Forum avocaţi > Drept penal

Cum se calculeaza anii de inchisoare - Pagina 3

Start  1   2  3  4  Final
 22-07-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Corims a scris pe 22-07-2018:
Buna ziua prietenul meu a primi un din care a făcut decât o lună nu poate presta munca deoarece are un transplant de rinichi poate primi eliberarea condiționată.

Prietenul dvs. poate beneficia de liberare conditionata dupa implinirea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-07-2018
Vizitator
Buna ziua sotul meu a fost condamnat la 1 an si 6 luni el a inceput executarea pe 2 aprilie 2018 când ar avea dreptul la eliberare conditionata
Răspunde
 06-08-2018
Vizitator
Buna ziua sotul meu a fost condamnat la 1 an si 6 luni el a inceput executarea pe 2 aprilie 2018 când ar avea dreptul la eliberare conditionata
Răspunde
 26-09-2018
Vizitator
Buna ziua ! Prietenul meu are de executat 1 an si 8 luni cat va face mai exact din toata pedeapsa ??? Va multumesc
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
In urma cu 8 luni de zile eu si cu prietena mea ne-am băgat intr-un grup in care făcea parte un individ care se ocupă cu valuta falsă . Am fost 24h închiși după care eu am primit 2 luni de arest la domiciliu ea control judiciar iar acel individ arestare preventivă (si acum este inchis acolo) Suntem judecati pentru înșelăciune, grup infracțional organizat și punerea în mișcare de valori străine falsificate . Mentionez ca eu si prietena mea nu avem antecedente penale , acel individ este recidivist . Care credeti ca ar fi pedeapsa pe care o putem primi după noul cod penal ? Am recunoscut fapta si vom merge pe recunoaștere . Ar fi vreo sansa sa scăpăm cu suspendare ?
Răspunde
 09-10-2018
Vizitator
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru cine poate sa imi raspunda va rog, am fost condamnat la 11 luni cu executare ( momentan sunt plecat din tara ) cand/daca ma duc in tara cat credeti ca as putea sta? Toate cele 11luni?
Răspunde
 23-11-2018
Vizitator
Buna ziua
sotul meu e condamnat la 1 an si 6 luni
cum se calculeaza zilele si dupa cat timp se poate elibera?
Multumesc
Răspunde
 23-11-2018
Vizitator
Buna ziua tatăl meu este condemnat la 6 de închisoare pentru tentativa de omor as dori sa stiu cat are de executat din acesti 6 ani.Si cand ar putea cere eliberare condiționată. Va multumesc.
Răspunde
 23-11-2018
Vizitator
Buna ziua tatăl meu este condemnat la 6 de închisoare pentru tentativa de omor as dori sa stiu cat are de executat din acesti 6 ani.Si cand ar putea cere eliberare condiționată. Va multumesc.
Răspunde
 23-11-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ionela a scris pe 23-11-2018:

Tatal dvs. poate solicita liberarea conditionata dupa implinirea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-11-2018
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare soțul meu a este codamnat la 7 ani și a executat 1an si 8 luni cat mai are de facut si cand poate sa iasa la comisie.
Răspunde
 23-11-2018
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare soțul meu e condamnat definitiv la 7 ani din care a executat 1 an si 8 luni cand poate sa iasa in comisie
Răspunde
 23-11-2018
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare soțul meu e condamnat definitiv la 7 ani din care a executat 1 an si 8 luni cand poate sa iasa in comisie
Răspunde
 25-11-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bahardenis@yahoo.ro a scris pe 23-11-2018:

Dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-01-2019
Vizitator
Hei buna tuturor
Am o întrebare am o pedeapsa de 3 ani si 3 luni cu executare 

Si am 17 luni făcute cât mai am de făcut? 

Am avut un comportament ok si am ieșit si la cursuri si la muncă
Răspunde
 04-01-2019
Vizitator
Buna seara sotul meu este condamnat la 1 an si 9 luni cu executare dintre care 2 luni sunt executate cat mai are de facut ? Multumesc
Răspunde
 05-01-2019
Vizitator
Buna sotul tau mai are de facut 1 an si 4 luni daca se va inscrie la cursuri la munca va scapa mai repede
Răspunde
 05-01-2019
Vizitator
Buna ziua! Sotul meu a primit pedeapsa de 3 ani si 11 luni. Fondul a fost pe 30 noiembrie. Este arestat de pe data de 04.12.2018 . Cand poate sa faca cerere pentru eliberare conditionata? Sunt sanse sa ii dea drumu la recurs ? Este la prima abatere.. va multumesc
Răspunde
 09-01-2019
Vizitator
Bună ziua am si eu o întrebare tatăl meu a fost condamnat(tentativa de omor art 32 rap la art.188 al.1) in primă instanță la 6 închisoare am facut apel la apel aceași sentința ia fost dată .Întrebarea mea este mai poate sa redeschidă dosarul sa se rejudece.Precizez ca acuma se află în închisoare. Va multumesc.
Răspunde
 15-01-2019
Vizitator
Buna ziua sotu meu are pedeapsa de 3 ani și 6 luni l-au ținut in strainate 8 luni și l-au trimis in țara și de 3 luni este in țara cât mai ar trebuie sa facă va rog sa îmi Spune-ți
Răspunde
RăspundeStart  1   2  3  4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.