la acea reducere pentru cei 3.6 ani sau deoarece sa injumatatiti nu o sa mai benefivieze de acel amendamnet?Este posibil sa faca regim de detenţie la domiciliu?Avem o fetita mica de 9luni.. Se gandeste sa se transfere sau nu acasa?Ma puteti ajuta cu un sfat va rog frumos.
Răspunde
 23-01-2019
Vizitator
Ionela a scris pe 09-01-2019:
Bună ziua am si eu o întrebare tatăl meu a fost condamnat(tentativa de omor art 32 rap la art.188 al.1) in primă instanță la 6 închisoare am facut apel la apel aceași sentința ia fost dată .Întrebarea mea este mai poate sa redeschidă dosarul sa se rejudece.Precizez ca acuma se află în închisoare. Va multumesc.
Răspunde
 23-01-2019
Vizitator
Din 1 an și 6 luni cat execut? Am fost condamnat la închisoare cu executare am executat 7 luni cat mai am de executat?
Răspunde
 26-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Oana a scris pe 23-01-2019:
Din 1 an și 6 luni cat execut? Am fost condamnat la închisoare cu executare am executat 7 luni cat mai am de executat?

Puteti beneficia de liberare conditionata dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-02-2019
Vizitator
Buna seara am și eu o antrebare dacă soțul meu are 4ani si4luni cat face din pedeapsa va multumesc
Răspunde
 07-02-2019
Vizitator
Buna ziua .Daca tatăl meu a fost condamnat in 2008 la 4 ani închisoare iar acesta nu a ispasit pedeapsa din cauza ca a fugit din țară, in cazul in care s-ar predă acum dupa 11 ani ,ar fi in favoarea lui noul decret din 2019?Ar beneficia de iertarea pedepsei?
Răspunde
 09-02-2019
Vizitator
Buna seara! In calitate de parte vatamata pot afla cauza decesului unui detinut in penitenciar, adresand scrisoare penitenciarului? Au aceasta obligatie sa imi comunice? Mai exact mama a fost omorata, eu am fost parte vatamata parte vatamata (moral) in dosar.
Multumesc.
Răspunde
 20-02-2019
Vizitator
Am auzit ca anul de puscarie este 6 lunimai nou.. Ce ar insemna asta ? Daca fratele meu de exemplu ia 3 ani fac 3x6 si iese cate luni are de executat ?..
Răspunde
 07-03-2019
Vizitator
nu va suparati am si eu o intrebare, daca am executat 1 an si 6 luni in inchisoare preventiv, si inca 4 la domiciliu si eu am condamnare la 6 ani cat mai trebui sa fac pana intru in comisie ?
Răspunde
 26-03-2019
Vizitator
Buna soțul meu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare are 9 luni executate cit mai face este de doa luni la muncă multumesc
Răspunde
 28-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Tudor Nicoleta a scris pe 26-03-2019:
Buna soțul meu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare are 9 luni executate cit mai face este de doa luni la muncă multumesc

Sotul dvs. poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-04-2019
Vizitator
Bună ziua ,daca se poate să-mi spuneți ce lege /regulament/cod/regulă ,încalcă primarul Orașului Babadag in cazul unui teren pe care il ,,detin,,nu și în acte dar am construcție pe el ,nu a fost platit la primărie și acum îmi cere 19€ pe metru pătrat e corect ,Mulțumesc anticipat.
Răspunde
 01-05-2019
Vizitator
La 4 ani de detenție și muncește executat 10 luni cht mai are
Răspunde
 02-05-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Cucu Nicolae Valentin a scris pe 02-04-2019:
Bună ziua ,daca se poate să-mi spuneți ce lege /regulament/cod/regulă ,încalcă primarul Orașului Babadag in cazul unui teren pe care il ,,detin,,nu și în acte dar am construcție pe el ,nu a fost platit la primărie și acum îmi cere 19€ pe metru pătrat e corect ,Mulțumesc anticipat.

Buna ziua,
Nu cred ca incalca primarul vreo lege!
Se pune intrebarea cum ati construit pe un teren ce nu va apartinea ?!? ... pe care nu aveati acte?!?
Cui apartine terenul ?
De ce nu ati obtinut acte pe teren inainte sa ridicati constructia ??
Pretul pe care il cere primarul, probabil este pretul zonei respective.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-05-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Anghel Marinela a scris pe 01-05-2019:
La 4 ani de detenție și muncește executat 10 luni cht mai are
Condamnatul poate solicita liberarea conditionata dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2   3  4 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.